What the fuck ?!-Capitolul 7

16 0 0
                                    

POVESTESTE ANDREAS

Ce a fost cu zâmbetul acela ciung ?! Tocmai a incercat sa pară prietenoasă? A incercat sa-mi transmită ceva? Pentru ca daca e asa,atunci nu i-a iesit absolut deloc .M-am asigurat că prezenta mea nu asigura loc de interpretări de amiciție.
Personal,nu am absolut nimic cu ea,când ma gandesc ca săraca fata nu are nicio vina pentru repulsia mea pentru ca totul e cauzat de destin. Până la urma,natura a blestemat-o sa-mi amintească asa de tare de trăsăturile mamei mele ,pe care le-am putut observa doar in poze ...
***
Încerc sa o evit pe cat posibil,sincer,nu as vrea sa o rănesc zicându-i vreo vorba scoasă la nervi,dar la cum pare a fi,sigur mă va provoca . 

     -Nu am putut observa felul in care m-ai privit cand te-am salutat . Scrie cumva pana si pe fata mea cat de tare nu te suport ,dar ca totusi incerc sa fiu o draguta ca sa nu stric si dispoziția celorlalți,nu ca tine in schimb,spune ea poziționându-se rigid in fata mea ,probabil nevăzând realitatea ca as putea sa o dau la o parte cu un deget .
Parca imi vine sa ma rog pentru ea sa ma evite,pentru ca n-are idee ce provoacă . Când e vorba de trecutul meu,imi gasesc singura slăbiciune in el si din pacate pentru unii , mă conformez unui caracter distant si ipocrit . Unii il numesc scut ,eu il numesc durere.
   -Eu spre deosebire de tine ,nu am nevoie sa ma cert cu cineva ca sa stric buna dispoziție,spun eu acid ridicându-ma de pe scaun si făcând-o pe ea sa faca un pas inapoi,probabil s-a speriat cam tare.
       -Spune ce vrei ,nu mă afectează ,pentru că ...eu nu las factorii externi să ma faca sa ma comport urat cu oamenii din jurul meu,spune dupa care imi întoarce spatele si se duce sa-si mănânce omleta făcută de Malia.
Ce a vrut sa zica prin "eu nu las factorii externi" ,ce factori ?! Ce a putut judeca dupa doar aparenta mea ? Sau poate a spus totul ca sa fie spus?!
Ce-i cert,este ca nu o sa-mi bat capul! De as fi stiut ca va participa in vacanta o fata ca ea ,clar nu mai veneam si rămâneam pe pistele mele de motociclete,unde acolo trăiesc adevarata viata,si uit de TOT si TOATE!

The story of our soul  Where stories live. Discover now