Cinta Untuk MrGarang

Cinta Untuk MrGarang

1.8M Reads 97.6K Votes 71 Part Story
DaisyDee By jnnh_yhya Completed

Suami Romantik dan Penyayang? Tak pernah diduga Elleana akan mendapat suami garang dan tegas. Hidupnya yang selama ini tak pernah diatur oleh arwah baba kini diatur oleh Suaminya yang baru berusia 17 TAHUN. 

"Jangan nak menggatal sangat. Kau isteri aku"- Syafiq Hilman

"Cuba senyum? Asyik nak marah je. Kan handsome kalau senyum." Nur Elleana

Kenapa makngah sangat membenci Elleana? Perkahwinan diduga lagi dengan cinta mati Abang Afi terhadap Elleana yang sudah lama dipendam.

izatiradzami izatiradzami Jun 05, 2016
Saya suka saya suka. prolog yang tak slow and dlam satu chapter boleh dikatakan panjang jugaklah dan penuh dgan isi. cehh cam juri pulak. haha btw kipidap sis
millah257 millah257 Apr 21, 2016
Kejam betul mak ngah dia..iri sangat dah kenapa? Cili padi kang..baru tahu..
Mnyampahnya klau org mcm ni.. Tpi nk buat mcm mna.. Klau dlm kluarga.. Msti salah sorang ada prnGAi mcm ni
NabilaSyasya NabilaSyasya Jul 09, 2016
@putriathrh citer ni ha yg aku soh kau baca. nk ke bab seterusnya slide ke bawah tau.
tynnaz12 tynnaz12 Nov 23, 2016
Smart nya ..sia ska novel awak..bood job ..teruskan menulis sbp novel anda kreatif
FirstTab_ FirstTab_ Jan 25, 2016
Betul-betul. Tapi itu ketentuan Allah. Kita pun tak tahu samaada perempuan tu gedik tak. Saya pun tak pasti. Walaupun saya ni perempuan juga.😻