FURATĂ DE 7 ORI ~J.J.K~

By JKMADALINA

54K 3.8K 1.5K

Am fost răpită o dată,de două orie,de trei ori....de șapte ori! Cum e posibil așa ceva?! ... More

🖤1🖤
🖤2🖤
🖤3🖤
🖤5🖤
🖤6🖤
🖤7🖤
🖤8🖤
🖤9🖤
🖤10🖤
🖤11🖤
🖤12🖤
🖤13🖤
🖤14🖤
🖤15🖤
🖤16🖤
🖤17🖤
🖤18🖤
🖤19🖤
🖤20🖤
🖤21🖤
🖤22🖤
🖤23🖤
🖤24🖤
🖤25🖤
🖤26🖤
🖤27🖤
🖤28🖤
🖤29🖤
🖤30🖤
🖤31🖤
🖤32🖤
🖤33🖤
🖤34🖤
🖤35🖤
🖤36🖤
🖤37🖤
🖤38🖤
🖤39🖤
🖤40🖤
🖤41🖤
🖤42🖤
🖤43🖤
🖤44🖤
🖤45🖤
🖤46🖤
🖤 47🖤
🖤48🖤
🖤49🖤
🖤50🖤
🖤 51 🖤
🖤 52 🖤
🖤53🖤
🖤 54 🖤
PROMOVARE + ANUNȚ

🖤4🖤

1.3K 75 25
By JKMADALINA

Eram in masina lui care se indrepta spre mall. Eu eram pe locul pasagerului langa sofer. El ma tot atingea pe picior. Vroiam sa ii i-au mana de pe mine si sa ii dau una,dar imi era frica de cum v-a reactiona.

A parcat masina si a spus sa ma dau jos,am facut intocmai. Am vrut sa fug acum dar putea sa ma prinda foarte usor,asa ca voi mai astepta pana nu v-a fi el atent iar eu voi putea fugi. Am mers cu el,de mana,pentru ca nu vrea sa ma lase singura. Este atat de enervant,cum reuseste!? Sper doar ca planul meu sa reuseasca iar eu sa pot sa fiu libera si sa nu ma mai rapeasca nimeni niciodata.

Am mers cu el prin toate magazinile din acest mall,cred ca sunt peste o suta pentru ca eu nu mai pot,ma dor picioarele. El a decis sa mergem la un restaurant ca sa mancam,iar eu am acceptat bucuroasa pentru ca nu mai pot de foame. Da,in tot acest timp nu am putut scapa de el,este extra greu sa faci astfel incat el sa nu te observe.

Seokjin: Ce vrei sa mananci?

Alice: Ceea ce iti iei si tu,nu prea stiu ce mancaruri sunt astea...

Seokjin: Ok,eu plec sa iau comanda iar tu stai cuminte aici,altfel...!

Alice: Nu ma misc de aici!

El a plecat sade-a comanada. Asta e! Asta e sansa mea de a scapa de acest pervers! Primul lucru pe care l-am facut a fost sa verific cat de departe e el. Cred ca azi am cel mai mare noroc! Este la o distanda destul de mare pentru a putea fugi de el. M-am ridicat usor de la masa si am zbugito de acolo. Am inceput sa alerg cat de repede am putut. Treceam printre oameni ca un fulger.

Am alergat pana am ajuns undeva unde erau multe masini,cred ca era vreo parcare sub pamant sau ceva de genul. De aici am inceput sa merg,uitandu-ma peste tot. Pot spune ca eram fascinata de acel loc. Erau foarte multe masini luxoase si scumpe,aratau...fenomenal!

Cat timp mergeam am auzit o masina venind din dreapta mea. Atunci mi-am intors capul si am vazut o masina venind spre mine. Vroiam sa fug de acolo dar nu am putut,eram o statuie,apoi....negru!

PoT FUCKING SĂI BAT PE TOȚI!?? ??!?!?!!?!??!!?? HA? POTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT??!!?! (asta a fost scrisa de Diana cand eu nu am fost prezenta,deci raspundetii voi la intrebare)

M-am trezit intr-o camera super ciudata. Aveam o durere mare de cap,sincer....nici nu mai tin minte foaret bine ceea ce s-a intamplat.Stiu doar ca ma lovit masina si ca am fugit de un nebun care vroia nustiu ce de la mine. Am incercat sa maridic de pe acel ''pat'' . Cand am incercat sa ma ridic avea sa cad,dar bine ca sunt fata desteapta si m-am prins de acel pat. In fata mea era o usa pe care am vrut sa o deschid,dar era inchuiata. Mi-am luat incet mana de pe clanta,apoi m-am lasat usor pe aceea usa dandu-mi seama ca am fost rapita din nou....mda,sunt cea mai nororcoasa persoana din lumea intreaga.

M-am tarat inapoi spre acel pat pentru ca nu aveam putere sa merg. Au inceput sa imi curga cateva lacrimi,pentru ca nu stiam ce vor toti oamenii astia de la mine,de ce ma rapesc toti? Cu ce am gresit? Acum ceva timp mi-au murit parintii,din cate am inteles am fost adoptata de niste oameni rai si nebuni,iar acum sunt rapita,dar nu numai o data,ci de 3 ori. Aish,cand o sa se termine acest cosmar....?

Dupa ceva timp am auzit si vazut cum se misca clanta,semn ca vine cineva. Pe usa a intrat un baiat,in jur de 26 de ani,imbracat la costum si cu o pata rosie pe camasa alba,oare...e un vampir?! Nu,vampirii nu exista,atunci ce e?!

X: Te-ai trezit?

Alice: Da...

X: Cum te simti,te doare capatana?

Alice: Putin.

X: Vrei sa mananci sau sa bei apa?

Alice: Nu,multumesc.

X: Aish,de ce minti? Te-am lovit cu masina si acum incerc sa imi repar greseala,dar tu ce faci?

Nu ma lasa sa mai spun nimic ca ma i-a de mana si ma duce intr-o casa destul de mare si de curata. Ma pus la o masa care avea 1 metru lungime,pentru ca era foarte lunga spre deosebire de o masa obisnuita. M-a asezat in capul mesei apoi mi-a pus diferite mancaruri pe masa,de exemplu ramen,orez prajit ,kimchi,mandu etc...

X: Mananca!

Alice: Dar nu vreau.

X: Ori manaci tu ori te hranesc eu!

Dupa spusele lui am inceput sa mananc pentru ca avea o fata foarte serioasa si nervoasa,imi era frica de ceea ce ar putea el sa imi faca.

Dupa ce am mancat si acel necunoscut a stat cu mine pana cand ammancat tot din farfurii. Sincer nu am mai mancat ceva atat de bun de mult timp. Nustiu de ce,dar cred ca aici o sa imi fie mai bine.

X: Deci cum te cheama?

Alice: Alice.

X: Yoongi,sau Suga,asa imi spun prietenii din organizatie .

Alice: Organizatie? Asa sunt numite ''companiile'' unde se afla criminalii,nu?

Yoongi: A.. Am vrut sa zic companie!

Alice: Atunci de ce ai spus organizatie?

Yoongi: Pentru ca...aaa...le incurc mereu,imi place mai mult cum suna organizatie de cat companie...nu ma intreba de ce.

Alice: Ok.

Yoongi: Cati ani ai?

Alice:15.

Yoongi: Esti mica,eu am 25.

Alice: Esti doar cu 10 ani mai mare.

Yoongi: Doar?

Alice: De ce mai rapit? *aish!de ce l-am intrebat asta?!ce proasta sunt!*

Yoongi: Nu te-am rapit,doar te-am salvat.

Alice:De la ce?

Yoongi: De la moarte!

Alice: Multumesc,acum daca ma scuzati eu voi pleca.

Yoongi: NU!

Alice: De ce nu?

Yoongi: Pentru ca ...e foarte tarziu afara si mie frica sa nu vie unu sa te violeze,asa ca dormi la mine in seara asta.

Alice: Dar sunt bine,serios!

Yoongi: Tu da,dar eu nu! Asa ca stai aici!

Alice: Ma obligi sa fac ceea ce nu vreau? Esti un strain de ce ar trebuisate ascult?!

Yoongi: Stii ce? M-am purtat cam frumos cu tine iar tu ai sarit calul! Stai aici altfel...!

Alice: Altfel ce!? Ma ameninti?!

Yoongi: Nu,nu te amenint,doar te previn!

Alice: Ori cum nu vreau deci nu fac! Am plecat!

Yoongi: Te plesnesc daca nu stai pe loc!

Alice: Nu mi-e frica de tine! *glumesc,chiar imi este frica de tine*

Yoongi: A,serios? Vrei sa te facsa iti fie frica de mine?!

Inghit in sec cand vad cu ce fata serioasa si nervoasa vine spre mine. Distanta dintre noi era aproape inexistenta,astfel el luandu-mi maxilarul in mana lui dreapta si strangandu-ma foarte tare.

Yoongi: Asculta la mine fetita obraznica ce esti! O sa stai cu mine in casa vrei nu vrei! Vei face ceea ce spun eu vrei nu vrei! Nu te vei opune si nu vei iesi niciodata din cuvantul meu,ai inteles?!

(MATA!!!!!!! BA CE NAIBA, AISTEA MI-O BĂGAT MI DE NERVI ÎN MINE!!! DE CE? ,NICI EU NU STIU!!!!!!?! ) ( Din nou,Diana)

Alice: D-da..

Yoongi: Vezi ca poti fi si fata cuminte daca vrei? Acum du-te si fa undus,apoi vii sa vorbim!

Alice:Bine..

Am mers sus iar el a mers după mine. Inainte de a intra in acea baie,mi-a dat un tricou de al lui.

Am intrat în baie si am inceput sa îmi dau hainele jos de pe corpul meu. Am intrat în cabina de duș și am lăsat apa rece să curgă pe mine..

De ce? De ce mi se întâmplă mie asta? De ce eu? Cu ce am greșit? De ce mereu sunt răpită de niste oameni nebuni?! De Ce mereu trebuie să sufăr din cauza lor!?

M-am lăsat usor in jos trăgându-mă de păr. Mi-am lăsat lacrimile să curgă pe obrazul meu..

De ce nu pot sa am o viață liniștită? Uneori imi doresc sa mor,pentru că nu mai rezist. Vreau sa merg lângă mama si tata,acolo sigur o să îmi fie mai bine....

1419 cuvinte

Continue Reading

You'll Also Like

1.6M 72.8K 65
"Au cazut in sindromul iubirii, dependenti unul de celalalt. Si iubirea nu e un sindrom de care sa scapi, ci el te scapa pe tine." "La...
258K 13.6K 80
De când vampirii au cucerit lumea, totul este distrus... culorile vii acum sunt inchise, oameni nevinovați mor zilnic, copii tineri sunt folosiți ca...
6.4M 182K 92
Claire Danvers este o simpla fata de 17 ani care incearca sa isi traiasca viata in Londra alaturi de tatal ei, singurul parinte ramas in viata, mama...
202K 29.1K 128
Продолжение с 16 арки Система 7480 была завоевана своим хозяином и стала рабом другой стороны. Но это не имеет значения, 7480, который может выбрать...