High school-Capitolul 8

10 0 0
                                    

     
*POVESTESTE HAILEY*

Mica escapada la munte ,in mare parte mi-a facut bine . Excluzând micile interferente cu acel băiat . Ne-am distrat noi fetele ,iar asta e tot ce a contat,am stabilit sa fac abstracție la intrușii din jurul meu,astfel incat sa pot fi eu.
Din păcate  ,dupa aceasta vacanta de iarna ,trebuie să continui studiile la acel liceu nenorocit,pentru ca la anul sa pot participa la examenul de absolvire ,acum fiind in a 11-a ,in aceeasi clasa cu Malia ,Silvia si Antonia . Lu si Lidia sunt in clasa a 12-a ,in clasa cu fratele meu ,Lucas si prietenii lor,prin intermediul celor doua , Malia l-a cunoscut pe el si s-au înfiripat sentimente mai puternice decat cele de prietenie.Davis si Lucas sunt prietenii foarte vechi si sunt mai ceva ca fratii,iar asta apreciez mult in ceea ce-i priveste .
***
Anto vine in fiecare dimineata sa ma ia cu masina la liceu,astfel ca ma pot trezi cu un sfert de ora mai tarziu . Așa ca , după ce soneria aia stresantăă suna încontinuu ,am decis sa ma ridic din pat pentru a putea merge sa ma pregatesc . M-am îmbracat intr-o pereche de blugi albaștri largi ,iar sus mi-am pus o cămașă cu imprimeu milităresc deschisă la nasturi astfel observandu-se un maieu negru ,in picioare veșnicii mei bocanci negrii ,pe care ii ador,iar peste cămașă,o geaca de piele simpla. Cobor la Bucătărie ,unde o întâmpin pe mama pregătindu-mi o salata cu pui ,preferata mea,stau putin cu ea de vorba si aud claxonul care imi amintește oroarea spre care pornesc. Tata este la munca ,iar fratele meu este probabil deja la liceu. Asa ca o sărut pe mama pe frunte si alerg către masina unde Antonia ma aștepta.
        -Ce așteptata te lasi ,draga ! ,spune Anto sarcastica ,cu un deranj evident pentru ca m-a astept preț de un minut (este foarte punctuală ).
      -Pfooaa,de dimineata asa înțepata ?! spun ,dându-mi capul pe spate in semn de exasperare . Intre timp am si ajuns la liceu ,unde trebuia sa ne grăbim pentru prima oră.Cand am coborât din masina ,celelate fete ,ca de obicei , erau integrate in Gașca fratelui meu . Mă apropii sa-i salut binevoitoare ,pâna cand zăresc o față familiara.
    -Ohhhhh.....nuuuuu,nuu! Nu se poate sa fie el . Antonia se uita ciudat la mine ,neștiind despre ce e vorba ,dar in mai putin de un minut se prinde si ea.
    -Era de așteptat,Hailey...doar a spus Malia ca abia s-a intors din tara .
Cu psihicul deja la pământ ,ma îndrept către Davis sa-l salut ,iar tot odata si pe ceilalti.
       -Hailey!!spune Davis către
mine .
      -Dav...spun crispată si-l îmbrățișez . Malia ,care-i treaba ? ,o iau si pe ea in brațe făcându-mă ca nu-l observ pe tembelul ce mi-a stricat si singurele mele zile de liniște ,si la care ma rugam sa nu-l mai vad in veci.
         -Andreas,ea este sora mea ,Hailey . Hailey,el este un vechi prieten ce doar s-a intors in tara . Acel moment a fost inevitabil .
      -Sora ta ?! ,spune bufnind in ras. Nu semanati deloc ,spune parca cu un venin nemaivăzut in glas.
     -Vă stiti? ,intreaba Davis contrariat ,devenind deodată serios si deloc prietenos cu ....Andreas,se pare . Pana si numele lui imi inspira greață .
     -Da,am fost si eu la
munte cu ei,isi drese glasul . Mă uit la el încruntată si subconștientul imi șoptește sa plec pana nu ma agat cu degetele de parul ala brunet,incat va ramane fara el ,asta ....si se si sunase . Plec fara sa  mai adăug ceva .
Ora a durat o vesnicie si parca nu mai avea sfârșit . Dar mai bine era in ora aia plictisitoare decat sa fiu nevoită sa merg la cantina ,unde cu siguranța o sa-l zăresc pe acel ipocrit.Spre norocul meu,in schimb,nu l-am zărit si am putut sta liniștita,oricum nu-mi era prea foame si stabilisem cu Malia si Anto sa mancam dupa ora ce avea sa vina.

The story of our soul  Where stories live. Discover now