Trip and...him-Capitolul 3

13 1 0
                                    

*POVESTESTE HAILEY*

Nu stiu exact de ce ,dar aveam o stare de nervozitate si nici macar nu coborâsem din masina !
Am lasat-o pe Antonia sa iasa prima , dupa care Malia s-a apropiat de masina cu un zâmbet larg,iar ea cand zâmbește asa inseamna ca a facut ceva cu care eu nu eram de acord !
-Heei ,Hailey!!! ,imi deschide portiera si ma trage afara .
In secunda doi , ochii mei au ramas blocați pe o silueta necunoscuta de băiat , înalt cam la fel ca Lucas,parul negru si destul de bine imbracat, dupa care pentru o secunda in care l-am privit in ochi ,frate ...ce ochi ! de un albastru inchis si atat de accentuat ,păcat ca in următoarea secundă singurul sentiment era cum sa-i scot acei ochi ,pentru ca n-avea ce cauta acolo. El stătea foarte lejer rezemat de masina ,cu brațele încrucișate,si un zâmbet parca batjocoritor in colțul gurii cand m-a vazut asa agitata,presupun ca știa ca nu voi
accepta vreo prezenta in plus . Langa el ,Lucas,ce părea destul de îngrijorat la vederea privirii mele ,cred ca-mi ieșea fum pe nas in adevăratul sens .
-Cine-i el si ce cauta aici??? ,spun nervoasa fixandu-l cu privirea mea rece .
- Sa ghicesc?! Ea e fata care e împotriva participării băieților la aceasta călătorie? ,spune cu o fantastica Detașare si nesimtire ,de parca eu ii păream asa prietenoasa . Pentru o secunda ,m-am uitat la fete ,care il priveau de parca ar fi fost Zeul Frumuseții , sperând ca doar mi s-a părut ca acest baiat a scos acele cuvinte pe gura . Am scuturat capul,pentru a-mi putea iesi din șoc .
-Nu stiu cine esti, si ghici ce?! Nici nu-mi pasă,dar daca esti aici cu scopul de a face parte la drumeție ,te înșeli amarnic.
-Usoor ,amigo, acum că te-am văzut pe tine ,m-as mai gandi odata daca sa vin .
-Hailey,spune Malia pe un ton scăzut încercând sa-l faca si pe el sa-si țină gura,de fapt si el va veni cu noi,voiam sa-ti spun ,dar si eu am fost luată prin surprindere ! Este cel mai bun prieten a lui Lucas si abia s-a intors in țară. Te rog să faci asta pentru mine!
Are un talent incredibil fata asta ,in timp ce scotea toate cuvintele astea ma privea cu niste ochi mari de cățeluș,nu o puteam refuza si nici supăra pe ea !
-Fie!,spun dupa o scurta tăcere ,ridicând mainile in sus in semn de predare.Dar pentru aroganta ta,spun privindu-l in ochi, toate aceste zile sa nu îndrăznești sa-mi adresezi vreo vorbă!
In următorul moment ,toate fetele mi-au sărit in brațe de fericire .
-Nu cred ca va fi nevoie sa-ti adresez niciun cuvant,tu vei fi cea care o va face ,iar eu voi fi cel căruia nu-i va păsa !
Oh..Doamne !! Tocmai am auzit acele cuvinte îndreptându-se spre urechile mele?!tipul asta si-a propus sa-mi puna la încercare răbdarea . M-am facut ca nu l-am auzit ,ca altfel destinația lui nu era la munte ,ci direct la spital ! Arogantul !

The story of our soul  Wo Geschichten leben. Entdecke jetzt