Naughty Doctor

By MaryRiriRamit

400K 5.8K 673

Είμαι γυναικολόγος...Αυτή είναι η δουλειά μου..Για όλους τους άλλους άνδρες αυτή η δουλειά είναι ανυπόφορη..Σ... More

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ
Cast
Η καυτή ασθενής
Η παρθένα
Χρήση και κατάχρηση
Γαμήση στο ασανσέρ μια τελευταία φορά
Αύριο ο πρώτος αυνανισμός
ΣΕΞ PHONE
ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ
Το στοίχημα
Τσιμπούκι 25 εκατοστών
ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ
Πάγος και Πλαστική ράβδος στον κώλο μου
Όχι άλλες πουτάνες ασθενείς
Το όργιο είναι η φαντασίωση μου στο ΣΕΞ
Δημόσιο Γαμήση!
Πρώτη Φορά Από Κώλο
Σκύλα, Θες Κιάλους Πούτσους?
Με θυμάσε γλυκα μου?
Συναντώντας τον πρώην εραστή μου
Αυτό το κορίτσι μου θυμίζει την μητέρα μου
Η έκπληξη και το χαστούκι από εκείνον
Δίνοντας της δεύτερη ευκαιρία
Ώρα για ντουζ!
Το BDSM κλαμπ σόου
Η Υποτακτική Μπαινει Στο Σοου
Αυτή Είναι Το Κύριο Σόου
Νίκησα Το Στοίχημα Και Παντρεύομαι
Ποιος Είσαι Εσύ;
Τι Στο Διάολο Εκανα;
Μετά Απ' Οτι Έκανα Για Εκείνον!
Δεν Είμαι Άπληστη! Εκείνον Ή Τα Χρήματα Του!
Σε αγαπάει!
Άγγιξε Την Μαίρα Και Θα Σε Σκοτώσω!
Σε Θέλω Πίσω!
Θέλω Να Σου Κάνω Έρωτα!
Την Ξεφορτώνομαι!
Όλα Έρχονται Πάνω Κάτω!
Μπορεί να ζητήσει τον πούτσο μου!
Είναι Έγκυος!
Τι και αν είναι όντως έγκυος;
Το Τρομακτικό Γαμήση!
Υποψίες!
ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΙΑ ΜΟΥ!
Επίλογος
Επίλογος part 2
Σου έχω μια έκπληξη!
Είμαι παντρεμένος...Δεν μπορώ
Καλωσόρισες πίσω γλυκιά μου!
Θες να την γαμήσεις εδώ και τώρα!
Κοίτα την να φωνάζει από ηδονή.

Είμαι η καλύτερη στο να δώσω πίπα

13.9K 209 41
By MaryRiriRamit

Τανας POV

Η πρώτη μέρα πήγε καλά, και το σχέδιο μου έδειξε ότι είχε μια επιτυχία. Το ήξερα ότι δεν θα τελείωνε καλά. Αυτό ήταν μόνο η αρχή, ένα επικίνδυνο βήμα που θα μπορούσε να με στείλει στην κόλαση. Δεν έκανε τα πράγματα πιο άνετα όταν ανακάλυψα ότι ο Dr. Νικολας Γουάτσον είναι τόσο σέξυ όπως μια κόλαση. Ήταν, όπως περιέγραφε και το site με τους πιο σέξυ άνδρες, ο Θεός του σεξ.

Ξέρω ότι είμαι παρθένα, αλλά δεν είμαι καθόλου αθώα. Το να είσαι παρθένα δεν σημαίνει ότι είμαι φυτό ή ότι δεν ξέρω πώς λειτουργεί το σεξ ή πως να αντισταθείς σε έναν καυτό άνδρα. Ενώ αντίθετα με το τι είχε συμβεί και τι είχα δει από την παιδική μου ηλικία μέχρι τα εφηβικά μου χρόνια, μου έδωσαν αρκετή εμπειρία  ώστε να μπορώ να παίξω το κορίτσι που είναι παιχνιδιάρικο αλλά και αθώο που μπορεί να απορρίψει κάθε άνδρα, χωρίς να μπει μέσα του.

Ναι, είμαι έξυπνη και πάντα είχα έλεγχο στο σώμα μου και στο μυαλό μου. Δεν επέτρεπε σε κανένα αγόρι να με γαμήση επειδή δεν τους ήθελα, όχι επειδή έψαχνα ένα άνδρα σαν τον πατέρα μου, όπως είπα και στο Dr. Γουάτσον. Ήταν επειδή υπέφερα, θεωρητικά και συναισθηματικά, που έχω μια μάνα που απατά τον άνδρα της.

Έμαθα ότι η μητέρα μου είναι πουτανα όταν ήμουν μόλις οκτώ χρονών. Έτσι, ναι, ήταν πολύ νωρίς ώστε ένα μικρό κορίτσι σαν εμένα και στην ηλικία που ήμουν να μάθει κάτι τέτοιο για την μητέρα του.  Προσπάθησα να διχάσω τον εαυτό μου και μην πιστέψω. Δεν μπορούσα να το κάνω, μέχρι που τα είδα με τα δύο μου μάτια τότε αποδέχτηκα την αλήθεια. Έδερνε άλλον άνδρα παθιάρικα. Τότε ήμουν μόλις έντεκα.

Από τότε, αποφάσισα να μείνω παρθένα. Ήθελα να πάρω την εκδίκησή μου από κάθε άνδρα που είχα γνωρίσει, κάθε γουρούνι, που πάνω απ όλα, ήθελε να με γαμήση. Το πιο γελοίο πράγμα ήταν ότι ήμουν το πιο δημοφιλές κορίτσι στο σχολείο. Συνήθως έτσι απλά χώριζα με ένα νεο αγόρι αφού είχα βγει μαζί και χρησιμοποιώντας τον συναισθηματικά. Κάπως έτσι πήγαινα στον επόμενο.

Αλλά κανένας από αυτούς δεν κέρδισε το σώμα μου ή την καρδιά μου. Κρατούσα τον εαυτό μου αθώο, αλλά απολάμβανα να αγγίζω τον εαυτό μου και να είμαι σκληρή, σε όλο μου το σώμα. Άφηνα τα αγόρια να μου γλύφουν το μουνί μου, ενώ εγώ έχω βάλει στο στόμα μου πολλούς πούτσους. Το τσιμπούκι ήταν μια από τις ειδικότητες μου. Ήθελα να δείξω πόσο μπορώ να ικανοποιήσω ένα άνδρα χωρίς να του δώσω το μουνάκι μου και πάντα το πετύχενα.

Τους άφηνα κάνοντας την καρδιά τους  χίλια κομμάτια και ραγισμένη σαν ένα κομμάτι του μηχανισμού άμυνας μου, ξαναδημιουργώντας ότι έκανε η μητέρα μου στον πατέρα μου. Είχα σκεφτεί ότι ο πατέρας μου δεν ήξερε ότι τον απατά αλλά ήμουν πιο λάθος. Ήξερα, αλλά δεν ήθελε να μάθει πληροφορίες. Καθώς πέρναγε ο καιρός κατάλαβα ότι εξαπατούσε τον εαυτό του, ήμουν περίπου δέκα πέντε τότε. Κράταγε την αλήθεια μυστική, και το μόνο που έκανε ήταν να φωνάζει ώστε να κρατήσει την οικογένεια του ασφαλή, έτσι άρχισα να τον σέβομαι και να τον θαυμάζω γι αυτό. Επιπλέον αγαπούσε την μητέρα μου χωρίς όρους, που αυτό κάνει κάπως ρομαντικό.

Θυμάμαι όταν ήμουν δέκα τέσσερα στο Λύκειο. Όταν έβγαινα με έναν αθλητή από την ομάδα του σχολείου. Μου ζήτησε ραντεβού και πήγαμε σε ένα πολύ όμορφο εστιατόριο και ακριβό που ήταν ο πατέρας του συνεργάτης. Όταν μπήκαμε μέσα, είδα κάτι που με έκανε να παγώσω. Είχα τον πατέρα μου να κάθεται στα πόδια κάποιου άλλου άνδρα.

Ήμουν τόσο θυμωμένη που βρήκα ευκερια και πήγα στο μπάνιο. Μόλις μπήκα μέσα, κάθησα σε μια τουαλέτα, έκλεισα τα μάτια μου και στο μυαλό μου γάμαγα τον άνδρα που καθόταν στα πόδια του ο πατέρας μου. Τον βασάνιζα σεξουαλικά και διανοητικά και όταν άνοιξα τα μάτια μου κατάλαβα ότι αυνανιζόμουν μόνη μου. Αυτή ήταν και η πρώτη φορά.

Χώρισα με τον αθλητή μέρα από κάποιες εβδομάδες. Δάκρυα έτρεχαν στα μάγουλα του. Ήμασταν στην μέση του διαδρόμου, και ήταν ντροπιαστικό. Του είπα ότι ήταν πολύ χαλαρός, αρκετά δυνατά ώστε να ακούσουν οι άνθρωποι που ήταν εκεί και τότε έφυγα μακριά του.

Μετά από αυτό όλοι οι αθλητές με κυνήγηγαν. Είχαν ακούσει φήμες ότι μου άρεσαν οι μεγαλύτεροι και ότι ήμουν πορνοστάρ. Δεν με ένοιαζαν ότι έλεγαν. Συνέχισα να κάνω, αυτό που έκανα από συνέχεια και σε εμένα δούλεψε πολύ.

Άρχισα να βγαίνω με μερικούς αλλά κανένας δεν με έκανε να νιώσω ιδιαίτερη. Ούτε ένας από αυτούς δεν με έλκιε. Πρέπει να ήταν η μοίρα, τότε, όταν την ημέρα της αποφοίτησης απέρριψα είκοσι ένα αγόρια. Τότε όλα άλλαξαν.

Ο πατέρας μου ήταν σε άλλη χώρα λόγο ενός σημαντικού meeting, αλλά είχε υποσχεθεί ότι θα έρθει όσο πιο ν τις γίνεται για να γιορτάσει την αποφοίτησή μου με την μητέρα μου και εμένα.

Πήγα νωρίς να ψάξω την μητέρα μου, που τα τελευταία χρόνια με αποφεύγει όσο ήμουν στο κολλέγιο. Όταν έφτασα  σπίτι, είδα έναν άνδρα να βγαίνει από το σπίτι μας και εκείνη τον φίλαγε και του πίεζε τον πούτσο στο χώρο του parking.

Τον φιλούσε για τελευταία φορά και εκείνος μπήκε στο αμάξι του και έφυγε. Τα μάτια μου το κοίταζαν μέχρι που κατάλαβα ότι είχε παρκάρει λίγα μέτρα πιο κάτω. Κρύφτηκα κάπου ώστε να μην με βλέπει, και κρυφά τον ακολούθησα. Δεν ήταν πολύ ώρα μέχρι που κατάφερα και πήγα πιο κοντά και είδα ότι ήταν ο Dr. Γουάτσον ο γείτονας μας.

Μπούκαρα μέσα στο σπίτι μας, μέχρι να δω την μητέρα μου που είναι τελείως μια πουτάνα, χαμογελώντας ειρωνικά χωρίς να το μετανιώνω. Γύρισε και μου είπε "Είμαι ερωτευμένη με άλλον άνδρα και μάντεψε. Ο πούτσος του είναι καλύτερος από του πατέρα σου."

Το είπα του πατέρα μου, αλλά με το ζόρι έβγαλε κουβέντα. Υποθέτω ότι ήταν μουδιασμένος. Το ήξερε από την αρχή αλλά αν το μάθαιναν και οι άνθρωποι γύρω μας τότε τα πράγματα  θα άλλαζαν. Ήταν εκείνη η στιγμή που αποφάσισα κάτι. Αν ο πατέρας μου δεν έπερνε εκδίκησή από το Dr. Γουάτσον θα μπορούσα να το κάνω εγώ από μέρος του.

Έφτιαξα ένα σχέδιο ώστε να μπορέσω να τον κάνω δικό μου, έτσι η μαμά μου να συναντήσει τον χειρότερο εφιάλτη της. Να αισθανθεί αυτή την αίσθηση του πόνου που είχε σημαδέψει τον πατέρα μου όλα αυτά τα χρόνια. Μάζεψα πληροφορίες για τον Dr. Γουάτσον, αλλά δεν τον είδα δει μέχρι την πρώτη φορά στο γραφείο του. Τα πράγματα πήγαν καλά τότε, αλλά για να είμαι ειλικρινής φοβήθηκα.

Το ήξερα ότι θα με αγγίξει ακατάλληλα αλλά δεν του το έδειξα ότι το είχα καταλάβει. Δεν ήθελα να τον φοβίσω. Όπως είπα, η επιρροή του επάνω μου και το σώμα μου φοβήθηκαν μέχρι θανάτου αλλά δεν υπήρχε γυρισμός. Το είδα αποφασίσει ότι θα τον κάνω δικό μου, και αυτό ήταν ακόμα το σχέδιο. Ακόμα και αν είναι να χάσω την παρθενιά μου από αυτόν, θα πρέπει να κάνω. Επίσης, αν πρέπει να τον παντρευτώ, θα το κάνω. Στο τέλος, η μητέρα μου χρειάζεται να πιει από το ίδιο της το ποτήρι και να πληρώσει τις αμαρτίες της.

Όπως ήταν η προηγούμενη μέρα, ήμουν η τελευταία του ασθενής. Πήγα μια βαθιά ανάσα. Περίμενα ώρα μέσα στο αμάξι μου. Ήθελα να είμαι η τελευταία ασθενής ώστε να έχω χρόνο μαζί του.

Μπήκα στα ασανσέρ και ενθάρρυνα τον εαυτό μου ότι έπρεπε να το κάνω για τον πατέρα μου. Η μητέρα μου είπε πρόσφατα ότι θα ζητήσει από τον πατέρα μου διαζύγιο γι αυτόν τον άνδρα. Δεν μπορώ να φανταστώ τον πατέρα μου να γεράσει τόσο νωρίς και αυτό γιατί είχε παντρευτεί μια πουτάνα σαν την μητέρα μου. Δούλευε πολύ σκληρά ώστε να την δώσει μια άνετη ζωή μου. Δεν του άξιζαν τίποτα απ όλα αυτά.

Ακόμα και αν ήταν ομοφυλόφιλος, δεν του άξιζε αυτό. Επιτέλους μπήκα μέσα στην κλινική. Η νοσοκόμα με χαιρέτησε και εγώ έκανα το ίδιο ακριβώς με ένα ψεύτικο χαμόγελο. Ένα λεπτό αργότερα μου είπε να περάσω μέσα. Δεν άνοιξε την πόρτα για μένα. Ετοιμαζόταν να φύγει.

Χτύπησα την πόρτα πρώτα και τότε άνοιξα την πόρτα και μπήκα μέσα. Dr
Γουάτσον σηκώθηκε νευρικά. Μου έδωσε ένα κενό βλέμμα σαν να μην είχα φανταστεί ότι θα εμφανίζουν που αυτό ήταν και το δίκαιο. Δεν είχε συμπεριφερθεί ηθικά.

Χαμογέλασα "Γεια σας, γιατρέ." Έγνεψε καταφατικά "Γεια σας, δεσποινίς μου"  δίνοντας έμφαση στο δεσποινίς μου. Μπήκα μέσα και κάθησα στην καρέκλα του ασθενή. "Γιατρέ Γουάτσον...." πριν προλάβω ν τελείωσε με έκοψε. Σήκωσε τα φρύδια και το κεφάλι του και είπε "Λέγε με Νίκολας, παρακαλώ."

Χαμογέλασα απαλά και όμορφα και του είπα "Ναι. Νίκολας μπορείς να μου δώσεις λίγο χρόνο σου. Μίλαγα με μια τις φίλες μου για αυτά που κάνεις στο check up και φοβάμαι."

Καθάρισε τον λαιμό και ειπε "Τι σου είπε?" Με ρώτησε με περιέργεια ενώ σηκώθηκε από την καρέκλα του και με πλησίαζε. Έτριψα την μύτη μου και του είπα "Λοιπόν, σχεδόν τα πάντα νομίζω. Μου είπε ότι θα εξετάσεις τον κώλο μου και το στήθος μου επειδή θες να βεβαιωθεί ότι δεν έχω καρκίνο επειδή συνήθως χτυπάει στα κορίτσια τις ηλικίας μου." Εξήγησα τα πάντα σε εκείνον ήρεμα και αργά αλλά όλα ήταν ένα ψέμα. Δεν μιλούσα σε κανέναν εκτός από τον εαυτό μου. Δεν μπορώ να αφήσω κανένα να μάθει ότι η μητέρα είναι μια καριόλα.

Μπορούσα να δω την ανακούφιση του σε όλο του το πρόσωπο ενώ πήρε ταυτόχρονα μια βαθιά ανάσα, μου είπε "Οοο, αυτό είναι καλό."

Σηκώθηκα όρθια και τα μάτια του δεν με άφηναν ούτε για ένα δευτερόλεπτο. "Θέλω κιάλο χρόνο. Εννοώ ότι είμαι παρθένα, αλλά ποτέ δεν έχω....." έτρεμα.

Τι τρέχει με εμένα? αναρωτήθηκα. Προσποιόμουν αλλά τα μάτια του με έκαναν νευρικιά και όλα ξαφνικά μου φαινόντουσαν πολύ αληθινά.

Ξαναδοκίμασα "δεν έχω πάει...." πάγωσα ξανά. Δεν μπορούσα να βρω την σωστή λέξη.

"Δεν σε έχει αγγίξει κανένας ποτέ ξανά? είπε "Αυτο είναι που προσπαθείς να πεις?"

Κούνησα το κεφάλι μου "Όχι, με έχουν αγγίξει παντού και είμαι η καλύτερη στα τσιμπούκια." Τον κοίταξα λοξά με ένα βλέμμα γεμάτο αυτοπεποίθηση.

Τα μάτια του ήταν καρφωμένα σε μένα σαν να προσπαθούσε να επεξεργαστεί ότι του είπα τώρα. Το σοκ από αυτό τον έκανε θυμωμένα, αλλά συνέχιζε να με ερωτεύεται επειδή είμαι παρθένα.

Πλησίασα πιο κοντά καθώς έβαλα τα χέρια μου πάνω στο γραφείο του. Κάθισα προκλητικά, τίναξε τα μαλλιά μου και είπα "Δίνω το καλύτερο τσιμπούκι που υπάρχει ποτέ. Αλλά....Κανένας δεν είχε επιρροή επάνω μου όπως έχεις εσύ." Πήγα ακόμα πιο κοντά στο πρόσωπο του και συνέχισα "Γι αυτό και εγώ πρέπει να πηγαίνω. Δεν μπορώ να αφήσω τον εαυτό μου να χάσει την παρθενιά του από κάποιον που δεν ξέρω, ακόμα και αν αυτό σημαίνει ότι δεν θα μάθω ποτέ να αυνανίζομαι."

Σηκώθηκα πάνω από το γραφείο και περπάτησε αργά προς την πόρτα. Περίμενα για την κίνηση του.  Ξαφνικά, το χέρι του κλείδωσε την πόρτα και είπε "Έλα να μιλήσουμε τουλάχιστον. Τι λες να πάμε για δείπνο?" σήκωσε τα φρύδια του κι περίμενε την απάντηση μου.

Έσκασα ένα γελάκι και απάντησα "Ναι, βεβαια! Θα το ήθελα αυτο."

Άρπαξε το σακάκι του και τον χαρτοφύλακα του και περπατήσαμε μέχρι το ασανσέρ μαζί.

Όταν φτάσαμε στο ασανσέρ του είπα δεν μπαίνω εύκολα και ότι προτιμούσα να κατέβω από τις σκάλες. Αφού φτάσαμε και οι δύο στο parking με είδε στο αμάξι μου και ρώτησε "Αυτο είναι το αμάξι σου?"

Έγνεψα καταφατικά "Ναι, αυτό είναι. Σ'αρέσει?"

Είχα ξεχάσει ότι η μητέρα μου συνήθιζε να το πέρνει και αυτό μπορεί να τον έκανε να το αναγνωρίσει. Για να τον αποσπάσω του λέω "Μπορούμε να πάμε με το δικό σου γιατί εγώ είμαι κουρασμένη? Και δεν θέλω να οδηγήσω!"

Έγνεψε καταφατικά και μπήκε μπροστά μου ώστε να με οδηγήσει στην μαύρη του BMW. Όταν φτάσαμε εκεί, μου άνοιξε την πόρτα σαν πραγματικός κύριος και ξαφνικά μπορούσα να καταλάβω γιατί τόσες πολλές γυναίκες τον ερωτεύονται.

Με το που κάθησα, μύρισα το άρωμα που φόραγε και οι ορμόνες μου έκαναν πάρτυ. "Μ'αρέσει αυτή η μυρωδιά. Μπορώ να σε δω από πάνω μου......Αλλά....."

Καθάρισε τον λαιμό του και τραβήχτηκε λίγο πιο μακριά μου και είπε "Αλλά τι?" αναρωτήθηκε.

"Αλλά είναι πολύ κακο. Φοβάμαι μήπως σε ερωτευτώ και δεν έχω όρεξη για σχέσης. Μόνο αγάπη. Από εδώ και πέρα θέλω να είμαι μια πικάντικη παρθένα με έναν χαρακτήρα που να αγγίζει τον άλλο."

Continue Reading

You'll Also Like

338K 19.3K 78
Η Αντα εφυγε σαν κυνηγημενη απο την Κρητη. Μολις στα 18 της χρονια αναγκαστηκε να αφησει την οικογενεια της, τους φιλους , την πατριδα και οτι αλλο γ...
2.6M 181K 69
"Σταμάτα να τρέχεις, αστυνομία!" άκουσα μια ανδρική φωνή πίσω μου. Σκατά!Άρχισα να τρέχω πιο γρήγορα. Τελικά ,ο μπάτσος με έφτασε και με άρπαξε. Τα...
18K 2.3K 34
Αλεκατρίδες. Το αμέντι. Το τρίτο βιβλίο της σειράς.
457K 36.5K 58
Η διαθήκη του θείου ήταν σαφής... Ο Αλέξης για να μπορέσει να αποκτήσει την αυτοκρατορία του θείου... θα έπρεπε πρώτα να νυμφευτεί και να γίνει ένας...