Cinta Untuk MrGarang

Cinta Untuk MrGarang

1.6M Reads 84.9K Votes 70 Part Story
DaisyDee By jnnh_yhya Completed

Suami Romantik dan Penyayang? Tak pernah diduga Elleana akan mendapat suami garang dan tegas. Hidupnya yang selama ini tak pernah diatur oleh arwah baba kini diatur oleh Suaminya yang baru berusia 17 TAHUN. 

"Jangan nak menggatal sangat. Kau isteri aku"- Syafiq Hilman

"Cuba senyum? Asyik nak marah je. Kan handsome kalau senyum." Nur Elleana

Kenapa makngah sangat membenci Elleana? Perkahwinan diduga lagi dengan cinta mati Abang Afi terhadap Elleana yang sudah lama dipendam.

Saya suka saya suka. prolog yang tak slow and dlam satu chapter boleh dikatakan panjang jugaklah dan penuh dgan isi. cehh cam juri pulak. haha btw kipidap sis
millah257 millah257 Apr 21
Kejam betul mak ngah dia..iri sangat dah kenapa? Cili padi kang..baru tahu..
Zyra_Zyrus Zyra_Zyrus Apr 04
Ooo mak aiiii... geram seyhhh.. rsa nk cincang mak ngah 😂
@putriathrh citer ni ha yg aku soh kau baca. nk ke bab seterusnya slide ke bawah tau.
tynnaz12 tynnaz12 Nov 23
Smart nya ..sia ska novel awak..bood job ..teruskan menulis sbp novel anda kreatif
15_okt 15_okt Mar 30
Apa kejam sangat makngahnya tu😌😌😌...x makan cabai lagi gamaknya..ha ah kan...