Possessive Love - Harry Style...

By fluffyworld

1.6M 72.8K 16.8K

"Au cazut in sindromul iubirii, dependenti unul de celalalt. Si iubirea nu e un sindrom de care sa scapi... More

Possessive Love - Harry Styles FanFiction
Capitolul unu
Capitolul doi
Capitolul trei
Capitolul patru
Capitolul cinci
Capitolul sase
Capitolul sapte
Capitolul 8
Capitolul noua
Capitolul zece
Capitolul 11
Capitolul 12
Capitolul 13
Capitolul 14
Capitolul 15
Capitolul 16
Capitolul 17
Capitolul 18
Capitolul 19
Capitolul 20
Capitolul 21
Capitolul 22
Capitolul 23
Capitolul 24
Capitolul 25
Capitolul 26
Capitolul 27
Capitolul 28
Capitolul 29
Capitolul 30
Capitolul 31
Capitolul 32
Capitolul 33
Capitolul 34
Capitolul 35
Capitolul 36
Capitolul 37
Capitolul 38
Capitolul 39
Capitolul 40
Capitolul 41
Capitolul 42
Capitolul 43
Capitolul 45
Capitolul 46
Capitolul 47
Capitolul 48
Capitolul 49
Capitolul 50
Capitolul 51
Capitolul 52
Capitolul 53
Capitolul 54
Capitolul 55
Capitolul 56
Capitolul 57
Capitolul 58
Capitolul 59
Capitolul 60
Epilog
Nota Autorului
Anunt Important!
Bãi

Capitolul 44

18.7K 986 98
By fluffyworld

M-am trezit si m-am uitat la ceasul de pe perete. Era ora noua dimineata, iar eu eram inca in apartamentul lui Mike. M-am ridicat si m-am uitat in jur. Rita si Lola stateau inghesuite pe un fotoliu care s-a desfacut, aratand ca un pat, Sophia dormea in scaunul de la biroul lui Mike, iar Perrie dormea pe jos.

Am expirat profund. Cine stie cat le-a muncit Mike? M-am dus langa Perrie si am scuturat-o usor. Si-a intre-deschis ochii si a mormait adormita.

-          Haide sa te duc in pat! am soptit eu, ajutand-o sa se ridice.

Am pus-o pe canapea, iar ea a adormit in secunda doi. Am coborat scarile si m-am uitat in jur. Toata lumea lucre si parca nimeni nu ma observase.

-          Scuzati-ma, am spus catre o fata care lucre la un calculator, stiti cumva daca au iesit de acolo? am intrebat.

-          Nu inca, a raspuns grabita, mutandu-si privirea inapoi la monitor.

M-am indepartat, framantandu-mi mainile. Sase ore au trecut de cand stateau acolo. Oare ce i-au facut? Au facut rost de ce le trebuie? Am auzit un strigat din spatele usilor si am tresarit. M-am indepartat de acel loc pentru ca ma simteam vinovata. Era si vina mea. Eu l-am adus pana aici si asta nu era bine. Asta voiam sa fiu de acum incolo?

Un baiat mi-a adus un scaun pliant si m-am asezat pe el. Nu ma puteam opri din a ma gandi la familia mea. Acum mi-as fi primit tortul de ziua mea si imbratisari calde. Nu as fi stat pe un scaun sprijinita de perete, ci pe canapeaua din sufragerie, razand cu familia mea. Aveam 18 ani. 18 ani si o crima in spate. Mi-am ridicat privirea cand am auzit niste usi deschizandu-se si l-am vazut pe Harry iesind. Tricoul sau avea urme de sange, iar mainile sale erau ranite. M-am ridicat si m-am indreptat spre el. Nu l-am putut imbratisa din cauza sangelui de pe tricou. Era acolo si parca doar la el ma puteam uita. O mana de-a lui mi-a cuprins obrazul, iar buzele sale le-au sarutat scurt pe ale mele.

Mana lui era asa rece pe pielea mea si cand s-a indepartat am putut vedea cativa stropi de sange si pe gatul sau. Mi-am umezit buzele cu limba si apoi mi-am trecut degetul peste ele ca sa le sterg.

-          Scuze pentru asta, a zis el privind in jos.

-          Ati aflat tot ce ati vrut?

-          Da, s-a terminat.

Am dat din cap aprobator si am inchis ochii.

-          Putem pleca acasa acum, te rog? am intrebat.

-          Sigur, iubito. Hai la hotel, a zis si mi-a inconjurat talia cu mana.

Am luat o masina de a lui Mike si Harry a condus pana am ajuns la hotel. Am luat liftul care era plin cu oameni si, cand am ajuns in camera noastra, Harry m-a lipit de cel mai apropiat perete, lipindu-si buzele de ale mele. Mainile lui mi-au cuprins obrajii, iar palmele mele s-au asezat in parul sau. Ne miscam buzele repede, parca nu ne mai vazusem de mult timp, cand, de fapt, el s-a aflat in tot acest timp la o camera distanta de mine.

Harry a intrerupt sarutul, tragand usor de buza mea inferioara. Mi-a spus ca merge sa faca un dus, iar eu m-am indreptat spre patul din camera noastra. M-am asezat in el, aducandu-mi genunchii cat de sus am putut. Ma simteam dezamagita ca nimeni nu stia ca e ziua mea, dar cum puteau sa stie cand eu nu le spuneam nimic? De ce trebuie sa complic mereu lucrurile? Acum, nu mai aveau nevoie de stresul pe care il aducea ziua mea. Toti erau obositi, iar eu as fi o munca in plus. Era mai bine daca doar stateam cu Harry si dormeam. Harry era mai mult decat sufficient pentru ziua mea.

Eram pe jumatate adormita cand Harry a venit in camera, doar in boxeri si cu parul ud. S-a trantit in pat langa mine si a marait. M-am intors cu fata la el si l-am intrebat:

-          Totul in regula?

-          Da, doar foarte obosit.

Am expirat profund si mi-am trecut o mana prin parul sau umed. Mirosea a parfum barbatesc si era asa de moale printre degetele mele.

-          E gata? am intrebat, inca jucandu-ma cu parul sau.

-          Sper ca e gata. Maine o sa ne intoarcem in Las Vegas cu masinile, ok?

-          De ce nu luam avionul? am intrebat confuza.

-          E mai sigur asa.

-          Stii ce vreau? am intrebat, referindu-ma la ziua mea. Vreau sa ma tii in brate si sa stam in pat toata ziua si nu vreau sa aud nimic despre misiune sau siguranta.

Harry a zambit usor si mi-a facut semn sa ma asez pe pieptul sau. Mi-am lipit obrazul de pieptul sau, mainile sale inconjurandu-ma intr-o imbratisare calduroasa, iar degetele mele inca ajungand sa se joace cu parul sau umed. Am stat asa destul de mult, pana el a inceput sa vorbeasca despre cat de mult voia sa viziteze Europa intr-o zi. Am stst imbratisati, vorbind despre lucruri care nu includeau trecuturile noastre, afacerile sau vreo problema. Doar ne cunosteam si vorbeam despre orice ne trecea prin cap. Vocile noastre erau putin mai ridicate de o soapta. Am stat asa de mult incat parul ii era deja uscat. La un moment dat am adormit si probabil si el se culcase din cauza ca atunci cand m-am trezit, era deja intuneric afara, iar Harry inca dormea. M-am ridicat cat sa ajung sa ma uit la ceasul de pe noptiera care indica ora zece si jumatate.

Harry a gemut cand a simtit ca m-am ridicat si s-a intors pe o parte, capul sau ajungand pe pieptul meu. Era frumos cum dupa tot scutul acela dur si coleric era o persoana asa grijulie si linistita.

-          Harry, e ora zece, am dormit prea mult.

El a zambit si si-a deschis ochii obositi. Mi-a sarutat pielea calda si a zis:

-          Trebuie sa fii altundeva sau unde te grabesti?

-          Nu, doar spuneam ca e tarziu.

-          Si ce daca e tarziu? a intrebat cuprinzandu-mi talia bu bratele.

Nu am spus nimic, in schimb tacerea si-a facut loc intre noi. Doamne… doar daca…

-          Pot sa imi sun parintii? am intrebat brusc.

Ochii lui au ramas atintiti intr-un punct fix, cuta iritata dintre sprancene reaparandu-i.

-          Nu, nu poti, a zis cu o voce joasa.

-          Te rog. Chiar trebuie sa ii sun, am insistat.

Bratele lui mi-au dat drumul taliei si s-a sprijinit in coate ca sa ma poata privi in ochi.

-          De ce naiba ai readuce asta in discutie acum? s-a rastit nervos.

Ochii lui erau peste ai mei. M-a privit incruntat, iar apoi toata nervozitatea s-a transformat in confuzie. S-a ridicat si a iesit din camera. M-am ridicat si eu si am mers dupa el. L-am vazut in baie cautand in buzunarul blugilor sai. Si-a bagat codul si s-a uitat pe calendar.

-          E 2 decembrie, am zis incet.

-          E ziua ta de nastere! a spus el privindu-ma.

-          De unde stii? am intrebat confuza.

-          Cu siguranta nu de la tine! Iubito, imi pare asa de rau. Am uitat cu toata misiunea si drumul pana aici.

-          E in regula, Harry.

-          Nu, nu e. Imi pare asa de rau! a zis el si a venit langa mine, imbratisandu-ma strans.

-          Cum de ai stiut ca era ziua mea? am intrebat.

-          Cand te-am luat din Chicago, am facut niste cercetari despre tine.

-          Deloc ciudat, am zis razand.

-          De ce nu ai zis nimic? Am fi putut sa mergem si sa vizitam orasul, ii luam si pe restul si apoi mergeam la o cina sau ceva!

-          Dar suntem toti asa obositi si nu mai voiam sa va dau inca o bataie de cap! Oricum, am primit tot ce voiam.

-          Dar nu am facut nimic! Am stat in pat toata ziua.

-          Intocmai! Harry Styles, m-ai facut cea mai fericita persoana din lume! i-am zis cu un zambet. Nu iti mai fa atatea griji si vino sa ne uitam la stele!

L-am luat de mana si am luat in graba o patura de pe pat. Am deschis usa spre balcon si am pasit pe betonul rece. Harry a pus patura in jurul umerilor sai si mi-a cuprins talia de la spate cu bratele. Eu am prins colturile plapumei si am tras-o in fata ca sa ma incalzesc. Stelele erau asa de frumoase si de multe pe cer. Puteam sa vad carul mare si carul mic. In ciuda faptului ca afara era asa de frig, cu pieptul lui Harry presat de spatele meu, imi era cald. M-am intors spre el si mi-am infasurat bratele in jurul gatului sau.

-          Multumesc, am spus cu un zambet.

-          Imi pare asa de rau, iubito, a soptit, fruntea lui lipindu-se de a mea.

Am clatinat usor din cap, iar apoi el si-a lipit buzele de ale mele.

-          Te iubesc! am zis, intrerupand sarutul care apoi a continuat mai pasional.

Harry m-a tras inapoi in camera, inchizand usa dupa noi. Patura a cazut cand buzele lui le-au atacat din nou pe ale mele, iar mainile lui mi-au cuprins fesele. Palmele lui au urcat usor pana la fermoarul din spate al corsetului si l-au desfacut, lasandu-l sa cada pe jos. Mi-am ridicat barbia in sus cand buzele lui au inceput sa imi sarute gatul. Limba lui a trecut peste buzele mele, mainile lui desfacand nasturele de la blugii mei. Cand am scapat si de pantaloni, Harry m-a condus pana la pat si m-a asezat in mijlocul sau. Amandoi mai aveam numai chilotii pe noi.

-          Nu te misca, vin imediat, iubito! a zis si mi-a oferit un sarut scurt inainte sa plece.

S-a intors repede cu un prezervativ in mana. S-a asezat deasupra mea, dintii lui trecand peste gatul meu, iar unghiile mele peste spatele lui puternic. Mainile mele au coborat usor pana la linia boxerilor sai negri pe care i-am apucat cu doua degete. I-am tras jos, el ajutandu-ma sa ii arunc pe podea.

-          Randul meu, a spus cu un zambet pervers pe fata.

A coborat cu saruturi, buzele sale conturand o linie dreapta de la gatul meu pana la lenjeria mea neagra. Dintii lui au apucat marginea chilotilor mei tragandu-i in jos. A revenit la buzele mele, mainile mele tragandu-l cat de aproape am putut. Mainile lui au pus usor prezervativul, iar el mi-a privit ochii plin de dorinta.

-          O sa te fac sa te simti asa de bine, iubito, a spus el, pozitionandu-se la intrarea mea.

A intrat in mine brusc, eu scotand un tipat de placere. Gura mea a fost acoperita de a sa, limbile noastre intalnindu-se. Harry a crescut viteza, iar eu am intrerupt sarutul ca sa pot scoate un geamat de placere. Fruntea sa s-a asezat in scobitura gatului meu, iar unghiile mele s-au infipt in spatele lui. L-am auzit gemand cand mi-am infasurat picioarele in jurul taliei sale.

-          Harry, am murmurat, dandu-mi usor capul pe spate.

-          Spune-o, iubito.

-          Te iubesc, am soptit aproape de urechea lui, alt geamat parasindu-mi buzele.

-          Doamne, te simt asa bine! a zis el, sarutandu-mi gatul.

Harry a facut o miscare brusca in fata, iar eu am tipat, dandu-mi drumul la orgasm. Harry s-a eliberat si el, eu putand sa ii simt corpul vibrand sub degetele mele. A iesit usor din mine, scotandu-si prezervativul si aruncandu-l pe jos.

La multi ani, iubito! a zis el, sarutandu-mi buzele si lasandu-ma fara aer. La multi ani!

Continue Reading

You'll Also Like

4.4K 110 50
Maya o fată care vine din românia în Coreea de Sud să scape de certurile de acasă și de un tată bețiv care ia distrus viața oare viața i se va schimb...
1.3K 130 18
Este vorba despre povestea a două fete Ana și Lia .Ele sau cunoscut la luceu, și vor avea parte de o mare surpriza atunci când descoperă trupa lor d...
3K 457 30
- Atat de frumos... Șopti băiatul brunet înspre locul în care baiatul stătea întins la soare,se aflau la ora de sport,însă blondul a rămas neclintit...
39.8K 2.7K 60
- Măi măi. Nu te așteptai sa ma vezi, așa-i? Am doua opțiuni: Tac din gura și rămân întreaga, sau ii răspund cum știu eu mai bine și mi-o iau. - Sinc...