11.-13. kapitola

18.6K 503 4
                                    

11

Bylo mi nepříjemné se stěhovat do otcovy vily, ale měla jsem to skutečně daleko od bytu do práce. Navíc otec na tom dokonce trval. Nakonec jsem na to přistoupila.

Byla jsem ohromená, když jsem zaslechla, jak se otevřely dveře. Myslela jsem, že se domů vrátila Monika, ale nebyla to ona. Přišel Denis a takhle jsem ho neznala. Ve sportovní mikině s kapucí v kraťasech a s taškou přes rameno. Pravděpodobně se vracel z fitka. Měl rozcuchané a ještě vlhké vlasy, nejspíš ještě ze sprchy. Cítila jsem z něho i na dálku sprchový gel.

Rozbušilo se mi srdce jak byl jiný a svým způsobem atraktivnější než v těch formálních hadrech. Touha ve mně několikanásobně vzrostla. Kdyby tu nebyl otec hned bych se snažila působit víc sexy. Popotáhla bych si sukni výš, aby se mohl pokochat mými stehny a nejspíš bych si sundala i svetřík.

Naše pohledy se střetly, pocítila jsem silné vibrace. Musela jsem k němu blíž a tak jsem se omluvila, že potřebuji na toalety. Otec se zvedl a odešel mi nalít k baru vodu.

Prošla jsem těsně kolem něho. Celou dobu mě sledoval, každý můj krok hlídal. Také jsem z něho nespustila oči, udržovala jsem náš oční kontakt. Když jsem byla těsně u něho, uhnul pohledem směrem k mému otci, ale otec byl zády nám oběma a vhazoval mi do skleničky led.

,,Tak to jsem rád, že už budeš patřit do rodiny." pošeptal mi

,,Zítra si o tom popovídáme."

Celý večer jsem musela povídat o svém dětství, byla jsem tak unavená. A po té mě probudil Denisův příchod. Zauvažovala jsem jaké to bude ho takhle potkávat každý den. Třeba ho potkám jen v trenkách na spaní. Nemohla jsem z té myšlenky usnout.

Čekal mě náročný víkend daleko odsud a jen s ním. Musela jsem si zabalit něco sexy. Nemohla jsem se dočkat a zároveň jsem se obávala, co se stane. Budeme mít celou neděli pro sebe.

,,Jaký je plán na neděli?" zeptala jsem se Denise v kanceláři

,,Co bys chtěla? Máme volný den před odletem."

,,Chci vidět Golden Gate Bridge."

,,Jestli po tom toužíš."

,,No to není zdaleka po čem toužím." pousmála jsem se

,,To bych velice rád zjistil." zadíval se na mě upřeně

,,Proč to chceš vědět?"

,,A proč jsi to nakousla?"

,,Zeptala jsem se první."

,,Budeš moje rodina chci vědět, co máš ráda. Vůbec o sobě nemluvíš."

Poposedla jsem si a lehce znervózněla. Nejspíš si toho všiml.

,,Nerada o sobě mluvíš, co?"

,,Víš co, dnes to nechci řešit, ale zodpovím ti jakoukoliv otázku týkající se mé osoby, když budeme ve Francisku. Platí?"

,,Co to?"

,,Uděláš to samé a zodpovíš mi také na vše. Když jsme ta rodina."

Čas v práci šíleně utíkal. Nestačila jsem se ani rozkoukat a už jsme šli na oběd. Nakonec jsme skončili dřív, abychom si stihli zabalit. Na letišti jsme museli být už v pět ráno.

Vybírala jsem si a zkoušela různé šaty, halenky abych si je zabalila s sebou. Nakonec jsem si vybrala na cestu legíny a tílko s hlubším výstřihem.

Když mi zvonil budík ještě byla venku tma. Sotva jsem se probrala, zakousla jsem se do jablka a už mi volal Denis, že se sejdeme na letišti. Venku už na mě totiž čekal taxík.

Sexy mrchaOpowieści tętniące życiem. Odkryj je teraz