Bir Cemre Vakası

By Luciderist

610K 32.2K 6.8K

Bakışlarım gözlerini bulurken "Gözlerime bak ve doğruyu söyle" Başımı yavaşça sallayıp gözlerine bakmaya deva... More

Bir Cemre Vakası
Hay anamın uçan terlikleri ! Bunları ben mi söyledim !?
Bu ses ...bu sesss ?? Hayır. Tanımıyorum.
"Şey ehe... yalnış numara "
O yastığı sakın kaldırma !
Ben sehpa mıyım ? Kavanoz kapağımıyım ben ? Neyim ben amk ?
Sus lan yerden bitme !
Işınla beni Sıkati !
Kalbim , iyi misin ?
3D Kelle zaaiksdee'
Mütevazı mıydın gerizekalı ?
Sevgili sıçırık E şıkkı
Ara beni berkcan
Yazardan "Van Minüt !"
Dis is sıparta !
Dünya Taşlar Birliği !
Fiyuv Dikşın Dikşın
Ne demek ?
Biz de yedik.
Çekilebilirsin Hürrem
Bu Senin bizimkiler biz değil miydik ?
Birine sarılmak istiyorsan...
Yazılıları Kınma Temalı Üzünç.
Hep Senle
Beni otogarda aramayın.
İşte bunlar hep imanın gücü
Sen yenisin galiba.
Diş Fırçası
Sarma
Kanka Aşkım
Yaşam belirtisi şeysi
Yeniden
Hala varım ama galiba sizde yokum
BÖLÜM 948508 KALAN SAĞLAR BİZİMDİR

Son bakış bükücü

15.9K 864 264
By Luciderist

Selam Tivinlerim  

Multimedyada Emir var. Mıncırmak yasak. Yavşamayın. Döverim. *-* dhsjsl

Bölümü beğenmeniz dileğiyle. ^-^

İyi okumalar !

---------

Çığlık atarak yere eğildim Emir omuzuma düşerken "EMİR !"

Kolunu boynuma dolayarak ayağa kalktım. Hala sargıda olan kolumu umursamadan yatağa kadar zorlukla götürdüm yarı baygın bir şekilde öksürüyordu yatağa uzanmasına yardım ettikten sonra ayağa kalkarak ellerimi saçlarımdan geçirdim ve aktığını yeni yeni farkettiğim gözyaşlarımı sildim.

Ne yapacağımı düşünürken "Hastane!" telefonuma yönelirken kolumdaki parmaklarla duraksadım " Ha....Hayır Sabaha kadar....dinlenirsem bir şeyim k..kalmaz"

Her ne kadar itiraz etsemde katır inadından dolayı ikna edemedim. Sonuç olarak Emir'in 7 ceddini doyuracak küfürler ederek bana göre eskimiş tişörtlerimden birini yaraları temizlemek için alıyordum. Zaten hepsi toz bezi olmaya mahkumdu. Babamın atletleri bizim donlarımız gibi Böhüü Polly li donum seni unutmayacağım az mı süründün tozlu camlarda nolurdu küçülmeyeydin ha nolurduuuğ böhüü !

Hayır hiçte bile. Benim popom büyümedi tamam mı. Susun. Hala minnak o. Tamam susun.

Rastgele bir tişörtü alarak hızlıca Emir'in yanına doğru ilerledim. Bir şişe suyu da alarak dibine oturdum. Tişörtü yırtmaya çalışırken şekilden şekile giriyordum. Anne sen nasıl cart diye yırtıyon bunları ya bn yapamyom.s

Gözüm Emir'e kayarken dudaklarının kıvrıldığını gördüm. "Bide gülüyor" diye homurdandım

"Sana...yapma diyorum işte" sonrada kanamadan öl demi senin gibi meteor zor bulunuyor valla üzgnm qlw.s "Ben senin için yapmıyorum ki kendim için. Yani ya gece uyanırsam ve seni bu halde görüp 'Bloody Marry nin erkeği benim için geldiaağ' diye kendimi yerden yere vurup anırırsam valla bılodi mılodi demem basarım tavayı yüzüne söyliyim tvb allam çok tvb "

Tavayı nerden bulcan lan bari yaratacaksan yaratıcı ol yaratıcılıksızlık.s

Annem bavuluma onuda koymuştur içses. Yani anlayacağın benim sülalem raad.s Gözlerini devirdi. Sonuç olarak tişörtün bir ucu ağzımda bir ucu elimde çekiştirerek cırtlattım ve bir parçasına suyu döküp Emir'in yüzünü temizlemeye başladım.

Yüzümü buruşturarak "Kim yaptı ? " diye sordum dudağının kenarındaki kanı temizlerken. Omuz silkip yüzünü buruşturarak "Bilmiyorum 25-30 kişi vardır" Yok annen.

Kaşlarımı kaldırarak ona baktım. Gözlerini kaçırarak "Tamam 15-20" Gözlerimi devirdim Tekrar gözlerini kaçırarak ofladı "10-15 " diye mırıldandı.

"Sen birde onların halini gör çoğu hastanelik " Yurdum erkeği. Hö hö.

Kasları görmüyon mu ne hö hö.s

Görmüyom ulan göz benim bebek benim sanane ulan sanane atarlandırma beni atarlanırım. Atarlanırsam uyuyamam uyuyamazsam büyüyemem büyüyemezsem okuluma gidemem- Bir sn Asalete bak Okuluma gidemem! Allam lütfen beni atarlandır lüttfen Allam lütfen dinimiz amin.

Ayağa kalkıp ecza dolabından tendürtiyod ve kremi aldım tekrar yatağa oturdum "Siz Onur'la neden kavga ettiniz? "

Bezi kaşına bastırdım acıyla inlerken elimi çektim." Çok mu acıdı ? " Başını salladı sinsice sırıtıp " Öpersen geçer"

Öpimmi hi öpimmi ^-^

Yanaklarım kan akımına uğrarken "Hadi ya " diyerek artık bez olan tişörtü biraz daha bastırdım

"Siktir !" Çok mu sert oldu acaba. Yok ya. Yok yok. Peki neden gözlerini yumup kaşını tutuyor biriniz. Birkaç dakika sonra "Ay şey Emir pardon çok mu acıttım ? " diyerek hala kaşında olan eline uzandım.

Kendimi misafir çocuğunu döven ve cıyırmasın diye şebeklik yapan 'anti misafir hıbıdığı' gibi hissediyordum. Elini çektiğimde haraketsiz duruyordu.

Hızlıca dürttüm "Emiir" homurdandı. UYUDU MU O ! HE YANİ UYUYOR ! Başımı iki yana salladım.

Kremi sürdükten sonra dikkatlice ayağa kalktım. Neyse ki yaraların hepsini temizlemiştim. Gözüm kana bulanmış tişörtü ve ellerine kayarken hızlıca ellerini de sildim. Tişörtü değiştirmem gerekiyordu yani sonuçta o da benim tişörtümü şeyapmıştı. Kendim için değiştiriyorum maksat durumlar eşitlensin eşitlik önemli.

Pardon ama sen kimi kandırıyon.

Hadi ya hiç mi inandırıcı olmadı.s

Hayır hiç. O sixpacklere gözlerinle tecavüz etmek için yer aradığını hepimiz biliyoruz.

Şşşh Ehuehe. Dolaba yönelerek tişörtü aldım ve Emir'in yanına oturdum. Doğrulmasını sağlayarak dikkatlice tişörtü sıyırdım. Bir köşeye fırlattım. Sixpackleri karşısında yutkunurken gözlerimi kaçırdım.

Olası bir kazayı önlemek için hızlıca tişörtü kafasından geçirdim. Tişörtü indirdiğim sırada baklavalarındaki morlukları farkettim.

Buralara vurulur mu hayvan ! Dünyanın 9. Harikasına vurulur mu göt ! Adres ver adres yerini söyle sen benim terliklerimin tadına baktın mı kafir !

Gibi şeyler homurdanarak kremi aldım ve gözümden sarkan 'baklavaağğ' sembollerini itekleyip kremi yavaşça sürdüm. Tişörtü indireceğim sırada hüzünlü bakışlarımı six packlere yolladım 'denizde ve havuzda görşrz sefqililerim hühüü'

Tişörtü indirdim. Hayır sixpacklerine ellemedim. Ellemedim diyorum sizee. Tamam azcık ucundan bir fırtıkçık.

Ayağa kalkmadan önce aklıma eski türk filmleri geldi. Acaba ateşi var mıdır ? Orada hep öle oluyodu. Sonrada kötü kadın vardı bide, kadın zengin diğer kız köylü erkek köylüye aşık oluyor falan. Neden zengin olanı cadı kadın ki? Ben kötü kadıncıyım aga. Kız bir şey yapmıyor ki sadece aşık olduğu adamı elinde tutmaya çalışıyor. Bide hepsinde de konu aynı amk . Yok ı..ıhh olmamış yapamamışlar.

Neyse ne diyorduk ateş, elimi alnına koydum ve ateşinin olup olmadığını anlamaya çalıştım.

Kimi kandırıyon yine-

Of tamam ekstradan yüzüne dokundum. İçses artık ifşa edersen içses miçses demem yapıştırırım sümsüğü yüzüne. Bak karşı komşunun içsesine ne kadar da eğitimli kültürlü ama sen ! Anca bik mik , anca mıç mıç yay götünü laf yetiştir nomıssız vicdonsızz.

Ateşi yoktu. Olsaydı yıkardım çocuğu. Sixpacklerin gözü de yollarda kalmıştır şimdi. Olmaz ki. Tebeşir suyu mu içirsem acaba. Ateşi çıksa soğuk suyu kafasından boca edip sixpacklerini mıncırsam elmacık kemiklerini de mıncırsam sonra - başımı iki yana salladım. İçses bunlar hep senin oyunların.

Uykum kaçtığı için tekerlekli sandalyeyi yatağın dibine çektim Dizlerimi kendime çekip öylece oturdum. Gözlerim azıcık Emir'i izlemiş olabilir. Bu benim suçum değil.

###

Bir cismin kıpırdanmasıyla uyandım. Gözlerimi araladım. Bir şeye sarılıyordum. Lan ben en son sandalyede değilmiydim. Kafamı kaldırarak sandalyeye baktım. Yere düşmüştü. Önüme döndüğümde bir ayakla karşılaştım. Gözlerim irileşirken ulan ben tüm gece buna mı sarıldım.

Yeni uyanmanın vermiş olduğu hissizlik geçince ayağımda sıcak bir nefes hissetmemle irkilerek arkamı döndüm.

Ayağını çocuğun burnuna soksaydın Cemre. Kalk bi bak bakalım çocuk bayılmış mı.

Ne demek istiyon sen benim ayağım kokuyor mu diyon sen. Terbiyesiz. Geçen gün annemden duydum onada Adalet yetiştirmiş Naciye artık evlenmeyecekmiş yani anlayacağın Naciye'nin içsesi bile adam olmuş.

Adalet'e burdan slmlr slmlr.

Hızlıca ayağımı çektim. Tutunduğum ayağıda yavaşça ve dikkatlice bıraktım. Ve yumuşacık yere yavaşça bir iniş yaptım

Kafa kıran parkeye öküz gibi çakıldı.

Hızlıca elimi yüzümü yıkayıp kapüşonlu ince ceketimi üzerime geçirip telefonumu çıkardım. Parmak arası terliğimi ayağıma hunharca geçirirken Neşe'ye mesaj yazmaya başladım

Kime : Ruh Tivinim.s.s

Günaydın aşkım meleğim sefqlim hayatımın anlamı çikolatam maykim :*

Kimden : Ruh Tivinim.s.s

Ne istiyon Cemre ?

Kapıyı yavaşça kapatarak asansöre yöneldim. Asansöre binip sıfıra bastım. Neşe'yi zorluklarla ikna ettikten sonra açık büfeye indim kapüşonumu taktım ve tabağı aldığım gibi doldurmaya başladım. Sonrada streç filme sarıp aliminyum folyoyla şey edip üstüne fiyonk koydum. Dün gece bunları düşünüp tehçizatları cebime doldurduğum için kendimi takdir ettim.

Hızlıca asansöre yöneldim. Neşe'nin elinden dolu tabağı aldım. "Sen birşeyler karıştırıyon ama" etrafa bakışlar atıp "Sonra anlatırım ben sana" diyip asansöre bodoslama daldım. Hızlıca odaya doğru ilerlerken kapıyı oflayarak çalan Ece'yi gördüm.

Geldi yine tipini siktiğim.

Gözlerimi devirerek kapının önüne doğru yürüdüm. "Burada ne yapıyorsun ?"

Kaşlarını çatarak " Emir'i merak ettim telefonunu açmıyor" sanane açmıyorsa sanane merak etme sen etme.

"Duymamıştır "

" Ama kapıyı çalıyorum açmıyor. Hem asıl sen burada ne yapıyorsun ? " elimdeki tabağa bakıp sırıtarak " Oda servisine mi başladın yoksa ? "

Gözlerimi devirdim. La havle . " Burası benimde odam aynı odada kalıyoruz " Kaşlarını kaldırarak bana baktı kollarını göğsünde birleştirerek " O zaman kapıyı aç içeri gireceğim "

Adım da Cemre ise o kapıyı açtırtmamm ! Kızgın bakışlarımı ona yollayarak " Anahtarım yok Emir de açamaz kapıyı falan o.... O.... Duşta "

Oha.

Hassiktir.

Kaşlarını kaldırırken " Yani ıı duşta dduş....luk evet duşluk bozuk onu tamir ediyordu en son o yüzden duymaz" derdemez kapı açıldı. Emir saçlarından damlayan su damlacıkları bol şort ve tişörtsüz bizi karşılarken nefes almamın iyi olacağını düşünerek derin bir nefes aldım.

" Emiiiğrrr sana noldooo " anırma allasen anırma ya. Kulak kalmadı yemin ederim. Gözlerimi devirdim ardından kocaman açtım. Yaraya dokunacam bahanesiyle sixpacklerine elliyor. Döverim lan ben bunu. Saçlarını yolarım. Lan.

Öksürüp tıksırdım. Somunda bakışlar beni bulurken Emir bir adım gerileyerek soğuk bir sesle "Önemli bir şey yok" diyip içeri girdi.

Ece bana dönerek kaşlarını kaldırdı hemen savunmaya geçerek "Duşluğu yaparken ıslanmış sonrada duşluğu denemek için duş almış olamaz mı ?"

Omuzuna çarparak içeri girdim ve kapıyı bilerek popomla ittim ki istenmediğini bilsin ama yoook nafile cırlayarak içeri girdi. Emir telefonuyla uğraşırken Ece Emir'in yanına kuruldu.

Tabağın birisini Emir'e hafifçe fırlattım. Dua edin nimete saygım var. Emir bakışlarını telfonundan kaldırırken. Bana bakıp teşekkür edercesine başını salladı.

Tam karşılarına oturarak aliminyum folyoyu sertçe yırttım. Çatalı alıp yemeye başladım. " Tüh! Ece geleceğini bilmiyordum o yüzden sana getirmedim" diyip

' Hiç üzgün değilim. Kusura da bak. Canıma değsin. Geber. ' bakışımı attım. Hoşnutsuzlukla başını salladı "Yok sorun değil"

Eheh diye bir ses çıkarıp Emir' e de 'ne dolaşıyon elin karılarının yanında cıbıl cıbıl kalk tişört giy gözüm görmesin seni' bakışımı attım. Emir boğazını temizleyip arkasında duran tişörtü başından geçirdi.

Son bakış bükücü sjslsj

Yemeğimi yemeye devam ettim

Emir hala telefonuyla uğraşıyordu. Ece anlamadığım dilde bir ses çıkararak Emir'in çatalını alıp peynir parçasını aldı ve Emir'in ağzına tıkıştırmaya çalıştı Emir geri çekilirken dişlerimi sıkmaya başladım "Aa hadi ama bak uçak geliyorr"

Gözlerimi etrafta dolaştırarak "O uçak senin popona girsin" diye homurdandım.

İşte kızımız böyle de nazik.

"Efendim ? " Tekrar onlara döndüm Emir dudaklarını birbirine bastırırken. Ben Ece'ye dönüp" Hı noldu ? "

" Az önce birşey söyledin duydum "

Kaşlarımı çatarak " Yoo yanlış duymuşsun" aklıma gelen sinsi fikirle " Arada bende de oluyor. Önemli birşey değil bu oda lanetli miymiş neymiş otelin geçmişini araştırmıştım da" diyerek öne eğildim "Aramızda kalsın ama bir adam karısını 62 yerinden bıçaklayıp fantazik kıyafet giydirip tam da oturduğunuz koltuğun altındaki parkenin altına gömmüş" tekrar arkama yaslanarak "Kadın hala oradamı bilinmiyor mağlum otel bayağı eski"

Neden 62 aydınlatsana bizi.s

Çünkü 62 den otlayan bir tavşan yapabiliyoz.

He yani olay bu.

Hı hı.

Ece ayağa fırlarken "Hadi ya !" dedi ve telefonunu cebinden çıkararak kulağına götürdü "Ay sessize almışım canım duymadımm ! Eh işte idare ed-"

'BAS GAZA AŞKIM BAS GAZA KİM TUTAR SENİ BAS GAZA YOLLAR SENİN HİÇ DURMA HADİ UÇUR BENİ BURDAN '

Ece'nin telefonu gerçekten de çalarken kulağındaki telefonun çalmasına değil zil sesine karşın yanaklarımı ısırdım.

İsmail Yk lan sjlsj

Her tiki bir gün kezbanlığı tadacak der hunharca hönkürürüm. Emir gülüşünü öksürüğüyle kapatmaya çalışırken. Ece tedirgince "Şey ııığ ayyy bu şarkı da nee ! Ben gidiyim o zaman sonra görüşürüz Emiirr eheueh"

Kapıyı arkasından keyifle çarptıktan sonra koltuğa yine kuruldum. Emir tuttuğu kahkahasını serbest bırakırken bende hönklüyerek ona eşlik ettim. Götümde hissettiğim titremeyle ayağa fırladım. Telefonu cebimden çıkardım. Ve mesajı açtım

Kimden : Onor.s

Otelin arkasındayım acil gelmen lazım lütfen.

Hönküme bir son vererek düşünmeye başladım. Kızgındım sonuçta. Ama lütfen demiş. Merak ederim ben. Sonuçta bugüne bugün keşfedilmeyen bir aynştaynım.

"Noldu ? "

Omuz silkip gülümseyerek " Hiiç Ben hemen geliyorum " diyerek kapıya yöneldim odadan çıkınca asansöre binip sıfıra bastım.

Asansör durunca lobiden geçip çıkışa yöneliyordum ki " Cemree! ".

Gözlerimi devirerek arkamı döndüm" Konuşabilir miyiz ?"

"Hayır " diyerek tekrar arkamı döndüm. Kız afallasada koluma hafifçe dokundu oflayarak tekrar ona döndüm" Bak sende sevgilin gibi yok çocukçaydı yok bilmem neydi falan filan diye zırvalayarsan sende yersin osmanlıyı - "

İrem sıkıntıyla oflarken" Hayır hayır. Sadecee..olayları amcama - "

Gözlerimi devirerek" Hayır anlatmadım" dedim ve yürümeye devam ettim "Teşekkür ederim Cemre"

"Etme ! Tişikkir idirimmiş" lobiden devam ederek çıkışa yöneldim. Otelin arkasına yöneldiğimde Onur'a doğru yürüdüm. Gözünde kocaman bir morluk vardı yüzümü buruşturdum.

Tedirgince gülümseyerek " Selam" kafamı sallayarak karşılık verdim. Elini ensesine götürerek sıkıntıyla ofladı" Ee naber ? "

" İyi işte senden " omuz silkti

Hızlıca bana doğru bir adım atıp kollarını boynuma doladı ellerim sırtında asılı kalırken. Gözlerim şaşkınlıkla irileşti gözlerimi kırpıştırdım. Kafamı biraz kaldırdığımda ise balkondan bize doğru öfkeyle bakan Emir'i gördüm.

Beni şoka uğratan son darbe ise Onur'un derin bir nefes alarak

" Cemre ben....ben senden çok hoşlanıyorum" demesiydi...

--------

Vote ve yorumu unutmayın lütfen *-*

Bir sonraki bölüm ne zaman gelir bilmiyorum ama ders çalışmam lazım yinede yazmaya çalışırım.

Sizi Çok Seviyorum :*

Continue Reading

You'll Also Like

5.6M 292K 98
Gökyüzünde özgürce uçan bir kuş ve o gökyüzüne ateş eden bir savaşçının hikayesi. Leyla özgür bir kuş, Ercüment vatanı için dağlara, taşlara gerekir...
4.4M 123K 41
054* ***: benim seninle sevişme 054* ***: pardon antrenman yapma ihtimalim nedir? - : kapak tasarımı için @gokbuttired 'a çok teşekkür ederim.<3 :
362K 23.4K 24
17 Yıl sonra gerçekleri öğrenen Bade, yıllardır onu arayan abilerine giderse. Azıcık dram. Bolca eğlence. Bolca aksiyon. Bir tutam da kaos. Daha...
151K 6.5K 26
Damla: Dedem doğum yaptı, taksi param da yok bana bi 400 ateşler misin yakışıklı? Yakışıklı: Deden doğum yaptı? Yakışıklı: Tanıştığımızı sanmıyorum...