NEW: Introducing Tap. Addictive chat stories for your 📲 Now in 10 languages
DOWNLOAD NOW!
Butterfly Kisses (Way To Love Him)

Butterfly Kisses (Way To Love Him)

655K Reads 47.4K Votes 61 Part Story
≈ Tenuk & Typo ≈ By Nutellappa Completed

[Highest rank - #1 in Fanfiction]
  
  •••••
  
  Lelaki itu,
  
  Dia merokok,
  Dia ada tatu,
  Dia kaki kelab malam,
  Dia tidur dengan perempuan,
  Dia benci keluarga dia,
  Dia dingin, sombong, tak fikir perasaan orang.
  
  Tapi itu yang membuatkan dia jatuh cinta dengan lelaki itu. 
  
  Lelaki itu, Byun Baekhyun.
  
  Dia, Sung Nayeon.
  
  •••••
  
  P.S : sesetengah chapter saya private kan. Please, no plagiarism. I'm really serious this time.

-qtiepief -qtiepief Mar 09
bagi aku ni pujian. HAHAHA kalau tak asyik kena panggil tua je
nayeon dah mula annoying dah..asyik jumpa baekhyun je... 😂😂
First word yg kluar dari mulut aku time baca mende ni :(babi)
Ok tadi aku belajar sains..ini dikenali sebagai tindakan refleks...bertindak tanpa berfikir👏👏.. yeah!! Aku igt
firah_suho firah_suho Feb 08
Terima kasih pada cik yana...saya x tau nak balaz budi awk cm ner..huhu..author levv uu!!
Nk tanyew.....1)knp bwat balik bkn daa ending ker ...2) ape tu plagiarism? 😂