wrong thought || tododeku

By bloveryai

27.8K 1.7K 1.7K

"Ama hâlâ sol tarafım çok çirkin geliyor..." Midoriya bir elini Todoroki'nin sol yanağına yerleştirdi ve gülü... More

Bölüm 1
Bölüm 3
Bölüm 4
Bölüm 5
Bölüm 6
Bölüm 7
Bölüm 8
Bölüm 9
Bölüm 10
Bölüm 11
Bölüm 12
Bölüm 13
Bölüm 14
Bölüm 15 (Final)
!DUYURU¡
2. KİTAP YAYIMLANDI

Bölüm 2

2.8K 172 378
By bloveryai

Bölümü eklediğim şarkı ike okırsanız sevinirim^^

•_Midoriya_•
Elim Todoroki-kun'un yanağındaydı. Yanaklarımın kızardığını şimdiden hissediyordum, ama onun çirkin olduğunu düşünmesi saçmalıktı. Hafifçe gülümsedim ve gözlerimiz kenetliyken konuştum.
"Sen her şeyinle çok güzelsin Todoroki-kun..."

Kısa bir sürenin ardından elimi çekmiştim. Yanaklarım pembeleşmişti, emindim. Aynaya bakmaya gerek bile yoktu, ne zaman birine bu kadar yakın olsam böyle oluyordu. Birkaç adım ileride olan yatağıma ilerledim ve oturdum. Daha ne kadar bu hastanede kalmamız gerekiyordu ki? "Sence ne zaman çıkabiliriz Todoroki-kun? Derslerden geri kalacağız. Gerçi, sen çıkabilirsin. Git istiyorsan, ben iyiyim merak etme yani."

Todoroki-kun hala olayın şokunu atlatamamış gibiydi. Gözlerini biraz büyütmüştü ve ağzı aralanmıştı. Gerçekten çok tatlı duruyordu. Bunun üzerine gülümsedim. "Şey, bende seninle kalabilirim Midoriya. Beraber çıkarız buradan."

"Sen bilirsin Todoroki-kun."

Kapının tıklatılmasının ardından içeri doktor girmişti. Ben yataktan bağdaş kurmuş oturuyordum. Doktor yatağımın ucuna geldi ve ikimize de gülümsedi. "Evet Izuku Midoriya. Sağ kolun iki yerinden kırılmış. Kendini zorlamayı bırakmalısın. Yoksa sonunda özgünlüğünü kullanamamaya kadar gider. Ama şu an bir sıkıntı yok. Gördüğüm kadarıyla kemik çoktan kaynamaya başlamış. Okula dönebilirsin ama kendini zorlamama konusunda söz verirsen. Zaten oradaki şifacı da sana yardım eder."

"Tamam efendim, kendimi zorlamayacağım. Dönebilirim değil mi?"

"Evet Izuku. Seni taburcu ediyorum. Hoşça kalın çocuklar."

Doktor odadan çıktığında mutlulukla Todoroki'ye dönmüştüm. "Derslerden geri kalmayacağız Todoroki-kun!"

Todoroki biraz bozulmuş görünüyordu. Neden ki acaba? "O zaman gidelim Midoriya."

*** Buradan sonra eklediğim şarkıyla dinlemenizi tavsiye ederim ♥︎

Diğer gün okula kaldığımız yerden devam ediyorduk. Çantamı zorlukla da olsa taktıktan sonra okula yürümeye başlamıştım. Kısa süre içerisinde kendimi okulun bahçesinde buldum. Dersin başlamasına daha on beş dakika olduğundan ilk olarak 1-A'nın yurduna ilerledim. Dün gece evimde kalmıştım, ama bugün yurda geri dönüyordum ve fazlasıyla mutluydum. En azından içeri girene kadar. Girdiğim anda duyduğum şey aynen şuydu: "Yaoyorozu ve Todoroki çok yakışmıyorlar mı? Onların arasını yapmalıyız! Harika bir çift olacaklarından eminim."

Ve bunu söyleyen ise Uraraka'dan başkası değildi. Bu sözün üzerine Yaryorozu'nun yanakları kızarmış ve gülümseyip yere bakmıştı. "Evet, ondan hoşlanıyor! Gerçekten hoşlanıyor!"

"Ya Uraraka! Bağırmasana. Hem- Midoriya!"

Beni görmesiyle beraber sözü kesilmişti. Omzumda hissettiğim el arkamı dönmemi sağlamıştı. Todoroki'de gelmişti. Sanırım o da benim gibi kitaplarını alacaktı. Uraraka etrafa bakınarak konuştu. "Midoriya mı? Midoriya!"

Beni gördüğünde hızlıca yanıma gelip sarılması bir olmuştu. Şaşırmamış değildim, yanaklarım kızarırken burnumda eksik kalmıyordu. Bende bir kolumu beline doladım. "Endişelendim Midoriya! İyisin değil mi?"

Gülerek kırık kolumu kaldırdım ve konuştum. "İyiyim yani, kolum hariç. Ama o da şifacının yardımıyla hızlıca düzelir. Sorun yok Uraraka."

Uraraka hala sarıldığını fark edip kızararak ayrılmış ve hızlıca odasına koşmuştu. Buna gülmem gerekirken gülmemiştim. Aklımda Yaoyorozu ve Todoroki vardı. Gerçektende birbirlerinden mi hoşlanıyorlardı? Bakışlarımı biraz üzgün bir ifadeyle Todoroki-kun'a çevirdim. O ise Yaoyorozu ile bakışıyordu. Galiba haklılardı, ikisi birbirini gerçekten tamamlıyorlardı. İstemsizce somurtmuş ve ilerlemiştim. Todoroki'nim omzumda olan eli ilerlemem ile aşağı kaymıştı. "Midoriya. Beni bekle."

Bir şey demeden olduğum yerde durdum. Todoroki yanıma geldiğinde beraber erkekler yurduna ilerledik. Dersin başlamasına az kaldığından dolayı adımlarımı hızlandırmıştım. Yani, aslında ders bir bahaneydi. Sadece nedenini bilmeme rağmen Todoroki'den uzaklaşmak istemiştim. Adımlarım hızlandığında Todoroki kolumdan yakalamıştı beni. "Bir sorun mu var Midoriya?"

"Hayır Todoroki. Sadece geç kalıyoruz. O yüzden hızlandım. Müsaadenle gitmem gerek."

Ona Todoroki demiştim! Bu kadarda belli edilmez Izuku! Todoroki kolumu bıraktığında daha fazla batırmamak adına arkama bakmadan odama girmiş ve kapının dibine çökmüştüm. Çok streslenmiştim, onu üzmüş müydüm ki? Çok takmamaya çalışarak kitaplarımı alıp çantama koydum ve Todoroki'den hızlı olmaya çalışarak yurttan çıkıp okula ilerledim. Birkaç dakikanın ardından sorunsuz bir şekilde sınıfa girmiştim. "Midoriya! Geçmiş olsun!"

"Teşekkür ederim Iida."

"Geçmiş olsun Midoriya."

"Teşekkürler."

Herkese teşekkür ettikten sonra yerime oturmuş ve gözlerimi saate çevirmiştim. Hâlâ dersin başlamasına beş dakika vardı. İçeriye ilk olarak kızlar girdi. Birkaç saniye ardından ise... Yaoyorozu ve Todoroki. Başımı eğip elime bir kalem aldım ve boş sayfayı sertçe karalamaya başladım. Neden onları her düşündüğümde böyle oluyordu ki?! Aptal Izuku! Kendine gel!

"Hey Deku. Geçmiş olsun."

"Ka-kacchan?! Sen iyi misin?"

Kacchan sinirli bir şekilde bağırdı. "NE YA SANA GEÇMİŞ OLSUN DİYORUZ İNSAN TEŞEKKÜR FALAN EDERİM DER VE BEN GAYET İYİYİM."

Ve eski Kacchan geri geldi. Onun bu haline istemsizce gülmüştüm. Bazen cidden şapşal oluyordu. Elimdeki kağıda baktığımda gözlerim kocaman büyümüştü. CİDDİ OLAMAZSIN IZUKU!

Sadece karalıyordum! Nasıl onu çizdim ki! Hem kalpler ne alaka! Sil sil sil! Elimdeki silgiyle hızlıca kalpleri sildim. Tam yüzünü de silecekken kağıdın önümden gitmesiyle beraber başımı kaldırdım. Kahretsin, Todoroki! "Gerçekten benzemiş Midoriya, ama neden siliyordun ki? Bende kalabilir değil mi? Bunu kalabilir olarak alıyorum."

Ben daha bir şey diyemeden resimi alıp sırasına gitmişti. Ama kalplerin izi kalmıştı! Of Izuku! Sadece karalayacaktın! Bir kâğıt  karalamayı bile beceremiyorsun!

***

Okul bitmişti ve bu süre zarfında Todoroki'yle hiç konuşmamıştık. Genelde teneffüslerde onun yanına gider ve onunla konuşurdum ama bugün istememiştim. Ona karşı garip hissediyordum, nedense konuşmak istemiyordum işte. O da teneffüslerin çoğunda benim gibi sadece oturmuştu. En azından Yaoyorozu ile değildi. Ama banane ki, isterse gece beraber uyusunlar. Umrumda olmaz. Çantamı topladıktan sonra takarken yeniden zorlanmıştım. Sonunda becerdiğimde Todoroki'nin başını sıraya koymuş uyuya kaldığını gördüm. Herkes çıkmıştı, ben çantamı takmaya çalışırken çıkamamıştım ve Todoroki'de uyuyordu. Burada uyuması o kadar da iyi bir fikir değildi. Yanına ilerledim hafifçe saçlarına dokundum. Yumuşacık saçları ellerime değdiğinde geri çekememiştim. Saçları gerçekten güzeldi. "Todoroki-kun. Burada uyumamalısın."

Uyanmıyordu. Beni duyduğundan bile emin değildim. Elim saçlarından yanağına inmişti. Neden bunları yaptığım hakkında bir fikrim yoktu ama çömelip yüzünü incelemeye başladım. Çoğu kişi de görülmeyen iki renk içeren saçları ve o nefret ettiği yarası bile onu güzel kılıyordu. İstemsizce kulağına yaklaştım ve fısıldadım. "Todoroki-kun. Dediğim gibi, sen her şeyinle harikasın. Asla kendinden nefret etme, olur mu? Hep gülmelisin sen. Gülmek sana çok yakışıyor."

Sadece, içimden gelmişti. Ama artık uyanma zamanı gelmişti. Sesimi yükselterek konuştum. "Todoroki-kun!"

Sesim sanki korkunç bir şey olmuş gibi çıkmıştı. Todoroki endişeyle uyandı ve bana baktı. "Midoriya! Ağrın mı var yoksa? Hastaneye gidelim mi?"

"Sonunda uyandın uykucu. Hadi yurda gidelim artık. İyiyim ben."

Bana bir süre boş gözlerle baktıktan sonra çantasını aldı ve beraber çıkışa ilerledik. Sessiz bir yürüyüştü. Zaten yakın olduğundan hızlıca bitmişti. Düşünmem gerekiyordu, bugün ki tepkilerimi, neden yanımda olmasını istediğimi, neden Yaoyorozu ile olmasını istemediğimi... bunları sorabileceğim biri olmalıydı. Çünkü bu duygular bana çok yabancıydı. Uraraka'ya güveniyordum. Ondan yardım alabilirdim. "Todoroki-kun, Uraraka'yı gördün mü?"

Todoroki gözlerini benden ayırmış ve somurtarak konuşmaya başlamıştı. "Hayır Midoriya, peki sen Yaoyorozu'yu gördün mü?"

Yeniden moralim yerle bir olurken başımı olumsuz anlamda salladım. Akşam oluyordu, neden onu soruyordu ki? Acaba gerçekten düşündüğüm gibi birlikte mi uyuyacaklardı? Bir an o görüntüyü hayal etmeden duramadım. Bunları görmemle beraber ciddi anlamda aşırı sinirlenmiştim. Hızlı adımlarla yönümü değiştirip Uraraka'nın odasına ilerledim. Bana ne oluyordu...?

Bir bölümü daha bitirdim. Kitabı çok uzatmayı düşünmüyorum. Ama ben kitabı sevdim, sizde sevdiniz mi? >~<

Continue Reading

You'll Also Like

226K 22.3K 32
Ülkesine dönen delta ve kendi halinde takılan sessiz bir omega bir gece birlikte olur.
77.5K 6.8K 32
"HANGİ PİÇ BENİ ÖLDÜRDÜ!?" Midoriya "SENSİN LAN PİÇ!" Bakugou "Oyuncular " ✨#amongus, 6.sırada✨
102K 7.9K 38
sadece erkeklerin olduğu bir üniversitede gay yönelimin odağı ve tüm dikkati üzerine çeken Jungkook, bu durumdan sıkılan ve onu bu rahatsızlıktan ko...
27.3K 1.8K 25
Bir gün tekrardan buluşacağız İzuku, biliyorum.