Is this happiness- SOUKOKU

Von Ninauser

6.5K 611 748

Hikayeyi ben kurgulamıyorum. @soukoku_lover hikayenin sahibi , sadece tercüme ediyorum. İngilizcemi geliştir... Mehr

BİLGiLENDİRME
CHAPTER1
CHAPTER2
CHAPTER-3
CHAPTER-4
CHAPTER-5
CHAPTER-7
CHAPTER-8
CHAPTER-8 PART2
CHAPTER-9
CHAPTER-9 PART2
Chapter 10.

Chapter-6

484 53 64
Von Ninauser

Değerli okuyucularımın isteklerine göre bölüm çeviriyorum~

Bu bölümde bir az utandırıcı şeyler var. Smut yok ama konusu açılıyor diyebilirim. Yakalanmadan yazdım! Neyse uyarımı yaptım. İyi okumalar!

Karaoke okuldan o kadar da uzak değildi. Oraya vardıkları gibi sürtük Dazainin yanına oturduğundan emin oldu ve Dazai ona dikkat etmese de yeniden dokunaklı olmaya başladı, Dazai hala nasıl Chuuyanın probleminin konusunu açacağını ve transferinden önce ne olduğunu düşünüyordu.

Şanslıdır ki onunla konuşmaya başlayan kız oldu "Dazai-kun hep birlikte olduğun çocuğu biliyor musun, Nakahara Chuuyayı kastediyorum..." adını iğrenç bir şekilde söyledi ve bu şimdiden Dazainin sinirlerini bozmuştu " o göründüğü gibi biri değil..."

"Bu sürtük..." Dazai düşündü "iyi, en azından onunla ilgili konuşmak için bahane bulması gerekmeyecek. "

Diğerleri Chuuyanın adını duyduğu gibi sessizleşip ciddileştiler.

"Ona bu herif hakkında söyleyecek misin ?" çocuklardan biri sordu.

"Evet... " sürtük kolunu Dazainin omzuna yaslarken üzgün bir tonda konuştu " Bize olanın Dazai-kuna da olmasını görmek istemiyorum... " sonra yüzünü Dazaiye döndü "En başta biz hepimiz onun iyi biri olduğunu düşündük, ama gerçekte bizi o güzel mavi gözleriyle kandırdı..."

"Peki bu kadar nefreti hak edecek ne yaptı?" Dazai sordu , gerçekte rahatsız olmamış gibi görünmek için elinden geleni yaptı .

"Oraya geliyorum.. "kız söyledi.

"Tamam o zaman acele et çünkü senin tanıtımınla ilgilenmiyorum!!" Dazai sessizce yorumladı.

"Sınıfta oturduğun yeri biliyor musun? Sen gelmeden önce orada oturan bir çocuk vardı, ve tahmin et ne oldu, topluma gay olduğunu gösterdi!!"

"O bir aptal " kızlardan biri yorumladı ve aynı anda erkek arkadaşı söyledi "İğrenç!"

"Sonra?" Dazai sabırla sordu.

"Dediği gibi o bir aptal çünkü kazandığı tek şey öğrencilerin nefretiydi, bu artık okula gelmemesine sebep oldu, ve şimdi Chuuyaya gelelim... " iç çekti "Başta biz gerçek arkadaşlardık, biliyot musun, hatta ona Japonca öğrenmesinde yardım ettik, biz hep onunlaydık ama her şey ilk sınavlarda değişti... "

"Hala bizden bu kadar uzun saklayabildiğine inanamıyorum" Diğer sürtüğün erkek arkadaşı yorumladı.

"Evet, aynen" hepsi onayladı.

"Neden hepsi mağdur gibi davranıyor!!" Dazai düşündü ve söyledi "Ne oldu??"

"İlk defa Chuuya sadece sınavlarda görünen çocuğu fark etti ve neden gelmediğini sordu böylece ona gay olduğunu ve hepsini söyledik.. bu zaman..." bir an için durakadı sonra devam etti "o zaman sinirlendi ve tahmin rt neden, çünkü o da gaymış!! Ve bunu bizden saklamış!! Bize ihanet etti!!"

"Biliyordum!!" Dazai düşündü sonra iç çekti . Rahatlamıştı.

"Bir kaç kez onun önünde soyunduğumu hatırlıyorum, farzedelim bana başka yolla bakıyormuş... " çocuklardan biri yorum yaptı, diğeri onun sözünü kesti "Hayır lütfen bunu söyleme, aynını ben de yaptım ve şimdi... oh Tanrım, iğrenç!!" ne kadar iğrendiğini göstermek için dilini dışarı çıkardı.

"Beni bölme!!" sürtük sustu "Sana en iyi kısmı söylememe izin ver!!" yüzünü yeniden Dazaiye döndü "O gün ne olduğunu tahmin et, aslında onlar eve birlikte gittiler..." dönüp arkadaşlarıyla yüzleşti. "Her şeyimle iddiasına varım, o şeyi yaptılar!!"

"Aman Tanrım!!" gruptaki diğer iki kız şokla çığlık attı.

Dazainin gözleri bir anlığına genişlendi, sonra normale döndü, bunun "dedi-kodu" kısmı olduğunun farkına vardı.

"Onu dedin de... " çocuklardan biri söyledi " sonraki gün Chuuyanın gelmediğini hatırlıuorum, büyük ihtimalde sebebi buydu.. " kendi-kendine kafa salladı.

Kızlardan biri gülmeye başladı "diğerinin haşin tip olduğunu hep biliyordum, iddiasına varım, Chuuyasonraki gün yataktan çıkamamışdır ~"

"İğrenç!!" hepsi gülerken yorumladı.

"Hepsi gay seksi hakkında biliyor ve iğrenmiş gibi davranmaya cesaret ediyorlar.. " Dazai nasıl aptal göründüklerine gülmek istedi ama saniyesinde telefonu çaldığı için izin isteyip odadan çıktı.

"Evet, Odasaku" aramayı cevapladı.

"Bana yeahleme"(Ç.N. yeah evet anlamı veriyor, biliyorsunuz zaten. Burada kaba bir dil kullanmamasını belirtiyor. ) Odasaku rahatsız olmuş gibiydi. "Evdeyim ve sen hala burada değilsin, neredesin?? Ve ya düzeltmeme izin ver : Chuuya güvende mi?"

Dazai sinir bozucu biçimde cevapladı "Yeğeninin güvenliği hakkında endişelenmelisin ve bu ne anlama geliyor?"

"Bana cevap ver, Dazai!"

"Bir kaç sınıf arkadaşımla karaokedeyim, ve sana çok teşekkür ederim, şimdi gitmek için bir sebebim var, bye~"

"Gecikme, akşam yemeği için senin favori yemeğini hazırlayacağım"

Dazainin gözleri anında parladı "Şimdi geliyorum!!"

Diğerlerinin yanına döndüğünde aynı kon hakkında konuştuklarını gördü.

"Ah, Dazai-kun, onunla ilgili sana söylemediğim bir şey de var, buraya gel " sürtük yanındaki boşluğu gösterdi.

Dazai çantasını aldı ve özür diledi "Odasaku aradığı için gitmem gerek, ama devam ede bilirsiniz, tamam mı" onlara el salladıktan sonra odadan çıkmak için tek bir saniye bile beklemedi, odanın havası ikiyüzlülükle doluydu, daha fazla burada vakit geçirmek istemedi.

Şanssızlıktan sürtük onu takip ediyordu "Dazai-kun..." utangaçça başladı .

"Chuuyanın yarısı kadar bile tatlı olamazsın, bu yüzden deneme bile" Dazai düşündü.

"Üzgünüm, o çocuk hakkında konuşmadan duramadık" yakınlaştı "Eğlenmeyi planlamıştık ama bu hikayeyle seni rahatsız ettik.."

"Rahatsız edici olanlar sizsiniz" Dazai düşündü sonra söyledi "Bu konuda endişelenme, şimdi gerçekten gitmem gerek"

Dönüp gidiyorken bileğinden yakalandı "En azından ...telefon numaralarımızı takas ede bilir miyiz?"

"Oh sıçtım! Bu olmaz!" Dazai düşündü sonra telefonunu aldı ama kapanmıştı. Bayan şans gerçekten onu seviyor. "Ah üzgünüm, telefonum ölmüş, bunu gelecek sefer yapa biliriz, şimdi bye"

Kız arkada yalnız ve yenilmişcesine kaldı "Pes etmiyorum!!" sonra arkadaşlarının yanına döndü.

*

"Ona söyleyecekler ve bir daha benimle konuşmayacak en kötüsüyse her bana baktığında iğrenerek bakacak, özellikle de her defa onunla bakıştığımın ya da konuştuğumun saniyesinde kızardığımı hatırladığında, böyle düşünecek" Chuuya yatağında uzanıp Dazainin ona nasıl davrandığı hakkında, Dazainin centilmenliğine ve şirinliğine nasıl tepki verdiği hakkında düşündü, düşündü ve düşündü, güldü, üzgün bir gülüştü ."Oh, Tanrım , çok sakattım!! " Yüzünü saklayıp kızarırken düşündü. Ama sürtük ve arkadaşlarının ona nasıl güldüğü aklına geldi ve her şeyi mahvetti. Çalışmak için bütün motivasyonu gitmişti...

Telefonu titreyerek ona mesaj geldiğini belli edene kadar kara ekrana baktı ve baktı. Shuujidendi ve şöyle diyordu "Chuuya, orada mısın?"

"Shuujiyi Oda-senseiyle hayat kurtarıcılarıma eklemeliyim" kızıl düşündü ve cevapladı "Evet buradayım, Nasılsın?"

Diğerinin mesajı Chuuyanın yüzünün parlak kırmızı olmasına sebep oldu "Chuuya!! Seni özledim~ ve evet iyiyim, sen ??"

"Bu herifin sorunu ne, sadece onun aptal yorumlarını görmezden gel, Chuuya !" kendini uyardı sonra gönderdi "Ben de iyiyim, teşekkürler"

Shuujinin mesajı saniyeler sonra geldi " "Ben de seni özledim" nerede?? Şimdi üzgünüm"

"Olma" Chuuya anında yazdı, sonra Dazaiyi somurtarak bunları söylerken hayal ettiği ve tatlı olduğunu düşündüğü için kendini lanetledi "Demek istediğim, ben de seni özledim"

"Neden bunu yapıyorum??" Kendi-kendine sesli söyledi ve kalkıp bir koluyla yastığı sıkarken diğerini telefonunu görmek için ayaklarına yasladı.

"Şimdi mutluyum~" Shuuji gönderdi sonra ekledi "Chuuya, gerçekte turuncu saçın ve mavi gözlerin mi var?"

Chuuya aynı anda hem şaşırmış, hem de kafası karışmıştı, sonra sadece yazdı "Evet?"

" Sanırım seni bu gün gördüm, spor dersiniz vardı, değil mi?" diye şevkle sordu.

"Evet... " Chuuya hala şaşkınken cevapladı.

"Biliyordum! Sen olduğunu biliyordum!" ardından diğer mesaj geldi " Bana çok kısa ve tatlı olduğunu söylememiştin, Chuuya ~"

"BEN KISA DEĞİLİM!!!!!!" Chuuya sinirle cevapladı, insanların boyuyla ilgili yorum yapmasından gerçekten nefret ediyordu.

"Kısa ve tatlı olduğunu söyledim, neden sadece bu kısmı fark ettin?" sonra ekledi " biliyorsun, aslında bunu iltifat olarak söyledim.."

"Üzgün duruyor" Chuuya ona karşı sert olduğu için kötü hissetti. yazdı "Eğer bir iltifatsa, teşekkür ederim."

"Kısa insanların neden boyları eleştirildiği anda sinirlendiğini bilmiyorum, aslında ben o kadar da uzun değilim, tamam sana kıyasla uzunum, ama gerçekten kısa insanları seviyorum."

" sana kıyasla uzunum derken ne ima ediyor??" Chuuya siniri bozularak yorumladı. Mesajı hakkında düşündü, sonra yazdı."Şimdi sen benim nasıl göründüğümü biliyorsun, sanırım senin nasıl göründüğünü öğrenme zamanım, değil mi?"

"Ben??" diğeri gönderdi " Senin muhteşem kızıl saçlarına ve güzel gözlerine kıyasla, ben o kadar da ilginç değilim, sadece kahverengi saç ve kahverengi gözler, tipik bir Japon erkeği"

"Chuuya muhteşem ve güzel kısımlarına kızardı sonra bir şey yazamadan mesaj geldi. "bu gün çökmüş çocuğu gördüm, iyi mi?"

Her defasında Dazaiyi düşündüğünde kızardığı için kendine vurduktan sonra yazdı "Süper iyi, sadece rol yapıyordu"

"Gerçekten mi? O zaman onunla arkadaş ola biliriz~" esmer gönderdi. "Onun için gerçekten endişelenmiş gibiydin, gerçekten sen... "

Chuuya okudu ve kıpkırmızı oldu "Aslında ben ne?"

"Hayır, hayır unut onu. Ama söylemem gerek, gerçekten oldukça çekici değil mi?" Shuuji konuyu değiştirmek adına sordu.

"Oldukça çekici değil, muhteşem derecede çekici " Chuuyanın bunu göndermesine imkan yoktu, bu yüzden böyle yazdı "O kadar da değil"

Odasaku aniden birinin yataktan düştüğünü duydu .

Chuuya birinin merdivenleri çıktığını duyup yazdı "Gitmeliyim, Suuji, iyi geceler ve kendine iyi bak"

"Şimdiden?" Shuuji yazdı "Tamam sana da iyi geceler ve gözlerin gibi güzel rüyalar gör~ "

"Bu flörtoz mesajlar da ne????" Chuuya telefonunu kapatıp annesini karşılamak için merdivenleri inerken düşündü.

------------------------------------------------------------------

1258 kelime! Tam 3 saattir bunu yazıyorum. Umarım sevmişsinizdir. İyi günler !

Weiterlesen

Das wird dir gefallen

38.3K 3.3K 12
Kim Taehyung öğrencisine fazla mı ayrıcalık tanıyordu? Daha ona sınav cevaplarını verdiği kısma gelmedik. Yaş farkı !
402K 36.9K 33
Kore'nin nesillerdir düşman olan iki sürüsü; Kim'ler ve Jeon'lar aynı davete katılır. Beklemedikleri şey ise attığı yumruk ile ruh eşi oldukları orta...
31.4K 1.3K 45
Bu kitap Yabani dizisinin 28. bölümünden sonra ASLAZ cephesinde yaşanan olayları konu aldığım bir kitaptır. Görmek istediğimiz fakat tüm beklentileri...
160K 16.9K 53
Jungkook, erzağının bitmesiyle kendine yiyecek birşeyler ararken, Taehyung'un liderlik yaptığı bir küçük bir şehirle karşılaşır. Jungkook, açlığını d...