Bir Cemre Vakası

Da Luciderist

610K 32.2K 6.8K

Bakışlarım gözlerini bulurken "Gözlerime bak ve doğruyu söyle" Başımı yavaşça sallayıp gözlerine bakmaya deva... Altro

Bir Cemre Vakası
Hay anamın uçan terlikleri ! Bunları ben mi söyledim !?
Bu ses ...bu sesss ?? Hayır. Tanımıyorum.
"Şey ehe... yalnış numara "
O yastığı sakın kaldırma !
Ben sehpa mıyım ? Kavanoz kapağımıyım ben ? Neyim ben amk ?
Sus lan yerden bitme !
Işınla beni Sıkati !
Kalbim , iyi misin ?
3D Kelle zaaiksdee'
Mütevazı mıydın gerizekalı ?
Sevgili sıçırık E şıkkı
Ara beni berkcan
Yazardan "Van Minüt !"
Dis is sıparta !
Dünya Taşlar Birliği !
Fiyuv Dikşın Dikşın
Biz de yedik.
Çekilebilirsin Hürrem
Bu Senin bizimkiler biz değil miydik ?
Son bakış bükücü
Birine sarılmak istiyorsan...
Yazılıları Kınma Temalı Üzünç.
Hep Senle
Beni otogarda aramayın.
İşte bunlar hep imanın gücü
Sen yenisin galiba.
Diş Fırçası
Sarma
Kanka Aşkım
Yaşam belirtisi şeysi
Yeniden
Hala varım ama galiba sizde yokum
BÖLÜM 948508 KALAN SAĞLAR BİZİMDİR

Ne demek ?

16.1K 889 152
Da Luciderist

Selam Tivinlerim

Öncelikle Hepinizin 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Kutlu Olsun! Ne mutlu Türk'üm diyene ve daha nice 91 lere !

Yine yorumlarınızla gaza gelen bir adet ben :D Gerçekten süpersiniz o kadar mutlu oluyorum ki... Hepinizin ellerine sağlık !

Umarım bu bölümü de beğenirsiniz *-*

Multide sevgilim :*

İyi okumalar *-*

-----------

"EYVAH !"

Yerimde zıplayarak " Ne Bağırıyon Kulağımın Dibinde! " dedim kulağımı tutarken. Zeynep ayağa fırlayarak " Lan ben görevliyi çağırdım! "

" İyi işte o temizlesin "dedi Neşe

." EYVAH ! " Yerimde bir daha zıplarken " Sana Ne Oluyor Lan ! Hayır yani toplu sıçırtma eylemine mi başladınız anlamadım ! " diyip Demet'e döndüm. Telaşla " Görevliler bu durumu görüp müdürlerine şikayet ederse "

Zeynep korkunçlu karı tipine bürünerek " Ya bizi kovarlarsaağağağa " gözlerimi devirerek " Saçmalamayın. " Neşe'de ayağa fırlarken "Ama cidden ya kovarlarsa ? "

Aklıma açık büfedeki çocuklarım gelirken bende ayağa fırladım" Tamam... o zaman ne diyeceğiz plan yapa-" dördümüzün bakışları zili çalan kapıya dönerken

Senin plan yapamayacağını artık tüm evren biliyor ok

Ben kapıya doğru yürürken kızlarda yavaşça arkamdan gelmeye başladı. Kapının gözetleme yerinden bakarken - evet ben ona gözetleme yeri diyorum.... Hayır sakın ismini bilmediğimi düşünmeyin.- Kızlara dönerek "Evet zanlı bir kadın!" diye fısıldadım. Neşe kafama bir tane patlatırken "Polisiye filmi mi bu aksiyon filmimi çekiyoruz burada gerizekalı ?"

Gözlerimi devirdim. Kapıyı açarak kadına gülümsedim. Kadının yüzü adeta Allahım bu dünyaya ben niye geldiiim ahey ahey diye yardırıyordu resmen. "Merhaba" kadın çökmüş gözleriyle " Burada temizlenecek varmış diye duydum"

Töbeee

Kaşlarımı çatıp anlamsız bakışlarımla "Hayır kendisi şu an burada değil. Ayrıca o kim Temizlenecek diye isim mi olurmuş ? Yanlış geldiniz galiba " Kadın gözlerini kapatıp derin nefesler alırken omuzumdan tutulup içeriye çekildim. Neşe "Cemre napıyon  ? Temizlenecek diye kastettiği şey odadaki koku" Neşe'yi de çekip kadının önünde dikilirken Kadın bıkkın bir sesle " Artık temizleyebilir miyim ?"

Neşe kadına odaklı bir şekilde "Neyi ?" Sağlam olan kolumla Neşe'yi dirsekledikten sonra dişlerimin arasından "Kıkıyı girizıkılı kıkıyı" diyip kadına gülümsemeye başladım. "Haa tabi buyrun" Allahım neydi günah-neyse ya boşver  Neşe kapıyı açacakken kapıyı aralayıp Neşe'yi içeri ittim ve kadına dönerek "Aslında beyninin yerinde sümük olmasa zeki kızdır"

Kadın banene amk bakışları atarken "Kızım çoluğum var çocuğum var allasen çekil gözünü seveyim."

"Valla mıı? Kaç tane? Allah bağışlasınn " kadın yukarı doğru bakıp dua ederken kafamı hızla iki yana salladım." Teyze boşver ya temizlemene gerek yok "

" Sen benle maytap mı geçiyorsun ? " kafamı iki yana sallayarak" Yoo. Teyze biz sorunu çözdük "

" Olmaz çekil bir de ben bakacağım. Sonra görevli Kezban temizlemedi dedirtmem ben elaleme." Dudaklarımı birbirine bastırırken "Yok valla Kezban teyze biz hallederiz"

"Nasıl halledecemişsiniz ? O kokunun kaynağı ne onada bakmam lazım " dedi ve öne doğru bir adım attı ben telaşa kapılırken hızla Kezban teyzeyi durdurarak " Kokunun kaynağıı..... Koku.. Kokarca !" Kaşlarını kaldırarak bana bakmaya başladığında sıçtım şu an sıvıyorum  moduna girip "Ya bizim Demet'in kokarcası Hayri ! Demet'in yokluğuna dayanamamış buralara kadar gelmiş"

Kadın burnunu bururşturarak "Otele kokarca almak yasak" Otelin kurallarını okumamışrım ama madem sallıyoruz tam gaz devam diyerekten "Hayır o köpekler vee... köpekbalıkları için geçerli kokarca yazmıyordu ki orada"

Tekrar kaşlarını kaldırdı ve gözlerini kısarak "Şu Hayri'yle birde ben görüşebilir miyim?" diyerek kapıya yöneldi tekrar durdurdum ve aklıma gelen ilk şeyi söyledim ve içeri daldım "Bir saniye menejeri ile görüşeyim"

Bu günlerde tek düşündüğüm soru Seni babanın doğurmuş olma olasılığı çok yüksek biliyon dimi ?

Kızlara dönerek hızlıca "Kokarcayla görüşmek istiyor"

Anlamsız bakışların odağı olurken "Ne kokarcası?"

"Size sonra anlatırım ! Sadece ne diyeceğimi söyleyin " dedim fısıldayarak. Hepsi düşünceli tavıra bürünürken Demet "Kokarca ne ya birde sıçıyor falan deseydi-"

Hızla kapıyı açarak kadına " Sıçıyor şu an" kadın kaşlarını kaldırırken içeriye doğru çekilmeye başladım " Oldu iyi günler Kezban teyzeee Çocuklarıngile selam söyleee" diyip kapıyı kapattım. Neşe "Eee ne dedin gitti mi ?"

"Siz bana sıçıyor de demediniz mi? " Demet eliyle alnına vururken Zeynep kafasını duvara çarpmakla yetiniyordu. Neşe ikisinin omuzunu sıvazlarken "Olan oldu dostlarım"

Ben gözlerimi devirerek "Kokudan gebermeden temizleyelim şunları" Üçüde bana bakış attıktan sonra temiz yataklara atladılar ve "Hadi temizle biz izliyoruz seni yardıma falan ihtiyacın olursa da biz yokmuşuz gibi davran"

İtirazlarım tabiki de olumsuz yönde sonuçlandı. Zeynep'in tişörtünü burnuma bağlamaya çalışırken "Bari ucundan yardım edin! " bana karşı omuzlarını silkince onlara gözlerimi kısarak baktım. Ulan gavurlar görürsünüz siz şimdi. Onlara sırtımı dönüp toparlıyormuş gibi yaparken koluma gizlici bir sancı koyuverdim. " kolumm" hızlıca yere oturdum otururken kafamı çarpmayı da ihmal etmedim tabiki. Kızlar başıma toplanırken iyi misin? sorularını ardı ardına sıralıyorlardı. Birkaç dakika sonra kafamın ağrısı geçince kızlara bakarak "Sanırım bunları toparlayamayacağım"

###

Telefondan kafamı kaldırarak Yerleri silmekle meşgul olan Neşe'ye baktım "Neşe What ne demekti ya"

"Ne demek "

Kaşlarımı çatarak" Ne demek ? "

" Ne demek "

" Ne demek ? "

" Ne demek. "

" Ne demek ? "

" Ne demek "

" Ok "

" Tm"

"Tşk"

"Ö.d"

10 Dakika sonra

Elmamdan bir parça daha ısırırken "Demet oralar parlamamış gülüm. Zeynep onların kokusu buraya kadar geliyor çöpe atsan artık. Neşe iyi sil oraları. Evet Dem-TAMAM SUSTUM VALLA SUSTUM YEMİNLE SUSTUM GELMEYİN !"

Elimi yüzüme siper ettim üçü hep bir ağızdan "Kes Sesini" diye bağırmalarıyla yerime sindim.

Temizlik bittiğinde kendilerini yatağa bıraktılar. Derin bir nefes alarak "Çok yorulduk... ama değdi bence değil mi ? " dedim

Neşe kafama yastık fırlatırken sırıtmaya başladım. Hepsi sızdıktan sonra ayağa kalkarak kapıdan çıktım ve odama doğru yürümeye başladım. Odaya girdiğimde ne kadar sessiz olduğunu farkettim. Taa ki banyodan su sesi gelene kadar.

Fırsattan istifade üstümü değiştirmeye karar verdim ve sağlam olan elimle şortumu çıkarıp bol pijamamı giyindim. Tişörtümü de çıkardıktan sonra nasıl giyeceğimi kara kara düşünmeye başladım.

Hızlıca kafamdan geçirdim bir kolumu geçirdikten sonra diğer kolumu geçirmeye çalıştım. Defalarca kez oflayıp tekrar geçirmeye çalıştım. Kolumu biraz zedelediğim için ağlama noktasına geldiğim sırada tişört sihirli bir şekilde kolumdan geçmeye başladı hemde bunu yapan parmakları hissedebiliyordum inanabiliyor musunuz nefes bile alıyordu !

Emir.

Gözlerim kocaman açılırken küçük bir çığlık attım. Emir kulağıma "Benim" diye fısıldadı ve tişörtü indirdi.

Yutkunarak "Hadi ya. Bende sonunda evrenin bana nefes alan ve parmakları olay uzaylı gönderip tişörtümü giymeme yardım ettiğini düşünmüştüm" kolumu gerçekten zorlamıştım ve acıdan dolayı sesim titrek çıkmıştı.

Emir'de bunu farketmiş olacak ki gözlerindeki ufak endişe filizleriyle sadece belindeki havluyla komodine doğru ilerledi sadece belindeki havluyla komodinin çekmecesini açtı ve doktorun bana verdiği kremi alıp sadece belindeki havluyla bana doğru ilerledi sadece belimdeki - sakinim

Kolumu koyduğum boyunluktan çıkarıp kremi sürmeye başladı.Çok dikkatli sürüyordu yumuşakça. Kremi sürdükten sonra "Dinlenmelisin" dedi ve kıyafetlerini baklavalarını saçlarını havlusunu herşeyini alarak banyoya ilerledi kapıyı arkasından kapatır kapatmaz dizlerimin bağı çözüldü ve yatağa attım kendimi neyse ki kolumun üstüne düşmemiştim.

Yüzümdeki aptal sırıtışa bir sağ apankart çakıp yastığıma odaklandım. Emir'in odaya gelip yatağına yığıldığı sesini duyduğumda uyuma moduma girdim.

İyi geceler bu gece fırçalamaya üşendiğim dişler.

İyi geceler şu an ikisi de ayağımda olup sabah birini çıkmış olarak görüp yatağın içinde iki saat arayacağım çorap.

İyi geceler çözmediğim ve asla çözmeyeceğim testler.

İyi geceler biricik telefonum.

İyi geceler kafamın dibindeki priz.

İyi geceler yakışıklı çocuklar.

Vee...

"İyi geceler Emir "

Ha son olarak Sizde zıbarın ulan benden daha güzel olan kızlar.

" İyi geceler Cemre "....

-------

Ve end :/

Oy ve yorum atın lütfen :)

Bu arada lanet sınav haftası ama bölğm yazmaya çalışacağım.

Son olarak

Sizi Çokk Seviyorum :* xoxo

Continua a leggere

Ti piacerà anche

939K 65.2K 37
Peyda, bir Gerçek Aile/Kaçırılmış Çocuk klasiğidir. "Şimdi, on yedi yıl sonra annem ve babam karşımda dikiliyorlardı. Onları görüyor, onlarla aynı m...
371K 24K 24
17 Yıl sonra gerçekleri öğrenen Bade, yıllardır onu arayan abilerine giderse. Azıcık dram. Bolca eğlence. Bolca aksiyon. Bir tutam da kaos. Daha...
201K 10K 21
Staj yaptığım hastanede karışan o kız çocuğu bensem?
2M 121K 64
Ulaş: Ev alma, komşu al demişler. Işık: Öyle mi demişler. Ulaş: Öyle demişler. Alacağım seni kendime. Mecburuz.