XXII. kapitola

815 78 7
                                    

Když jsem zahlédla známou osobu sedící po boku toho muže, chtěla jsem se otočit a utéct, ale máma si mě už všimla a zamávala na mě. Polkla jsem a se sklopeným pohledem zamířila ke stolu.

,,Henry," řekla máma, když jsem k nim dorazila a postavila se. ,,To je Clary, má dcera, Clary to je Henry a jeho syn Luke."

Henry, oblečený v tmavém obleku s pečlivě uvázanou kravatou se zvedl a nabídl mi ruku. Pevně jsem ji chytila.

,,Rád tě poznávám, Clary." usmál se a vrásky okolo rtů se mu prohloubily.

,,Já vás taky." usmála jsem se, přestože jsem měla chuť dát facku tomu xichtu, který byl přímo za ním.

,,Rovnou mi tykej," kývl hlavou a já nervózně přikývla. ,,A toto je můj syn Luke."

,,Už se známe." řekla jsem a posadila se, abych nemusela tomu slizounovi podávat ruku. Slyšela jsem, jak máma nad mou neslušností zabručela, ale hned na to se otočila zpět k Henrymu.

,,A Lukovi se ten úraz stal na fotbale?" zeptala se máma. Pochopila jsem, že navazuje na to o čem se bavili než jsem přišla.

,,No jo, je to sice divné, že si narazil zrovna spodní část zad, ale už se to stalo."

,,A jaký tým hraje?" zeptala se máma.

,,Za Warwickou střední." řekl jeho otec a hrdě se usmál.

Pak celý stůl ztichl, zatímco Henryho oči nervózně přeskakovaly na mě a pak na mámu a já sklopila svůj pohled k mobilu a tajně pod stolem napsala SMS.


Komu: Ryan

Přijeď mě prosím zachránit. Trčím s mámou v restauraci U Sam.


Ani jsem se nenadála a v ruce mi zavibroval mobil s odpovědí. Ryan psal, že dorazí během několika minut. Ještě jsem rychle naťukala, ať napíše, až bude před restaurací. Poté jsem zvedla pohled a všimla si, že se máma s Henrym opět zapovídala. Luke zíral přímo na mě. Ušklíbla jsem se zrovna ve chvílil, kdy na mě máma promluvila.

,,Co si dáš k jídlu, zlatíčko?"

,,Nic," usmála jsem se a zavrtěla hlavou. ,,Vlastně za chvíli půjdu."

,,Půjdeš? Myslela jsem, že si s námi dáš jídlo a mohla ses trochu seznámit s Henrym.

,,Ráda bych," zalhala jsem. ,,Ale právě mi psal Ryan, že má dneska volno."

,,Aha, tak to nevadím," řekla máma a chtěla se napít, ale skleničku položila zpět na stůl. ,,To jste se s Ryanem nějak sblížili, když se už scházíte, ne?" Trochu mi při její otázce ztuhlo tělo, protože jsem nesměla prozradit, že s Ryanem, znovu, chodím.

,,Jo, to jo," pokrčila jsem rameny. ,,Říkal, že mi ukáže nějaký fotky z Kalifornie." usmála jsem se a doufala jsem, že už se nebude víc vyptávat. Nemohla se dočkat, až odtud vypadnu. Díky bohu mi během deseti minut přišla SMS se slovy, že Ryan bude během několika vteřin před restaurací. Rozloučila jsem se a s přáním krásného zbytku dne vyrazila.

,,Díky, žes přijel." řekla jsem, když jsem vyšla ven a padla mu do náruče. Pevně mě objal, prsty se zapletl do mých vlasů a druhou rukou mě jemně hladil po zádech.

,,Stalo se něco?" zašeptal svým krásným hlasem.

,,Máma se dala dohromady s otcem kluka, kterýho nesnáším." zamumlala jsem a podívala se mu do očí. 

✓A REAL LIFE ANGEL WALKING DOWN THIS EARTH | Ashton Irwin [CZ]Kde žijí příběhy. Začni objevovat