1.+2. kapitola

23.7K 605 9
                                    

1.

Svoji narozeninovou párty jsem si představovala úplně jinak. Rozhodně ne tak, že za mnou přijde nějaký kravaťák s novinkou, která prý změní můj život. Chtěla jsem si jen užít svoje dvacítky a nakonec jsem z toho nic neměla. Můj tatík, můj vlastní tatík se přihlásil a chtěl mě po tolika letech poznat. 

Matka začala vyšilovat a kouřit jednu cigaretu za druhou.

,,Ten pitomec nás nenechá na pokoji." kroutila hlavou.

Co k tomu říct, z jedné strany jsem byla ráda, že se o mě začal zajímat a z druhé mi přišlo, že bylo pozdě na to, aby se začal snažit.

,,Zve tě k sobě domů, aby si poznala jeho nafoukanou rodinu a ukázal ti jak si žije jeho druhá dcerunka a ty sis takhle žít nemohla?

,,Tak že já mam sestru?" překvapila mě další novinkou.

,,Jo je starší. Ty tam půjdeš?" otočila se na mě s výrazem, jako by mi to snad chtěla rozmlouvat.

,,Proč bych nešla, mami?"

Začala jsem uvažovat, co si na sebe mam vzít. Když je to nóbl rodinka, budu vypadat jak socka. Ve světe Calvina a Donatelly zrovna nenakupuji.

,,Proč jsi mi o něm nikdy nevyprávěla?"

,,Protože za to nestál. Tyhle lidi nestojí za řeč. Dneska už bych se zachovala jinak. Nebuď hloupá a naivní jako já. Vyždímej ho a využij." típla další cigaretu a pozvedla svůj kostnatý ukazováček s dlouhým rudě namalovaným nehtem.

,,Ksakru, mami, měl se sice starat dřív, ale nemůžeš mu to pořád vyčítat."

,,Jako že si vybral nějakou přihlouplou nánu, protože vypadala reprezentativně?" sršel z ní vztek a já jsem se ani nedivila, také bych chlapovi, který si vybral peníze místo mě, neodpustila.

,,Neboj se. Já to zvládnu." pousmála jsem se a chystala se jít převléct.

,,Počkej něco bych měla." zvedla se ze židle a z kumbálu vyštrachala zatoulanou a zaprášenou krabici.

,,Tyhle všechny šaty jsem od něj dostala. Třeba se ti budou líbit. Řekla bych, že Chanel je pořád moderní nebo ne?" zamrkala na mě a otevírala krabici. 

,,Devadesátky frčí i teď." zamrkala jsem na ni.

Nakonec jsem si vybrala zlato-černé mini šaty. Materiál byl příjemný a kvalitní. Konečně jsem si připadala jako jeden z nich. 
















2.

Něco mě začalo lechtat v trenkách. Musel jsem přemýšlet, jestli se mi ta míšenka, z toho porna, co jsem viděl večer, právě snažila dostat do mých trenek, anebo se mi to nezdálo a tulila se k němu ta paní, co spávala vedle mě - moje manželka Monika. Zklamaně jsem se probral a odstrčil ji.

,,Co je, prosím tě?" zavrtěla nechápavě hlavou a upravila si spadlé ramínko košilky.

Rychle jsem vstal a radši ani neodpovídal, neměl jsem náladu se s ní hádat. Zalezl jsem do koupelny a zamkl za sebou, aby ji náhodou zase nenapadlo vlézt za mnou do sprchy. Vždy to totiž dopadlo stejně. Rozkročí nohy, vezme mýho ptáka do ruky a tře si s ním mezi nohama. Když se obšťastní škube mi s ním až mě bolí celý den. Proto to raději zamykám, a když vyjcházím z koupelny už sedí za stolem a něco si črtá na čtvrtku. 

Je totiž prý nějaká umělkyně a maluje obrazy. Dává tomu hodně času a tvrdí o sobě, že je fakt dobrá. Neřekl bych, že ty čáry byly nějaké umělecké dílo, ale dejme tomu, že každý má naštěstí jiný vkus.

V práci jsem zasedl za počítač a zkontroloval emaily. Na mých oblíbených stránkách přidali pár nových videí s lesbičkama. Nestačil jsem si pustit ani jedno a do dveří se vřítil Sebastian, kamarád a kolega. Hned jsem je musel minimalizovat, aby si ze mě nedělal legrácky, že jsem zase s Monikou nešoustal.

,,Ty vole, nazdar. Ty se zase tváříš jako by tě někdo nakopal do koulí." pozdravil mě a zbrkle se naproti mně posadil do koženého křesla, přičemž nohy položil na můj stůl.

Znuděně jsem se na něj podíval přes monitor a kývl na pozdrav.

,,Ty vole, včera jsem měl rande s luxusní kočičkou, kdybys jí viděl." zamlaskal.

,,Hmm, máš fotku těch jedniček?" zavtipkoval jsem a položil jsem se na kancelářské židli s rukama za hlavou.

,,Kecy vole, měla pěkný dvoječky do ručky." zasnil se a moji pozornost si vyžadoval telefon.


Obrátil jsem oči v sloup a zvedl hovor od Moniky. Začala něco hystericky vyřvávat, půlku monologu jsem nějak nepřeložil a z druhé části jsem pochopil, že bude rodinná večeře. Děsně jsem se těšil na další trapnou rodinnou sešlost, ale nedalo se nic dělat.

Když jsem přišel domů, Monika se na mě zavěsila a celou cestu do ložnice mi vysvětlovala něco o nemanželské dcerunce jejího tatíka. Bylo mi to fuk do té doby, než mi řekla, že večer přijde na večeři a bude se na ní muset tvářit mile.

,,Kdo, že má přijít, do háje?"

,,Ta holka, kterou hledal od té doby, co si to rozdával s nějakou prodavačkou ze Chanelu a udělal jí spratka."

Monika celý odpoledne vyšilovala a asi desetkrát se převlékala.

,,Bude to nějaký trdlo. Nevzdělaná ťunťa v džínách a tílku." smála se, ale já jsem dělal, že ji nevnímám. Pustil jsem si radši na hifi věži metal a začal si oblékat džíny, který jsem měl navrchu ve skříni. Nechápu, jak to mají ženský, ale já točil jen ty troje vrchní.

,,No to si děláš legraci? Otec se zblázní, chtěl společenské oblečení, žádné džíny." obrátil jsem oči v sloup a odhodil džíny do kouta.

Vyndal jsem si černý společenský kalhoty a páskem od Armaniho si je upevnil na boky. Zbylou hodinu jsem čekal až se Monika připraví.

Sexy mrchaDonde viven las historias. Descúbrelo ahora