Aşkın Kuralı Olmaz (tamamland...

By hayatdd

177K 8K 728

Genç kız edebiyatında #39 Şirket #2 Bu hayatta her işin bir kuralı varken aşkın kuralı sizce olur mu? Eş bir... More

1☆A.K.O Düzenlendi
2☆A.K.O Düzenleniyor
3☆A.K.O
4☆A.K.O
5☆A.K.O
6.1Part☆A.K.O
6.2 Part☆A.K.O
8☆A.K.O
10☆A.K.O
11☆A.K.O
12☆A.K.O
13☆A.K.O
14☆A.K.O
15☆A.K.O
hayallerinin peşinden koş
üzgünüm
16☆A.K.O
formül
17.A.K.O
18.A.K.O
19.A.K.O
20.A.K.O
21.A.K.O
22.A.K.O
23.A.K.O
24.A.K.O
25.A.K.O
26.A.K.O
27.A.K.O
28.A.K.O
29. A.K.O
☆☆☆FINAL☆☆☆
yazardan soru
Düzenleniyor
KAPAK TASARIMI
bilinmiyor
bilinmiyor
bilinmiyor
bilinmiyor
bilinmiyor
yb
bilinmiyor

7.☆A.K.O

6.2K 345 6
By hayatdd

Bu okulun kötü bir şirketle ne tür anlaşması olabirlirdi ki sonuçta saygın ailelerin baba parası yiyen çocukları okuyordu .

Yakut merakla "şirket kötüyse neden anlaşmaları var ?" diye sordu.

Okul müdürü bu muhabbetten sıkılmışcasına üfledi . "Okula maddi yardım yapıyorlar . Yurt dışı gezilerine sponsor oluyorlar ve sen bu şirkette çalışmaya mecbursun".

Yakut zorunlu olarakda olsa staj dosyalarını alarak odadan hızlı çıktı . Bir hafta gelmedigi için 9 ay işkence çekecekti . Bunu düşündükçe oldugu yerde yeri dövermişcesine zıplayarak ilerledi .

Gördügü ilk taksiye binerek şühedalara gitti . Hemen kapıyı açan arkadaşı ile kısa bir selamlaşmadan sonra oturma odasına geçtiler . Şüheda kıvırcık siyah saçlı orta boylu esmer bir kızdı . Esra ve Yakut kendi aralarında Şüşü lakabını vermişti genç kıza .

Şüşü ile liseye geçtiklerinde yollarını ayırmak zorunda kalmışlardı . Ailesi genelde yurt dışında oldugu için evde yek yaşıyordu. Yakut oturma odasındaki L koltukta otururken Şüşü elinde iki adet kupa bardak içerisindeki hoş kokulu kahveli ile yanına oturdu. Birini Yakuta uzattı.

Bir süre araları açık olsada şuan gayet iyi durumdalardı . Şüşü aslında arkadaşının neden geçici bir süre küstügünü bilmiyordu ve üstelememeye karar vermişti.

Şüheda genç kızın bir derdi oldugunu anlamıştı . Etrafına çok boş bakıyordu . Aklını kurcalayan derdine ortak olmak istedi .

"Anlatmak istermisin kafanı kurcalayan olayı " koltukta birbirlerinin yüzlerini görecek şekilde döndüler .

Bıkkınlıkla "Bir bilsen neler oldu ".

Şüşü agır hareketlerle arkadaşını alkışladı "ordan baktıgında müneccime mi benziyorum . Anlat ki bende ögrenebileyim " .

Yakut okulun ilk gününden bu güne başından geçen her şeyi anlatmıştı . Şüşü agzı açık olayları dinledi . İçinden de gereksiz bir kıskançlık duydu . Çünkü hayatı oldukça sıradandı . Yakut bu düşüncelerden haberi olmasada yavaş yavaş kendini belli edicekti zaten .

Yakut bacagının kendini yoklayan agrılarından bu gün çok yüklediginin farkındaydı . Arkadaşı ile vedalaşarak şans dilemesini istemişti . Artık bol bol şans gerekiyordu .

Taksi ile evine hızla gelip odasına girerek duş almak için banyoya girdi . Soguk suyla duş alacak kadar canına susamamıştı . Bacaklarındaki tüylerin yeni yeni çıktıgını gördügünde traş bıçagı ile halletmişti . Agda ile ugraşarak daha fazla zaman kaybedemezdi .

Pandalı pijamalarını giydikten sonra dakikalar içinde uyuya kalmıştı .

Alarmın sesi ile uykusunun en güzl en tatlı saniyelerinden ayrılmal zor olsada kalkmıştı . Banyoda işlerini hallettikten sona dolaptan asılı olan siyah ceketini ve altınada tül tsort giydi . Pantolonunuda giydikten sonra hazır oldu .

Staj dosyasınıda çantasına koyarak şirkete gitmek icin evden ayrıldı . Staj dosyasının ilk sayfasındaki bilgilerdeki adresi taksici amcaya okuyarak tam önünde indi .

Dizilerin meşhur sahnesindeki başroldeki bir kız gibi şirkete baktı . Adımını attıgında oldugu yere yapışırmışcasına dondu . Bu şirkete daha önce gelmişti .

O zamanlar küçük oldugu için babası ile vakit geçirmek istemiş ve babasıda buraya getirmişti . Şirket sahibinin kendisinden bir kaç yaş büyük oglu ile oynaması için şirketin terasındaki bir kaç çicekden oluşan seraya bırakmışlardı.

Genç kız o yaşlarda erkek giyimine özeniyordu ve o şekilde giyiniyordu . Çocuk ilk adı ile dalga geçmeye başlamıştı . "Kız gibi adın var" diyerek . Zaten bir kız odlugu için adının bu zamana kadar bir sıkıntı yaratmadıgı düşündü . Çocuk aklıyla yeni arkadaşının deli oldugunu düşündü.

Başta deli oldugunu düşünsede bu şaka uzadıkça Yakutun sinirleri bozulmuştu . Sinir etmek için yaptıgından kafasına takmamaya çalıştı. Bu şakanın hiç sonu gelmeyecek sandı . Babası acaba aglasa gelip alırmıydı yada düşüp canım yanıyor diye mızmızlansada her türlü yalanı geçirdi aklından.

Çocuk bir anda kızın önüna atladı ve "hadi "dedi . Küçük kız hadi diye neyi kasdettigini anlamadıgindan çocugu izledi. Sinir bozucu erkek çocugu durumdan sıkılarak " tamam öyleyse ben başlıyorum " dediginde pantolonunun dügmesini hızla açıp saniyeler içerisinde seradaki çiçeklerin üzerine işemeye başladı .

Küçük kız utandıgından oldugu yerde gözleri sonuna kadar açılmış bir şekilde çocugu izliyordu .

Çocugun idrarı bitiginde iç çamaşırını ve pantolonunu geri giydi . Kızın üzerine adım attıgında küçük kızda geri adım attı . Ama yaramaz çocuk hızla adımlayarak kızı dibinde bitmiş ve şaşkınlıkla bakan kızın pantolonunu indirdi .

Küçük kız olayın şokunu saniyeler içinde atlattıgında bir yandan aglıyor bir yandan çıglıklar atıyordu . Küçük dengesiz çocuk ise kız oldugunu anladıgında büyük bir kahkaha koy vermişti .O günden sonra daha karşılaşmamışlardı .

Yakut daldıgı düşüncelerden uzaklaşarak geç kalmamak için hemen şirketin dönen kapısının karşısındaki danışma görevi ile sorumlu kıza ilerledi .
"Merhaba"

Oy ve yorumlarınızı bekliyorum.

Continue Reading

You'll Also Like

481K 22.6K 19
Yasmîn, annesiyle birlikte Zemheroğlu konağında çalışmaktadır. Zemheroğlu Mardin'in en köklü aşiretidir. Yasmîn'in babası bir gece ansızın annesini...
743K 29.5K 51
Yanımda duran adama baktım. Benim için sırlarla dolu adama. Tamam Yakışıklıydı hatta oldukça yakışıklıydı ama yanımda durmayı haketmiyodu benim onun...
2M 34.7K 46
(+18bölümler vardır) Dedesinin isteği üzerine yıllar sonra dönmüştü gökçe mardin e nerden bilebilirdi ki aşkı burda bulucağını
5.4K 170 40
Hayatta en zor olan sey, gercek aski bulmak degildir.Daha da onemlisi onu her zorluga karsi surdurebilmektir aslinda. :-)