Ta neznámá [POZASTAVENÉ VYDÁV...

By JustAnndie

838 56 11

Ta neznámá už mluví za vše takže jen tak pro info tenhle příběh je o tom jak se ze mě stala Creepypasta a ost... More

Kdo Jsem?
Normální Den...
Co To Sakra Je?!
Výjimečnost... Ano!
Chceš Znát Mé Tajemství?
Kdo Jsi?!
Kde To Jsme?
Můj otec je .........?!
Jen u Maky doma
Andy Prosííím🥺

Neznámé číslo

50 3 2
By JustAnndie

Když jsme film dokoukaly, Maky byla obklopená posmrkanými kapesníky. 'No jo no pro ní je to úplná drama.' Odešla jsem nahoru do pokoje a zamkla se. Lehla jsem si na postel a s telekinezí jsem nadzvedala různé předměty. Pak mi Maky zaťukala na dveře, tak jsem se zvedla a šla jí otevřít.

A: Aaa... Maky, co potřebuješ?

M: No nudím se a nevím co mám dělat, tak jsem šla za tebou.

A: Jo, tak pojď dál, něco vymyslíme.

Maky tedy vešla ke mně do pokoje a sedla si na mojí postel a já jsem si sedla na moji herní stoličku. Chvíli jsme každá čuměla do blba svým směrem až jsem to já prolomila.

A: Emm... A Maky nechceš si třeba zahrát nějakou hru?

M: Jo, tak třeba Roblox?

A: Jo dobrý nápad tak běž do svého pokoje tam máš počítač tak já si k tobě přinesu můj notebook.

Kývla na souhlas a odešla do svého pokoje. Já jsem si vzala svůj notebook a přišla za ní do pokoje. Maky uz tam byla připravená se zapnutým počítačem. Sedla jsem si vedle ní otevřela notebook a zapla ho. Maky se mezitím Roblox ještě aktualizoval, takže jsem měla nějaký ten čas na to, aby se mi zapnul. Když už jsme to měly obě nastartované a připojené mohly jsme začít hrát.

A: A jakou minihru si zahrajeme.

M: Hmm... nevím, co třeba takhle minihru BEAR?

A: Tak jo.

Usmála jsem se a napsala jsem do vyhledávání "bear" a ono už si to nějak poradilo.

A: Tak se na mě připojíš ok?

M: Ok!

Připojila jsem se do hry a ta byla zrovna rozehraná, tak Maky měla chvilku na to se připojit na mě. Když jsme tedy konečně začali hrát i my, tak mi zazvonil mobil. Na něm bylo napsáno "Neznámé číslo", tak jsem se zvedla a šla jsem do mého pokoje.

Helloo🙊

Další kapitola je na světě, tak doufám, že se vám bude líbit a případně se omlouvám za pravopisné chyby. Jo a jinak kdo si myslíte, že  volal Andy (mě) z neznámého čísla? Určitě pište do komentů📝.

Vaše Andysss Gamesss🖤

Continue Reading

You'll Also Like

1.1K 157 13
Nicka přivádí jeden z jeho snů na místo, které je úzce spjato s jeho dětstvím a zároveň i zvláštním oddělením. Může jeho únos ohrozit budoucnost a be...
2K 48 74
[Dokončeno] Svět se zdá na první pohled tak překrásný a poklidný. Tak nevinný. Avšak pojďme si povyprávět trochu více o tom,jak nevinný vlastně doopr...
50.9K 2.5K 12
Několik reálných předmětů, jež se následně ukázaly jako prokleté.
3.2K 99 10
Zajímají vás duchové nebo paranormální věci? Tak jste tu správně. Tahle kniha obsahuje, dalo by se říct, takovou menší "sbírku" toho, co se mi kdy st...