The life

By bookstar758

1.1K 51 2

"Az elmúlt hónapokban csak utazgattak jobbra-balra. A három barát együtt pihent és lazított. Voltak vad, hajn... More

Bevezető
II. fejezet
III. fejezet
IV. fejezet
VI. fejezet
VII. fejezet
VIII. fejezet
IX. fejezet
X. fejezet
XI. fejezet
XII. fejezet
XIII. fejezet
XIV. fejezet
XV. fejezet
XVII. fejezet

XVI. fejezet

47 4 0
By bookstar758

Alex


Csak úgy telnek a napok, azt se tudom lassan merre áll a fejem. Úgy tűnik be fogunk jutni az egyetemi állami döntőbe, ahol a legjobb 4 csapat vesz részt. Remek lenne ott szerepelni.

Tess nagyon aggódott miattam a szünet óta. Teljesen nem tudom kerülni őt, mert ő a tutorom. Igyekszem ilyenkor csak a tanulásra fókuszálni és mikor végzünk akkor hamar lelépek. Nem tudom miért hiszen, ha reálisan végig gondoljuk akkor egyikünk sem ölt embert. Nekem csak egy éjszakás kalandom volt vele, ő meg hónapokig alkotott egy párt vele.

Beszélned kell vele Alex. Ezt így nem csinálhatod tovább. - mondta Trisa, miközben próbált velem lépést tartani a futópályán.

Tudom, de képtelen vagyok rá. - elkezdtem gyorsabban futni, hátha lehagyom vagy csak kifogy a szuszból.

Tess kereste a társaságomat minden lehetséges úton-módon. Csak én meg kerültem úgy ahogy tudom csak. Viszont, tudom Trisának igaza van.

Találkozzunk a parkban jövő hét kedden.


****PÁR NAPPAL KÉSŐBB****


Köszi, hogy eljöttél. Tudom furcsállod a viselkedésemet és erre szeretnék magyarázatot adni neked. Ellát mind a kette ismerjük... neked és nekem is van valamilyen múltunk. Furcsa lehet, de ez engem zavar. Tetszel, szeretek veled lenni...

Pofa be! - majd a következő pillanatban Tess megcsókolt. Olyan szenvedéllyel tette ezt, mintha én lennék az utolsó ember a földön, akivel bármiféle kapcsolatot tudna létesíteni. Hirtelen nem tudtam mire vélni, de közelebb húztam magam és viszonoztam a csókot. Pár perc múlva elhúzódtunk egymástól levegőért kapkodva.


*****************************************************

Sziasztok!

Ez a megszokottnál rövidebb lett. Jelenleg még nem teljesen találtam ki a dolgokat. Annyit ígérhetek Nektek, hogy lesz még folytatás.

Viszont kíváncsi vagyok a Ti véleményetekre! Írjátok meg kommentben!

Köszönöm! :)



Continue Reading

You'll Also Like

3.7K 304 13
Írásról, alkotásról, miértekről, hogyanokról, egy igazzy hamisítatlan bölcsész tollából. Haladóknak, erős lelkű kezdőknek, vagy bárkinek két martini...
809 25 23
siena firenze egy 18 éves lány olaszországból meglátogasa pető brúnót aki az unaktesója magyarországon .
1.2K 44 10
19 éves lányról, Ceryak Liáról szól aki bele szeret testvére legjobb barátjába
11.2K 397 17
Biztosan mindenki elképzelte már aki olvasta, hogy mi lehet a Bálel fojtatása. Mi lesz Szaszával és Zsófival, Petrával és Kolossal meg úgy mindennel.