Possessive Love - Harry Style...

By fluffyworld

1.6M 72.8K 16.8K

"Au cazut in sindromul iubirii, dependenti unul de celalalt. Si iubirea nu e un sindrom de care sa scapi... More

Possessive Love - Harry Styles FanFiction
Capitolul unu
Capitolul doi
Capitolul trei
Capitolul patru
Capitolul cinci
Capitolul sase
Capitolul sapte
Capitolul 8
Capitolul noua
Capitolul zece
Capitolul 11
Capitolul 12
Capitolul 13
Capitolul 14
Capitolul 15
Capitolul 16
Capitolul 17
Capitolul 18
Capitolul 19
Capitolul 20
Capitolul 21
Capitolul 22
Capitolul 23
Capitolul 24
Capitolul 25
Capitolul 26
Capitolul 27
Capitolul 28
Capitolul 29
Capitolul 30
Capitolul 31
Capitolul 32
Capitolul 33
Capitolul 34
Capitolul 36
Capitolul 37
Capitolul 38
Capitolul 39
Capitolul 40
Capitolul 41
Capitolul 42
Capitolul 43
Capitolul 44
Capitolul 45
Capitolul 46
Capitolul 47
Capitolul 48
Capitolul 49
Capitolul 50
Capitolul 51
Capitolul 52
Capitolul 53
Capitolul 54
Capitolul 55
Capitolul 56
Capitolul 57
Capitolul 58
Capitolul 59
Capitolul 60
Epilog
Nota Autorului
Anunt Important!
Bรฃi

Capitolul 35

21.9K 1K 128
By fluffyworld

Au trecut deja doua saptamani de la data de 5 septembrie si totul era asa frumos cu mine si Harry. Zilele mergeau la fel. Dimineata cand ma trezeam, de obicei, era plecat la treaba cu baietii, iar eu stateam cu Perrie toata dimineata pana se intorceau ei. Apoi, petreceam putin timp impreuna cu totii, iar serile erau doar pentru mine si Harry. Radeam, povesteam, faceam si dragoste, dar esentialul e ca totul era asa de frumos.

Era.

E ora trei noaptea si eram in baie si plangeam in hohote. Apa de la dus mergea de ceva timp ca sa imi ascunda suspinele indurerate. Cum de a disparut totul? Unde era Harry al meu? Eram pe jos pe gresia rece doar intr-o rochie vaporoasa si cu machizjul intins pe fata. Genunchii imi erau ridicati la piept si imi ascundeam fata in ei.

CU 17 ORE IN URMA

M-am trezit la ora zece si nu am fost surprinsa cand am vazut patul gol. M-am invartit pana am ajuns pe partea lui si am tras aer in piept puternic. Mirosul lui inca era pe perna calda. M-am ridicat si mi-am luat niste haine de casa. Am coborat scarile repede si am ramas uimita cand nu am gasit-o pe Perrie in sufragerie. De obicei, la ora asta, ea se uita la emisiunea ei preferata, dar acum totul era linistit. Niciun zgomot. Panica incepea sa isi faca loc in sufletul meu. Am auzit zgomot din bucatarie. Am impins usa cat de incet am putut si am ramas uimita.

Carliontii aia dezordonati si spatele asa de bine facut au fost primul lucru pe care l-am vazut. Am mers incet in spatele lui si i-am cuprins abdomenul cu mainile mele. El m-a privit cu un zambet dansandu-i pe buze si s-a intors ca sa ma sarute.

-          Nu pot sa cred ca esti aici! am zis entuziasmata cand ne-am indepartat.

-          Zi libera.

-          Unde sunt ceilalti?

-          Profita de ziua libera.

-          Deci suntem numai noi doi? am intrebat confuza.

-          Mhm… a raspuns sarutandu-mi usor gatul.

A urcat incet pana la urechea mea si apoi mi-a soptit cu vocea usor ragusita:

-          Te bucuri ca am ramas azi acasa?

Apoi mi-a muscat lobul urechii, iar eu am scos un mic geamat de placere.

-          Am sa iau asta ca si un da, a concluzionat zambind.

Buzele lui le-au atacat pe ale mele. Sarutul a devenit rapid pasional, dar bine calculat. Mainile lui mi-au prins fesele si le strangeau usor. Am luat controlul si am inceput sa ii sarut linia maxilarului, trecand apoi la gatul sau. Am auzit un mic marait din gatul sau, iar apoi m-a ridicat cu bratele lui puternice si a urcat scarile cu mine agatata de el si razand. M-a trantit pe pat si mi-a scos tricoul, lasandu-mi pieptul gol. L-am privit lingandu-si buzele, dar l-am tras intr-un sarut nebun ca sa nu ma mai simt asa de intimidate de el. Mainile lui au mers la pantalonii mei scurti pe care i-a dat jos repede, dupa care si i-a scos si pe ai lui. Mana lui cauta ceva in sertar grabit si a intrerupt sarutul numai cat sa desfaca prezervativul. Asta avea sa fie bine!

PREZENT

De ce nu puteam ramane in sfera aia de fericire? Ziua a inceput atat de bine. Dimineata am avut un moment intim cu el si apoi am stat imbratisati pentru mult timp. M-am ridicat si mi-am tras nasul. O ciocanitura in usa m-a facut atenta.

-          Alice! i-am auzit vocea estompata.

Mi-am trecut degetele pe sub ochi incercand sa sterg negreala care deja arata inspaimantator.

-          Alice, la naiba, stiu ca esti acolo! Deschide usa asta nenorocita!

Era atata ura in vocea lui. Am umezit o hartie si am continuat sa indepartez machiajul de la ochi. A lovit cu putere usa incat, pentru un moment, am crezut ca o sa cada, dar nu s-a intamplat asa. A urmat un moment de tacere, dupa care vocea lui, cu un calm fortat, a vorbit din nou:

-          Iubito, deschide usa!

Nu! Sa nu imi spuna asa! Nu eram iubita lui, ci mai degraba cretina lui. Se astepta sa dansez de bucurie dupa ce mi-a facut? Credeam ca am trecut de momentul asta. Dupa ce mi-am sters machiajul, m-am asezat langa usa dusului in care apa inca curgea. Vocea lui era parca o soapta pe care nu o voiam sa o aud, dar care persista.

CU 10 ORE IN URMA

Tocmai ne ridicasem din patul unde, cu cateva ore inainte, am avut… multa voie buna. Adormiseram amandoi si abia acum ne-am deschis ochii. Am iesit pe terasa, iar soarele deja cobora de pe cer.

-          Inca nu s-a intors nimeni? am intrebat incet.

-          De ce? Esti gata pentru runda a doua? a intrebat amuzat, tragand un fum.

L-am lovit usor in umar si mi-am ascuns roseate din obraji cu parul. Mi-a luat fata mai aproape si m-a sarutat lung. Avea un gust amar de tutun, dar nici gustul de tigari nu ma putea tine departe de saruturile lui.

-          Am o surpriza pentru tine, a zis, mana lui fiind pe obrazul meu stang.

M-am incruntat confuza la el.

-          In seara asta iesim, a zis zambitor.

Ochii mi s-au aprins, iar buzele mele s-au arcuit in sus. A trecut asa de mult timp de cand nu am mai iesit cu el undeva sau, ma rog, de cand am iesit din casa asta.

-          Unde? am intrebat entuziasmata.

-          Da, intocmai! a zis el ca si cum nu mi-ar fi auzit intrebarea.

-          Harry, te-am intrebat unde mergem, am repetat amuzata.

-          Sigur, vezi ca stii! a continuat el.

-          Serios, trebuie sa stiu cum ma imbrac!

-          Esti perfecta si asa! a zis cu un zambet.

Mi-am dat ochii peste cap pentru ca purtam un cearsaf in jurul meu si atat.

-          Plecam la noua! a zis si mi-a facut cu ochiul.

PREZENT

Wow, ies cu Harry, baiatul pe care il iubesc si care cred ca ma iubeste, dar care nu mi-a spus-o inca pentr ca asta i-au spus si mama si sora lui inainte sa moara! Asta suna asa normal! *nota de sarcasm*

Eram in extaz si cine ar fi crezut ca se putea intampla ceva rau? Lacrimile s-au oprit acum. Doamne, cat mi-as fi dorit ca Sisi sa fie aici. Ea ar sti ce sa spuna. Imi e asa dor de familia mea. Am avut atatea sanse sa fug, de ce nu am facut-o? La naiba cu amenintarile lui! De ce Harry ma face sa contestez orice sentiment fata de el? Mi-am dat hainele jos cu greu, fiind epuizata si m-am bagat in dus. Apa era fierbinte peste pielea mea rece. Eram gata.

CU 6 ORE INAINTE

Eram intr-o rochie alba si destul de vaporoasa si cu niste tocuri negre. Machiajul l-am facut repede, iar parul l-am lasat sa cada valuri pe spate. Harry avea obisnuitele haine negre, ceea ce m-a facut sa ma gandesc ca m-am imbracat prea elegant. Am mers cu masina pana in Las Vegas si am ramas uimita de parcare. Era imensa cu masini scumpe si de toate felurile si marimile. Valeti indrumau lumea spre intrarea eleganta a  restaurantului atat de rafinat incat nici nu ii puteam pronunta numele. Asta era ceva surprinzator. Nu il credeam genul asta pe Harry.

Am intrat in sala frumos decorata cu lumini si mese frumoase. Avea niste geamuri din sticla pe tot peretele si, surprinzator, acolo era masa noastra. O masa de doua persoane care avea un trandafir rosu intr-o vaza alba. De la geam puteai vedea totul deoarece restaurantul era situat la inaltime. Harry mi-a tras scaunul si m-a ajutat sa ma asez.

-          Wow! a fost primul lucru pe care l-am spus.

-          Iti place? m-a intrebat dupa ce mi-a luat mana si a inceput sa se joace cu degetele mele.

-          Esti nebun? Cred ca aerul asta costa mai mult decat casa mea! am zis gesticuland cu degetul prin aer.

-          Deci iti place! a concluzionat el razand.

-          Logic ca imi place, dar cred ca a costat o avere. puteam sa mergem si la KFC-ul de pe colt, nu trebuia sa cheltuiesti atatia bani pe o masa! am zis incet.

-          Hei, a spus el privindu-ma, ce e cel mai bun pentru tine, iubito! a zis, iar eu am zambit usor.

Meniul a venit si mancarurile erau toate sophisticate si, daca pot sa mentionez, scumpe. Intr-un fel ma simteam prost ca totul era pe banii lui – sau, ma rog, bani furati de el.

Pe cat de scumpa era, pe atat de buna a fost mancarea. In timpul cinei radeam si povesteam. I-am spus despre familia mea, lucru care m-a facut putin trista. Imi era dor de ei si gandul ca nu am sa ii mai vad niciodata era… ireal.

Dupa ce Harry a achitat nota de plata, am iesit si am mers spre masina. Harry a pornit masina, si a pornit in directia gresita.

-          Harry, casa e in cealalta parte! am zis intorcandu-ma san ma uit pe geamul din spate.

-          Inca nu am terminat noaptea, iubito! a zis cu un ranjet pervers.

Inima imi era plina cu nerabdare. Unde mergeam? Casa era libera toata seara, deci de ce nu puteam merge acolo? Am parcat in fata unui club. Harry s-a bagat in fata randului, iar paznicul a dat aprobator din cap ca si cum Harry era seful lui. Inauntru era intuneric si doar laserele si cateva lumini colorate mai luminau locul. Camera era mare si fumul pretutindeni. Toata lumea dansa sau bea. Am trecut pe langa ringul de dans unde un baiat si o fata se pipaiau. Harry s-a asezat la o masa si nu m-a lasat sa stau si eu langa el, ci m-a luat in poala lui. A comandat sase shot-uri de tequila. A luat unul si l-a dat pe gat repede si apoi a facut la fel si cu celalalte patru. A ramas unul singur. Si-a scuturat capul si apoi s-a uitat de la mine la shot. Am scuturat din cap in semn negativ. S-a apropiat de urechea mea si a tipat ca sa se faca auzit:

-          Trebuie sa incerci, iubito!

A tot insistat pana m-am saturat si l-am dat repede pe gat. Imi simteam gatul ars si m-am strambat dupa ce l-am inghitit. Harry a ras de mine si apoi a mai comandat inca doua. Dupa ce am baut unul fiecare, Harry s-a ridicat si m-a tras de mana pe ringul de dans. Am inceput sa ne miscam unul pe langa altul in ritmul muzicii, pana buzele ni s-au intalnit. De fapt, a fost mai mult ideea lui Harry sa ma sarute, dar nu pot sa zic ca nu mi-a placut. Mainile lui imi atingeau tot corpul, dandu-mi o senzatie electrizanta. Nu stiu cat de beat era sau daca era beat. Cand ne-am departat, fruntile ni s-au lipit, iar mainile lui mi-au cuprins fata. Apoi a disparut in multime, spunand ca merge la bar. L-am asteptat, dar parca nu mai venea si m-am sprijinit de stalpul de langa ring. Am simtit o mana pet alia mea si o figura straina a aparut in fata mea.

-          Ce faci, draguta? a zis barbatul.

I-am dat mainile jos si m-am indepartat fara sa ii raspund, dar mana lui a prins-o pe a mea. Am vrut sa ma trag, dar nu m-a lasat deoarece degetele lui imi strangeau foarte tare ingheietura.

-          Da-mi drumul! am zis furioasa.

-          Unde te grabesti, frumoaso? a zis venins mai aproape si incoltindu-ma la perete.

Ochii mei cautau disperati dupa Harry care nu mai aparea. Nimeni nu ma ajuta. Mainile lui au ajuns pe talia mea. Am incercat sa il imping, dar nu reuseam. Buzele lui slinoase s-au lipit de ale mele fortat. Se simtea tot alcoolul si tutunul pe buzele sale, iar eu nu puteam sa ma retrag. Cand l-am simtit luat de pe mine am multumit cerului. Asta nu a tinut mult pentru ca Harry il batea pe tip. Am incercat sa il strig, dar nu ma auzea. Avea furia aia oarba care si-o descarca pe barbatul care nici sa lupte nu mai putea. L-am prins de antebrat, lucru care i-a incetinit miscarile alerte si cand a privit spre ce il impiedica sa-l omoare pe acel barbat, ochii lui s-au facut mai negri.

S-a ridicat si mi-a smucit incheietura, tragandu-ma dupa el. In drumul spre iesire a luat o sticla de whisky de pe o masa. M-a tras dupa el pana la masina unde a strigat la mine sa urc. Nimic nu era mai periculos in lumea asta decat un Harry beat si nervos. A pornit la drum, incalcand toate limitele de viteza si semafoarele pe care le vedea. Norocul nostru a fost ca era unu noaptea si nu era nimeni pe strada. ocazional mai lua o gura de bautura si atunci imi era cel mai frica. A lasat masina in fata casei si a iesit vartej. Mersul ii era usor clatinat si nervos. A deschis usa si dupa ce am intrat si eu a trantit-o cu putere.

-          Ai douazeci de secunde sa imi spui ce naiba faceai sarutandu-l pe ala! a zis nervos.

-          Nu eu il sarutam, ci el ma saruta pe mine si…

-          Ce diferenta face asta? a tipat el intrerupandu-ma.

-          Diferenta e ca eu nu voiam sa il sarut! Eu voiam sa te gasesc, iar tu sa ma scapi de el! am zis, incercand sa imi temperez vocea.

-          Am vazut, faceai toate astea in timp ce ii inspectai amigdalele sau ce? s-a rastit terminand sticla. De ce naiba nu ai stat unde te-am lasat eu?

-          Am incercat sa scap de el! am zis deja enervata.

Nu eram eu de vina! Nu sunt genul care merge si isi insala prietenul cu un alt tip dintr-un bar. Nu stia asta despre mine?

-          Si de ce m-ai oprit cand l-am luat de pe tine? Il placi si apoi imi spui ca nici nu il stiai!

-          Incercam sa te opresc din a mai omori un om, Harry! am strigat.

-          Nu ma mai minti! a strigat spargand sticla de un perete.

-          Nu te mint! am strigat peste el.

-          Atunci de ce il sarutai pentru Dumnezeu! a tipat el atat de tare incat vena de pe gat era gata sa puste, iar eu am tresarit.

-          Ce vrei sa auzi? Ca asta fac atunci cand tu ma inchizi in casa si pleci naiba stie unde? Asta vrei sa auzi? Nu e adevarat!

Eram apropiati unul de altul doar cu corpurile. Cu inima eram departe. E doar o cearta, asta imi repetam. Doar o cearta.

-          La naiba cu  tine! Trebuia sa te omor dupa ce ti-am tras-o si atat! a zis in fata mea.

Nu stiu de ce. Nu stiu cum am putut. Nu stiu cum s-a intamplat. Doar s-a intamplat. Ma durea asa de tare ce spunea. Oamenii spun lucruri adevarate cand sunt beti, nu-i asa? Trebuia sa ma omoare. Deci, nu stiu cum am putut. Mana mi-a pornit singura prin aer si i-a lovit obrazul. Abia apoi am realizat ce s-a intamplat. M-a privit prostit ca si cum nu ii venea sa creada.

-          H-Harry, am zis incet. Imi pare asa de rau! N-nu am vrut! Ma jur! Imi pare rau!

Dar Harry era dus de mult. Nuanta aceea de negru pe care numai la el o vedeam. Momentul cand palma lui s-a lipit de obrazul meu mi-a intors capul. Am fugit impleticindu-ma pe scari si il auzeam venind in urma mea. Inima imi bubuia de frica. Am deschis usa de la camera lui in fuga, dar mana lui a prins incheietura mea si m-a intors chiar cand pumnul lui s-a izbit in stomacul meu, facandu-ma sa cad pe jos.

-          Ti-o iei in cap, curvo? a strigat el lovindu-ma cu piciorul.

Am gemut de durere si am inceput sa plang.

-          Stai! Te rog, imi pare rau! am zis incercand sa ma ridic.

El s-a aplecat langa mine si mi-a ridicat capul cu o mana.

-          Tu esti idioata sau sinucigasa? Vrei sa mori dracului? Vrei? a tipat, eu nefiind in stare sa imi tin hohotele de plans.

Mi-a impins capul pe spate, iar eu am cazut. M-a lovit din nou cu piciorul, iar atunci am strigat. l-am privit in ochi si atunci am spus cu cea mai multa raceala si ura pe care o aveam in mine:

-          Nu m-ai mai batut de mult timp.

Am reusit sa ajung la baie inainte sa ajunga la mine si m-am inchis acolo. Am dat drumul la apa ca sa nu ii mai aud vocea si ca sa nu imi auda el mie strigatele disparate. Cum de am ajuns aici?

PREZENT

Am atins cu degetele cele doua vanatai pe care le-am capatat din vina lui. I-am spus ca il iubesc. De ce a dat in mine chiar si dupa ce am plans si l-am implorat sa inceteze? Cuvintele pe care mi le-a spus erau adevarate? Eram ce mi-a spus el? Voia sa faca ce a spus? Era doar nervos? Isi va mai aminti ceva din toate astea?

Am iesit din dus si am realizat ca plangeam din nou. Era totul asa de rece pe langa caldura din cabina de dus. M-am schimbat in ceva haine ce am gasit pe calorifer care erau lungi si calduroase. Mi-am lipit urechea de usa. Niciun zgomot. Am intre-deschis usa. cu groaza, dar m-am linistit cand l-am vazut dormind in pat, cu bustul gol. Am luat o perna si o plapuma de pe pat si le-am pus pe fotoliul din cealalta parte a camerei. M-am incovoit in asa fel incat sa incap si am inchis ochii. Suspinam in tacere incercand sa nu il trezesc. Frica si lacrimile nu ma lasau sa adorm si nici nu stiu cat am stat in intuneric doar plangand. Cred ca ceea ce m-a ajutat sa dorm a fost oboseala dupa toate astea. Dar am adormit cu lucrurile oribile pe care mi le-a facut, in loc de cele buna, si cu un dor nebun de casa si de cum eram eu si Harry inainte.

Acest capitol e dedicat lui @AnneLangdon. Sper ca ti-a placut mult si imi pare rau daca te-am dezamagit. Daca vreti si voi dedicatii doar spuneti-mi in comentarii sau lasati-mi un mesaj, iar eu voi incerca sa fac acest lucru! :) Eu v-am spus ca acela era calmul de dinainte de furtuna. As vrea sa aud parerile voastre despre capitol si va multumesc tuturor pentru ca cititi si ma sustineti! :) Xx

Continue Reading

You'll Also Like

3K 460 30
- Atat de frumos... ศ˜opti bฤƒiatul brunet รฎnspre locul รฎn care baiatul stฤƒtea รฎntins la soare,se aflau la ora de sport,รฎnsฤƒ blondul a rฤƒmas neclintit...
8.5K 579 44
V O L U M U L III ''รŽi ridic tricoul ศ™i i-l dau jos. Roศ™eศ™te ศ™i รฎศ™i mutฤƒ privirea. รŽncep sฤƒ รฎi sฤƒrut corpul micuศ› pรขnฤƒ cรขnd ajung la tivul pantalon...
4.4K 110 50
Maya o fatฤƒ care vine din romรขnia รฎn Coreea de Sud sฤƒ scape de certurile de acasฤƒ ศ™i de un tatฤƒ beศ›iv care ia distrus viaศ›a oare viaศ›a i se va schimb...
4.4K 339 46
~๐˜ฟ๐™š ๐™˜๐™š ๐™›๐™–๐™˜๐™ž ๐™–๐™จ๐™ฉ๐™– ? ~๐™‹๐™š๐™ฃ๐™ฉ๐™ง๐™ช ๐™˜๐™– ๐™ž๐™ข๐™ž ๐™ฅ๐™ก๐™–๐™˜๐™š...๐™ž๐™ฃ๐™ค๐™˜๐™š๐™ฃ๐™ฉ๐™– ๐™ฉ๐™– ๐™ข๐™– ๐™š๐™ญ๐™˜๐™ž๐™ฉ๐™–. ~~~~~~~~~~~~~~~~ รŽnceputฤƒ:02-09-2023 ...