The life

By bookstar758

1.1K 51 2

"Az elmúlt hónapokban csak utazgattak jobbra-balra. A három barát együtt pihent és lazított. Voltak vad, hajn... More

Bevezető
II. fejezet
III. fejezet
IV. fejezet
VI. fejezet
VII. fejezet
VIII. fejezet
IX. fejezet
X. fejezet
XI. fejezet
XIII. fejezet
XIV. fejezet
XV. fejezet
XVI. fejezet
XVII. fejezet

XII. fejezet

57 3 0
By bookstar758


Szerintem mindent kitaláltam, a jegyeket is megvettem a kiállításra és asztalt is foglaltattam a Berry-ben. – azért még van mit kitalálni. Még nem tudja mit is vegyen fel. Túl elegánsat sem akar és a laza öltözéket sem venné fel szívesen.

Aaaa nem tudom, mit vegyek fel. – mérgelődött Alex a szobájában. Járt, kelt a lakásban ezen töprengve. Közben Trisa hazaért az egyetemről és látta, hogy barátja nagy vívódásban van. Bement a szobájába, kinyitotta a szekrényét és elkezdett a ruhái között keresgélni.

Előkészítettem a ruhát neked Alex, de most már menj készülődni. A végén elkésel! – majd fogta magát Trisa és lement a közeli virágboltba. Látta, hogy semmivel nem készült a lánynak így gondolta ő gondoskodik róla. Vett egy csokor rózsát és hozzá egy kis apróságot.

Alex gyors letusolt, haját is megszárította. Bement a szobájába, ahol az ágyra volt kiterítve mit kell felvennie. Az ágyon egy szürke zakó, egy fehér póló, egy fekete farmer a hozzáillő nadrágövvel, egy pár fekete zokni és az ágy előtt a kedvenc fekete sportcipője volt. Ez remek. Tris mi is lenne velem nélküled? – mondogatta magában a tükör előtt. Háát egy kis túlzással, már nem élnél Lex. – Trisa ott állt az ajtóban és vigyorgott közben.


- Azt a csokrot kinek vetted??

- Neked. Láttam, hogy nem készültél semmi ajándékkal így gondoltam ismét megmentelek.

- Nézd! – mutatott Alex a komódjára, ahol ott volt egy közepes méretű kaktusz és Tess kedvenc csokija.

 - Most megleptél engem. Na mindegy, akkor a virágot vázába teszem. Jó lesz itt a nappalinkban.


Megbeszélték, hogy a kollégium előtt találkoznak, mert onnan nincsen messze a kiállítás. Alex nagyon izgatott volt, alig várta mikor ér le Tess. Mikor kinyílt a bejárati ajtó és kilépett rajta Tess szinte megállt a tér és idő is. Ő sem vitte túlzásba, de mégis nagyon csinos volt.


Hoztam neked egy kis ajándékot. –átnyújtotta neki a virágot és a csokoládét.

Látom emlékeztél a kedvenceimre. – mosolyodott el Tess.


A kiállítás csodálatos volt. A helyi fiatalok fényképeiből és festményeiből voltak a legjobbak kifüggesztve. A képeket nézegetve rendkívül sokat beszélgettek. Néhány alkalommal teljesen ellentétes véleményen voltak, de valahol mégis megegyezett a mondanivalójuk. Annyira elmerültek a kiállításban, hogy majdnem lekésték az asztalfoglalásukat is. Nagyjából 15 percet késhettek az étteremből.

Jó estét a hölgyeknek! Már azt hittem nem is jönnek el. Majdnem odaadtam az asztalukat másnak. – mondta nekik a fiatalember, aki a foglalásokat intézi. Odakísérte őket a helyükre és intett is az egyik pincérnek.

Szép estét! Hoztam Önöknek két étlapot. Amennyiben megengedik, figyelmükbe ajánlanám a halételeinket. Nagyon kiválóak! – persze ott is nyitotta ki az étlapot a kissé kurta pincér.

Köszönjük szépen, megfontoljuk az ajánlását. – a felszolgáló otthagyta őket.

Nagyjából 5 perc múlva visszatért a pincér, hogy felvegye a rendelésüket. Alex spenótos csirkemellet kért gnocchival, Tess pedig végül egy halételt választott. Mivel nem tudták mit igyanak hozzá így ezt rábízták a felszolgálóra.


******PÁR ÓRÁVAL KÉSŐBB******


Mikor elfogyasztották az ételeket úgy döntöttek sétálnak egyet a közeli parkban. Nem volt túl hideg, sem meleg az időjárás. Az egyik padra leültek. Alex látta, hogy azért kicsit fázik Tess így a hátára terítette a zakóját és átölelte.

Az este folyamán most először szótlanok voltak. Csak ültek ott a padon. Hol egymást nézték, hol a csillagos eget.


Continue Reading

You'll Also Like

1.3K 117 24
New York vajon sok mindent tartogat egy olyan lány számára, aki az élet minden téren nehézségekkel küzd? Tartogat számára szerelmet? Vagy valami egés...
3.4K 307 17
Trianon után száz évvel Magyarország és Románia még mindig nem bocsátottak meg egymásnak a múltban történtekért. Az erdélyi régiók kénytelenek beletö...
440 36 36
Mi történik, ha annyira összeroppanunk, hogy a pszichiátrián kötünk ki? Mi történik, ha nem tudjuk szeretni a bennünk növekvő gyermeket? Mi történi...
688 2 3
A kissé különc, karrierje kezdetén álló Emily Cross Londonba költözik. A visszahúzódó, antiszociális lánynak még sosem volt barátja, nem érdeklik a f...