Capitolul noua

22.5K 1.2K 98
                                    

Eram inca pe podea cand am auzit usa deschizandu-se. Nu mai plangeam. Doar stateam si priveam in gol. Nici nu am avut un moment de ragaz ca sa imi sterg lacrimile uscate sau ca roseate ochilor mei sa dispara. Cand Perrie m-a vazut a devenit ingrijorata. Cred ca deja s-a prins ce s-a intamplat deoarece doar s-a asezat langa mine si m-a imbratisat. Probabil a auzit strigatele.

-          Ai stat toata ziua aici? a intrebat ea ingrijorata. Parca era sora mai mare pe care nu am avut-o niciodata; mereu se ingrijora pentru mine.

-          Cam asa…

Perrie m-a ridicat de pe jos. Apoi am vazut ce frumos era aranjata. Parul blond era indreptat cu placa si putin ridicat la varfuri. Avea buzele de un rosu aprins, iar la ochi avea rimel si putin fard negru. Era imbracata cu o rochie neagra cu un decolteu care ajungea putin mai sus de buric si cu pietricele sclipitoare pe-alocuri. Rochia era lunga pana in pamant, stramta pe corp, iar de la genunchi in jos cadea in valuri. Avea niste cercei rosii lungi si o bratara rosie sclipitoare. Totusi, cand mergea, se puteau vedea tocurile rosii de tip sandal destul de inalte.

-          Esti frumoasa! am spus uimita.

-          Multumesc! Acum, hai sa te aranjam si pe tine.

Am intrat la dus. Cand am iesit din cabina eram hotarata sa ma distrez in acea seara si sa il ignor pe Harry. Am gasit pe un cuier de pe usa baii lenjerie intima neagra pe care am imbracat-o repede. Cand am iesit, Perrie m-a asezat pe un scaun. Parul meu era usor ondulat si ne-am hotarat sa il intindem. Perrie facea cam toata treaba si erau uimita de cat de bine stia sa se ocupe de toate procedeele de infrumutesare. In timp ce ma pregateam radeam si povesteam si era chiar placut sa ai cu cine vorbi si pe cine sa poti numai prieten. Dup ace mi-a facut parul, Perrie s-a ocupat de machiaj. Pe buze mi-a aplicat un ruj la fel de rosu ca si al ei, iar la ochi mi-a facut niste codite perfecte si m-a dat cu rimel. Rochia mea era si ea lunga. Era de un rosu aprins. Bretelele erau din pietre sclipitoare albe care se continuau in jos pana la talia mea intr-o linie dreapta si se uneau in spate. Mai aveam o dunga de diamante chiar sub omoplati. Aveam niste cercei lungi argintii si o bratara care se arsota cu cerceii. De tocuri imi era cel mai groaza. Nu eram obisnuita sa merg pe ele, iar cele alese pentru aceasta rochie erau cam inalte si negre. Era sa cad la primul pas, dar mi-am recapatat echilibrul repede. M-am privit in oglinda langa Perrie. Aratam bine si ma simteam frumoasa. Greutatea mea sau aspectul meu nu mai contau. Eu ma simteam frumoasa.

-          Vezi, acum tu esti si mai frumoasa decat mine! a spus Perrie cu un zambet urias.

-          Suntem la fel de frumoase! am contrazis-o si am simtit cum Perrie imi ia mana in a ei. Credeam ca Harry prefer rochii mai deocheate! am spus razand.

-          Chiar o face! Ar fi trebuit sa vezi ce rochie scurta iti alesese inainte sa ii amintesc ca e o serata in care esti obligat sa porti rochie lunga daca esti fata.

-          Chiar esti?

-          Da. Sotia celui care o organizeaza e paranoiac si ii e teama ca o fata mai tanara si frumoasa o sa ii fure sotul.

-          Dar cati ani are tipa?

-          50.

-          Iar el?

-          30.

Am facut ochii cat doua cepe. Perrie a ras de reactia mea si m-a indemnat sa coboram. Cand am ajuns in fata treptelor, m-am oprit si i-am spus lui Perrie.

-          Mi-e frica.

-          De ce? a intrebat confuza.

-          Sa cobor scarile cu tocuri.

Eu si Perrie am ras, iar ea a luat-o inainte. Baietii erau deja jo si ii auzeam razand. Zayn si-a marit ochii si a admirat-o pe Perrie coborand ca si cum ar fi un tata care isi priveste fata mergand la un bal. Eu coboram incet in urma ei si eram atenta si nu imi calc pe rochie. Cand am ajuns jos, era sa il calc pe  Niall pe picior, dar el doar mi-a zambit si mi-a luat mana dreapta in a lui si m-a condus pana la Harry. I-am zambit lui Niall, dupa care am continuat sa privesc in pamant. Nu l-am privit pe Harry. Fondul de ten imi acoperea vanataile, iar inima mea ranita era ascunsa adanc in mine.

Fiecare avea masina lui separata. Harry conducea o masina joasa si neagra. A fost mai greu sa intru in ea deoarece nu eram experimentata. El a inceput sa conduca in liniste. Dupa putin din drum, m-a intrebat:

-          Niciun zambet pentru mine?

M-am intors la el si am ranjit fortat si fals, dupa care m-am intors cu fata la geam si am continuat s ail privesc. Harry a ras si a spus amuzat:

-          Bun, deci esti pus ape glume in seara asta. Ar trebui sa fie interesant.

Mi-am dat ochii peste cap in timp ce imi imaginam gropitele lui dansandu-I pe obraji. Oricum, eram emotionata pentru ce urma sa se intample si simteam o oarecare frica. De ce era asa important sa mergem? Si ce putea fi asa mare incat Harry sa respecte regulile?

Imi pare rau pentru lunga asteptare! Si imi cer scuze daca acest capitol e mai plictisitor, dar urmeaza sa se intample muuuuuuuuuuulte in urmatoarea parte pe care o sa o pun cel tarziu in weekend. Acum ca e vacanta am sa postez mai des. Va rog, spuneti-va parerea si votati daca v-a placut:) Multumesc pentru ca cititi! Xx

Possessive Love - Harry Styles A.U.  FanFiction - I. SyndromeUnde poveștirile trăiesc. Descoperă acum