Epilóg

265 33 3
                                    

London's POV:

S Harrym sedíme pred televíziou už hodiny, čakajúc na našich kamarátov, kým prídu. Dnes robíme Barbecue u nás doma a pozvali sme každého, koho poznáme. Všetci sa chcú pozrieť na Isabelle Anne, hoci polovica z nich bola v nemocnici, keď sa narodila. Pamätám si, ako Harry plakal, keď sa nie veľmi ľahko dostala na svet a keď ma videl v bolestiach, nevedel zastaviť slzy opúšťajúce jeho oči ako trblietajúce diamanty. Ale teraz by ste mu nedokázali zotrieť úsmev a jamky z tváre.

Budú tu jeho rodičia, z ktorých som nervózna. Bude to po prvý raz, čo uvidia náš dom. Je to pekný dom v Brightone, nie príliš veľký, nie príliš malý. Po pár rokoch, čo sme žili v byte, sme sa rozhodli zaobstarať si vlastný dom. Harry je stále súčasťou jeho kapely a ja som si našla prácu manažérky.

Teraz, keď sa naša malá rodina zväčšila, som viac ako šťastná, že som dostala šancu mať dcéru. Bála som sa mať dievčatko, keďže som čakala, že budem robiť rovnaké chyby ako moja matka. Ale ja mám Harryho, ktorý mi hovorí, že som odlišná. Že vôbec nie som ako ona. A nikdy viac ju nebudem vidieť ani môjho takzvaného otca.

Pobozkám som ho na líčko, zatiaľ čo sa on na mňa usmeje, a potom na Isabelle. Jej oči sú zelené ako Harryho. Má môj nos a pery, ale kučery má po Harrym, na ktoré som najviac hrdá. Sedia jej perfektne, presne ako jej ockovi.

Rozmýšľam aké to bude, keď bude taká stará ako som bola ja, keď som prvýkrát stretla Harryho ako Marcela. Rozmýšľam o tom, čo jej poviem o jej otcovi a o mne. Ako jej vysvetlím lásku a svet. Rozmýšľam o jej prvom priateľovi a ako bude Harry reagovať. Na tvár sa mi zakradol úsmev a nechce ma nechať.

Zazvoní zvonček a ja vyskočím na kolenách, ktoré sú, úprimne, trošku trasľavé. Otvorím bariéru medzi mnou, mojou novou rodinou a kamarátmi. Každý sa na mňa usmieva, zdvihnúc maličký nápis "Mr. & Mrs. Styles" a ja sa snažím zadržať maličké slzy. Bude to tento víkend. Naša svadba. Bez novinárov a drámy, ktorú nechceme. Iba my.

"Harry Styles je tretí, ktorý sa ide ženiť z One Direction po Zaynovi & Perrie a Louisovi & Eleanor." A po tomto víkende budeme na tomto zozname tiež.

Všetko...sa to naozaj deje. Ľúbia ma. Harry ma miluje. A Isabelle ma bude ľúbiť, keď bude vedieť, čo láska v skutočnosti znamená. Budem mať život, o ktorom som snívala. Moja dokonalá predstava sa stala skutočnosťou.

Moje meno je teraz London Scarlet Styles, keďže som si vymenila moje prvé meno so stredným, aby to neznelo ako módny časopis. Mám rozkošného, nádherného manžela, ktorý som mnou a našou dcérou plánuje budúcnosť. Sme krásna rodinka, ale nie ešte úplná. Ale veci sa zmenia, tak ako sa zmenili u mňa. Milujem to. Určite milujem spôsob, akým teraz žijem.

Toto som ja a pamätám si aj moje staré ja. Starého Marcela, ktorého som stretávala na chodbách mojej starej univerzity. Môj starý dom, moju starú posteľ...moje staré strachy. Ale teraz jediná vec, ktorej sa bojím je, že všetko, čo sa práve teraz deje je iba sen.

Ale nie je.

Harry je hneď vedľa mňa. Jeho rodičia držia Isabelle v ich rukách, snažiaci sa zistiť na koho sa najviac z nás dvoch podobá. Naši kamaráti sú vonku, jedia a rozprávajú sa. A ja som tu. Toto je skutočné. Toto je môj život.

A ja ho milujem taký, aký je - až pokým nedôjdeme po cieľovú čiaru, spoločne.


KONIEC KNIHY - THE UNDERCOVER NERD/THE UNCOVERED LOVE (THE UNDERCOVER STAR)


The Undercover Nerd (Slovak translation)Where stories live. Discover now