Acı Kahve

By jokatella

9.8K 1.6K 3.5K

' Abi ! ' arkasından gitmeye kalktım ama dış kapı şiddetle çarptı. Gözümden bir damla yaş daha aktı halıya do... More

1.Bölüm
2.Bölüm
3.Bölüm
4.Bölüm
5. Bölüm
6. Bölüm
7. Bölüm
8.Bölüm
9.Bölüm
10. Bölüm
11. Bölüm
12. Bölüm
13. Bölüm
14. Bölüm
15. Bölüm
16.Bölüm
17. Bölüm
18. Bölüm
20.Bölüm
21. Bölüm
22. Bölüm
23. Bölüm
24. Bölüm
25. Bölüm
26. Bölüm
27. Bölüm
28.Bölüm
29. Bölüm
30. Bölüm
31. Bölüm
32. Bölüm

19. Bölüm

233 39 143
By jokatella


            .........................🦋.........................

Sabah kahvaltımızı Kadir ile birlikte yapmış anneme doğru yola çıkmıştık. Eren'i anneme bırakıp Kadir ile şirkete geçmiştim. Uzun bir süredir bu konu üzerinde tartışıyorduk.
Sürekli Kadir'e şirkete gitmek istediğimi dile getirdim. Ama kabul etmiyordu, hem gitmeyeli uzun bir süre olmuştu. Kadir memnun olmasada zorlayınca kabul etmişti.

Bugün toplantısı olduğunu Okan beyin geleceğini söyledi. Şirkete giriş yapmıştık, tanıdığım herkesle birer birer selamlaştım. Asansör ile birlikte yukarı kata çıktık, Beste sekreter masasında oturuyordu. Beni görünce gülümseyip işine döndü.

Bir ara yanına uğrardım Kadir odasının kapısını açtı geçmem için. Etrafa kısa bir göz gezdirdim, eşyalar aynı yerinde duruyordu herşey eskisi gibiydi. Uzun zamandan sonra ilk defa şirkete geliyordum. Geçip deri koltuğa oturdum, üzerimdeki ceket biraz rahatsız etmişti onu çıkarıp yanıma koydum. Kollarımın düğmesini açıp katladım, şimdi daha iyi olmuştu. Başımı çevirdiğimde Kadir ile göz göze geldim. Yerine oturmuş dikkatle bana bakıyordu. Gülümsedim bu hali çok komiğime gitmişti.

' Ne oldu ? '

' Yok birşey olmadı, sadece eski anılar gözümün önüne geldi. '

Kadir gözlerini kapatıp açtı sanırım onun aklınada gelmişti yaşadıklarımız.

' Evet çok güzel zamanlardı, özellikle seni sıkıştırdığım zamanlar. '

Göz kırpıp gülümsedi, yanaklarım o anın etkisi ile yanmaya başlamıştı. Özellikle şu masada neler yapmamıştık, düşündükçe dahada bir utanç kapladı vücudumu. Kapı tıklandı gelen Beste olmuştu, gayet resmi bir şekilde Kadir'e ne içeceğimizi sordu.

Kadir ikimize kahve getirebileceğini söyledi. Beste bana baktı gülümseyerek odadan çıktı. Canım arkadaşım sert bir patron ile çalışıyordu hiç kolay değildi onunla çalışmak. Yanındaki çalışanlar hep bu durumdan şikayetçiydi. Bende arada işitiyordum şirkette Kadir'in dedikodusunu.

Bazıları beğeniyor onu karizmatik buluyor, bazıları ise işinde katı buluyordu. Bazen kıskançlıklar geçiriyordum, ilk başlarda beni kimse Kadir'in eşi olarak bilmiyordu. O yüzden bu bilgilere rahatça erişebilmiştim.

Kadınlar ya tuvalette, ya da asansörde konuşuyordu bu konuları. Sonra zaten Kadir'in eşi olduğum anlaşılınca herkes kendine çekidüzen veriyordu. Kahvelerimizi Beste getirmişti, kahvelerimizi yudumluyorduk. Bir ara kapı çalmıştı Sinan abi odaya gelmişti. Beni görünce başta şaşırmıştı, şirkete çok sık gelen birisi değildim sonuçta.

Bugün ki toplantıyı sormak için geldiğini, birazdan toplantı odasına geçeceğini söyledi.
Kadir geleceğini söylemişti, kahve fincanlarını Beste almaya gelmişti. Toplantı salonuna misafirlerin geldiğini haber etmişti. Kadir ayağa kalkıp üzerini düzeltti, ardından bir kaç dosya alıp yanıma yaklaştı.

' Hayatım ben toplantıya girip geliyorum sende burada bekle istersen. Eğer canın sıkılırsa Beste ile bekleyebilirsin.'

Yanağıma öpücük kondurup odadan çıktı. Ayağa kalkıp odada gezindim, camdan aşağıya baktığımda manzaranın ne kadar güzel olduğunu gördüm. Biraz zaman geçince çok sıkılmıştım, kapıyı açıp Beste'nin yanına doğru yürüdüm. Masasında oturmuş işiyle uğraşıyordu. Dikkatini çekmek için boğazımı temizledim. Beste başını kaldırıp bana bakmaya başladı, önündeki sandalyeye oturdum. Biraz sonra yanımıza muhasebe bölümünden Tarık bey geldi. Önce bana selam verdi, sonra Beste'ye akşam müsait olup olmadığını sordu.

' Yok Tarık teşekkür ederim, ben gelemem bugün işlerim var. '

' O zaman başka zaman gideriz, hadi sana kolay gelsin görüşürüz. '

Bu ne resmilikti böyle, Tarık beyin bizim kıza ilgisi belliydi. Ama Beste hiç oralı bile değildi bu durum benim canımı sıkmıştı. Beste gözümün içine bakıyordu.

' Canım arkadaşım sen ne yaptığını sanıyorsun. Ayağına kadar gelmiş kısmeti geri çevirdin. '

Beste oflayıp gözlerini kaçırdı.

' Hayır istemiyorum, hem zaten bu aralar işlerim yoğun ona zaman ayıracak halim yok. '

' Aşk zamana gelmez ki o bir anlık duygu, bir daha yakana yapışsa seni bırakmaz. '

Beste yüzünü buruşturdu, ona şu an uzak geliyordu belki. Ardından aklıma gelen ile sordum Asaf ne yapıyordu. Burada mıydı, sorduğumda elindeki kalemi yere düşürdü. Bir anda heyecanlanmıştı sanki, eli ayağı birbirine girmişti. Şimdi anlaşılmıştı neden bizim kızın başka erkeklere karşı böyle davrandığı. Asaf ile ilişkileri nasıl ilerliyordu, öğrenmem gerekiyordu.

Bugün belki onu da şirkette görebilirdim, Kadir  toplantıdan çıkmıştı. Beste hazır bir şekilde bekliyordu. Kadir yanımıza yaklaştı misafirlerini yolcu etmişti. Elimi belime koyup odaya yönlendirdi.

Beste'ye sonra görüşeceğimizin sözünü verdim. Kadir ise işinin bitmek üzere olduğunu birazdan çıkabileceklerini söyledi. Bende biraz daha durmak istedim, Kadir öğle yemeğine çıkacaklarını söyledi. Beraber yemek yiyeceğimizi ardından akşam için Okan beylere davetli olduğumuzu söyledi.

İyi olurdu hem Bade hanım neler yapıyordu, bebek işi nasıl gidiyordu onu öğrenirdim. Kadir  işlerini toparlayıp çıkacağımızı söyledi. El ele beraber asansörlere doğru yürüdük. Beste'de arkamızdan geliyordu, asansöre beraber binmiştik.

Kadir bazı işleri sordu Beste cevap verdi, yeni bir randevu hazırlaması gerekiyormuş. Beste not almıştı, asansörden inince bizden ayrılmıştı. Her ne kadar beraber yemek yemeyi teklif etsemde kabul etmedi.

Kadir yakındaki sürekli yemek yediği restauranta gitmeyi teklif etti. Arabayla gitmiştik içeriye girdiğimizde, boş masaya oturduk. Etrafa bakıyordum, ileride bir kaç arkadaşıyla oturan Asaf gözüme çarptı. Demek oda buradaydı, dikkatimi çekmişti. Bir ara ayağa kalkıp lavaboya gitti, Kadir onu görmüş olacak ki iş yerinde başarılı bir şekilde çalıştığını söyledi.

Şaşırmıştım demek Asaf göründüğü gibi birisi değildi. Gerçekten iş adamı olmuştu ciddi duruyordu, üzerine giydiği takım elbise ile daha yakışıklı olmuştu. Biraz daha onu sordum Kadir'e nasıl gittiğini.

' Çok şaşırttı beni aslında ondan bu performansı beklemiyordum. Gayet iyi yönetiyor işini, hem Beste ile arasıda eskiye bakarak düzeldi gibi. '

' Hadi canım ikisi gayette iyi anlaşan bir çift değildi. Bak sen bizim Beste'ye demek Asaf ile arkadaş olmuşlarda benim haberim yok. '

Ben bunu nasıl olsa Beste'ye sorardım neler olduğunu. Yemek sonrası anneme uğramış oğlumu almıştık. Ardından eve geçip üzerimi değiştirmiştim, kısa dizlerimin üzerine gelen, mor renkte bir elbise giyinmiştim. Kadir lacivert takımını giyinmişti. Arabanın kapısını açıp bindim, Kadir oğlumuzu pusetiyle beraber
kucağıma vermişti.  Oğlumu sıkıca tutmuştum kucağımda, kapalı gözleri ve yumuk elleri ile çok tatlıydı. Onu bugün çok özlemiştim, bir süre ayrı kalmıştık onunla.

Eve gelmiştik sonunda Kadir zili çalmıştı, kapıyı yardımcı açmıştı. Bizi içeriye yönlendirip kendisi yanımızdan ayrılmıştı. Bade hanım ve Okan bey ayakta bizi karşılamıştı. Sıcak bir karşılama hissetmiştim, Okan bey yemek hazır olana kadar salonda oturacağımızı söyledi.

Bade hanım benimle beraber mutfağa bakacağını söyledi. Beraber odadan çıkmış yukarı kata çıkıyorduk. Biraz bu duruma şaşırmıştım, neden beni çağırmıştı. Odaların bulunduğu kata gelmiştik. Kendi odası olduğunu anladığım yere beni sokmuş bana sıkıca sarılmıştı. Şaşkınlık ile hiç bir tepki veremiyordum. Benden ayrıldığında yüzü gülüyordu.

' Gelsene sana bir şey göstereceğim. '

Kolumdan tutup beni çekti, dolabın kapağını açıp içerisinden küçük bir şey çıkarttı. Elinde tuttuğu hamilelik testini görmem için bana doğru uzattı. İki çizgi bulunuyordu bu hamile oluyor demekti.

' Hamileyim ! '

Yüzüm gülmeye başladı, çok sevinmiştim sonunda emekleri bir işe yaramıştı. Onu tebrik edip boynuna sarıldım.

' Senin sayende oldu, benim umutlarım hep tükenmişti. '

' O senin isteğinle oldu, Okan beye söyledin mi bu sevinçli haberi ? '

' Birazdan yemekte söyleyeceğim, hem sizinde burada olmanızı istedim o yüzden. '

Ne kadar mutlu bir haberdi, umarım Okan beyde çok sevinecekti. Odadan çıkıp eşlerimizin yanına gitmiştik.

          .........................🦋.........................

Continue Reading

You'll Also Like

282K 21K 33
Yıllardır süren bir kin.Bu kinin gölgesinde iki aşık.Sevdiği adamı herşeye rağmen bırakmayan bir kadın.Aşk,BİZDEN ÖNCE.....
33.1K 2.6K 89
BENİM KARIM OLACAKSIN. CEHENNEM BUZ TUTTUĞUNDA !. Daha olgun ve güzel vücutlar görmüşlüğüm var.Senin cılız vücuduna mı kaldım!.
220K 10.4K 44
Normalde biten bir kitaptır ama baştan yazarak yayımlıyorum. Rehnüma abisinin terörist ele başı olduğunu ve sevdiği adamın da gönüllü, gizli asker ol...
279K 11.5K 62
NOT:ÇALINTI VEYA EN UFAK BİR KOPYALAMA DURUMUMDA AVUKAT KUZENİM VE ABLAM TARAFINDAN GEREKEN TÜM YASAL İŞLEMLER YAPILACAKTIR... KURGUMUN HİÇ BİR KURU...