Защо се залъгваш, Наш?

1.5K 159 54
                                    


Крехкото тяло на Айлин падна на земята, а очите й се затвориха. Лорън изпищя щом видя какво става с леля й. Очите на Джесика се разшириха, а ужас обзе цялото й тяло. Тя бързо изтича и клекна до тялото на сестра си.

-Мами, какво стана с леля? - попита с насълзени очи,Лорън.

Джесика игнорира дъщеря си и побърза да вземе главата на Айлин в ръцете си .След това я вдигна и се насочи към колата,следвана от дъщеря си.

Айлин беше изключително слабичка и мъничка, въпреки заобленото си коремче. Джес я постави на задната седалка и сложи Лорън на столчето й,слагайки и колана, след което зае шофьорското място.Бързо запали колата и тръгна към най-близката болница.

Лорън галеше косата на Айлин и хлипаше тихо.От очите на Джес се спускаха сълзи, докато тя караше бързо, бързайки да стигне до болницата.

-Всичко е наред, Лорън.-опита се да я успокои майка й.

-Но какво и е на леля Аййн?-попита момиченцето, а от очите му се спуснаха няколко малки сълзички.

-Заболя я коремчето,ангелче.

-А бебчето добре ли е?-попита Лорън и погледна към малката фигура на Айлин.

-Добре е, не се притеснявай.-каза Джес, но гласът й се пречупи.

Надяваше се всичко да е добре.

След няколко минути пристигнаха и Джесика побърза да вземе сестра си.С бързи стъпки тръгна към входа на болницата, а Лорън я следваше, подтичвайки след нея.Тя видя един доктор и го повика.

-Какво е станало?-попита доктора, гледайки към момичето в ръцете й.

-Тя припадна.-каза бързо Джес.

-Носилка! Бързо!-изкрещя той силно.

След броени секунди носилката дойде и взеха Айлин, а Джес и Лорън стояха отпред и чакаха за новини. Джес гледаше към стаята, в която беше Айлин, а Лорън седеше в скута й.

-Мами, леля и бебето са добе, нали? - попита я Лорън.

-Добре са.-прошепва Джес тихо, потропвайки леко с крак.

В главата й беше пълна каша.Тя затвори очите си за миг, опитвайки се да се успокои.Бе притеснена за сестра си и за бебето.Ами ако им се случи нещо? Ако нещо не е наред с някой от тях двамата?Ако Айлин изгуби бебето си? Тя нямаше да може да преживее да изгуби и последното нещо, което и остана от Наш.Нямаше да преживее единственото,което все още я крепеше, а именно бебето й от Наш. Нямаше да понесе да го загуби, не и бебенцето им. Джесика щеше направи всичко само за да са добре.

You make my life hell, but i love youWhere stories live. Discover now