NEW: Introducing Tap. Addictive chat stories for your 📲 Now in 10 languages
DOWNLOAD NOW!
Alamria (Magical World)

Alamria (Magical World)

109K Reads 10.3K Votes 157 Part Story
Koci By IqbalRafiuddin Updated 20 hours ago

Di Alamria, semua orang mampu menggunakan magik. Namun malangnya ia tak berlaku pada Akid. 

Bagaimana dia akan survive dalam dunia yang penuh dengan cabaran ini?

hahahahaha awal2 lagi akak dah gelak. Ayat tok dengan perenggan lepas tu ingatkan akak kat mak. Keep this up, Iqbal. You made it well.
Nur_Haura Nur_Haura Mar 25
Mcm kisah di zaman dulu, bertapa dlm gua pastu kluar dh berubah
Ifah89 Ifah89 Jan 29
Aku baru baca episode 1 dah best dhohh....kalau aku baca episode epispde seterusnya....confirm bestt!!!!!!!!0
malayatiger malayatiger Feb 08
*tempah tiket
                              "Malam ni jugak aku nak pindah ke kampung kodok"xD
aswaty aswaty Oct 30, 2016
Olooo sedih nye yeop!dah lama teringinkan cite cam ni...cite magik belatar belakang zaman melayu dulu kala...suka2