Hayal Et Harry Potter

Oleh -thescarlett

154K 2.1K 1K

Anlatmama gerek var mı? 28.09.2020| #remuslupin kategorisinde 3. 14.08.2020| #siriusblack kategorisinde 2. 1... Lebih Banyak

𝐢 𝐡𝐚𝐯𝐞 𝐭𝐨
𝐭𝐰𝐨 𝐥𝐨𝐯𝐞𝐫𝐬
𝐚𝐝𝐡𝐞𝐬𝐢𝐯𝐞 𝐩𝐥𝐚𝐬𝐭𝐞𝐫
𝐚𝐝𝐡𝐞𝐬𝐢𝐯𝐞 𝐩𝐥𝐚𝐬𝐭𝐞𝐫²
𝐢 𝐡𝐚𝐯𝐞 𝐭𝐨²
𝐬𝐢𝐝𝐞𝐬
𝐢 𝐡𝐚𝐯𝐞 𝐭𝐨³
𝐬𝐨𝐦𝐞 𝐬𝐭𝐮𝐩𝐢𝐝 𝐦𝐢𝐬𝐭𝐚𝐤𝐞¹
𝐢 𝐡𝐚𝐯𝐞 𝐭𝐨³
Some stupid mistake2

𝐝𝐞𝐭𝐞𝐧𝐭𝐢𝐨𝐧

3.3K 151 105
Oleh -thescarlett

bölüm çeviridir. 

yazar: https://www.tumblr.com/elena-reina


Draco Malfoy'a olan nefretin inkâr edilemezdi. Ve onunla aynı derslere girmek nefretini yalnızca daha da arttırıyordu. Seni ne kadar küçümsediğini her gün sana söylediği için duyguların karşılıklı olduğundan oldukça emindin.

Peki, Draco'dan neden nefret ettin?

Öncelikle ne kadar şımarık olduğundan başlayalım. Sahip olduğu şeylerin yarısını hak etmiyor. Ama elbette onun gözünde o şımarık değil, "ayrıcalıklıydı". Herkesten daha iyi olduğunu düşünmesini sağlayan sinir bozucu kibirinden bahsetmiyordun bile.

Bir insan nasıl bu kadar bencil olabilirdi? Onun kalın kafasından neler geçtiğini anlamak gerçekten zordu.

Ya da kendisinden daha yetkili kişileri, yani otorite figürlerini dinleyememesinden de olabilir. Kendisinin herkesten daha iyi olduğunu düşünüyordu.

Ve işleri daha da kötüleştirmek için, Umbridge'in yeni müdür olması ve Draco'nun resmen onun ayaklarını öpmesi. İğrenç.

O platin saçlı çocuktan nefret etmek için her zaman bir nedenin olurdu.

" Suçlu ," diye alay etti Draco, sen büyülere doğru yürüyüp onun yanından geçerken. Durdun, arkanı döndün ve onunla yüzleştin.

"Babacığının oğlu," diye karşılık verdin, sonra arkana dönüp en yakın arkadaşın Y/BF/N'nin yanındaki koltuğuna oturdun. Oturunca bakışları sertleşti.

Tam olarak öyle olmasına rağmen, babacığının oğlu olarak anılmaktan nefret ediyordu.

Y/BF/N sırıtarak, "Malfoy'a daha dikkatli bakarsan fotoğraf çekmen gerekebilir," diye sırıttı. Gözlerini devirip işine geri döndü. Arkadaşınızla kıkırdayarak dikkatinizi tekrar sınıfa çevirdiniz ve odaklandınız.

"Pekala sınıf, biri bana Alohomora'nın ne yaptığını söyleyebilir mi ?" Profesör Flitwick yüksek sesle sordu.

Eliniz doğrudan havaya fırladı.

"Ah, evet Y/L/N," diye gülümsedi.

Kendinden emin bir şekilde, "Alohomora, kapı ve pencerelerdeki kilitleri açmak için kullanılan bir büyüdür" dedin.

"Embesil," diye mırıldandı Draco alçak sesle ama senin duyabileceğin kadar yüksek sesle söyledi. Hemen koltuğunuzda dönüp ona dik dik baktınız.

"Sikik." diye karşılık verdin.

"Cadı."

"Dünyanın pisliği."

"Palyaço."

"Aşağılık herif."

"Sik surat."

"Lanet olsun-"

"Aman Tanrım, siz ikiniz şunu kesebilir misiniz? Bu ne saçmalık," diye inledi Y/BF/N.

"Malfoy saçma" diyeağzından tükürükler çıkarak konuştun ve koltuğuna geri döndün.

Profesör Flitwick, "Bayan Y/L/N ve Bay Malfoy, ikiniz de cezalısınız," diye içini çekti. Seni cezalandırmak istemiyordu ama bu kavgalar düzenli olarak oluyordu.

"Harika," diye inledi Draco koltuğuna yaslanarak.

Draco'ya bakmak için boynunu uzatıp elini kaldırdın ve onu uzaklaştırdın. "Siktir git."

"Keşke yapabilseydin," diye alayla karşılık verdi. Yüksek sesle nefesini tutarken yüzün tiksintiyle buruştu.

"BAYAN Y/L/N VE BAY MALFOY!" Flitwick bu kez bağırdı. Sen hızla geri çekildin ve sınıfın geri kalanı boyunca Draco gibi sessiz kaldın.

İkinizin arasında sürekli olarak bu böyleydi. Son sözü ikinizin de söylemesi gerekiyordu. Ancak koridorlarda yürürken hem siz hem de Draco Umbridge'in ofisine çağrıldınız.

Onunla ilişkisinin ne kadar harika olduğunu bildiğiniz için ofisine girerken pek umutlu değildiniz. Odanın dekoruna baktığınız anda anında korkuya kapıldınız. Pespembe duvarlar birden fazla kedinin dairesel resimleriyle kaplıydı, pencerelerin etrafındaki perdeler desenli ve pembeydi ve halı somon, sıcak pembe ve koyu pembelerin bir karışımıydı.

Artık hem kedileri hem de pembeyi seviyorsunuz, ama bu kadarı da fazlaydı.

Odanın tamamı küçük bir kızın yatak odasına benziyordu; çiçekler ve birçok fırfırla doluydu. Odanın ortasında bir masa vardı; muhtemelen odadaki pembe ya da fırfırlı olmayan tek şey. Maun kahverengisiydi.

Umbridge masasının arkasındaki sandalyede oturuyordu ve yüzünde muhteşem bir gülümseme vardı.

"Otur, otur. İkinizde."

Sen de isteksizce Draco gibi oturdun ama o rahatsız olmamış görünüyordu. İşte yine onun "ayrıcalığı" gidiyor.

"İkinizi de Bayan Y/L/N'yi ve Bay Malfoy'u tebrik ederim!" tiz sesiyle söze başladı.

Ha?

"Siz 5. sınıfın en iyi 2 öğrencisisiniz. Artık sınıf başkanısınız! ayağa kalkıp rozetlerinizi size veriyor diyor.

Hafifçe eline aldın. "Ben... vay be. Kelimeleri bulamıyorum-"

"Biraz terbiyeli olup teşekkür etmeye ne dersiniz?" Draco alaycı bir tavırla konuştu. "Bu fırsat için teşekkür ederim Müdür Umbridge, söz veriyorum bu rol için beni seçtiğinize pişman olmayacaksınız."

Çok başarılı.

"Ah, ikinize de hoş geldiniz. Şimdi dışarı, dışarı!" aldatıcı bir şekilde gülümsedi. İkiniz de başınızı eğip dışarı çıktınız.

Saat, yaklaşık 12.30 civarıydı. Koridorlarda sürünerek, ses çıkarmamaya çalışarak banyo yapmaktan dönüyordun, neden bu kadar geç kaldın ki duş almaya?

Uyuyamadın, o yüzden biraz buhar atmak için banyo yapsan iyi olurdu. Rahatlamak ve kendi başınıza kalmak için biraz yalnız zaman ayırırsanız daha kolay uykuya dalabileceğinizi düşünmüştün.

Karanlık koridorlarda sürükleniyordun, zar zor görebiliyordun. Yoldaki resimler ışıktan dolayı fazla gürültü yapacağından Lumos'u kullanamazdınız.

Neredeyse ortak salonunuza dönecekken aniden ayak sesleri duydunuz. Hızla donup bir heykelin arkasına saklanmak için hızlandın. Kimseyi görecek durumda değildin. Üzerinizde olan tek şey havlunuz ve yumuşak terliklerinizdi.

Bu noktada birini görmek çok utanç verici olurdu. Ayak sesleri kaybolmaya başladığında yavaş yavaş ortak salona doğru yürümeye devam ettin.

Kapıya doğru yürüdüğünüzde, ses çıkarmamaya çalışarak içeri girerken, karşınızda duran bir figür gördüğünüzde bağırdınız. Sen far görmüş tavşana benziyorken yüzünde bir sırıtışla Draco Malfoy orada duruyordu

"Birisi ceza, Y/L/N." Yaklaşırken sırıttı. Yüzünüzün parlak kırmızıya döndüğünü hissettiğinizde yanaklarınız yanıyordu. Havlunu vücuduna daha da yakınlaştırdın.

"Ben de sana aynı şeyi söyleyebilirim," diye karşılık verdin.

"E/L/H. Ben bir sınıf başkanıyım, etrafı kontrol ediyorum. Sen, uyanık olmamalısın." diye yanıtladı, olduğu yerde dururken.

Gözlerini devirerek konuştun. "Flaş haber, ben de, aptal."

"Aptal mı? Ah, ne kadar sert sözler. Beni kırıyorsun." diye alay etti ve kıkırdadı.

Gerçekten güldü mü, yoksa iğrenç bir oyun mu oynuyordu?

Karanlıkta, onun figürünü belli belirsiz seçebiliyordunuz. Bu sefer pantolonunun yanında sadece bir kazak olması dışında hâlâ önceden giydiği kıyafetler üzerindeydi. Saçları biraz dağınıktı ama yine de karanlıkta ay ışığının parlaklığıyla parlıyordu. Yok artık, gerçekten yakışıklı mı görünüyordu?

Aman Tanrım, bu düşüncelerin aklına yeni geldiğine inanamadın. Bir gülümsemenin oluştuğunu fark edene kadar gözleriniz onun yüzüne kadar geldi.

" Y/L/N'ye daha dikkatli bakarsanız fotoğraf çekmeniz gerekebilir ," diye sırıttı. Beceriksizce hareket ederken yanakların daha da kızardı.

Aniden bir şeyler yapmaya karar verdin. Bırakın bir ömür, bir milyon yıl sonra bile yapacağınızı düşünmediğiniz bir şey. Bunu yapmak zorundaydın, kendine hakim olamadın.

Boştaki elinle kazağını tuttun ve onu kendine doğru çektin. Başını kaldırdın ve dudaklarını onunkine bastırdın. Ve seni şaşırtacak şekilde seni uzaklaştırmadı. Bunun yerine belinden tutup seni kendine yaklaştırdı.

Dudakların daha önce orada olduğunu bilmediğin bir tutkuyla lavabonun içinde hareket ediyordu. Ellerinden birini yüzüne götürüp yanağını okşarken seni dudaklarından öptü.

Draco'nun bu kadar tatlı olmasını beklemiyordun. Öpüşmeyi yarıda bıraktın ve Y/E/C gözlerinle onun gümüş gözlerine baktın.

"Aslında seni ne kadar zamandır öpmek istediğime dair hiçbir fikrin yok," diye konuştu, sıcak nefesi yüzünüze yayılırken.

Dudağını ısırdın. "Ben... ben de. Bu şu anlama mı geliyor..." utangaç bir şekilde sözünü kestin.

"Sanırım öyle, şimdi ben seni cezalandırmadan önce yatakhanene dön ve biraz uyu. Ne de olsa ben bir sınıf başkanıyım," diye sırıttı.

Gözlerini devirerek konuştun. "Ben de öyleyim Malfoy. Yani ben sizi cezalandırmadan önce odanıza gidin ," dediniz ve ikiniz de odalarınıza dönerken güldünüz.


***

Çeviri yapmak google çeviriden kopyala yapıştır yapsanız bile hiç kolay bir iş değil. düzeltmeniz gereken yazım hataları, yanlış kişi çekimlemeleri, hepsini düzeltmek birer ufak angarya. Özellikle kendi kaleminizde yazmadığınız için yazarın ne demek istediğini anlamıyorsunuz. İngilizceye ait birçok deyim kullanıyor ve bunları Türkçe'ye olduğu gibi çeviremezsiniz. İngilizcem iyi olduğu halde (cidden iyidir, laf olsun diye söylemiyorum) bazı şeyleri çevirmek zor. Şu fotoğraf olayını anlamadım mesela. Ne demek istedi orada yazar?

Yine kendi kaleminiz olmadığı için ekleme, ya da en ufak bir değişim yapamıyorsunuz. Yazarın birkaç mantık olmasına karşın düzeltmemek için elimden geleni yapsam da kendime engel olmadım. Örneğin metinde gece değil, sabahın erken saatleri, saat 12.50 diyordu. Oysa geceden bahsediyordu. Ve google çeviri maalesef siz ekini sonuna kadar kullanıyor "yapıyorsun" değilde "yapıyorsunuz" sinir bozucu ve metni kaplayan salgın hastalık gibi kafama takılan böyle birçok yer var. 

Neyse, kendinize dikkat edin. 

Bu arada, dün 96 yaşında bir adamla tanıştım. 8 kadeh rakı devirdi tek başına, sanki hala otuzlarda, o kadar mutlu o kadar hayat dolu ki. İşte böyle olacağım yaşlanınca, muhtemelen kalpten gitsem bile.

Lanjutkan Membaca

Kamu Akan Menyukai Ini

217K 21.6K 32
Ülkesine dönen delta ve kendi halinde takılan sessiz bir omega bir gece birlikte olur.
112K 19.3K 15
oğlum sadece en sevdiği oyuncakları kırıyor. ben onun yok ettiği kumdan kalelerin kralıyım omegaverse, etl texting
872K 70K 14
arkadaşlarıyla birlikte orduya katılan jungkook, ilk görüşte etkilendiği komutan kim taehyung'a cinsel içerikli mesajlar atmaya başlar. taekook, tex...
19.6K 3.5K 11
"Başka birine aşık olmaktansa, fazlasıyla senin olmakla meşgulüm." "Bebeğim, ikimiz de biliyoruz."