Κεφάλαιο ²³

1K 77 5
                                    













"Και δηλαδή απλος δεν του έδινες σημασία ενω σου μιλούσε;"ρωταει ο Κερμο καθως βγαινουμε απο την σχολη και εγω γυρναω να τον κοιταξω.


"Δεν θα σταματούσε αν απλα δεν του έδινα σημασια"του λεω καθως βγαίνουμε εξω και καθομαστε για λιγο στο ίδιο σημείο κοντα στο αυτοκίνητο του.


"Και δηλαδη τι έκανες;"ρωταει και με κοιταζει περίεργος και εγω χαμογελαω και κουναω το κεφαλι μου.


"Δεν είναι του χαρακτήρα μου,αλλα τον απείλησα πως θα φύγω και απλα σταμάτησε μαγικα να μιλαει οταν το ακουσε"λεω γελώντας.


"Καλο. Αλλα τι θα κάνεις τελικά; Πρεπει κατι να κανεις. Ειναι ή ο Τζον ή ο Ρότζερ. Δεν μπορεις να εισαι με τον Ροτζερ και να μένεις με τον Τζον. Ουτε να εισαι με τον Τζον και να έχεις γκόμενο τον Ρότζερ"μου λεει σοβαρος και εγω ξεφυσάω σοβαρη πλεον.


"Το ξερω Κερμο. Θα μιλήσω και στον Ροτζερ σήμερα και στον Τζόναθαν. Τα πραγματα πρεπει να μπουν στην θεση τους"απανταω και εγω πλεον σίγουρη για το τι θα κανω.


"Οποτε που σε παω τελικα; Σπιτι ή στον Ροτζερ;"ρωταει καθως παταει το κουμπι των κλειδιών του και ξεκλειδώνει το αυτοκίνητο.


"Σπιτι,θα μιλήσω πρωτα με τον Τζον και θα στειλω μυνημα στον Ροτζερ στο δρομο για να βρεθούμε"του λεω καθως πηγαινω απο την αλλη και μπαίνω στο αυτοκίνητο.


Κανει το ίδιο και εκεινος και οταν μπαίνει τελικα μεσα και βαζει μπρος εγω Βγαζω το κινητό μου και μπαινω να στειλω μυνημα στον Ροτζερ.



Karin_blake:
Ροτζερ εισαι εκει; Εχω να σου πω κατι σημαντικό.



Roger_gilmor:
Τι εγινε;



Karin_blake:
Το πηρα απόφαση. Δεν θελω να χασω αυτο που εχουμε. Λατρεύω τον τρόπο που μιλας τον τροπο που σκέφτεσαι,τα παντα. Νοιάζομαι για εσενα και θα ηθελα να προσπαθήσουμε σε μια σχέση.



Roger_gilmor:
Αληθεια; Τι δηλαδη,χώρισες;



Karin_blake:
Οχι ακομη. Ημουν στην σχολή και γυρνάω στο σπιτι τωρα. Θα πω στον Τζόναθαν οτι θελω να τελειώσουμε και πως δεν θελω να ειμαστε μαζι. Σκεφτόμουν αν μπορούσες να βρεθούμε να τα λέγαμε μετα.



Roger_gilmor:
Θελω και εγω να σου πω κατι η αλήθεια ειναι. Ομως δυστυχώς δεν μπορω σημερα να κανονίσουμε. Τι θα ελεγες να ερθεις αυριο το πρωι απο το μαγαζι που δουλεύω;



The catfish.Όπου ζουν οι ιστορίες. Ανακάλυψε τώρα