Husband Aku, Classmate Aku

Husband Aku, Classmate Aku

35.9K Reads 1.9K Votes 18 Part Story
chipssss By cikredvelvet Updated Apr 09

siapa sangka, orang yang selalu gaduh dengan kita, dia akan menjadi milik kita suatu hari nanti.

-
Aku mengerling ke arah jam seketika, hm dah pukul 7:30 aku menyuruh makcik guard tuh menutupkan pintu gate tuh tetiba ade sebiji kereta sport yang tiba di depan pagar sekolah dan kereta itu mengeluarkan bunyi PIN... PIN.... PIN.... PIN...... 

Kemudian aku ternampak seorang lelaki keluar dari tempat pemandu, aku memerhati dia atas bawah em budak baru kee tak pernah nampak pun sebelum nih. 

"Woi bukak ah gate nih aku nak masuk" budak lelaki itu berkata dengan nada tidak berpuas hati. 

"Kau sape ?! Budak baru ke ?" Aku menengkingnya balik, sapa suruh kau jerit jerit haaa kan dah kuar dah SINGA aku. Kau tak kenal lagi aku, haaa kerek sangat kan nanti kau aku kerjekan kau. 'Fuck you' aku mencarut seorang diri. 

"Aah aku budak baru, nih aku nak pergi daftar. Dah dah bukak pintu gate nih cepat!" Terkocoh-kocoh aku membuka pintu gate itu saat dia tengking aku dengan kuat. Gelabah gila beb hahahaha. Lelaki itu memandu kereta sportnya.

-
nak tahu lebih lagi kena lah baca HAHAHAHA. 
-chipss tersayang

cikredvelvet cikredvelvet Mar 27, 2016
Eeeeee zainal abidin. Aku tgh curate cite lagi sbb tade idea