Capitolul 26

37.4K 1.3K 416
                                    

HARRY’S POV

A doua zi ne-am trezit mai devreme cu totii, exceptand Perrie si Alice. Soarele inca nu rasarise cand noi ambalam masinile ca sa pornim spre San Diego. Mergeam in doua masini. In prima eram eu, Niall si Louis, iar in a doua Zayn si Liam. Uram cand Mike facea asa. Ne punea pe toti in pericol pentru afacerile lui stupie in China.

Eram gata echipat si imi incarcam pistolul cand am mai privit inca odata spre Alice. Dormea linistita si stiam ca avea sa fie curioasa despre locul unde am plecat si ce am facut. Nu inteleg cum oamenii spuneau lucruri urate despre ea. Nu era nimic gresit cu ea, niciun defect. Am expirat puternic si mi-am scuturat capul. Acum nu ma puteam gandi la asta! Trebuia sa imi fac treaba bine si gata. Nu ma puteam lasa distras.

Am pornit la drum, pe care l-am facut in 4 ore ca dracu’ de obositoare si lungi. Cand am ajuns, era ora opt dimineata. Am condus pana la punctul de intalnire, o fabrica abandonata. In spatele cladirii am parcat masinile si am scos din portbagaj gentile mari cu arme si bani. Am intrat inauntru si la o masa stateau trei barbati de varsta mijlocie. Pe margine mai erau cativa pustani inarmati. Le-am trantit pe masa gentile cu bani si i-am spus celui din mijloc, care parea sa fie in control:

-          Banii. Unde sunt drogurile si echipa?

Barbatul din mijloc avea o barba neagra cu fire carunte prin ea, iar ochelarii ii stateau pe varful nasului. A deschis gentile cu o privire suspicioasa. A ranjit multumit si mi-a asezat pe masa o servieta argintie. A deschis-o. Sute de fiole cu heroina asezate la linie. Asta spunea Mike ca era singura marfa pe care ei o voiau de la noi. Si ar fi bine sa fie pentru ca au fost bani multi in gentile aia! Am luat servieta si i-am dat-o lui Liam.

-          Echipa? am intrebat sec.

-          La subsol, va asteapta.

Liam si Niall s-au dus sa lase servieta ascunsa in masina. Restul am mers sa ne vedem echipa. Spargerea unei locuinte era lucru usor de obicei, dar nu si asta. Nu cand ai paznici la toate intrarile, sistem de securitate, catacombe subterane si caini de paza. Erau 15  oameni in echipa, toti bine antrenati, sau asa spuneau ei. Planul nu era simplu deloc. Cand Liam si Niall s-au intors, am explicat ce trebuia sa facem.

-          In reula, fiti atenti! am strigat si toata lumea s-a apropiat de masa pe care era intinsa o harta a casei. Avem paznici cu caini, alarme, catacombe si iesiri secrete. Ca sa nu alertam pe nimeni, totul trebuie facut in liniste. Imediat, copiii vor incepe lectiile de pian, deci va fi ceva galagie. La ora asta, tinta principal e in biroul de la primul etaj, lucrand. Sotia e in salonul de la parter cu psihologul, iar copiii in sala de muzica de la al doilea etaj. Scop: capturarea tintei principale fara a o rani. Sotia si copiii vor fi preluati de asemenea in custodie, fara a fi raniti. Restul, paznici, servitor, martori, omorati pe loc. Fara discutie. Acum, cum vom intra. In total suntem douazeci. In spate este gardul acela zimtat si intrarea in subsol. Primul paznic trece pe acolo, iar al doilea nu apare decat dupa 3 minute. Deci in trei minute trebuie sa fugim din locul sigur, sa sarim gardul, iar prima echipa va deschide lacatul cu cheia de rezerva. Dupa ce intrati, inchideti usile cu grija si mergeti spre pivnita. Nimeni nu intra in catacombe! Daca ei o fac, i-am pierdut. Opt oameni se ocupa de paznicii de afara, dar doar dupa ce restul se afla in casa! Repet, in liniste. Folositi cutite si pumni, in cel mai rau caz, pistoale cu amortizoare. Un singur sunet si ne-am dat de gol. Restul de 12 o sa intram in casa in grupuri de patru. Primul grup inspecteaza pivnita, iar doi o sa ramana la intrarea in catacombe. Cand celalalt grup ajunge, ne impartim cate trei intr-o echipa si una o sa ia parterul, iar alta etajul intai. Urmatoarea echipa o sa curate etajele doi, trei si mansarda, iar cand cei opt de afara ati terminat, veniti si voi. Vorbim prin microfoane. Pana nu i-am capturat pe toti, nimeni nu trage cu arma sau il ucid cu mana mea! Dupa ce tinta si familia au fost luate in custodie, cautam casa dupa lucruri de valoare, bani, droguri, arme si orice altceva ce ne-ar putea folosi. Daca o sa luati ceva ce nu va apartine, v-ati dus! Vreau liniste si rapiditate. Clar?!

Possessive Love - Harry Styles A.U.  FanFiction - I. SyndromeUnde poveștirile trăiesc. Descoperă acum