The moment-Capitolul 6

26 1 0
                                    

*POVESTESTE HAILEY*

Aș dori sa estompez întâmplarea de mai devreme . Nu atat pentru ca cineva a încercat sa-mi facă o asemenea tentativă,pe cât faptul că acum mă simțeam datoare față de el . Nu am încercat să scot niciun sunet ,deși toti mi se adresară intr-un mod compătimitor . Tot ce voiam era sa ajung la cabană si sa adorm . Ceilalti au mai rămas in salon ,dar eu am ales să-mi țin drumul către camera mea. Mă simteam bulversată ,m-am schimbat in pijamalele mele pufoase , si m-am bagat direct sub plapumă. Nu voiam să mai aud de el  . Mă simțeam că nu ma simt ,am stat si am meditat la ce-mi făcea rău ,m-am gandit că până la urma chiar am un comportament imatur ,că am grăbit lucurile si eu sunt cea ce a dat dovada de ipocrizie ,până la urma băiatul nu mi-a facut nimic,stă in natura lui sa "vâneze" fetele,dar ce m-a intrigat a fost ca el nu ma "vâna",ci părea că mă urăște ,desi in principiu nu i-am facut nimic ,absolut nimic.După toate aceste gânduri ,mi-am dat seama ca ,de fapt nu doar asta era problema comportamentului meu,am realizat că mă panicasem atat de tare pentru că in realitate simțisem un lucru diferit din prima clipă,iar eu m-am temut de acel fior ,si nu...nu era un fior cauzat de acel sentiment de "dragoste",ci pur si simplu că un baiat pentru prima dată mi-a atras atentia printr-un mod diferit prin faptul că nu ma suporta ,iar mie nu-mi place cand cineva nu ma place nici măcar cunoscându-ma.A trebuit sa-mi pun in calea gândurilor starea de socializare,sa mă comport normal si in loc sa ma încrunt la el cand mă priveste ,sa-i ofer un zâmbet prietenos ,poate in felul asta va înceta si el sa se comporte ca un imbecil .
Cum am adormit in timp ce ma gandeam ,numai Dumnezeu stie ,dar ce-i cert ,a doua zi m-am trezit binevoitoare. Se pare că Malia nu a venit aseara in camera ,probabil a ramas cu fetele,doar cine ar prefera Tristețea in locul distracției?!
M-am imbracat intr-un treining gri inchis si am coborât scările pentru a merge la Bucătărie sa-mi fac o omleta . Deja erau toti acolo ,zărindu-mă ,fetele,m-au strâns puternic in brațe .
-Buună dimineata , somnoroasa Hailey!! spun toate in unison,făcandu-ma sa schițez un zâmbet .
-Buună! spun eu crispată ,îndreptându-mi privirea către el așteptând sa-mi răspundă,crezând ca in acest fel voi schimba atmosfera creată pana in momentul de față. Dar spre surprinderea mea,și-a luat privirea intr-un mod foarte nesimțit ,desi n-a spus niciun cuvant ,aveam sa inteleg că sentimentul pe care mi l-a transmis era de dispreț . Aveam sa inteleg ca peretele existent intre noi doi nu avea sa dispară? Sau pur si simplu el deține un perete constant care este decorat numai cu arogantă?!

The story of our soul  Where stories live. Discover now