My mind-Capitolul 4

13 1 0
                                    

*POVESTESTE HAILEY*

După ce s-au calmat apele din ambele tabere,si dupa ce am aranjat bagajele ,a urmat organizarea noastra pe mașini . Malia urma sa meargă cu Lucas , Lidia , Silvia in aceeasi masina ,iar Antonia impreuna cu Lu . Mi se părea ceva in neregula ,iar preț de cateva minute ,m-am uitat nedumerită in jur .
-Ceva nu e bine,spun eu contrariată. Daca toti aveti cu cine sa mer.........NUUU! Nu,nu si nu !!! Eu nu am ce cauta in masina cu ipocritul din spatele meu . Stătea acolo pentru ca el prinsese schema de la bun inceput ,tind sa cred ca sigur a facut vreo manevra sa ma enrveze si mai tare ,dar avea sa fie o simpla coincidenta ,pentru ca sigur nici el nu m-ar fi vrut in preajma lui .
-Hailey,e doar un drum,nu avem cum altfel sa ne împărțim ,te rog , fii matura ,n-ai de ce sa te îngrijorezi !spune Malia încercând sa-mi calmeze nervozitatea ce se putea citi foarte limpede pe chipul meu roșu.
-Am zis NU! Totul pana aici,am acceptat sa vina , desi a dat dovada din primele minute de un caracter nonșalant si pueril ! spun încercând sa nu ma întorc si sa-l pocnesc ,simțind cum ii făcea placere agitarea mea si parca ii hrăneam orgoliul ,care oricum părea mai mare decat el la propriu,si el chiar e foarte mare,fizic vorbind ,cred ca daca m-as pune langa el,lumea m-ar considera sora lui mai mica ,in varsta de 10 ani ,Doamne ce chin!dar cu toate astea,pe langa aerul de superioritate pe care încerca sa-l transmită , reușea sa-mi dea de inteles ca nu mă suporta la fel de tare cum nu-l suport si eu .
-Hmm...să stii ca nici mie nu-mi face prea mare placere,mai deloc as putea spune ,dar atat timp cat iti ti gura si nu incerci sa te afirmi in vreun fel,nu prea ma intereseaza.
Oh,frate ,si-a dat drumul la glas.Cum reușește acest tip sa-mi provoace asemenea stări de nervozitate incat imi vine sa-i dau cu ceva in cap încă din prima zi in care l-am cunoscut?!A,da,poate pentru că a fost ură la prima vedere !!
-Nu cred ca te-a intrebat nimeni nimic,spun eu întorcându-ma pe călcâie cu fata către el,ca sa-i pot zări din nou fata lui ce-mi provoca repulsie . Daca n-ar fi fost asa de încrezut si ipocrit ,l-as fi numit frumos datorită trăsăturilor pe care le are,dar si-a ratat sansa asta din prima clipa in care a pășit in aria mea de desfășurare .
Intr-un final ,m-am simțit constrânsă sa merg in aceasi masina cu el ,pentru ca rămăseseră doar doua variante , ori cea in care trebuie sa merg cu acel impertinent,ori sa ma întorc acasa,ceea ce nu s-ar fi intamplat in veci! Tot drumul ,am incercat sa-mi restabilesc principiile care păreau date peste cap in doar cateva ore! Stiam ca eu nu accept un asemenea comportament ipocrit  si nu accept ca cineva sa ma trateze superficial,mai ales un baiat de bani gata ,care are impresia ca toate fetele sunt la fel si ca le poate vorbi dupa propriul plac.Am simțit de cateva ori privirea lui plimbându-se pe mine intr-un mod straniu de rece,dar am incercat sa nu bag de seama...spre binele lui! Surprinderea mea a fost ca nu a scos niciun cuvant,cred ca mi-a simțit forța din muschi(pe care bineînțeles ca nu-i am ,dar asa incercam eu sa-mi bag in cap,ca sa ma simt si puternica fizic,desi sinceră sa fiu ,mai multa grăsime se afla pe o agrafa ,decat pe mine.) si si-a dat seama ca daca ar dezlănțui o stare defavorabilă lui,nu prea ar avea unde sa fugă.

The story of our soul  Where stories live. Discover now