1.Bölüm

1.3K 123 203
                                    


Multimedya : Dağ Evi

Merhaba arkadaşlar yeni kitabımla
karşınızdayım iyi okumalar...

***********🦋🦋🦋***************

Bazen hayatınıza bir el dokunur ve herşey bir anda değişir...

Benimde elime onun eli dokunmuştu. Kalbime sevgisini ilmek ilmek işlemişti, her bir yanım onunla harmanlanıyordu. Karşımdaki manzaradan alamıyordum gözlerimi. Doğanın güzelliğiyle karşı karşıyaydım. Kar manzaralı dağ evinde, elimde kahvem arkamda şöminenin çıtırtısıyla camdan dışarıyı seyrediyordum.

Elimdeki kupayı dudaklarıma yaklaştırdım, içerisindeki sıcak buhar suratıma yayıldı. Ardından kokusu dolmuştu burnuma, gözlerim kapandı kendiliğinden şu an ki huzur bambaşkaydı.

' Yine manzaraya dalmışsın güzelim. '

Aşina olduğum sesi duydum. Başımı yakışıklı çehresine çevirdim, dudaklarım kendiliğinden yukarı doğru kıvrıldı. Yanıma yaklaştı eğilip yanağımdan öptü kokumu içine derince çekti.

' Bayılıyorum bu doğa harikası manzaraya. '

Gözlerimi karşımdaki beyazlıktan alıp, sevdiğim adama çevirdim.  Onunda bakışları karşısındaki manzarayı bulmuştu. Yanıma geçip oturmuştu, ona koltukta biraz daha yer açmıştım. Elimdeki kahveden son bir yudum alıp, kupayı sehpanın üzerine bıraktım.

Beni kendine doğru çekip sıkıca sarıldı, başımı göğsüne yasladım en huzur bulduğum yere. Kalp atışlarını duyuyordum, bana iyi gelmişti. Arkadan şöminenin çıtırtısı kulağa hoş bir  senfoni gibi geliyordu.

' Burada güzel anılarımız geçti. '

İç çekmiştim o günleri özlemiştim, bir yandan da yaşananları düşündükçe nabzım yükseliyordu. Başımı göğsüne daha da bastırdım, iyi ki yanımdaydı. Eliyle saçlarımı okşadı, ardından parmakları ile çenemi kavrayıp başımı kaldırdı.

Kahve gözleri ateşle harmanlanmıştı adeta, alev alev yanıyordu. Yüzünde edepsiz bir gülümseme oluştu. Biliyordum ne düşündüğünü oda aynı şeyleri düşünmüştü. Boğazım kurumuştu sanki, dudaklarımı yalama ihtiyacı hissettim. Dilimi kuruyan dudaklarımda gezdirdim, bakışları anında dudaklarıma kaymıştı.

Şu anda onun bakışlarını o tarafa ben çekmiştim ama bu durumdan hiç pişman değildim. Daha cesur hareketlerle tekrar yaladım, bile bile ateşe yürüyordum. Adem elması aşağı, yukarı oynadı zor durumda olduğu belliydi. Bedenlerimiz yan yana sıcaklamıştı. Eliyle bir tutam saçımı tutup okşadı.

' Burası bizim özel yerimiz sadece ikimize ait, ilklerimizi yaşadığımız bir yer. '

' İkimiz içinde özel. '

Evet doğru söylüyordu onu onaylamıştım. Buraya ya küçük kaçamak yapmak için ya da sıkıldığımız zaman geliyorduk. Ve son gelişimizde ailemizin etkisi büyük olmuştu. Onlar evlenmemize izin vermemişti ve bizde çareyi dağ evine kaçmakta bulmuştuk. Bir kaç gün olaylardan uzak kalmak istemiştik ve burada ilk defa onunla yakınlaşmış, ileriye gitmiştik.

O anılar aklıma geldikçe içimde bir yangın başlamıştı. Onu istiyordum ve bundan emindim, yoğun duygular içinde ilk hamleyi ben yapmıştım. Dudaklarını öpmüştüm karşılık vermesi uzun sürmedi, kendimi onun kucağında bulmuştum. Elleri kalçamı kavramış öpüşümüz daha da derinleşmişti. Üzerimdeki kıyafetleri teker teker çıkarıyordu. Sonunda burada olmayacağını anlayınca, ayağa kalkıp şöminenin yanına doğru yürüdü.

Beni sırtımdan kavrayıp, şöminenin dibindeki postun üzerine yatırdı. Ateşin kırmızı rengi yansıyordu yüzüne, nefesimiz birbirine karışmıştı daha fazla dayanamayıp buluşturdum dudaklarımızı.

Acı Kahve Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin