Butterfly Kisses (Way To Love Him)

Butterfly Kisses (Way To Love Him)

340K Reads 26.8K Votes 64 Part Story
≈ Tenuk & Typo ≈ By Nutellappa Completed

[Highest rank - #1 in Fanfiction]
  
  •••••
  
  Lelaki itu,
  
  Dia merokok,
  Dia ada tatu,
  Dia kaki kelab malam,
  Dia tidur dengan perempuan,
  Dia benci keluarga dia,
  Dia dingin, sombong, tak fikir perasaan orang.
  
  Tapi itu yang membuatkan dia jatuh cinta dengan lelaki itu. 
  
  Lelaki itu, Byun Baekhyun.
  
  Dia, Sung Nayeon.
  
  •••••
  
  P.S : sesetengah chapter saya private kan. Please, no plagiarism. I'm really serious this time.

dinaizzani dinaizzani Sep 14
Hai ni first time saya baca fanfic kpop btw its good story you'd know:)
YA ALLAH COMELNYAAAA ARGH I IMAGINED DIS SITUATION AUCH ♡♡♡
Aini95an Aini95an 7 days ago
Haha ~ Terbaring macam ikan paus yang terdampar di pantai XD Seriously, ayat ni memang lawak XD
Aini95an Aini95an 7 days ago
Ingat lak cerita thailand Hunting Me. 
                              Diorang nak buat doa perlindungan.
                              Semua takut XD Yang kesiannya yang kat depan tu. 
                              
                              " Kenapa kamu semua melekat kat saya macam lintah.?
imagine baekhyun pakai baju macam dalam mv call me baby OH DAMN GOD 😍