Friendship-Capitolul 2

26 1 0
                                    

            
*POVESTEȘTE HAILEY*

Mereu am fost curioasa în legătură cu ce părere au oamenii despre acest cuvant : prietenie . Dar,pana acum,din micile experimente pe care le-am facut in legătura cu părerile persoanelor, am descoperit ca toti gândeau superficial acest cuvant . " Prieten e cel cu care vorbesti orice ","Prieten e cel care e mereu cu tine"...ok ,sunt de acord si cu asta ,dar niciunul nu spunea că " Prietenul e cel ce nu renunta niciodata la tine ."
           Avand toate cele de mai sus in perspectivă...in aceasta iarna , am stabilit eu , Hailey Hope, cu prietena mea , Malia Creed ,si încă cateva prietene , Antonia , Lucia , Silvia si Lidia, să avem o vacanta de iarna pe cinste !
         Băieții n-aveau traseu in jurul ariei noastre de desfășurare ,pentru ca consideram ca nicun baiat nu-i pe deplin riguros si deținător de increderea mea,încât sa ne însoțească ,dar acest lucru a produs o adevarata lupta intre mine si amicele mele .
        - HAILEY!!!! Pentru numele lui Dumnezeu ! Tu si principiile tale prostesti ! De ce ai crede că daca ii vom lua pe prietenii noștri din copilărie ,repet : COPIlARIE , este periculos??! Stii foarte bine ca Lucas nu va veni singur !!
Lucas este iubitul amicei mele,este un baiat cum multi nu sunt ,si ceea ce apreciez la el foarte tare este grija pe care i-o poarta Maliei . Este un tip blond spre brunet ,ochi negri , înalt cu vreo 10 cm in comparație cu mine si Malia..si FRATEE!!! are super gusturi la îmbrăcăminte baiatul asta !
             - In prima faza ,nu te mai rățoi asa la mine ,iar in cea de a doua faza,cred ca eu sunt acea persoana care a stat o seara întreaga sa-ti explice dezavantajele a ceea ce vrei tu . E vina mea ca n-am incredere in oricine ?! Iar daca doresti neaparat ca Lucas sa vina cu tine,va trebui sa-si ia PS-ul pentru a nu se plictisi singur .
          Imediat cum mi-a crescut tensiunea din cauza spuselor Maliei,imi mai lipsea băgarea in discutie a Silviei.
            -Malia,cred ca mai important e sa o avem pe Hailey cu noi decat niste baieti neimportanți !
          Dupa o lunga dezbatere intre mine si fete , am căzut de acord ca aceasta călătorie va fi numai a noastra ,fara baieti ,doar noi...si da...noi si Lucas si PS-ul lui.
          Ziua plecării a venit ,iar eu sunt asa entuziasmatăă!!Mi-am luat la revedere   de la părinții mei si fratele meu,cu un an mai mare ca mine ,Davis Hope ,care ,ca un frate grijuliu ce este m-a atenționat :
           -Hailey,stiu ca esti suficient de mare la cei 17 ani ai tăi pentru a te putea proteja singura,dar in caz de orice...nu te sfii sa ma suni! Am incredere in Lucas ca va avea grija de voi !
           -Fii sigur că in caz de orice ,vei fi singurul si primul meu salvator !
Am rostit aceste cuvinte in graba si cu un zâmbet larg pe fata ,l-am strâns puternic in brațe(puternic in concepția mea,pentru ca in realitate probabil nici nu a simțit ca l-am atins,dar asta nu e vina mea,el e cel care e bine facut si daca ma pun in spatele lui nici nu ma mai vad la ce spate mare are .) ,dupa care am pășit spre masina Antoniei privind in urma la familia mea. I-am zâmbit Antoniei si am deschis portiera pentru a intra .
      -Anto ,nici n-ai idee Cat ma bucur că facem asta! Ai vorbit cu fetele ? Unde ne intalnim?
      -M-a sunat acum Malia si a zis sa ne oprim la prima benzinărie ca sa vedem cum aranjam bagajele.Siii....ăă..a zis ca a intervenit o schimbare de plan...
     -Schimbare de plan?? ,de obicei cand Malia schimba planurile niciodata nu e de bine.
       -Da,dar nici eu nu stiu nimic.
Am păstrat un moment de tăcere pana cand ne îndreptam spre benzinărie ,eu încercând sa-mi dau seama despre ce schimbare este vorba .
In zare ,am vazut masina Silviei si langa ea masina albă a lui Lucas ,mereu m-am intrebat de unde are baiatul asta atâția bani sa-si permită o masina ca aia! Dar..stai..de ce se mai afla inca o masina ,neagră ,care părea la fel de scumpă ca cea albă?! Ce avea sa mă aștepte ?

The story of our soul  Where stories live. Discover now