Sexy mrcha

Bởi Mikyla4

155K 4.4K 156

Vtipný příběh o mladé dívce, která poznává svou novou rodinu. Zakouká se do svého nového švagra a ona mu také... Xem Thêm

1.+2. kapitola
3. - 6. kapitola
7. - 10. kapitola
11.-13. kapitola
14.-18. kapitola
19.-21. kapitola
26.-29. kapitola
30.-31. kapitola

22.-25. kapitola

13.6K 407 3
Bởi Mikyla4

22

Věděla, jak mě nasere. Hned jsem měl po náladě. Fakt šla na rande s Adamem? Slyšela, co si o ní myslí a tak se přeci nebude zaobírat ženáčem. Do hajzlu! Ten sex mě dneska totálně uchvátil. Byla jako droga, kterou bych chtěl znova. Už podruhé se to zvrtlo! 

Byl jsem zamyšlený, když za mnou přišel do kanclu Sebastian.

,,Nazdar vole."

,,Čau."

,,Nechceš mi něco říct?"

,,Nic se tu nedělo, zvládli jsme to bez tebe."

,,Co jste zvládli."

,,Moc jsme toho nestihli, přišel Adam."

,,Co spolu máte?"

,,S Adamem?"

,,Ne ty a Mariana a nezapírej, nejsem slepej. Vidím to na ní a vidím to i na tobě."

Zasmál jsem se, i když mi to moc nešlo

,,Kéž by chlape. Jen měla problém s Monikou."

,,Proto by se asi neculila jak andílek, když vyleze z tvý kanceláře a ty nebudeš sedět na židli a čumět do blba. Nehraj to na mě."

,,Sebastiane, nevím, co chceš vědět."

,,Víš. Zapíráš. Máte spolu něco."

Začalo to být špatný. Matka na to přišla a té nemůžu lhát, navíc cítila ze mě její parfém. Bylo jí to hned jasné. Sebastiana jsem znal léta a nerad jsem lhal. 

,,Kámo, tohle přece nejde."

,,Poslouchám."

,,Dobře nezapírám."

Začal se tlemit a bouchat do stolu.

,,Ty vole ty jsi parchant! Kurva! Jaký má kozy?"

,,To jediný tě zajímá?" přimhouřil jsem nechápavě oči.

,,Ne, ale je to na přední příčce."

,,Ty jsi magor." vybouchli jsem smíchy.

,,Tak tys jí normálně přefikl. Svojí švagrovou. No do hajzlu, ty jsi dobrej vůl."

,,Trochu víc nahlas, tuším, že účetní to neslyšela." 

,,Sorry kámo, jsem totálně v hajzlu. To si děláš prdel! Já jsem to věděl. Jo kurva!" mlátil do stolu.

Měl snad větší radost než já. A musel jsem mu asi hodinu popisovat co a jak bylo. Nebyl jsem z toho nadšený, už druhému člověku jsem to musel přiznat. Nelíbilo se mi to. A už vůbec se mi nelíbilo to, jak hmatal Adam na Marianu. Vypadala tak smutně a on jí sahal na stehno. Málem jsem tam doběhl a narval mu tu ruku do zadku.

Dneska jdou na rande, do háje! Adam byl frajer, většině holek se vždycky líbil a já začínal mít blbý pocit. Ještě když slyšela, co si o ní doopravdy myslel. Štvalo mě to. Nechtěl jsem, aby jí klátil v sobotu a já v neděli. Obrazně řečeno. Ani bych to svýmu kámošovi nemohl dělat. Moje velká nevýhoda bylo to, že jsem ženatý, ale řekl jsem si, že si ji jen tak nenechám přebrat. Když píchala se mnou, chtěla mě. Musí to tak být a bude to tak nadále.

Zůstal jsem v kanclu asi do osmi večer. Přehrával jsem si, co asi teď dělali a o čem mluvili. Neudržel jsem se a poslal jí textovku. 

,,Kdybys chtěla odvézt, ještě jsem v kanclu a dodělávám nějaké smlouvy. Dej vědět."

Jenže přes dvacet minut a žádná odpověď. Rozčilovala mě tím a byl jsem jako na trní. Chtěl jsem zavolat alespoň Adamovi, ale přišlo mi to trapné, hloupé a zoufalé.

Když byla devátá hodina, už jsem to nemohl vydržet. Hned jsem zavolal Adamovi.

,,Čau."

,,Ahoj, tak co jak dopadlo rande?"

,,Ona ti o tom říkala jako, že jdeme na rande?"

,,Ty jsi ji chtěl pozvat na rande, tak jste byli? Jak to šlo?"

,,Ne nebylo to rande, povídali jsme si o všem možném." lehce jsem si oddechl a doufal, že na ní nehmatal.

Chtěla mě donutit, abych ,,žárlil" nebo co? Zasmál jsem se sám pro sebe, přičemž jsem se vzápětí zarazil sám nad sebou. Fakt jsem nesnesitelně žárlil.

Dorazil jsem domů asi v deset a pořád mi od ní nedorazila žádná zpráva, doufal jsem, že je doma a v pořádku.

Monika už prděla do peřin, podle všeho, tak jsem si zabalil věci na druhý den a odkráčel znovu do pokoje pro hosty. Vzal jsem mobil a zkoušel Marianě volat. Naprostá ignorace. Rozčilovala mě.

,,Jsem OK." odepsala, to je jako všechno? Jen mi pošle SMS, zatímco já přemýšlel, kde se courala.

Posadil jsem se do obýváku a civěl na bednu, ačkoliv jsem ten film vůbec nevnímal. Čekal jsem na ní, až dorazí a chtěl s ní mluvit.


23

S Adamem jsme si hezky popovídali jako přátelé. Sice bylo znát, že sem tam se snažil, ale bylo to v pohodě. Byli jsme spolu asi do devíti, ale protože jsem chtěla Denise trošku naštvat, zůstala jsem ještě sama sedět na baru.

Pořád mi psal a volal. Jen jsem mu napsala, že jsem ok, aby mi dal pokoj. Přemýšlela jsem o všem možném. O svých plánech jak dál. Zklamala mě jeho odpověď. Musela jsem přidat plyn a nechat ho pořádně vycukat. Chtěla jsem, aby věděl, že je o mě zájem a on nebyl jediný na světě.

Když bylo skoro půl dvanácté rozhodla jsem se z baru odejít. Vzala jsem si taxi a nechala se odvézt do vily. Potichu jsem otevřela dveře a Denis mě vyděsil z obýváku. To jsem nečekala a bylo to milé zjištění, že na mě čekal.

,,Co tu děláš? Vyděsil jsi mě." chytila jsem se za srdce.

,,Čekám na tebe." odpověděl a vypadal nasupeně.

,,Proč?" 

,,Kde jsi byla?"

,,V baru?" nechápavě jsem se pousmála.

,,S kým?"

,,Denisi nejsem tvoje žena, můžu si dělat co chci a přestaň se o mě starat. Když to se mnou nemyslíš vážně. Ublížilo mi to." zatvářila jsem se ublíženě a odvedla ho ven do zahrady.

,,Mariano, já vím, ale ..." dal si ruce v bok a tápal, co mi k tomu vůbec poví.

,,Nic neříkej, prosím tě. Nezajímá mě to. Skončili jsme." 

,,Mariano!" křičel za mnou.


Čekala jsem, že mi poví víc a proto jsem musela udělat ten důležitý krok, aby se rozhoupal a rozhodl.

,,Co mi budeš slibovat? Nechci tě s tím prstýnkem, chápeš to? Chci mít vlastní život a ne se vměšovat do vašeho. Nejsem jen děvka, jak si o mně patrně myslíš."

Odešla jsem zpět do pokoje, přičemž jsem zadržovala pláč. Hlavou se mi honil plán, jak ho donutím, aby tu potvoru opustil. Musela jsem to dokázat a šlo tu o všechno.

Nečekala jsem, že to všechno bude fungovat tak rychle. Vyšla jsem ze sprchy jen v ručníku, když se přede mnou objevil Denis. Stál jako mistr svět s rukama v kapsách. Popošel až ke mně, zatímco jsem ucítila jeho pohled na drobných kapičkách vody na mých ramenech.

,,Co tu děláš?"

,,Chci tebe. Jenom tebe." 

,,Tady ne! Pamatuješ?"

,,Seru na to, pamatuješ?" nechala jsem se políbit.

Sotva mi položil dlaně na boky, celá jsem se zachvěla. Přitiskl si mě k sobě a už hledal, jak by mi shodil ručník k zemi. Udělala jsem pár kroků vzad a po cestě se Denis zbavil mého jediného oděvu. Z krku i ramen slíbal každičkou kapku a mířil níž. Hravě jsem zamířila níž, abych ho dostala i z jeho oblečení. Tepláky mu visely na bocích a ta boule v rozkroku mě šíleně rozpalovala. 

Posadila jsem se na postel a stáhla mu tepláky i s boxerkami. Moje šance začít hru a ukázat Monice, že jsem lepší, začala. Uchopila jsem jeho chloubu do úst a začala si hrát. Tiše vzdychal, zavíral slastí oči a hrál si s mými rozpuštěnými vlasy. 

Celý se třásl a vzdychal, když pak otevřel oči, ve kterých byl jen chtíč, vzal mě za bradu a lehce zaklonil. Naše pohledy se střetly, když jsem ucítila jeho semeno na krku i hrudi. Zavřel oči, hladil mě po obličeji a pak do mě něžně strčil. 

Položil mě na záda a podal mi z podlahy ručník. Než jsem se vzpamatovala, jeho jazyk i rty se věnovaly pupíku a mířily níž. Zvedala jsem boky a nemohla vydržet to napětí, když se mi zakousl do vnitřní strany stehna. Jen malý kousek od toho bodu, který na něho nedočkavě čekal. Bylo to jako věčnost, než se mě dotkl na onom místě a já slastí zavřela oči. Jeho jazyk moc dobře věděl, co dělal a když začal sát, myslela jsem, že se mi rozskočí vnitřnosti. 

Dvěma prsty vnikl dovnitř a já už si přes obličej musela dát polštář, aby tlumil mé vzdechy. Zajela jsem mu prsty do vlasů a zatahala jsem ho za ně. Horko se přelívalo celým mým tělem až to potrubí prasklo. 

,,Bože!" zaklonila jsem hlavu a prohnula se v zádech. 

Líbal mě po celém těle a bylo mi nepopsatelně. Chvíli se ke mně tulil a povídal nemravné řečičky, když to na nás přišlo znovu. Ten chtíč a ta potřeba nás vyburcovala a my se ještě potom znovu něžně milovali. Usnula jsem nahá na stejném polštáři, zatímco jsem vdechovala jeho vůni. Chtěla jsem, aby tohle nikdy neskončilo. 

Ráno jsem byla vzhůru dost brzy. Prošla jsem ranní sprchou, která mě nabyla energií a zatímco jsem se učesala a oblékla, Denis se pomalu probouzel. Pohled na něho mi kroutil i konečky prstů. Toho chlapa jsem si dokázala představit nejen ve své posteli. 

Byl sexy, vtipný, chytrý a v posteli jsme si rozuměli. Potřebovala jsem ho ale donutit k rozvodu? Měla jsem pár nápadů, jak to urychlit, ale jako první mě napadl radikální kopanec. Monika by nás možná měla načapat. Nechtěla jsem se už skrývat a před tou potvorou už vůbec ne. Naopak!


,,Vstávej, musíme do práce."

,,Hlavně si neber tu minisukni jako včera. Asi bych moc práce neudělal a byl bych tam jako včera do dlouho." zakřenil se a otevřel oči.

,,Ale jdi, vždyť ty jsi tam byl kvůli mně, abys mě mohl vyzvednout."

,,Jo, ale ne, že mě budeš provokovat. To tvoje rande nebylo rande a já z toho měl zkaženou náladu."

,,Sám jsi slyšel, že mě chce někam pozvat na rande."

,,Že ty mě zkoušíš, jestli budu žárlit?" 

,,A žárlíš?" zazubila jsem se na něho.

,,Jak tě to mohlo napadnout?" začal se smát a zároveň se tvářil důležitě.

,,Ty...!" popadla jsem polštář a nebrala si servítky.


Do práce jsme vyrazili dřív. Hned před dveřmi kanceláře jsme narazili na Sebastiana. Denis šel rovnou dovnitř a Seb se tvářil nějak tajemně.


,,Co se stalo?" pozvedla jsem jedno obočí, zatímco bezradně odložil mobil.

,,Prosím tě, poraď mi, kam mám holku pozvat na rande?" začala jsem se smát.

,,Co třeba restaurace a pak procházka?"

,,Jakou restauraci máš na mysli?" 

,,Co italskou?" 

,,To už máš zase rande s tou 'dvoječky do ručky', Sebastiane?" zeptal se Denis a smál se mu, přičemž já jsem ničemu nerozuměla.

,,Jdi se vycpat. Hlavně, že ty jsi svatej." ukazoval na mě a špulil pusu.

,,Prosím tě, hlavně jí neříkej, že se mi líbí." řekl Denis a děsně se u toho smál.


,,Mimochodem, takový detail. Sebastian o nás ví." vypadlo z něho v kanclu, což mi tak nějak došlo z těch keců venku.

,,Jak na to přišel?" posadila jsem se zoufale na proti němu.

,,Přišel na to úplně sám. Nemělo cenu zapírat."

,,Denisi, to už je druhý člověk, co to ví."

,,Máme to pod kontrolou, nikdo z nich nic nepoví."

Vlastně mi to bylo úplně jedno, jen ať se to ta pipka dozví. Přišla bych se jí ještě vysmát. 

Vzápětí mi přišla textovka od Adriany.

,,Zlatíčko, musíme ho dostat na tu páteční oslavu tak, že mu povíme, že dorazí jeho sestra z Mexika. Pátek v 18 hodin, dostaň ho tam. O ostatní pozvané se postarám. Děkuju a přeji mnoho štěstí, však víš co myslím." začala jsem se culit.

,,Kdopak tě tak pobavil?" podezíravě si mě prohlédl.

,,Mám ti vyřídit, že mě máš vzít s sebou v pátek na venkov a prý přiletí i tvoje sestra." 

,,Kecy!" nadšeně splácl ruce.

,,No jo."

,,Rád bych tě vzal, ale co řekneme doma?"

,,Nic neříkej, vždyť je to stejně jen na chvíli." mrkla jsem na něho.

,,To myslíš vážně? Monika šílela, když jsi byla u matky a ona nevěděla kde jsi. Já jsem byl u Adama do čtyř do rána a ona se mohla zbláznit, že jsme byli spolu."

V duchu jsem se šíleně smála. Přesně tohle jsem potřebovala. Navnadit ho, aby na mě zase celý den myslel. Navíc jsem ho musela večer dostat opět do své ložnice, aby nebyl s tou potvorou. 

,,Mohli bychom v noci zajít do vířivky?" napadlo mě a obešla stůl, abych mu začala masírovat ramena.

,,Jako u nás v domě?"

,,Jo koupila jsem čokoládový gel, který voní i chutná. Chci si dát vanu s tebou. Až v noci."

,,Do háje, Mariano, vířivka? V domě? Já ti nevím."

Poklekla jsem k němu, rukou zamířila k poklopci a začala ho hladit na těchto místech. Netrvalo to ani pár vteřin a poznala jsem, že se mu to líbilo.

,,Ten čokoládový gel je i k jídlu a já miluju čokoládu." podívala jsem se na jeho rozkrok a jemu došlo, co chci večer ve vířivce vyzkoušet. Přestala jsem ho škádlit a vstala, abych se vrátila ke své práci.

,,To mě tady takhle necháš?"

,,Nechávám si to na večer."

,,Do háje, puso!" podíval se na hodinky. ,,..ještě třináct hodin?"

Pokrčila jsem rameny a šla z kanceláře odnést účetní doklady.

Když nastala minuta odchodu domů, zůstali jsme zde déle, abychom všechno stihli před podpisem smlouvy. Denis byl netrpělivý a stále ze mě lámal, co se bude dít.

Vlezli jsme do výtahu, on stál za mnou a já se otřela zadkem o jeho rozkrok. Udělal krok stranou, stiskl mi v ruce můj zadek a naklonil se ke mně, aby mi něco pošeptal.

,,Celý den na to myslím. Těším se do vany ani nevíš jak!" zamlaskal. 

,,Ne že ti po cestě zdechne auto." varovala jsem ho v garážích.

,,Toužím, po tom už dlouho, ale když si to nepřeješ." mrknul na mě a já věděla, že večer ho mám pro sebe, i kdyby ho Monika držela za ruku.

Po příjezdu jsme se navečeřeli a otec si mě zavolal. Neměla jsem zrovna moc dobrý pocit, ale nakonec se z toho vyklubal páteční večer na venkově. Když jsem mu oznámila, že o tom vím a že mě Adriana poprosila, abych ho tam nějak dostala, díval se zvláštně.

,,Proč ty? Měla říct Monice."

,,Potkali jsme se v kanceláři včera, tak mě poprosila. Že prý s Monikou by se musela sejít a vše jí vysvětlit a nemá na to čas." otec přikývl a usmál se.

,,Už jsem pro něho sehnal dárek."

,,Jaký?" mrkla jsem na něho.

,,Padesátiletou whisky. Trvalo mi dva měsíce než jsem ji sehnal, ale povedlo se. Je nejlepší."


Otázkou bylo, co mu mám koupit za dárek já. Samu sebe zabalit nemůžu, ale napadlo mě se nechat nafotit v erotickém prádýlku jen pro něho. 


,,Nemůžu se tě dočkat. Co za půl hodiny? Monika byla u otce a přišla naštvaná. Jako vždy." přišla textovka od Denise.

,,Dorazím za tebou. Těším se."

Vzala jsem si dvojdílné plavky. Vršek byl bez ramínek a spodek na šňůrky - rozvazovací. Přes ně krátký saténový župánek. Udělala jsem si drdol a vykoupala se ve svém oblíbeném parfému, který cítila Adriana z Denise. V duchu jsem se smála, protože jsem si přála, aby ho cítila i Monika.

Odbila půl dvanáctá a já jsem si do kapsy od župánku vložila čokoládovou specialitku. Kontrolovala jsem, jestli ještě není někdo v kuchyni a na zahradě. Nikde jsem nikoho nezahlédla a všude byla tma. Vešla jsem do chodby, která vedla k větší místnosti, kde byl vnitřní bazén a v rohu je v kruhu postavená část s vířivkou. Bylo zhasnuto, svítil jen bazén od kterého se linulo lehké světlo až k vířivce.

Přicházela jsem a zahnula za roh od bazénu k vířivce. Denis seděl čelem ke mně a měl roztažené ruce podél okraje vířivky. Jakmile mě zahlédl, usmál se a pohledem mi pomáhal se svlékáním župánku.

,,Nemohl jsem se tě dočkat." poslala jsem mu vzdušnou pusu.


24

Přišla v krátkém saténovém župánku, který si pomalinku sundavala, nejdřív jí vykoukly prsa v modrých plavečkách. Málem jsem zavyl a moje péro nekontrolovatelně vstávalo z mrtvých.

Monika neměla špatnou postavu, prsa měla taky vcelku pěkný, ale nebavilo mě její sobectví. Když si udělala dobře kašlala na mě. Proto jsem se těšil až se oddám Marianě. Uměla mě nažhavit a já přímo šílel už  jen z pohledu na ní. 

Jako zrovna teď. Dívala se mi do očí, ale já musel uhnout a civět na její přednosti. Vodu jsem měl po prsa, takže nemohla hned poznat, jak moc jsem jí chtěl.

,,Podívej, co mám." ukázala na tubu s čokoládou.

,,Doufám, že nepění, aby to tu nevypadalo jako hrnečku vař." smáli jsme se.

Vlezla si ke mně a rovnou jsme se přivítali vášnivým francouzákem. Břichem se opírala o mýho pelíkána, přičemž už musela cítit, jak mě rajcuje. Chtěl jsem jí rozepnout vršek, ale chytla mě za ruce a položila mi je zpět k hraně vířivky.

,,Počkej chvíli, to bychom to měli brzo za sebou." mrkla na mě.

Posadila mě na vyvýšený schůdek z vířivky a stáhla mi plavky. Zaklonil jsem hlavu, když si ho vzala do pusy. To teplo!! Sakra!! Strčila mi prst s čokoládou do pusy a nevěděl jsem, co vnímat dřív.

,,Zbožňuju čokoládu." kroužila, lízala a sála až se mi kroutily i prsty na nohou.

Měl jsem to za pět dvanáct, když mě poslala zpět do vody. Sundal jsem jí konečně ten vršek a čokoládový gel rozmazal po hrudníku, abych vzápětí slízal každičký kousek z jejích prsou. Byl jsem si jistý, že čokoláda mi bude tenhle okamžik už navždy připomínat.

Rukou jsem zaplul pod vodu a rozvázal i její spodní díl. Ona to už nevydržela, povalila mě a nasedla si na mě.

Byl to takový adrenalin, mohl v klidu kdokoliv přijít, ale já měl teď myšlenky na její hrudník, který mi poskakoval před obličejem. 

,,Mariano, počkej takhle mě zase zrušíš." už jsem to nedokázal vydržet ani hovno.

,,Přesně tohle chci." pošeptala mi a smyslně se pousmála.

,,Do hajzlu!" uniklo mi tiché zasténání, když mě zase vyždímala jako hadr.


Ještě chvíli jsme se mazlili ve vířivce a pak jsme se každý zvlášť odebrali do její ložnice. Ležela na posteli mezi polštáři jen v suchých kalhotkách a čekala na mě. Poklepala místo vedle sebe, přičemž jsem ze sebe strhal oblečení a nahrnul se k ní.

Hladil jsem ji a líbal po hebké kůži, přičemž jsem zamířil nebezpečně blízko k jejímu klínu. Ležela na břiše a nechala mě, abych si s ní hrál. Jen jsem jí trochu roztáhl nohy a vyhledal to magické místečko. Netrvalo dlouho a vyšpulila zadeček, abych k ní mohl lépe. To už jsem se za ní postavil a kontroloval, jestli je dost vlhká. Bez upozornění jsem do ní vnikl a dal jí za uši ještě jednou. 


,,Co když tě přestanu bavit?" zaskočila mě, když jsme vedle sebe leželi, přikrytí zčásti tenkou dekou.

,,Jak to můžeš říct?" zvedl jsem hlavu, abych se jí podíval do obličeje.

,,Já nevím. Co budeš dělat až na to Monika přijde?"

Podrbal jsem se na hlavě a netušil, co jí odpovědět.

,,Ještě jsem o tom nepřemýšlel."

,,Když na to přišli dva lidi, možná bys nad tím měl uvažovat." 

,,Já vím. Nechci, aby to takhle dopadlo."

,,Jenže se to může lehce stát nějakou blbou náhodou nebo nás může načapat."

,,Nemysli na to." utišil jsem ji polibkem.

,,Co bys dělal? Skončilo by to mezi námi?"

,,Já nevím, Mariano."

,,Chci to vědět."

,,Proč?"

,,Protože jestli mi to přeroste přes hlavu, tak budu muset odsud." zajela si prsty do vlasů.

,,Jak to myslíš, přeroste přes hlavu?"

,,Jsme jen lidi. Občas se stane, že když spolu dva udržují intimní vztah, nekontrolovatelně se do sebe zamilují."

,,Myslíš jako, že budeš ode mě chtít víc než jen být moje milenka?" přikývla. 

,,Co potom?" otočila se na bok a sledovala moji reakci.

,,Já, do háje, nevím."

Měl jsem ptáka pomalu ještě v ní a takhle racionálně jsem nedokázal uvažovat nad ničím.

,,Jen pro tebe nechci být nějakou hračkou na krácení nudy. Cítím, že jestli se tohle dostane k Monice, postavíš se na její stranu a vykopete mě oba."

,,To bych nikdy neudělal."

,,Když tě odhalí Monika, co uděláš?"

,,Pane Bože, co to je za otázky?"

,,To je realita, Denisi."

,,Hmm."

,,S Monikou se hádáte a já nechci být jen tvá náhrada."

,,A co ode mě chceš, když mi tohle všechno povídáš?"

,,Právě že tebe, ale jen pro sebe." polkl jsem a nevěděl, co na to říct.

,,Denisi, já s chlapy nemám problém, jestli sis všiml, takže chci jen vědět, jestli tohle někam směřuje a nebo si mám hledat něco víc u někoho jiného. Chápeš?"

,,Jo."

,,Jestli mi to přeroste přes hlavu, což určitě časem přijde, nebudu tady v tom pokračovat." přitulil jsem se k ní a dal jí pusu na čelo.

,,Nechci, abys odešla za někým jiným."

Ráno mě probralo něco, co se dostává do mých trenek. A sen to nebyl.

,,Sakra, Moniko dej mi pokoj." žvanil jsem rozespale aniž bych otevřel oči.

,,Zlatíčko, to ses trošku spletl." otevřel jsem oči a nade mnou stála nahá a mokrá Mariana.

,,Promiň, najednou se změnilo to ráno hned v hezčí." usmál jsem se a ona mi začala stehnem masírovat rozkrok, který byl vzhůru ještě dřív než já. Zvedl jsem ruku a prsty putoval po jejím stehnu až jejímu klínu. Chvíli jsem zkoumal, jak mokrá byla i tam a už jsem si ji na sebe nabodl jako na kůl. 

Nejlepší ráno za poslední dobu.

Najednou mi zavibroval mobil na nočním stolku, nestihl jsem se ještě ani vydýchat z mého orgasmu a už mě někdo sháněl.

,,Monika?" zeptala se Mariana ještě se zavřenými očima a těžkým dechem vedle mě.

,,Jo."

,,Asi tě hledá." nemohl jsem jí to zvednout, ale vcelku jsem měl bobky z toho, jestli mě hledala v pokoji pro hosty a já tam samozřejmě viditelně nespal.

Najednou někdo zaklepal na dveře. Vystřelil jsem jako blesk. Mariana se začala smát a zírala na mě, jak si balím své věci a pádím do koupelny.


25

Hodila jsem na sebe tričko a kalhoty a šla otevřít.

,,Ahoj Mariano, nevíš něco o Denisovi? Nespal doma. Má tu sice auto, ale asi si vzal taxi..."

,,Vím." přerušila jsem otce, protože by tohle asi neokecal.

,,Kde je?"

,,Asi ve tři jsem slyšela nějaké bouchání a tak jsem vylezla z pokoje. Denis seděl na schodech a byl opilý. Bylo mu viditelně dost blbě. Tak jsem ho vzala do koupelny a opláchla mu obličej studenou vodou. Dala jsem mu aspirin a uložila ho do postele. Jinam bych ho asi nedovedla." chytl se za hlavu.

,,A já jsem začínal mít strach, Monika volala i Adamovi."

,,Nechtěla jsem to řešit, jen se opil, nic se nestalo." uklidnila jsem ho.

,,Děkuju ti. Jdu to říct Monice." zavřela jsem dveře a přiběhl za mnou Denis.

,,Ty vole, jsem v hajzlu. Ještě, že tě napadlo tohle." dal mi pusu a plácl mě po zadku. 

Mně sice do zpěvu nebylo, ale líbilo se mi, že Monice došlo, kde v noci spal.

Rychle jsem se připravila do práce, vyšla ze své ložnice a v hale seděla Monika s mým otcem.

,,Kde je?" zeptala se mě Monika a než jsem stačila odpovědět, už sebíhal schody.

Monika se rychle zvedla a vrazila mu pěknou facku. Cukly mi koutky. To bylo lepší než ten nekonečný seriál od osmi.

,,To si ze mě děláš prdel?" křičela na něho.

,,Tak jsem se opil, no?"

,,Ale jak? A jak jsi skončil? Kde si skončil?"

,,Musím do práce, dořešíme to večer." obrátil oči v sloup.

,,Ne to teda ne, hned se mnou půjdeš do zahrady a vyřešíme to sami." táhla ho za ruku do zahrady.

Chvíli jsem na něho čekala, když vzápětí přišel a zdálo se, jako by si zlobu chtěl vylít na mně. Popadl mě za nadloktí a vedl k autu.

,,Pojď!" netvářil se moc mile.

,,Co je?"

,,Jen pojď."

,,Co se stalo?" ignoroval mě a za volantem se očividně snažil nejprve uklidnit.

Zadívala jsem se z okýnka a přemýšlela, o čem tam spolu asi mluvili. Měla bych mít radost? Rozvede se s ní? Nebo se jen pohádali a on je na ní naštvaný. Musela jsem z něho něco dostat, zatraceně.

,,Denisi, řekni mi co ti řekla? Co se v té zahradě stalo?" jen se nadechl a nic neodpověděl, začínala jsem panikařit. 

Dorazili jsme do práce a on šel přede mnou. Mlčel a byl zamyšlený. Před kanceláří už stepoval Sebastian s nějakými papíry, jenže Denis ho odstrčil a nic mu neřekl.

,,Co je?" podíval se na mě.

,,Monika." pokrčila jsem rameny.

,,Už o tom ví?"

,,Nevím, ale něco se stalo."

Tolik jsem se bála, že ho ztratím, že mi řekne konec. Uběhly asi dvě hodiny a on byl pořád v kanceláři sám. Bez zaklepání jsem vstoupila. Seděl v křesle a byl otočený k oknu. Zdálo se jakoby přemýšlel.

,,Jsi v pořádku?" neodpověděl a tak jsem šla blíž. ,,Zlato?" chytla jsem ho za rameno.

,,Musíme to ukončit, Mariano." vyslovil přesně to čeho jsem se bála, žvýkačka mi zhořkla v puse a moje srdce začalo bít na poplach.

Ani se na mě nepodíval.

,,Proč?" zeptala jsem se.

,,Prostě to tak chci." praštil do stolu naštvaně.

Beze slov jsem vyběhla se slzami v očích z kanceláře, proběhla kolem Sebastiana, který už vůbec ničemu nerozuměl a zamkla jsem se na záchodcích. Když jsem přestala brečet, posadila jsem se na první autobus a mazala za Sylvií.

Đọc tiếp

Bạn Cũng Sẽ Thích

26K 1.3K 50
Draco Malfoy - Chlapec, který neměl na vybranou, ač si to hrozně přál... Hermiona Grangerová - Nejchytřejší čarodějka své doby, která se však může ne...
19.2K 430 40
Co se stane když se dívka z chudých poměru dostane do španělské smetánk? Svět plný intrik,lásky i nenávisti. „Všechno bylo perfektní" „Ale byl tu jed...
10.8K 228 57
Noah Lewis, který se ve škole představuje jako nejlepší fotbalista školy a má dvě skupiny lidí - ti, kteří ho milují a ti, kteří ho nenávidí. Do druh...
96.1K 4.7K 29
Rebecca je krasobluslařka, kterou vždy fascinoval hokej. Když se dozví, že hokej se bude hrát v aréně, kde trénuje a dostane od trenéra zajímavou nab...