The Beginning -Capitolul 1

28 1 0
                                    

            
*POVESTEȘTE HAILEY*

Nu prea obișnuiesc sa-mi clarific problemele nici cu propria mea persoana ,dar pentru prima dată mă văd nevoită să o fac. Pentru prima data , sentimentele imi năpustesc sufletul si nu văd nici o scăpare.
          Credeam ca e o problema cu factorii externi,cauzată de cei din jurul meu, asta pana cand..pana cand mi-am clarificat faptul că daca las oamenii sa-mi devină probleme, problema in realitate e la mine . În felul ăsta am luat atitudine , mi-am luat Porția zilnică de motivatie si am deschis in sfârșit ochii.
         O nouă zi!! Aș spune că mă va aștepta iar o zi ca celelalte ,doar ca am stabilit eu cu mine ,acum ceva vreme,că ceea ce nu s-a intamplat niciodata poate avea loc maine ! (iar cum ma cunosc pe mine ,cand aud cuvantul surpriză,mă apucă entuziasmul.)
             Doamne! Doar mie mi se pare un calvar momentul alegerii hainelor ?? Cu sau fără prea multă vlagă, trebuie sa-mi fac ritualul zilnic ,ce-mi sporește entuziasmul ,iar dupa toata nebunia asta de gânduri si sentimente in doar primele ore ale dimineții ,imi iau privirea încruntată (pentru a nu părea nimanui ca le-ar fi prea usor să mă cunoască), îmi asigur prezenta puterii interioare si atunci cand deschid ușa casei parcă pășesc într-o versiune mai rea a iadului . 
           Ah,da, să nu reamintesc de celălalt iad,liceul meu..Odata intrata acolo,parcă nu mai e cale de întoarcere, noroc cu amica mea ,care îmi ține de urât pe cat posibil.
        Această fată, pe care o cunosc de 13 ani , nu e orice fată în realitate. Este singura ființă ce i-am oferit șansa de a deveni una și aceeași persoana cu mine . Vă întrebați de ce am numit-o "amică" deși o descriu așa?!Oh...păi ...aceasta discutie are o istorie lungă,dar deși lungă,e printre putinele lucruri care mi-au aratat cu adevarat o față esențială a vietii , aceea că : " Nu există prieteni , ci doar momente de prietenie !" . Am întipărită in suflet aceasta expresie ,pentru ca inca din primii ani ai vietii mele , eu cum n-am stiut cum sa lovesc, viata m-a lovit prima ! Am oferit oamenilor mai mult decat erau dispuși sa-si ofere singuri ,iar asta m-a facut să ma gandesc că,daca intr-adevar Malia imi este PRIETENĂ, imi va demonstra cu ajutorul timpului !

The story of our soul  حيث تعيش القصص. اكتشف الآن