Съсипана

2.3K 149 20
                                    


Лежах на леглото си, легнала по корем с кръстосани глезени във въздуха и слушах любимата си група. По едно време телефонът ми изписука,което значеше, че имам съобщение. Протегнах се лениво и го взех. Отключих телефона си и видях,че съобщението е от Наш. Сърцето ми ускори ритъма си и аз побързах да отворя съобщението.

То гласеше: " Искам да дойдеш в апартамента ми ВЕДНАГА! ".

При мисълта, че ще го видя усмивка се настани на лицето ми. Станах от леглото и застанах пред гардероба, за да си избера дрехи за предстоящата ни среща с Наш. Погледа ми се спря на черно бюстие и една пола с висока талия. Облякох ги, след което си сложих малко грим, състоящ се от червено червило и спирала, след което вързах косата си на конска опашка. Излезнах и заключих апартамента си, след което повиках такси,което 2/3 минути по-късно вече беше тук, качих се в него и казах адреса на шофьора.

Нямах търпение да видя Наш. Той не ми позволяваше да ходя без да ме повика, да го докосвам без да ми позволи.

Скоро пристигнахме, а аз платих на шофьора и слязох. Влязох в сградата, след което се запътих към асансьора. Стигнах до неговият апартамент и почуках. След миг вратата се отвори и Наш ме дръпна вътре, блъскайки тялото ми в стената,и залепи групо устните си за моите. Отвръщах на все така грубите му целувки, поставяйки ръцете си зад врата му, а неговите шареха по цялото ми тяло. Едната му ръка стисна дупето ми, а другата повдигна леко бедрото ми, карайки ме да обвия краката си около кръста му. Започна да напада врата ми, оставяйки смучка след смучка, карайки ме да изстена от удоволствие. Тръгна към вратата на спалнята си. Стигнахме до спалнята му, отваряйки вратата, а след като влязохме я затвори с крак и ме притисна във вратата, продължавайки да ме целува грубо. Хвана края на бюстието и бързо го премахна от тялото ми. Дрехата падна някъде на пода, последвана от тениската му. Започна да целува гърдите ми жадно, а аз вплетох ръцете си в косата му, дърпайки я и стенех. Тръгна към леглото и ме сложи на него, заставайки над мен. Премахна и полата ми,захвърляйки я някъде при останалите ни дрехи. Обсипваше цялото ми тяло с целувки, докато аз напипах колана на дънките, с които беше, откопчавайки го, смъквайки дънките надолу. Те паднаха на земята, оставяйки Наш само по черните му боксерки. Ръката му започна да търси закопчалката на сутиена ми и след като я намери, го откопча и захвърли в някаква посока. Започна да целува зърната ми едно по едно, което предизвика стон от моя страна. Зарових пръстите си в косата му, дърпайки я. Усмихна се доволно и започна да слиза все по-надолу и по-надолу, като оставяше мокри следи по тялото ми. Не след дълго стигна до бикините ми, като ги захапа със зъби и ги премахна. За пореден път стоях пред него гола и уязвима. Хванах боксерките му и ги свалих, оставяйки и него гол. Без предупреждение вкара два пръста в мен, карайки ме да изкрещя името му от удоволствие.

Когато бях на път да свърша, той бързо изкара пръстите си и вкара члена си рязко. Започна да се движи бясно в мен, доставяйки ми огромно удоволствие и не след дълго и двамата свършихме. Легна до мен задъхан. След като успяхме да си възвърнем нормалното дишане, хванах ръката му.

-Обичам те!-казах и се усмихнах.

Той блъсна ръката ми и стана, обличайки боксерките си. Погледнах го объркано.

-Махай се. -заяви той без да ме поглежда.

-К-какво? - попитах с треперещ глас.

-Разкарай се от тук!-каза и ме погледна студено.

Аз не казах нищо повече. Събрах дрехите си от пода и започнах да се обличам. Когато бях готова, погледнах за последно към Наш и излязох от апартамента, тръгвайки по тъмните улици. Сълзите напираха и без да мисля ги оставих да се стичат по лицето ми. Вървях по тъмните улици, осветени единствено от премигващите улични лампи. Не след дълго пред погледа ми се появи сградата, в която живеех. Качих се в асансьора,натискайки бутона за моят етаж и след минута той спря. Отключих вратата на апартамента си и влязох, затваряйки я. Заключих я и се запътих към спалнята ми. Влязох, събух обувките си и се хвърлих върху леглото си. Сълзите продължаваха да капят по лицето ми и започнах да премислям всичко случило се до момента. Спомен от преди мина през съзнанието ми, карайки сърцето ми да се свие от болка.

* Ретроспекция*

Двамата с Наш лежахме на леглото му. Бях се сгушила в него и гледах прекрасните му сини очи.

-Красива си!-каза и нежно допря устните си до моите.

Усетих как бузите ми стават червени и зарових главата си в гърдите му.

-Ти също.- казах това и бузите ми станаха още по-червени.

Той надигна брадичката ми и сля устните ни в нежна целувка. Обви ръцете си около тялото ми. Усмивка се настани на лицето ми и аз затворих очи, облегнала главата си на гърдите му и слушах как сърцето му бие. Отпуснах се и вдишах аромата му. Той нежно целуна челото ми, карайки ме да се изкикотя леко.

-Не искам това да свършва.-признах му и сплетох пръстите ни.

-То няма да свърши!-каза и постави поредната целувка върху устните ми.

*Край на ретроспекцията*

Щом си спомних за тези негови думи, тези негови ласки, заплаках още по-силно. Исках си обратно старият Наш. Исках да сме както преди.

Авторска бележка

Хей <3 Това е първа глава и се надяваме да ви хареса!

ОБИЧАМЕ ВИ хх

You make my life hell, but i love youWhere stories live. Discover now