Possessive Love - Harry Style...

By fluffyworld

1.6M 72.8K 16.8K

"Au cazut in sindromul iubirii, dependenti unul de celalalt. Si iubirea nu e un sindrom de care sa scapi... More

Possessive Love - Harry Styles FanFiction
Capitolul unu
Capitolul doi
Capitolul trei
Capitolul patru
Capitolul cinci
Capitolul sase
Capitolul sapte
Capitolul 8
Capitolul noua
Capitolul zece
Capitolul 11
Capitolul 12
Capitolul 13
Capitolul 14
Capitolul 15
Capitolul 16
Capitolul 17
Capitolul 18
Capitolul 19
Capitolul 20
Capitolul 21
Capitolul 22
Capitolul 23
Capitolul 24
Capitolul 25
Capitolul 26
Capitolul 27
Capitolul 28
Capitolul 29
Capitolul 30
Capitolul 31
Capitolul 32
Capitolul 33
Capitolul 34
Capitolul 35
Capitolul 36
Capitolul 37
Capitolul 38
Capitolul 39
Capitolul 41
Capitolul 42
Capitolul 43
Capitolul 44
Capitolul 45
Capitolul 46
Capitolul 47
Capitolul 48
Capitolul 49
Capitolul 50
Capitolul 51
Capitolul 52
Capitolul 53
Capitolul 54
Capitolul 55
Capitolul 56
Capitolul 57
Capitolul 58
Capitolul 59
Capitolul 60
Epilog
Nota Autorului
Anunt Important!
Bãi

Capitolul 40

25.9K 1K 208
By fluffyworld

ATENTIE! Capitolul contine scene +18 !

Eram deja intr-o masina care ne ducea la hotel, iar tot ce puteam sa spune era “Wow!” si “Opreste, vreau sa vad aia!” si “Cand o sa mergem prin oras?”. Era asa de mare si frumos. Simteam cum ma pierd doar privindu-l. Hotelul era gigant. Avea mai multe corpuri si totul era asa de frumos. Nu imi venea sa cred, cred ca doar aerul din hotelul asta mi-ar ipoteca toata casa.

Am urcat la etaj cu liftul si cand usile s-au deschis, am luat-o pe coridorul incapator. Aveam camera la distanta de doua usi intre noi, iar eu imparteam una cu Harry. Cum intrai, era un hol mare cu o canapea intoarsa cu spatele si un televizor cu plasma intr-o parte a camerei. Perdele lungi coborau din tavan si acopereau niste geamuri prin care intra multa lumina. In dreapta era intrarea intr-o baie giganta, iar in dreapta, spre dormitor. Harry zambea cand imi vedea fata surprinsa si vesela. Era asa de… ireal. Eu sa fiu aici. Era de neinchipuit.

-          Iti place? m-a intrebat incet.

-          Iti place sa respiri? am intrebat ironica.

El a pufnit si m-a privit ca pe un copil.

-          Vino aici! a spus el, facandu-mi semn cu capul.

Am mers pana in fata lui, iar Harry m-a privit pentru un timp. Apoi, bratele lui puternice m-au tras la pieptul sau cuprizandu-ma apoi intr-o imbratisare. Prima data, am ramas in soc, dar apoi mainile mele s-au infasurat in jurul sau. Cand mi-a dat drumul, buzele sale mi-au sarutat fruntea atent.

-          Inca sunt suparata pe tine, am tinut sa ii reamintesc.

El si-a dat ochii peste cap jucaus, ca si cum stia ca glumeam. Dar nu voiam ca el sa creada ca eu glumesc. Voiam sa ma ia in serios. Voiam sa stie ca nu scapa asa usor. Asa ca razbunarea mea incepea aici. Mi-am dus mainile la ceafa lui, iar corpul meu s-a presat de-al lui. M-a privit confuz, nu era obisnuit cu mine facand primul pas. I-am sarutat oasele de la baza gatului incet, iar degetele mele au ajuns sa se joace cu carliontii lui. Palmele sale s-au asezat pe spatele meu, tragandu-ma mai apreape de el. I-am trasat o linie umeda pe tot gatul, pana am ajuns la maxilar. Cand i-am simtit buzele pe gatul meu, m-am indepartat si i-am cuprins mana. L-am tras spre pat si m-am asezat in fund, asteptand ca el sa vina langa mine. S-a asezat imediat, iar mainile lui mi-au cuprins obrajii, buzele noastre unindu-se, dar pentru scurt timp. M-am urcat in poala lui si l-am apasat usor pe piept. Harry a prins ideea si s-a lasat pe spate, ochii lui ramanand conectati cu ai mei. Bazinul meu se misca usor peste al lui in timp ce ii sarutam linia maxilarului pana am ajuns la ureche. Mainile sale mi-au luat fata si m-am adus spre buzele sale. Era asa plin de dorinta incat mi-a muscat buza, iar cand m-am oprit din a face cercuri micute peste masculinitatea sa, el a gemut. Ii simteam erectia din pantaloni si am chicotit. Era amuzant sa detin controlul. Mi-am bagat mana pe sub tricoul sau si am urcat incet, iar el si l-a dat jos. O palma de-a lui mi-a ridicat parul de pe fata ca sarutul nostru sa nu fie intrerupt de nimeni. Mana mea era presata de abdomenul sau puternic si cobora incet in jos si chiar cand am ajuns la curea si puteam sa vad foamea in ochii sai, m-am ridicat si am iesit din camera.

A venit imediat dupa mine stupefiat.

-          Ce faci? m-a intrebat clar frustrate.

-          M-am plictisit, am spus cu nonsalanta.

-          Deci joci dur? m-a intrebat el.

-          Nu la fel de dur ca si prietenul tau, am zis cu un zambet aratand spre partea lui de jos.

-          Asta e numai din vina ta! a spus el.

-          Pacat, am spus si am trecut pe langa el.

Mainile lui m-au prins si m-au tras spre el. Mi-a ridicat coapsele si m-a lipit de un perete.

-          Deci vrei sa te distrezi? m-a intrebat enervat.

-          Eu? Niciodata!

-          Te faci fata rea, sa stii…

Avea un zambet pervers, iar gropitele ii scobeau obrajii. Mainile sale mi-au rupt bluza, literalmente, in doua, lasandu-ma in sutienul meu negru.

-          Harry, imi placea bluza aia! am zis enervata.

-          Era prea cuminte pentru o fata asa rea, a raspuns cu un zambet larg.

Apoi buzele sale mi-au sarutat gatul si au coborat pana la sani. Nu! Nu se putea ca razbunarea mea sa se termine asa! Cand i-am simtit mainile pe spatele meu, incercand sa urce discret pana la capsule sutienului, i-am cuprins palmele cu ale mele si le-am mutat inapoi pe fundul meu. Am reusit sa ies din stransoarea sa si am fugit inapoi in dormitor. Eram urcata in picioare pe patul mare cand el a intrat pe usa si m-a privit confuz. A urcat langa mine si am intrat intr-un sarut pasional. Degetele mele au incercat sa deschida cureaua, iar el a intrerupt sarutul pentru a zambi amuzat cand a vazut ca nu am reusit. Obrajii mei s-au inrosit cand mainile sale le-au indrumat pe ale mele pas cu pas si apoi si i-a aruncat undeva pe podea. In secunda doi, blugii mei au ajuns si ei langa ai sai, pe jos. S-a reunit cu mine intr-un sarut pasional si ne-am lasat usor in jos pana am ajus culati pe saltea. M-am asezat deasupra lui si speram ca mainile sa nu imi tremure atat de tare pe cat ma gandeam eu ca imi tremura. Buricele degetelor abia ii atingeau pielea in timp ce coboram incet spre boxerii sai.

Cand degetele mele i-au atins usor zona intima, un marait de placere a rasunat in toata camera. Am inceput sa i-o masez incet si o simteam cum creste, iar el a intrerupt sarutul ca sa is idea capul pe spate. Mainile lui mi-au strans fesele cu putere, iar buzele mele i-au atacat gatul. Mana mea a continuat sa treaca peste materialul boxerilor, iar mainile lui Harry mi-au readus capul in dreptul sau si a inceput sa ma sarute salbatic, mici gemete scapandu-i ocazional.

Imi placea sa ii provoc placere si sa detin controlul. Ma facea sa ma simt puternica. Apoi, m-am oprit si mi-am luat mana. M-a privit ofticat si nedumerit. Doamne, puteai sa vezi cat de mult voia sa se intample ceva. M-am dus la urechea sa si i-am soptit:

-          Eu fac regulile.

Apoi m-am ridicat, mandra de mine. Am cautat in geanta niste haine pe car ele-am imbracat, in ciuda protestelor lui Harry. A incercat sa ma sarute de mai multe ori, dar mereu ma trageam si radeam de cat de enervat parea. Telefonul sau a bazait si, dupa ce a butonat pe el, a injurat nervos.

-          Acum trebuie sa ma duc la lucru cu o erectie, multumesc frumos! a zis nervos, dar stiam ca glumea.

S-a imbracat scapand o injuratura din cand in cand, ceea ce ma facea sa zambesc. O bataie in usa m-a facut sa ies din dormitor. Erau fetele… toate.

-          Harry, baietii te asteapta jos, a zis Rita.

-          Bine, la naiba cu voi femeile! a raspuns intrand in sufragerie.

A venit la usa, unde stateam si eu, asteptand ca el sa iasa afara si mi-a spus:

-          Nu iesit afara si nu faceti lucruri cu care stii ca nu as fi de acord!

Apoi s-a apropiat de urechea mea si mi-a soptit:

-          O sa vezi ca razbunarea are doua taisuri.

Apoi mi-a dat un sarut rapid si a iesit pe usa. Am inchis-o in urma lui si m-am asezat pe canapea langa fete. Dupa 10 minute, Lola s-a ridicat si a spus:

-          Ar trebui sa fie deja plecati asa ca hai sa ne facem de cap!

Toate s-au ridicat si m-au privit.

-          Unde mergem? am intrebat incruntata.

-          Unde vrem! Haide, o sa fie amuzant! a zis Sophia si m-a luat de mana ridicandu-ma de pe canapea.

-          Dar nu avem voie sa iesim, am spus ingrijorata.

-          Intocmai! Nu iti fa griji, nici nu o sa stie ca am plecat! a spus Perrie cu un zambet.

Am iesit pe usa si am alergat pana la lift. Cand am iesit din hotel, toate ne-am luat de mana, eu fiind intre Perrie si Sophia. Am mers prin oras, totusi nu foate departe de hotel si am intrat in toate magazinele pe care le voiam. Fetele aveau si bani la ele si isi cumparau lucrurile care le voiau, dar sincer, eu nu am vrut nimic. Am intrat la un moment dat intr-un magazi de lenjerie intima si pana la urma, fetele m-au convins sa cumpar si eu ceva.

-          Ia ceva rosu, ii place! zicea Rita.

-          Ce zici de asta? Are si floricele!

-          Sau asta!

Radeam de ele si pana la urma am luat-o pe cea rosie simpla. Am hoinarit prin oras si am ras, iar toate fetele s-au dovedit a fi dragute.

Ne-am intors la hotel si fiecare s-a dus in camera ei. Am mers la baie si mi-am luat ce cumparasem ca sa pot sa imi continui razbunarea. Peste am luat un halat alb si lung. Am iesit din baie si l-am vazut pe Harry in sufragerie.

-          Nu te-am auzit cand ai intrat, am zis cand l-am vazut.

-          Ce ati facut azi? a intrebat brusc.

-          Am stat aici. Voi? am intrebat usor panicata.

-          Mai nimic… apropos, spune-mi, iubito, tu ma crezi idiot? a intrebat nervos.

Ah, la naiba.

-          Nu, de ce? am zis cu nonsalanta.

Ok, nu te panica, Alice. Calma, respira normal.

-          E evident ca ma crezi daca ma minti in fata.

-          C-ce vrei sa spui? am intrebat balbait.

-          Ti-am spus special cand am plecat sa nu iesiti din hotel! De ce nu asculti niciodata? s-a rastit, tonul sau urcand periculos.

-          Am vrut doar s-sa vadem orasul, am zis panicata.

-          Ti-am spus sa ramai in hotel! a strigat nervos. Ce se intampla daca va pierdeati sau va vedea cine nu trebuie? Ce se intampla daca se lua un tip de voi? Nu va duce capul nici atat?

-          I-imi pa-pare rau.

-          Chiar credeai ca nu o sa te vad? Stiu tot ce faci si cand faci! Si ce ti-a venit sa ma minti?

-          Nu am vrut sa te enervezi!

-          Ei bine sunt nervos! Deci spune-mi, ce dracu’ ar putea fi mai important decat siguranta ta si te-a facut sa iesi din hotel?

Frica imi pompa in vene, dar mi-a venit o idee. Razbunare si salvarea mea, amandoua dintr-o lovitura. Mainile mele au desfacut halatul, lasand sa se vada lenjeria rosie. Ochii lui mi-au scanat corpul.

-          La naiba, a zis printre dinti.

-          Am cumparat asta, am zis privind in pamant rusinata.

-          Nici nu incerca.

-          Ce sa incerc? am intrebat confuza.

-          Nu faci asta sa treaca asa usor, sunt nervos pe tine!

-          Si eu pe tine.

Si-a trecut o mana prin par si m-a privit descumpanit. Limba sa i-a umezit buzele care au ramas intre-deschise. Verdele acela pur imi invaluia tot corpul si ma facea sa ma simt rusinata.

-          Da-o dracului! a zis si a venit cu pasi mari catre mine.

M-a izbit de perete si a inceput sa imi sarute gatul, degetele mele intrand in carliontii sai. Dintii lui mi-au prins pielea si a inceput sa o muste cu putere, iar eu am gemut de durere. Cand si-a ridicat capul, durerea imi strapungea tot corpul.

-          Nu ma mai minti niciodata. Inteles? a zis soptit.

Am dat din cap si imediat, buzele sale s-au zdrobit de ale mele. O mana de-a lui mi-a cuprins spatele si m-a adus mai aproape de el, iar cealalta s-a asezat la baza gatului meu. Erau asa de reci pe pielea mea calda. A intrerupt sarutul cat sa ma ridica de la sol si sa ma duca in dormitor. Eram in picioare in fata patului, iar vocea lui ragusita mi-a spus:

-          Ce face o fata asa cuminte imbracata asa de vulgar?

-          Nu iti place? am intrebat usor ingrijorata.

-          O ador, a zis, muscandu-mi buza de jos.

Mi-a dat jos halatul, iar eu am tras de tricoul lui pe care l-am dat jos. De data asta, am reusit sa ii desfac cureaua singura, amandoi ramanand in lenjeria intima. In noaptea care s-a lasat peste oras, nu mai vedeai decat lumini aglomerate in intuneric pe geamul mare. M-am asezat deasupra lui Harry. Stateam in genunchi, cuprinzandu-i picioarele intre ale mele, iar el statea in fund pentru a ajunge la mine. Mainile mele i-au atins tatuajele frumoase usor si ale sale s-au asezat pe spatele meu.

-          Cea mai frumoasa… a murmurat, privindu-ma in ochi.

Buzele sale le-au atins pe ale mele incet si, desi stiam ca voia, nu se grabea. Fiecare miscare era gandita si asa de lina incat nu ma mai saturam de atingerile sale. Mi-a desfacut sutienul, aruncandu-l pe podea si apoi privindu-mi pieptul. Imi era rusina si imi pastram ochii pe abdomenul sau. Palmele sale mi-au cuprins obrajii si mi-au ridicat chipul.

-          Esti perfecta, a soprit cu un zambet sincer pe buze.

A inceput sa imi sarute gatul incet, coborand spre umarul meu dezgolit in timp ce mainile sale imi masau sanii atent. Mi-am trecut degetele peste ceafa lui si apoi i-am strans carliontii intr-un pumn la o atingere mai ferma. Tot corpul meu tremura cand degetele sale ma atingeau sau cand ochii sai ii priveau pe ai mei.

M-a asezat pe spate si mi-a dat jos lenjeria intima. A inlaturat-o si pe a lui repede, luand de pe noptiera prezervativul. L-a desfacut repede, ochii lui ramanand pe ai mei. Si-a dus mainile intre corpurile noastre si si l-a pus rapid. Buzele sale s-au unit cu ale mele cand a intrat in mine, iar degetele mele se agatau de spatele sau. Am gemut de placere in timp ce el prindea viteza, iar picioarele mele s-au infasurat in jurul abdomenului sau pentru a fi mai aproape. Il voiam mai aproape.

-          Te simt asa bine, a zis muscandu-mi lobul urechii.

Buzele mele i-au sarutat umarul si mi-am trecut unghiile pe spatele sau.

-          Harry, am spus soptit cand simteam ca nu mai aveam mult.

-          Stiu, iubito! a zis la fel de incet.

Cand orgasmul ne-a lovit pe amandoi, am oftat profund si sacadat. Era un sentiment de nedescris. Eram euforica si ma simteam relaxata. Mi-am desfacut picioarele de pe bazinul sau, iar el  a iesit din mine atent. A aruncat prezervativul fix in cosul de gunoi si s-a asezat langa mine, tragand plapuma peste noi. Amandoi respiram greu si imi simteam fata rosie. Un zambet mi-a brazdat buzele cand am vazut verdele curat din ochii sai.

-          Esti ok? a intrebat incet, asezandu-si o mana pe talia mea.

Am dat din cap incet si am zambit si mai larg. Ma simteam completa. Partea aceea care lipsea din mine, s-a intors exact cand aveam nevoie.

HARRY’S POV

Stateam acolo, privindu-ne fara sa zicem nimic. Jur ca daca mai statea asa mult in fata mea, urma sa i-o trag a doua oara. Zambetul cald pe care il afisa a inceput sa dispara treptat, iar privirea ei sa se piarda. O incruntatura a aparut pe fruntea ei. Mi-am mutat mana de pe talia ei pe fata ei ca sa ii pot masa fruntea. Ea a tresarit usor si m-a privit confuza.

-          La ce te gandesti, iubito? am intrebat-o.

-          Ce o sa se intample, de fapt, aici? Cine e tipul asta si ce a facut asa de rau ca va pune pe voi sa il… omorati?

-          E doar o persoana foarte, foarte rea, am zis, incercand sa nu dau prea multe detalii.

-          Voi considerati politistii persoane rele, a raspuns dandu-si ochii peste cap.

-          Mai stii oamenii aceia, gasca lui Alun? am intrebat, iar ea a dat din cap. Ei bine, gasca lui Alun lucreaza pentru tipul asta care lucreaza pentru alti oameni mai mari. Mai de mult, am fost intr-o misiune si am prins un om care ne-a dat informatii despre el di despre unde se va afla. Misiunea nu a mer bine, asa ca asta e ultima sansa sa il prindem. I-a facut niste lucruri urate lui Mike, e un intermediar important si lucreaza pentru cineva foarte important. Asa ca trebuie sa il prindem. Si nu o sa fie nici frumos si nici usor.

Am vazut cum a devenit mai ingrijorata si agitata. Era speriata. Am luat-o in bratele mele si mi-am trecut usor degetele peste spatele ei ca sa o linistesc.

-          O sa trecem peste, am spus incet, poate mai mult sa o linistesc, nu sa o conving.

Multumesc pentru ca cititi si pentru toata sustinerea! :) @lady-elegant , sper ca ti-a placut si nu te-am dezamagit! Xx

Continue Reading

You'll Also Like

1.2K 212 10
ᴄᴏʟᴀʙᴏʀᴀʀᴇ ʟᴀ ᴀᴄᴇᴀsᴛᴀ ᴄᴀʀᴛᴇ ᴄᴜ: @Storykpop58 ᴛᴏᴘ ᴊᴜɴɢᴋᴏᴏᴋ ʙᴏᴛᴛᴏᴍ ᴛᴀᴇʜʏᴜɴɢ ᴊɪɴ: Tᴀᴇʙᴀʙʏ, ɴᴜ ᴘᴜᴛᴇᴛɪ ғɪ ɪᴍᴘʀᴇᴜɴᴀ ᴛᴀᴇʜʏᴜɴɢ : ʜʏᴜɴɢɪᴇ ....ᴅᴀʀ ᴇᴜ ɪʟ ɪᴜʙ...
282K 32.6K 200
Taehyung a trimis un mesaj la un număr greșit la ora 3 dimineața pentru a cere ajutor la alegerea unui nume pentru un câine pe care l-a găsit pe stră...
2.7K 429 24
Top Jungkook Bottom Taehyung *ੈ✩‧₊˚༺☆༻*ੈ✩‧₊˚ Citiți și veți afla 💜