❤[C]Fall In Love With Byuntae Ghost?❤ 변태유령과사랑에빠지십니까? [BTS V]

❤[C]Fall In Love With Byuntae Ghost?❤ 변태유령과사랑에빠지십니까? [BTS V]

613K Reads 47.7K Votes 95 Part Story
«YoonShiMin» By -hyunryoongi Completed

Kang Tae Rin. Seorang gadis remaja yang berumur 18 tahun. Seorang yang mempunyai kebolehan luar biasa. Dia mampu berkomunikasi dengan roh diaebabkan oleh kesilapan nenek moyangnya dulu. Peringkat awal, roh baik.

Kim Tae Hyung. As you know, member kepada idol terkenal iaitu BTS. Terlibat dalam sebuah kemalangan yang menyebabkan roh dia terpisah dari badannya. Dan kini mengharapkan bantuan seorang gadis untuk membantunya. 

And that's when the thing start to get interesting. 

Start:14 April 2016 | 10.56 p.m. 
End:27 April 2017 | 05:10 p.m

Highest ranked:
#1 in Fanfiction [4 May 2017]

Baca but malas nak vote or comment boleh blah. Hehehe^_^

Thanks to @Kim_nah and @donutbeanmochi unnie for the poster^^

  • army
  • bangtan
  • bts
  • byuntae
  • byuntaeghost
  • funny
  • kimtaehyung
  • love
  • romance
  • wattys2017
pinkybun pinkybun Oct 07
Ff ni bapak terlajak bestnye..sy dh baca jauh dh pastu tnggu punye tnggu author update,ff ni tetibe hilang dri library.Ni bru jmpe sbb author dh update.Sy dh lupe storyline die.So,sy kene baca balik smule.Sy tak kisah pun kene bace smule sbb ff ni tak prnah bosan😍😍😍saje nk ckp 😂😂😂
BUDDYftARMY BUDDYftARMY Oct 05
Pergh! Aiye anime pun tak kenal. Author ni mmg suka betul ni. 😂😂😂
Apabila otaku berbicara tentang anime.... :
                              
                              
                              Sampai seminggu pun tak habis lagi... 👍😂😂😂
Oh_Taeyun Oh_Taeyun Oct 09
Waaa!! Brother Conflicts bhai!!! Best dhoo citer tu! Tapi bila dah habis citer kan ada lagu dia..... Lagu dia best!! 😍
iqiena__ iqiena__ Dec 10, 2016
cerite ni macam gamba hantu thailand lah , tajuk dia Runpee . best siakkk