The catfish.

Marah_Edd

81.6K 5.1K 548

Η Καρίν τον τελευταίο καιρό επηρεασμένη απο την απομάκρυνσή και αγνόηση του αγοριού της,σχεδόν καταρρέει ψυχο... Еще

Κεφάλαιο ⁰⁰
Κεφάλαιο ⁰¹
Κεφάλαιο ⁰²
trailer
Κεφάλαιο ⁰³
Κεφαλαιο ⁰⁴
Κεφάλαιο ⁰⁵
Κεφαλαιο ⁰⁶
Κεφάλαιο ⁰⁷
Κεφάλαιο ⁰⁸
Κεφάλαιο ⁰⁹
Κεφάλαιο ¹⁰
Κεφάλαιο ¹¹
Κεφάλαιο ¹²
Κεφαλαιο ¹³
Κεφάλαιο ¹⁴
Κεφάλαιο ¹⁵
Κεφαλαιο ¹⁶
Κεφάλαιο ¹⁷
Κεφάλαιο ¹⁸
Κεφάλαιο ¹⁹
Κεφάλαιο ²⁰
Κεφάλαιο ²¹
Κεφάλαιο ²²
Κεφαλιο ²⁴
Κεφάλαιο ²⁵
Κεφαλαιο ²⁶
Κεφάλαιο ²⁷
Κεφάλαιο ²⁸
Κεφάλαιο ²⁹
Κεφαλαιο ³⁰
Κεφάλαιο ³¹
Κεφάλαιο ³²
Κεφάλαιο ³³
Κεφάλαιο ³⁴
Κεφάλαιο ³⁵
Κεφάλαιο ³⁶
Κεφάλαιο ³⁷[Bonus]
Κεφάλαιο ³⁸
Κεφάλαιο ³⁹
Κεφάλαιο ⁴⁰
Κεφάλαιο ⁴¹
Κεφάλαιο ⁴²
Κεφάλαιο ⁴³
Κεφάλαιο ⁴⁴
Κεφάλαιο ⁴⁵
Κεφαλαιο⁴⁶
Κεφαλαιο ⁴⁷
Κεφάλαιο ⁴⁸
Κεφάλαιο ⁴⁹
Κεφάλαιο ⁵⁰
Κεφάλαιο ⁵¹
Κεφάλαιο ⁵²
Κεφάλαιο ⁵³
Κεφάλαιο ⁵⁴
Κεφάλαιο ⁵⁵
Κεφάλαιο ⁵⁶
Κεφάλαιο ⁵⁷
Κεφάλαιο ⁵⁸[Bonus]
Κεφάλαιο ⁵⁹
Κεφάλαιο ⁶⁰
Κεφάλαιο ⁶¹
Κεφάλαιο ⁶²
Κεφάλαιο ⁶³
Κεφάλαιο ⁶⁴
Κεφαλαιο ⁶⁵
Ανακοίνωση

Κεφάλαιο ²³

1K 77 5
Marah_Edd













"Και δηλαδή απλος δεν του έδινες σημασία ενω σου μιλούσε;"ρωταει ο Κερμο καθως βγαινουμε απο την σχολη και εγω γυρναω να τον κοιταξω.


"Δεν θα σταματούσε αν απλα δεν του έδινα σημασια"του λεω καθως βγαίνουμε εξω και καθομαστε για λιγο στο ίδιο σημείο κοντα στο αυτοκίνητο του.


"Και δηλαδη τι έκανες;"ρωταει και με κοιταζει περίεργος και εγω χαμογελαω και κουναω το κεφαλι μου.


"Δεν είναι του χαρακτήρα μου,αλλα τον απείλησα πως θα φύγω και απλα σταμάτησε μαγικα να μιλαει οταν το ακουσε"λεω γελώντας.


"Καλο. Αλλα τι θα κάνεις τελικά; Πρεπει κατι να κανεις. Ειναι ή ο Τζον ή ο Ρότζερ. Δεν μπορεις να εισαι με τον Ροτζερ και να μένεις με τον Τζον. Ουτε να εισαι με τον Τζον και να έχεις γκόμενο τον Ρότζερ"μου λεει σοβαρος και εγω ξεφυσάω σοβαρη πλεον.


"Το ξερω Κερμο. Θα μιλήσω και στον Ροτζερ σήμερα και στον Τζόναθαν. Τα πραγματα πρεπει να μπουν στην θεση τους"απανταω και εγω πλεον σίγουρη για το τι θα κανω.


"Οποτε που σε παω τελικα; Σπιτι ή στον Ροτζερ;"ρωταει καθως παταει το κουμπι των κλειδιών του και ξεκλειδώνει το αυτοκίνητο.


"Σπιτι,θα μιλήσω πρωτα με τον Τζον και θα στειλω μυνημα στον Ροτζερ στο δρομο για να βρεθούμε"του λεω καθως πηγαινω απο την αλλη και μπαίνω στο αυτοκίνητο.


Κανει το ίδιο και εκεινος και οταν μπαίνει τελικα μεσα και βαζει μπρος εγω Βγαζω το κινητό μου και μπαινω να στειλω μυνημα στον Ροτζερ.



Karin_blake:
Ροτζερ εισαι εκει; Εχω να σου πω κατι σημαντικό.



Roger_gilmor:
Τι εγινε;



Karin_blake:
Το πηρα απόφαση. Δεν θελω να χασω αυτο που εχουμε. Λατρεύω τον τρόπο που μιλας τον τροπο που σκέφτεσαι,τα παντα. Νοιάζομαι για εσενα και θα ηθελα να προσπαθήσουμε σε μια σχέση.



Roger_gilmor:
Αληθεια; Τι δηλαδη,χώρισες;



Karin_blake:
Οχι ακομη. Ημουν στην σχολή και γυρνάω στο σπιτι τωρα. Θα πω στον Τζόναθαν οτι θελω να τελειώσουμε και πως δεν θελω να ειμαστε μαζι. Σκεφτόμουν αν μπορούσες να βρεθούμε να τα λέγαμε μετα.



Roger_gilmor:
Θελω και εγω να σου πω κατι η αλήθεια ειναι. Ομως δυστυχώς δεν μπορω σημερα να κανονίσουμε. Τι θα ελεγες να ερθεις αυριο το πρωι απο το μαγαζι που δουλεύω;



Karin_blake:
Υπεροχη ιδεα. Εσυ τι θελεις να μου πεις;



Roger_gilmor:
Καλύτερα απο κοντα αυτο. Εσυ εισαι σίγουρη για αυτο που λες; Εισαι σίγουρη πως θελεις να χωρίσεις με τον Τζον; Αν του άφηνες ισως να σου εξηγήσει τι έγινε,ισως το παρεξηγήσες και σε λιγες μερες κλείνετε εναν χρονο.



Κοιταζω το μυνημα που μολις μου έστειλε και προσπαθώ να καταλάβω τι μολις ειπε.


"Περίεργο"μονολογώ καθως εχω ξεχασει πως διπλα μου κάθεται ο Κερμο και με ακουει.


"Τι ειναι περίεργο;"ρωταει και εκείνος μετα απο αυτο και αποφασίζω να πω φωναχτά την σκέψη μου.


"Μεχρι τωρα ο Ρότζερ με καθε ευκαιρία ηθελε να ειναι μαζι μου και με ρωτουσε ποτε θα χωρίσω και τα σχετικά. Τώρα που του το ειπα μου λεει να ακουσω τον Τζον μηπως και τον εχω παρεξηγήσει. Δηλαδή τι; Τον υπερασπίζεται;"ρωταω έκπληκτη.


"Ειναι φίλοι;Μηπως τον εχει βαλει ο Τζον; Εμενα ολη αυτη η ιστορία δεν μου κολλάει. Το οτι σε βρήκε τυχαία. Το οτι ειναι απο εδω που τυχαίνει να εχεις έρθει μαζι με τον Τζον."λεει και εγω κουναω αρνητικά το κεφαλι μου.


"Αποκλείεται Κερμο. Ο Τζον δεν ηξερε πως εχω αυτη την εφαρμογή. Και οταν άρχισα να μιλαω μαζι του ακομη δεν ειχα μαθει πως θα ερθω εδω ,δεν θα μπορουσε να ειναι στημένο"του εξηγώ και εκεινος ξεφυσάει.


"Δεν ξερω πραγματικά. Αλλα εχω γίνει φαν της ιστορίας σου. Θελω πραγματικα να δω αν θα καταλήξεις τελικα με τον Ροτζερ ή αν θα κερδίζει ο Τζον"λεει γελώντας καθως σταματαει το αυτοκίνητο και εγω γυρναω να τον κοιταξω και γελάω.


"Μην εισαι υπερβολικός. Δεν ειναι ιστορία,ειναι η ζωη μου. Και ειμαι σιγουρη πως θα κανω την σωστή επιλογή όποιος και αν ειναι αυτη"λεω αλλα βαθια μεσα μου αμφιβάλλω για το οτι θα ειναι η επιλογή ο Τζον.


"Θα τα πουμε αυριο ετσι; Κατω απο το σπιτι σου θα ερθω."λεει καθως με αγκαλιαζει για να με αποχαιρετήσει.


"Αυριο θα παμε πρωτα απο το μαγαζι που δουλεύει ο Ρον για να δω τι θέλει να μου πει και μετα θα παμε στην σχολή. Οκευ;"ρωταω και εκεινος απλα γνέφει.


Βγαίνω απο το αυτοκίνητο και κλείνω την πορτα. Τον χαιρετάω ξανα και οταν φεύγει γυρναω και μπαινω και εγω στο κτήριο μας.


Ανεβαίνω τα σκαλια και ξεκλειδώνω την πόρτα με τα κλειδιά που μου εχει δώσει ο Τζον να εχω.


Μπαινω μεσα και τον βλέπω να κλείνει την τηλεόραση και να με κοιτάζει.


Περιμένει να δει αν θα του μιλησω ή οχι. Εκεινος δεν κανει καποια κίνηση να μου μιλησει. Απλα με κοιταζει.


"Θελω να μιλήσουμε λιγακι"λεω καθως καθομαι απέναντι του και τον κοιταζω σοβαρή.


"Ωραία. Γιατι και εγω θελω να μιλήσουμε. Πρέπει να σου πω"λεει και εγω απλα γνεφω διακόπτοντας τον.


"Θα πω εγω πρωτη"λεω και οταν το ακουει γνεφει. Αφου παρω μια βαθια ανασα που χρειάζομαι"θελω να χωρισουμε"λεω και εκεινος κοκαλωνει στην θεση του οταν το ακουει.


"Όλον αυτον τον καιρο έκανα υπομονή και πίστευα οτι θα καταλάβεις οτι δεν μου συμπεριφέρεσαι καλα. Ομως εσυ σταματησες για λιγο και τωρα παλι απο την αρχη στα ίδια"του εξηγώ.


"Σε παρακαλω ακουσε με. Ξερω πως εχεις δίκιο. Ηθελα να σου ζητήσω συγνωμη για την συμπεριφορά μου απέναντι σου χθες το πρωί που γύρισα. Δεν ηταν σωστο το ξερω. Ήπια παραπανω με τον Νταμιαν και.."παιρνει μια βαθια ανάσα.


"Παρασύρθηκα. Αλλα σ'αγαπαω. Το ξερεις,δεν το ξέρεις αυτο; Δεν θελω να σε χασω Καριν. Σε λιγες μερες κλείνουμε εναν χρονο και αυτος ο ενας χρονος μπορει να γινει χρονια"λεει και εγω τον κοιτάζω έκπληκτη.


Πρώτη φορά μου μιλαει και μου λεει κατι τετοιο. Και αυτό με μπερδεύει. Με κανει να εχω δεύτερες σκέψεις αφου παντα ακουγα τον Ρότζερ και έβγαινε σε καλό.


Και εκεινος πριν μου ειπε να ακουσω τον Τζον και τωρα ο Τζον μου λεει πλαγίως οτι σκέφτεται πως εχουμε μελλον μαζι;


"Σε παρακαλω μην το κάνεις. Η αδερφή μου έρχεται εδω στο Μπρίστολ και κανόνισε τραπέζι για να φαμε ολοι μαζι σε 2 μερες."μου λεει καθως σηκωνεται και έρχεται και κάθεται διπλα μου.


"Θα γνωρισεις και εκείνην καλύτερα και θα γνωρίσεις και τον αδερφό μου και στο τραπεζι θα υπάρχουν και φίλοι. Θα δεις πως εχουμε μελλον εδω"λεει και εγω μένω κόκαλο.


"Ε-εχεις και αδερφό;"ρωταω τωρα και εκεινος ξεφυσαει και πιανει τα χερια μου και με κοιταζει στα ματια.


"Δεν με γνωρίζεις καλα. Δεν γνωρίζεις αυτο που ειμαι πραγματικά. Εχω μια εταιρία εδω. Δουλεύει ο αδερφός μου και θα πρεπει να μαθω να δουλεύω και εγω. Θα μείνουμε εδω και οταν ειμαστε έτοιμοι θα κανουμε οικογένεια"λεει και χαμογελάει.


Τραβαω τα χερια μου απο τα δικα του και σηκώνομαι απο διπλα του και κανω λιγα βήματα μακριά του προσπαθώντας να καταλάβω αν τα εχω χάσει τελείως αυτην την στιγμη και φαντάζομαι σενάρια επιστημονικής φαντασίας.


Εκεινος που μεχρι χθες μπορει να μου εχει πει μονο μια φορα την λεξη σαγαπαω,τωρα μου λεει πως σκέφτεται το μελλον μας και θελει να με παντρευτεί;


Και αν πραγματικα θελει να με παντρευτεί παει να πει οτι με αγαπάει. Ομως αν αγαπας καποιον δεν μπορείς να του συμπεριφέρεσαι έτσι.


Δεν μπορεις να βάζεις τους φιλους σου πανω απο εκείνον,ή να του λες ψέμματα ή να τον αγνοείς και να μην ενδιαφέρεσαι για τα συναισθήματα του.


Ουτε μια φορα δεν εκατσε να με ακουσει,να ακουσει τις σκέψεις μου τα προβλήματα μου ή τους προβληματισμούς που εχει το κεφαλι μου ή εστω το πώς νιώθω.


Τιποτα απο ολα αυτα δεν εχει κάνει. Και τωρα πρεπει να ρωτήσω τον εαυτό μου. Θελω απλα χρήματα και τιποτα παραπανω ή θελω αγαπη και έρωτα;


Αυτο που εκεινος λεει άμεσα ειναι πως εξασφαλίζει το μσλλον μου. Και το κανει σαν να ειναι υποχρέωση γιατι αν ηταν αγαπη θα το έδειχνε έστω και λιγο.


"Δεν θελω να μιλήσω αλλο. Θα παω να διαβάσω λιγο"απανταω και του γυρναω την πλατη και μπαινω στο δωματιο και κλειδονομαι.


Ανοιγω το κινητο μου ξανα και κοιταζω το τελευταίο του μυνήμα. Μηπως βλέπει το μελλον ή κατι τέτοιο;



Karin_blake:
Πως γίνεται καθε φορα σε οτι λες να πέφτεις μέσα; Και γιατι να πεις κατι τέτοιο; Εσυ μεχρι χθες ηθελες να χωρίσω για να είμαστε μαζι. Τι αλλαξε τωρα; Δεν θέλεις πλέον και αυτο ειναι η δικαιολογία;



Roger_gilmor:
Καριν. Ας μην μιλήσουμε απο εδω. Θα μιλήσουμε αυριο απο κοντα και θα σου εξηγήσω. Οτι μπορω να σου πω δηλαδη θα σου το πω.



Karin_blake:
Οτι μπορεις; και αυριο; Οχι θα μου πεις τα παντα τωρα Ρότζερ ακους; Τωρα.



Roger_gilmor:
Πρεπει να βγω. Θα τα πουμε αυριο.



Κλείνω το κινητο και το ριχνω στο κρεβατι και περπατάω πανω-κατω στο δωματιο καθως πιέζω το κεφαλι μου και προσπαθώ να σκεφτώ.


Τα πράγματα εχουν μπερδευτεί κατα πολυ και πραγματικα κατι υπάρχει που δεν μπορω να δω και να σκεφτώ.


Τι γίνεται και ξαφνικά απο το πουθενά ολα γίνονται άνω-κατω; Πως θα ξερω εγω τωρα τι γίνεται; Αν ο Ρότζερ τελικα με αγαπαει ή αν ο Τζον με κοροϊδεύει; τι;
























Αστερακι⭐
































Σχολιο🗯

Продолжить чтение

Вам также понравится

The deal with the devil Ria🌙

Подростковая литература

441K 20.6K 62
Η Αμέλια ή αλλιώς Λία είναι ένα κορίτσι καλόψυχο, ευγενικό και όμορφο εσωτερικά και εξωτερικά, αλλά Δυστυχώς τα δύσκολα τα περνάνε οι καλοί άνθρωποι ...
41.7K 1.4K 31
Ο Άλεξ και η Νάντια...... Η Νάντια και ο Άλεξ....... 2 τελείως διαφορετική άνθρωποι....... Ο Άλεξ το συνηθισμένο "bad boy" του σχολείου θα χρειαστεί...
My babysitter Happy Depressed

Подростковая литература

611K 20K 70
Η Μελίνα, μια 18 χρόνη μαθήτρια Τρίτης λυκείου, οι γονείς της δεν παντρεύτηκαν ποτέ , μια εφηβική τρέλα , η μητερα της μόλις την γέννησε εφυγε και απ...
Step brother or something more 🖤

Подростковая литература

261K 8.7K 54
Τι γίνεται όταν η μαμα σου παντρεύεται για δεύτερη φορα;! Τι θα γινει οταν η οικογένεια μεγαλώσει;! Αν θες να μαθεις διάβασε την παρακατω ιστορία ⬇️