19.-21. kapitola

15.1K 419 11
                                    

19.

Bylo mi ho líto, ale nedalo se nic dělat. Nemohla jsem mu nabídnout víc, protože bychom toho později litovali.

Nastalo páteční ráno a po setkání s Denisem v hale jsem zjistila, že tentokrát už spal v ložnici s Monikou, nejspíš si to vyříkali. Bohužel.

V práci vše uteklo a my jsme odcházeli už někdy ve čtyři hodiny domů, abychom se připravili na Moničinu výstavu. Nechala jsem se zavést do květinářství a koupila malou kytku, abych nešla s prázdnou. Sice jsem asi půl hodiny lámala z Denise, jakou kytku má Monika ráda, ale nakonec mi řekl, že ta se slunečnicí je pěkná. Vůbec netušil, co má ráda, což mě u něho překvapilo.

,,Já osobně miluju tulipány." řekla jsem.

,,Myslel jsem, že všechny chtějí růže." zasmáli jsme se.

Vybrala jsem trochu extravagantní tmavě lososové šaty, které se pod zadkem rozšiřovaly. Přidala jsem masivní ,,diamantový" náhrdelník a dokonce se mi povedl i krásný drdol s jedním volným proužkem vlasů. Jako poslední jsem nazula vysoké podpatky a vyrazila do haly, kde čekal zbytek rodiny.

Nebyla jsem poslední na koho se čekalo, byla to hlavní aktérka Monika.

Scházela jsem po schodech a všichni muži stáli u vchodu a povídali si. Když Dominik drknul do Olivera, že už někdo vchází uslyšela jsem hlasité zapískání. Musela jsem se usmát a poděkovat. Dostalo mě to. Kluci mě začali obcházet a uznale komentovat, že jsem kus a podobně.

Očima jsem se střetla s Denisem v obleku s motýlkem. Slušelo jim to všem, jen Denisův zadek vyčníval a byl děsně sexy. Můj otec ihned přicházel se sklenkou whisky rovnou ke mně a objal mě.

,,Nádherná, překrásná...já nemám slov, zlato. Ty se jednou vdáš za nějakého miliardáře, s takovouhle vizáží."

,,Ale, tati." takové chvály, usmála jsem se a znovu mé oči putovaly k těm Denisovým, které mě stále sledovaly.

,,No podívejme, moje druhá princezna. A také jí to sluší." vcházela nejspíš Monika, ale my s

Denisem udržovaly oční kontakt, dokud jsem neuhnula směrem k Monice.

Celkem zklamala. Obyčejné černé šaty na ramínka, žádný výstřih, dlouhé na zem, podpatky a drdol. Slušelo jí to, ale k její postavě to bylo nudné a fádní.

Vmáčkli jsme do jedné limuzíny a dorazili na místo.

Všichni v hale se zdravili. Držela jsem se v závěsu Dominika a Olivera a stále jsem cítila jejich pohledy ve svém výstřihu, což mě spíš rozesmívalo.

Když se všichni nějak urovnali, pozdravili, došla jsem si pro kytici do auta, abych jí mohla předat Monice. Po cestě jsem potkala Adama.

,,No to ne! Ty jsi stále krásnější a krásnější, tohle mi nedělej."

Chvíli jsme si povídali a všimla jsem si, že kolem nás prošel Denis. Díval se na nás, ale něco řešil s nějakým mužem.

Hned jak jsem mohla, vyklouzla jsem a našla v hlavním sále Moniku. Popíjela nějaký alkohol, nejspíš whisku. Přišla jsem k ní a chtěla popřát. Stiskla jsem její ruku, ale její byla jako leklá ryba. Žádný hřejivý úsměv, naopak se tvářila důležitě, jako bych jí kondolovala. Předala jsem jí kytku, ani nepoděkovala, ale nijak jsem to neřešila.

Netrvalo dlouho a po pár drincích jsem si potřebovala odskočit. Na toaletách mě zamrazilo, když jsem pohlédla do odpadkového koše. Ta kytice! Najednou vpadla na záchodky opilá Monika.

Sexy mrchaWhere stories live. Discover now