erotica | jikook abo [çeviri]

By -jimineral

13.8K 1.4K 308

jeongguk'un ağzı uzun süre açık kalması sonucu kurumuştu; elleri donmuş bir şekilde, erotik sahnelerin detayl... More

one
three
four
five
six
seven
eight
nine

two

1.7K 198 37
By -jimineral

Jeongguk'un kafası allak bullaktı.

Alfa soyunma odasındaki banklardan birine oturmuş, kendisine böyle dobraca bir mektup gönderen omegaya yönlendirecek herhangi bir ipucu bulmak amacıyla etrafa göz gezdiriyordu. Gerçekten omega mıydı? Alfalarla dolu odaya bakarken aptalca bir şakanın baş kurbanı olduğunu düşünmeye bile başlamıştı.

Bu takımın böyle bir şaka yapabileceğini biliyordu, hatta Jeongguk'un kendisi bile bu soyunma odasında dönen çokça şakanın içerisinde yer almıştı. Ama bu farklıydı, hiç kimse hiçbir zaman cinsel bir materyal üzerinden şaka yapacak kadar ileri gitmemişti. Eğer gerçekten takım arkadaşlarından birisiyse bile alfa bu kadar ileri gitmeye cesareti olanın kim olduğunu anlamakta sıkıntı çekiyordu.

Taehyung, Jeongguk'un mektup bulduğunu bilmiyordu. Alfa en yakın arkadaşına söyleyip söylememek konusunda arada kalmıştı ama aynı zamanda birisinin bu mektubu sadece ve sadece onun gözlerinin okuması için yazmış olabileceği fikri de aklından çıkmıyordu. Gönderenin anonim kalmasının sebebi bu muydu? Omega, alfanın mektubu paylaşıp omegayı basitçe rezil etmeye çalışacağından mı korkuyordu?

Ne amaçla olursa olsun alfa bu mektubu sadece saçma bir şaka olarak görüp umursamayabilirdi, özellikle de sadece kendisine gönderilmiş olma ihtimali varsa.

Eğer bunu gizemli bir omega yollamışsa nasıl olmuştu da spor çantasına yerleştirebilmişti? Omega, buradaki alfalardan birisinden yardım mı almıştı? Veya Jeongguk antrenmandayken soyunma odasına gizlice mi girmişti? Hiçbir şey mantıklı gelmiyordu ve eğer omega bir alfa ile birlikte çalışmışsa Jeongguk o kişiyi bulmalıydı.

Omzunu sıkan elle Jeongguk olduğu yerde zıpladı.

"Sakin ol, iyi misin?" diye sordu Taehyung süveterini kafasından geçirirken. "Sahaya çıkmamıza iki dakika var. Biliyorsun eğer birimiz bile zamanında orada olmazsak koç bize ekstra tur attırtır."

"Ah, doğru. Sadece ayakkabılarımı ayağıma geçirmem gerek, zihnim baya dolu da." Jeongguk hızlıca cevap vermiş ve hemen basketbol ayakkabılarını kapıp giyinmeye koyulmuştu.

"Dersler konusunda mı endişelisin?" Taehyung kollarını birbirine bağlamış sorarken Jeongguk da sadece kafasıyla onaylamaya karar vermişti.

"Evet, biliyorsun, her zamanki şeyler. İyi olacağım gerçi."

Taehyung sırtını genişçe patpatlamış ve kafasını sallamıştı. "Haydi, gidip ısınalım."

Alfa o günün sonunda antrenman sonrası yeni bir mektup geleceğini düşünmüştü ama hayal kırıklığıdır ki, gelmemişti. Yine de nedense kendi kendine gülmüştü çünkü kim olduğuna emin olamadığı birisi tarafından gönderilen erotik mektuplar üzerine hayal kırıklığına uğramasını anlamlandıramıyordu.

Belki de içindeki alfa, omeganın kendisini ,öylesine ilkel bir yolla da olsa, tanımlamada kullandığı sözcükleri hayal edip zihninde resme dökmüş ve bundan zevk duymuştu. Alfa olmak çok zordu, bazen.



"Jeongguk." Birisinin ismini seslenişiyle genç alfa başını o yöne çevirmiş ve takım arkadaşlarından birisini, Taemin'i ona doğru yaklaşırken görmüştü.

Ama diğer kurtun elindeki ona doğru uzatılan, üzerinde tanıdık bir yazı stiliyle adının yazıldığı zarfı görünce gerilmişti. Jeongguk donmuş bir şekilde gözlerini kırpıştırarak Taemin'in uzattığı zarfa bakıyordu, ta ki Taemin boğazını temizleyene kadar.

"Almayacak mısın? Kesinlikle senin için yazılmış."

Alfa hızlıca zarfı tutup dolabının içine fırlattı. "Garip, kimden gelmiş?"

Bunun üzerine Taemin emin gözükmeyerekten omuz silkmişti. "Bilmiyorum, sadece benim çantamın içinde buldum. Birisi beni seninle karıştırdı herhalde. Her neyse, sahada görüşürüz." Alfa zayıfça el sallayıp soyunma odasını terk etti.

Garip. Çok fazla garip.

Jeongguk'un mektubu açıp okuyacak zamanı yoktu, antrenmana gitmesi gerekiyordu.

İlk mektubu alalı birkaç gün olmuştu, ve o zamandan beri, gönderen kişinin Jeongguk'tan herhangi bir tepki veya geri cevap alamayınca amacından çabucak vazgeçtiğini düşünmüştü. Ama görünüşe göre bir şeyleri varsaymak için daha erkendi.

Neden mektup Taemin'deydi? Bir şakaya ortak falan mıydı, kendisiyle oynuyor muydu? Neden omega, eğer omegaysa yani, mektubu başka bir alfanın çantasına bırakmış olsundu ki?

Bunun üzerine Jeongguk bir süre duraksadı.

Tabi eğer gönderen kişi Taemin ile Jeongguk'un aynı basketbol takımında olduğunu bilmiyorduysa.

Benim alfam,

Laflar çabuk yayılır, ve o zamandan beri sana gönderdiğim şeyle alakalı seni ilgilendiren bir şeyler duymadığıma göre bu hala ikimizin küçük bir sırrı demektir.

Bekledim ve bekledim, ve beklerken, seni düşündüm.

Tek düşünebildiğim senin o güzeller güzeli dudaklarındı.

Keşke seni öpebilsem, alfa. Senin dudaklarının benimkileri esir alacağı günü hayal ediyorum, neredeyse bedenimde gezindiklerini hissedebiliyorum, benim üzerimde izlerini bırakıyorlar, neremi değerli görüyorsan orayı ısırıyorlar. Bu omega senin dokunuşuna muhtaç, alfa, burada seni tamamen memnun edebilmek için bulunuyorum.

Benim dudaklarım da seninkiler kadar iyi olacaklar, alfa. Dudaklarım senin şahane penisini ağzıma doğru yönlendirmemde bana yardımcı olacaklar. Senin ihtiyaçlarını giderebilmek için elimden gelenin en iyisini yapacağım. Sadece hayal et, dolgun dudaklarımın senin mükemmel aletin üzerinde kaydığını, dilimin her bir köşesini yaladığını. Seni iyice emmek istiyorum; ağzımı becer istiyorum, içindekileri içime boşalt istiyorum.

Senin çıkardığın harikulade sesleri duyabilmek için her şeyi yapardım, alfa, senin heyecanının ve tahrik olmanın sebebi olabilmek için. Seni çok güzel bir şekilde memnun etmek istiyorum, böylece kimseyi değil, sadece beni isteyeceksin. Bir gün, izin verir misin, alfa? Beni kullanabilmen için seni ağzıma almama izin verir misin? Beni saçımdan tutup daha derine almam için bana hırlayacak mısın?

Menilerini dilimde hayal et alfa, düğümünü (yn: ingilizcesi -> knot) elimde, senin çok iyi hissetmene sebep olacağım.

Bu dudaklar senin için yapılmış.

Sadece düşünürken bile çok ıslandım, alfa. İyi bir iş çıkarttığım için sonrasında beni ödüllendireceğini, dünyamda sen harici bir şey kalmayıncaya kadar beni becereceğini düşününce.

Eğer senden yeniden bir şey duymazsam, alfa, bu sefer daha özel bir şey yollayacağıma emin olabilirsin.

Sana kalmış,

Senin omegan.

Siktir.

Jeongguk hissettiği duygu karmaşası içinde oflamış ve gözlerini kapamıştı, yüzüne kolunu atmış, diğeriyle de mektubu sıkıca tutup göğsüne dayamıştı. Biliyordu, buna gösterilmesi gereken mantıklı tepki, bütün bu mektupları salıp üzerine dalga geçmek ve kendisine böylesine cinsel mektuplar gönderen aşırı garip birisinin var olduğunu bütün dünyaya yaymaktı.

Ama olay zaten buydu, değil mi?

Gönderen Jeongguk'un kendisine gönderilen şeyi dünyanın dört bir yanına yayıp yaymayacağını test ediyordu. Gizemli omega haksız sayılmazdı, normalde böylesine ateşli bir mektubu ilk önce takım arkadaşlarına gösterirdi. Hatta, ilk mektubu okur okumaz Taehyung'a öter ve ikisi bunun hakkında dalga geçerlerdi.

Yine de, Jeongguk yapmamıştı. Kimse bilmiyordu, sessiz kalmıştı ve bunu ilk başta neden yaptığını da bilmiyordu.

Ve gizli gönderene kalırsa da, görünüşe göre omega bunu, göndermekte herhangi bir sakınca olmayacağı şeklinde yorumlamıştı. Ve siktir, harbiden gönderiyordu.

Bu kesinlikle bir sürü yanlışın birleşimi olmalıydı. Tamamen deli çıkabilecek birisi tarafından ona gönderilen bir sayfanın içindeki kelimeler onu bu kadar azdırmamalıydı. Cidden, bir mektuptaki cinsel içerikli kelimeler ona niye bu kadar tahrik edici geliyordu?

Ve omeganın özel bir şey göndermekten kastı neydi? Paragraf dolusu cinsel fanteziler dışında bir mektupla daha başka ne gönderebilirdi ki?

Nefes vererek, elini eşofmanının kasık bölgesine doğru götürdü. Mektubu açmadan önce üzerini değiştirdiği için mutluydu çünkü şimdi önünde kendisi biraz utandıran türden bir tümsek oluşmuştu. Büyürken hiç porno falan izlememiş, sabahları veya duştayken veya hatta akşam biraz o moddayken kendini tatmin etmemiş de değildi.

Ama bu farklıydı. Bir mektupta yazan sözcükler üzerine tahrik olmamalıydı.

Değil mi?

Bu omega her ne göndermek istiyorsa, Jeongguk her ne kadar kafası karışmış da olsa, merak ediyordu.


azıcık yorum yapın konuşun bir şey yapın olm . yaşadığınızı belli edin !!

her neyse bu bölüm için sınırlarımız olacak maalesef çünkü çok yapacak şeyim var mecburi oyalamam lazım sizi biraz. o yüzden 30 oya yeni bölüm gelir diyorum öpüyorum mwah 🧚🏻‍♂️

Continue Reading

You'll Also Like

154K 13.9K 22
taehyung ve jungkook birbirlerinin yan komşularıydı. there is no other universe then, stay with me texting + instagram 03.02.24 This fiction is dedic...
41.3K 2.2K 13
"kurtarıcısına aşık kız... klişe hikaye." "komşu kızına platonik aşık çocuk mu söylüyor bunu?" ya da asi'nin şebnem'in kızı olarak doğup büyüdüğü ve...
136K 12.6K 26
Taehyung ve nefret ettiği yeni üvey kardeşi Jeon. texting + düz yazı
27.4K 3.5K 67
Hep aynı yıldıza bakarsan yolunu asla kaybetmezsin...