Kapitola dvadsiata šiesta

300 31 2
                                    

  Harry's POV

  Jej hlava oddychovala na mojej hrudi, ako sme ležali na gauči a nerobili nič viac len sa hrali s našimi prstami. Jej hebké prsty putovali po mojej veľkej dlani a pokračovali po žilách, ktorá jasne vystupovali. Znovu som bol šťastný, že  som mal na sebe dlhú košeľu a London nemohla objaviť moje tetovania. Samozrejme, že stále mám nevinnú lož, že som si ich nakreslil perom, ale to by bolo príliš riskantné.

  Na gauči tvaru 'L' sme sa prekrížili v jeho rohu, takže ona ležala na mne, ale naše nohy sa strácali v rozličných smeroch. Bol to tak skvelý pocit, naozaj. Ale zároveň zlý. London nevedela, kto v skutočnosti som. Odhalil som jej moje pocity, ale nie identitu. Strach z pohŕdania bol príliš veľký. A tiež som chcel vedieť ako bude zvládať tento vzťah. Za týždeň odídeme z univerzity, dúfajme, že ona s akademickým titulom a ja, no, to tuším nebolo také dôležité a v skutočnosti ma to vôbec netrápilo, pretože som mal niečo inšie na práci ako čakať na certifikát. Nikto si nevie predstaviť ako veľmi som sa tešil na ten deň. 

  London zrazu prelomila ticho a neočakávane sa postavila.

  "Úplne som na ne zabudla," usmiala sa a bežala na chodbu.

  Zamračil som sa, rýchlo kontrolujúc svoj vzhľad a pomyslel si aké dobré by to mala s Harrym, predtým ako sem znovu vtrhla. Vo svojich rukách držala moje staré okuliare, ktoré som, ak sa nemýlim, zničil, keď som bol tú noc taký frustrovaný, ako ona plakala.

  "Snažila som sa ich vykrútiť, aby si ich znovu mohol mať." hanblivo sa usmiala.

  "Vďaka," uškrnul som sa.

  "Žiaden problém, ale teraz máš nové, takže..."

  "Nie, zoberiem si ich, zlato." Stále to bolo trochu čudné volať ju zlato, ale bol to oslobodzujúci pocit.

  "Máš zlaté jamky, Marcel," zamrmlala, predtým ako si vedľa mňa sadla.

  Všimol som si, že nechcela povedať tie slová nahlas, ale prišlo mi to viac zábavné vidieť ju sa červenať. Jej oči sa presunuli k zemi, sotva počuteľne sa zachichotala, predtým ako zdvihla svoj pohľad, pozerajúc sa priamo do mojich očí. Ten podivuhodný odtieň modrej.

  "No, môžeš ich pobozkať, ak chceš." Sakra, to bolo trápne.

  Myslím, že niečo tak trápne som nikdy nikomu nepovedal. Ani mojej vlastnej mame. Dokonca ani mojej mačke. Mohol som cítiť moje horiace líca a snažil som sa vyhnúť tým očiam, na ktoré som sa miloval pozerať. Ale krátko potom ma Londonine vlasy pošteklili na tvári, ako sa nahla k môjmu uchu.

  "To sa potom musíš usmiať, ak chceš, aby som ich pobozkala." znovu sa zachichotala a hanblivo sa usmiala, no hneď potom sa drzo uškrnula. 

  Náš vzťah trvá len chvíľu. Štyridsaťtri minút, aby som bol presný. Oh, Bože, Harry, odkedy si začal počítať? Čo je to s tebou? Čo to s tebou to dievča robí? Všetky tie otázky ma iritovali, ale na väčšinu z nich som vedel odpovedať. A to ma prinútilo sa uškrnúť, predtým ako jemné, plné pery pobozkali moje pravé líce a potom aj ľavé. Sladká kvetinová vôňa ruže narazila do môjho nosu a ja som ju nikdy nechcel prestať voňať. 

  Priznávam, že ma celkom bavilo sledovať filmy o láske, ale nikdy som si nemyslel, že tie chvíle zažijem aj v skutočnosti. Tie chvíle strávené s osobou, ktorú nikdy nechceš opustiť. Možno to znie gýčovo alebo naivne, ale London bola tá osoba. Bola prvé dievča, ktoré som začal milovať. Prvá a skutočná láska, tuším. Ak by ma niekedy z nejakého dôvodu opustila, tak neviem, či by som znovu vedel cez to všetko prejsť. Pretože ako sa hovorí, iba raz sa správne do niekoho zamiluješ.

  Môj život sa náhle postavil na nohy. Znovu. Marcel bol otravný, áno, ale tiež bol mojou jedinou šancou byť tak blízko London ako to je možné. Vlastne sa jej podarilo dostať starého Harryho späť na povrch. Neviem, čo Simon od tohto celého plánu očakával, ale bez nej by som to nikdy nedokázal. Pravdepodobne by som sa už dávno vzdal.

  Zobral som si od nej okuliare a vymenil si ich s tými, čo som mal na nose. Hoci tieto nemali sklíčka, London odviedla dobrú prácu. Sedeli perfektne.

  "Marcel, nemusíš ich nosiť, máš nové." chcela mi ich schmatnúť z tváre, ale ja som ju chytil za zápästie.

  "Ale ja ich chcem nosiť, pretože si si dala toľko námahy, aby si ich opravila."

  London váhavo vydýchla, ale nakoniec prikývla: "Okej."

  "Čo budeme robiť teraz?" spýtal som sa trochu nervózne.

  Nikdy som si neuvedomil, aký neistý som bol v týchto veciach. Vedel som flirtovať s cudzou ženou pri bare, skladať jej komplimenty a mrkať na ňu, ale nevedel som sa opýtať London jednoduchú otázku? Idiot!

  "Môžeš vyzerať ako úplný šprt, ale viem, že hlboko tam vnútri, vedľa tvojho srdca je skrytý malý odvážlivec." jej prsty putovali po mojej veste, kde mi bilo srdce.

  Naozaj som sa musel vzchopiť, aby som znovu nemal dôvod zbavovať sa niečoho v kúpeľni. Už som to raz musel krotiť, keď ma London priťahovala. Vie ona vôbec, čo mi to robí? Sakra.

  "M-mohli by sme si pozrieť film?" zakoktal som, pokrčiac ramenami. "Chceš zostať na noc?" podarilo sa mi opýtať bez toho, aby som vyzeral ako totálny šprt. No v skutočnosti som ním bol,... ale nevadí.

  "Tuším, že hej." zahryzla sa do spodnej pery. "Ak je to teda v poriadku..."

  "Iste, môžeš tu zostať hocikedy budeš chcieť."

  "Ďakujem ti, Marcel. Nie len za toto..." rukami ukázala na mňa a potom na ňu. "Ale za to, že sa o mňa staráš a zaujímaš sa o mňa. Moji rodičia sa tak nestarajú, takže som rada, že tu môžem zostať na noc s niekým, o kom viem, že by ma nikdy nesklamal."

  "Však vieš, že ja sa vždy za teba postavím." súcitne som sa na ňu usmial.

  Jej odpoveď bol jej chichot za milión a to, že si zastrčila pramienok vlasov za ucho. Čo by mohla robiť s mojimi kučerami, keby ich videla. Oh, Bože, Styles!

  "Hej, môžme ten film."

____________________________

  Ajkaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa je sexy. Ďakujem za prečítanie lásky a moja kamarátka Ajka (AjaGilinsky) follownite ju) je veľmi sexy a ocenila by vaše správy, lebo ma veľmi podporuje. Diky Fiky. Ehm, toto Ajka nepísala.

________________________________

P.S. správu vyššie napísala Ajka :D btw. aj tak ťa ľúbim :* :D

-L xx

The Undercover Nerd (Slovak translation)Where stories live. Discover now