Kapitola štyridsiata

285 28 0
                                    

London's POV

Tí chalani neklamali, keď vraveli, že jedlo v tejto reštaurácii s divným názvom bude veľmi dobré. Bolo to dokonca lepšie ako som očakávala. Bolo to maličké miesto s rozličnými ponukami čínskeho jedla a ku každému jedlu ste dostali veľký Slush zadarmo (pozn. prekl. Slush je niečo ako naša ľadová drť). Mohli ste si vybrať jeho príchuť aj farbu. Ja som mala ružový mix bobuľového ovocia k smaženým rezancom s kuracím mäsom a sójovou omáčkou a Harry sa rozhodol, že si objedná oranžový Slush s príchuťou pomaranča, samozrejme, k jeho baleniu rezancov a jarných roliek (pozn. prekl. bobuľové ovocie je myslené ako čučoriedky, maliny, jahody, černice... v angličtine všetko, čo sa končí na berry alebo berries). Eleanor mala rovnaké pitie ako ja a skoro všetci ostatní mali mrazený drink s príchuťou zeleného jablka, okrem Nialla, ktorý usŕkaval z čerešňového nápoja, ktorý si objednala aj Perrie.

Sedeli sme za veľkým stolom v úzadí reštaurácie, ktorá bola tento večer hojne navštevovaná. Nenašla som žiaden prázdny stôl. Nechcela som tak myslieť, ale tušila som, že sme tento stôl dostali, pretože toto je VIP sekcia a najväčší stôl aký je možné dostať. Niet potuchy, že ho chalani dostali okamžite. Robí im to dobré meno, keď jeden z nich je v ich reštaurácii.

Mohla by som povedať, že Harry bol nervózny. Stále sa hral s prstami, šprtal si za nechtami a nepohodlne sa mrvil. Vzhliadla som k jeho kráse, bol taký pekný, nemohla som uveriť tomu, že niekto ako on by sa v skutočnosti zamiloval do mňa. A veľmi sa mi uľavilo, že sa so mnou Eleanor porozprávala o Harryho kamarátoch. Začalo sa mi páčiť, že som súčasťou tejto skupiny. Boli zábavní, ale zároveň aj starostliví chlapci a tiež boli veľmi skromní.

"Dobre chalani, mali by sme sa spýtať?" počula som ako sa Niall pýtal všetkých chalanov za stolom.

Bola som trochu zmätená, pretože sme jedli a ja som zreteľne nevedela, čo sa má stať. Zrazu sa Zayn postavil, aby šiel na toaletu, aspoň to som čakala, že urobí, ale hneď ako odišiel, zostalo ticho. Nikto nepovedal ani slovo a každý hľadel na svoje jedlo, nevediac, čo povedať. Harry stále vyzeral byť dosť nervózny a ja som sa stále snažila zistiť, čo mu bolo.

"Je všetko v poriadku?" zašepkala som, keď som si všimla, že Eleanor sa začala baviť s Louisom a Niall s Liamom boli tiež v hlbokej konverzácii.

"Mhm," zamrmlal, ale nejakým spôsobom som mu nemohla uveriť.

Chytila som jeho ruku pod stolom, jemne ju stisnúc. Zbadala som záblesk úsmevu na jeho krásnych črtách tváre a to ma nejako upokojilo. Zrazu sa k stolu vrátil Zayn, ale nebol sám. Hneď za ním bola čašníčka, ktorá držala notebook v jej malých a jemných rukách. Zmätene som na nich hľadela...čo s tým budú robiť?

Už som začala aj premýšľať, či boli takí ako som čakala, že budú, skromní, takže by potrebovali televíziu navyše, keď jedia, ale vytriasla som tú myšlienku z hlavy skôr ako som sa zamyslela viac.

Niall schmatol notebook zo Zaynových rúk a otvoril ho. Nemohla som vidieť, čo robil, ale aj tak som ďalej hľadela na Harryho. Nemohla som z neho spustiť oči...bol ako magnet a moje oči boli železo, ktoré potreboval, priťahujúc ich k sebe. Dobre, nemôžem poprieť, že sa mi to páčilo, ale v tej chvíli ma malo trápiť to, čo Niall robil a prečo Zayn hovoril k Harrymu, keď niesli notebook k nášmu stolu. Znelo to ako keby ho doniesol pre neho.

"Čo sa deje?" zamrmlala som najtichšie ako sa dalo, ale Niall počúval.

"Ako sme vraveli, ukážeme ti video, ktoré ti vlastne Harry chcel ukázať včera, ale manažment mu ho nedal do dňa oficiálneho vydania, čo je dnes."

"Uhm, dobre." môj hlas na niektorých miestach povolil a znel tak slabo ako nikdy predtým, aspoň si nepamätám kedy naposledy som sa cítila tak ohúrene a vystrašene zároveň.

Harry stuhol, keď Niall široko sa usmievajúcotočil notebook k nám.

"Užívaj..." zamrmlal Zayn, snažiac sa skryť jeho vzrušenie.

Hľadela som na obrazovku, vidiac znak Hollywoodu zachytený z helikoptéry, potom tam boli nejakí manažéri, vlastne dvaja z chalanov, sediaci za veľkým stolom v bielej kancelárii. O pár sekúnd neskôr všetci chalani vstúpili do miestnosti a potom sa k nim chalan s ružovou čelenkou , ktorý sa dosť podobal na Liama, pripojil. Ale keď Marcel, myslím Harry oblečený ako Marcel, prišiel dnu, jemne som sa usmiala. V kútiku oka som videla Harryho, ktorý sa trochu uvoľnil a ani neviem prečo bol taký nervózny. Vtedy som sa zamilovala do jeho vzhľadu a teraz sa zamilovávam do jeho vzhľadu znovu a znovu, ale nikdy neprestanem milovať okuliare skrývajúce jeho tvár, hoci má také krásne črty tváre.

Nemohla som sa prestať smiať na Marcelovej nemotornosti a zábavných tvárach, ktoré robí vo videu na novú pesničku od One Direction. Tá pesnička bola tiež veľmi chytľavá. Eleanor a Perrie kývali hlavou do rytmu a ja som ťukala prstami na Harryho stehne.

"Páči sa ti pesnička?" spýtal sa Niall, usmievajúc sa na mňa a tak isto aj ostatní.

"Je naozaj dobrá...a musím povedať, že zbožňujem ten pohľad!" odpovedala som, ale iba Harry skutočne rozumel, čo som tým myslela.

"VEDEL SOM TO!" zaradoval sa Niall, bol úplne šťastný, ale tiež bol veľmi nervózny.

"Chceš ísť domov?" vydýchol mi Harry do ucha, spôsobujúc tým, že mi mráz prešiel po chrbte.

Za jeho slovami bolo niečo, čo zrýchlilo tep môjho srdca. Niečo zmyselné a skoro sexy. Chcela som vedieť, čo sa chystá urobiť, hneď ako prídeme k nemu domov, tak som rýchlo prikývla, vpíjajúc sa do jeho tmavozelených očí.

"Ľudia, už musíme ísť, sľúbil som, že London s niečím pomôžem..." Harry zakoktal, jemne sa červenajúc. "Je čas, aby si mi to zrátal, Liam."

"S niečím..." Liam sa uchechtol, ignorujúc Harryho poznámku a ja som cítila spaľujúce teplo na mojich líčkach.

"Bavte sa," Eleanor na nás mrkla a ja som na ňu zagánila, tuším, že nevedela, že som panna.

"Čaute!" povedal Harry, predtým ako nás vyviedol z reštaurácie.


The Undercover Nerd (Slovak translation)Where stories live. Discover now