Capitolul trei

28K 1.3K 385
                                    

         -  Hmm… pulsul tau e foarte accelerat!

         -  Ba nu! am spus taios si mi-am smuls incheietura din mana lui.

Baiatul carliontat s-a uitat la mine usor amuzat, iar apoi mi-a luat barbia intre degetul mijlociu si cel mare. Mi-am pastrat privirea in pamant.

         -  A, da? a spus ironic. Si atunci de ce ai obrajii asa rosii?

       - De ce esti tu asa mitocan? am ripostat tragandu-mi capul inapoi si privindu-l in ochi. Ce naiba voia si el? Nu il cunosc, nu il vreau asa aproape, nu vreau sa vorbesc cu el. Ochii lui erau duri, iar gura forma o linie dreapta.

         -  Miau, pisicuta si-a scos ghearele! s-a auzit o voce de dupa baiatul carliontat. Baiatul cu par negru zambea batjocoritor spre mine.

          - Grija, Harry, s-ar putea sa te zgarie! a adaugat tipul blond, batandu-l pe cel carliontat pe umar.

Aha, deci pe carliontatul frustrat il cheama Harry.

         -  Taceti odata! a marait Harry.

M-am uitat in jur. Baiatul tuns periuta si cel cu ochi albastri nu mai erau. Nimeni nu mai era cu noi. Am inghitit in sec si simteam cum imi bubuie inima in piept. Unde era Sisi? Nu si-a dat seama ca lipsesc? De ce nu se intorc ceilalti? In timp ce ma gandeam la toate astea, am auzit ceva bazaind. Baiatul blond s-a dus pe marginea bazinului si a ridicat un telefon, apoi a spus:

         -  Au adus masinile.  Hai sa plecam!

In sfarsit plecau si ma lasau in pace. Am suflat usurata. Baiatul blond si cel brunet au pornit spre iesirea din spate, dar Harry statea nemiscat si se uita la mine ingandurat. Am strans mai tare prosopul lui Sisi ce era infasurat in jurul corpului meu.

         -  Haide, Harry, au venit! a strigat blondul spre el.

          - Te-am auzit de prima data, Niall! a raspuns Harry clar enervat. Deci pe baiatul blond il chema Niall.

Harry s-a intors si a pornit spre usa, iar eu am inceput sa ma indrept grabita catre usa din fata. Inima nu imi mai batea asa tare acum si eram fericita ca am scapat de tipii aia. Brusc, doua brate puternice se infasoara in jurul abdomenului meu si ma ridica de la sol dupa care ma rasucesc in aer si ma aseaza pe un umar. Tot ce vedeam erau picioarele cuiva. M-am rasucit si am vazut niste carlionti inca putin umezi. Parul meu inca imbibat cu apa mi se lipea de fata. Mi-am ridicat privirea si l-am observat baiatul brunet in spatele meu.

          - Haide, Zayn, mai repede! a strigat Niall care probabil era in fata.

Baiatul brunet si-a dat ochii peste cap si ne-a depasit pe mine si Harry. Deci pe el il chema Zayn. Dar asta nu era important acum. La naiba, eram luata pe sus de un strain periculos! Am inceput sa dau din maini si din picioare, tipand. Prosopul mi-a cazut pe drum, iar ochii mei au inceput sa lacrimeze. Deodata, palma mare a lui Harry s-a lipit de fesa mea stanga, contactul fiind foarte dureros.

          - Fii fata cuminte si taci odata! a tipat el nervos.

Mi-am muscat limba ca sa nu mai tip. Am incercat sa ma rostogolesc de pe umarul lui, dar bratul lui ma tinea prea bine. Am auzit o usa deschizandu-se si motoare de masini.

          - Ce v-a luat atat? a spus exasperat cel tuns periuta pe care il vedeam cu coada ochiului.

          - Taci, Liam! Am ajuns, nu? l-a repezit Zayn.

Eu inca incercam sa ma eliberez, dar fara niciun rezultat. Din ce era facut baiatul asta? Am vazut cum Zayn si Niall au intrat in masina cu Liam. Am auzit cum s-a deschis o usa, iar bratele lui Harry m-au asezat inapoi pe pamant. Obrajii imi erau brazdati de lacrimi, iar stomacul imi era cat un ghemotoc.

          - Intra! a ordonat Harry fara nicio expresie pe fata.

          - Nu! am raspuns inapoi.

          - Intra sau o sa te oblig eu si nu va fi frumos, a spus el dur.

          - Hai odata! a spus cel cu ochii albastri, clar frustrat.

       - Jur, daca cineva imi mai spune o singura data ce sa fac, o sa ii scot intestinele pe gat! Striga Harry nervos. Louis, porneste masina! spune el uitandu-se dur spre baiatul cu ochi albastri.

Acum e momentul. Nu e atent la mine. Ma strecor pe langa el si o iau la fuga. Aud strigate in jurul meu si fug si mai repede. Vad o straduta laturalnica si aleg sa fug pe ea, poate imi pierde urma. Ma uit peste umar, iar Harry e in spatele meu. Am un avantaj destul de mare. Vad o strada pe care trec masini. Asta e! Sunt salvata! Ajung la strada si fac semen disperate unei masini sa se opreasca, dar nu se opreste. Ma uit peste umar si il vad pe Harry apropiindu-se. Cand credeam ca sunt pierduta, un camion trage pe dreapta, iar eu urc grabita. Soferul porneste si tot ce pot sa mai vad e fata nervoasa a lui Harry. Rasuflu usurata. Am scapat.

Chiar atunci imi amintesc de tinuta mea nepotrivita. Eram numai in costum de baie. Ma uit spre sofer si observ ca era un barbat care avea in jur de cincizeci de ani.

          - Esti in regula, draguto? ma intreaba el cu o voce ragusita.

          - Da, va multumesc mult!

          - Te duc undeva?

          - Ar fi grozav, multumesc!

Ii spun soferului sa ma lase la matusa mea deoarece nu ma puteam duce asa acasa. Mergem putin in liniste cand observ ca a luat-o pe un drum gresit.

          - Ati ratat intrarea! Era la dreapta.

          -Stiu, imi raspunde el simplu.

Mi se taie rasuflarea.

          - Stiti o alta ruta? intreb cu vocea parca strangulata.

          - Draguta, doar nu credeai ca o sa te las sa pleci fara sa imi platesti drumul.

          - O sa va dau banii la matusa mea.

          - Nu despre asta vorbesc! spune el sinistru.

Atunci inteleg. Doamne, barbatul asta dezgustator vrea sa ma atinga. Eram pe un drum laturalnic si deja era noapte. Gandeste! Cum poti scapa? Inima imi batea foarte tare, iar singura solutie pe care am gasit-o a fost sa deschid usa si sa sar. Am aterizat pe umarul stang si am auzit o pocnitura, iar apoi am simtit o durere groaznica. Simteam cum tot corpul ma durea si probabil eram zgariata si vanata peste tot fiind doar in costum de baie. M-am ridicat si m-am uitat dupa camion. Oprise putin mai in fata, iar soferul se afla la mica distanta de mine. Am inceput sa fug, iar bratul deja imi era amortit de durere, iar capul imi zvacnea. O mana grasa ma trage de par si ma arunca pe jos. Barbatul se pune deasupra mea si imi tranteste o palma, iar capul mi se intoarce. Incep sa plang si sa tip. Atunci barbatul incepe sa ma atinga pe tot corpul, atingandu-mi si sanii. Incep sa plang si incerc sa il lovesc cu mana dreapta. Eram dezgustata de barbatul deasupra mea si il uram atat de tare incat l-as fi aruncat in fata unei masini. Soferul isi desface cureaua, iar eu incep sa ma impacientez si mai tare. Plang si tip si ma zbat, dar  fara niciun folos.

Deodata, nu mai simt greutatea barbatului pe mine si nici mainile lui. Aud niste gemete si strigate langa mine. Ma straduiesc sa ma ridic de la sol si vad farurile a doua masini, iar mai incolo niste siluete care se miscau violent. Simt niste brate care ma ridica. Aud niste tipete si apoi un bubuit puternic, dupa care imi pierd cunostinta.

Gata si cu capitolul asta! Sper ca v-a placut, iar continuarea vine maine cam pe la ora 3 :D multumesc pentru ca imi cititi povestea si, va rog, lasati o parere ca sa stiu ca nu scriu de geaba. Si daca puneti un punc, e destul. Vreau doar sa vad daca mai merita sa continui. Multumesc :) Xx

Possessive Love - Harry Styles A.U.  FanFiction - I. SyndromeUnde poveștirile trăiesc. Descoperă acum