Sexy mrcha

By Mikyla4

154K 4.4K 156

Vtipný příběh o mladé dívce, která poznává svou novou rodinu. Zakouká se do svého nového švagra a ona mu také... More

1.+2. kapitola
7. - 10. kapitola
11.-13. kapitola
14.-18. kapitola
19.-21. kapitola
22.-25. kapitola
26.-29. kapitola
30.-31. kapitola

3. - 6. kapitola

19.6K 567 14
By Mikyla4

3.

Vzala jsem si taxi a podle adresy jsme zajeli k nějakému většímu domu s krásnou udržovanou zahradou. Byla jsem strašně nervózní a dávala si pozor na každý krok, abych se v těch vysokých botách nepřizabila. 

Přede dveřmi na mě čekal jistý pracovník domu, aby mi otevřel a uvedl do haly. Zde se na mě usmíval můj nový otec. Neočekávala jsem, že mě jen beze slova popadne a políbí do vlasů. Začaly mu rudnout oči, jak si mě dlouho prohlížel.

,,Ty šaty, pane bože." věděl odkud vítr vane.

Chvíli jsme si povídali sami a po té mě zavedl do obývacího pokoje, aby mě seznámil s rodinou. Sedělo zde pět členů rodiny. Čtyři muži a jedna žena.

Jako první jsme se hrnuli k mému strýci Tobiasovi. Vysoký prošedivělý muž v letech v dobře padnoucím obleku a s doutníkem v ruce. Působil na mě vcelku arogantně, ale to byl jen první dojem.

Jeho dva dospívající synové Oliver a Dominic se usmívali a snažili se být milí. Když jsme však popošli ke švagrovi Denisovi, seděl a nehýbal se, dokud do něho nedloubla Monika. Pak se tedy probral a rychle vstal. Jeho úsměv mě naprosto odzbrojil. Byl to tedy kousek? Nenacházela jsem slova.  Rychle jsem odvrátila oči k mé sestře, abych na něho necivěla. Ta měla ten nejumělejší úsměv, který jsem v životě viděla. Chtělo se mi zvracet. Hned jsem poznala, že asi nebudeme sestry, jak se patří.

4

,,Tady si sedni a čekej." poručila mi Monika jako psovi a posadila se vedle mě.

Po chvíli dorazili i kluci, kteří si sedli vedle. Ptal jsem se Dominica na školu, když zrovna přicházela. Bylo to jako kdyby mě někdo praštil. Čekal jsem nějakou patnáctiletou slečínku, ale tohle bylo fakt hustý. Byl jsem jak natvrdo, když se přibližovala.

Začala se zdravit s Tobiasem a já jí nemohl přestat civět na ty nahňácaný kozičky v těch sexy minišatičkách. Cítil jsem, že jestli jí tam budu civět o pár vteřin déle, budu mít dole velký problém. Musel jsem se podívat na Dominica, abych vychladl. Jenže mě probrala Moniky ruka narážející do mojí. Vzhlédnul jsem před sebe a stála nade mnou. Usmívala se a podávala mi ruku. Byl jsem vcelku mimo, ale hned jsem vstal a stiskl její drobnou dlaň.

Usmála se ještě víc. Nic jsem neřekl, ani ,,těší mě". Byl jsem překvapený, že jsem se choval tak nevychovaně, ale když jsem si pak všiml Moniky výrazu a jejího přiblblého úsměvu, už jsem se nestyděl. Tak nepříjemný výraz jsem u ní ještě nezažil, ani když s ní odmítnu prcat. 

Samozřejmě, že si všimla, jak ,,upřímně" se Monika usmívala a věnovala mi ještě jeden krátký pohled. Píchlo mě z toho u žaludku a vlastně i u žaludu. Byla to fakt kočka. Připadal jsem si jak narkoman. Furt mě to táhlo k jejímu výstřihu a největší pecka byl její pohled. Hnědý obrovský oči a dlouhý řasy. Přesně jako z toho porna, co jsem nedávno viděl.

Dneska nebylo potřeba pouštět nová videa z pornostránek. Stačil mi výhled na její kozy. Byl jsem zatraceně vděčný za dlouhý ubrus na stole. Víno mi pomohlo, takže jsem si hned připadal děsně vtipný, ale smáli se všichni, takže to asi vtipný bylo.

Šíleně jsem se těšil, až se budeme loučit, podáme si ruku a kdyby to šlo vlepil bych jí na tvář jednu symbolickou. Byl jsem zvědavý na její vůni a hlavně bych se na ty její kozy mohl trochu namáčknout nebo přinejmenším otřít.

,,A co vlastně děláš, Mariano?" zeptal jsem se.

,,Začala jsem před půl rokem pracovat v jedné společnosti a vlastně dělám všechno od telefonátů, pošty, večírky, účetnictví, správu internetových stránek. Je toho spousta." překvapila mě svojí všestranností a otec jí ihned nabídl práci u nás ve firmě.

,,Chci, aby sis zvykla na tenhle život a pracovala v mé firmě." dodal nadšeně.

Všiml jsem si Moniky, jak obrátila oči v sloup. Nervózně se vrtěla na židli a po pár chvílích se zvedla a s omluvou někam upalovala. Stejně si jí nikdo ani nevšímal.
Hodiny ukazovaly něco po půlnoci. Dominic s Oliverem se loučili a odcházeli do pokojů. Adam stále ležérně odfoukával kouř z doutníku a pomrkával Marianě do výstřihu. Trapný a oplzlý taťka bez porna v mobilu?

,,Zítra ji provedeš firmou a zkus pro ni najít nějakou jednoduchou práci, aby se rozkoukala." překvapil mě mile tchán.

5.

Měla jsem z té rodiny strašně smíšené pocity. Jenže stejně jsem si pořád přehrávala pohledy s tím Denisem. To měl být nejspíš můj švagr. Ty pohledy byly žhavý, že jsem se bála, aby nechytil ubrus. 

Musela jsem uznat, že jsem hodně dlouho nepotkala, tak pěkného chlapa. Problém byl však ten, že byl ženatý s moji nevlastní sestrou.


Hned ráno jsem vstala o pár hodin dřív a musela zajet za kamarádkou Sylvií do práce. Pracovala v kosmetickém centru nedaleko od mého bydliště. Čekala mě ještě dvouhodinová cesta do té nóbl firmy.

,,Sexy sekretářka." posadila jsem se na její křeslo.

Vyprskla smíchy a páčila ze mě všechny podrobnosti.

,,Sexy švagr, arogantní sestra, oplzlý strýc, pubertální synovec a druhý přechytralý inženýr."

,,Zajímavě zněl jen ten sexy švagr." hltala mě skrz zrcadlo.

,,Dostaly mě jeho modré oči a je to sympaťák." zrudla jsem.

,,No tak to musí být kořen, když se takhle tváříš."

,,Kdybys ho viděla, už by sis přestala představovat toho tvého herce ze seriálu." rýpla jsem si a mrkla na sebe do zrcadla.

Sylvie odvedla jako vždy skvělou práci. Chtěla jsem na toho Denise zapůsobit, protože to moje ego vyžadovalo.


Urovnala jsem si svoji černou minisukni s průsvitnou béžovou halenkou a vešla do recepce.

Tam mi dala recepční instrukce a vyjela jsem do pátého patra vysoké prosklené budovy. Za prvními dveřmi seděl jistý Sebastian. Jeho úsměv se široce roztáhl a ihned se zvedl, aby mě přivítal. Byl to playboy hned na první pohled a to mi stačilo jen lehké zašilhání na jeho monitor. Pozadí mu lemovaly dvě blondýnky ve spodním prádle.

,,Denis tu ještě není, ale pojď si sednout na jeho křeslo." začal se smát.

,,Díky." přidržel mi židli a neodpustil si pohled na moje stehna.

Povídali jsme si dobrou půl hodinku než dorazil i Denis. Když mě zahlédl ve svém křesle, začal se usmívat. Zvedla jsem se a na těch extra vysokých podpatcích a naše výšky se vcelku vyrovnaly. Vzápětí jsem procházela podél stolu a cítila jeho pohled, byl dlouhý, až mi to rozbušilo srdce.

V ten moment uhnul a sledoval odcházejícího Sebastiana. Já jsem byla stále rozklepaná z našeho očního kontaktu. To napětí a jiskření bylo očividně oboustranné a nebezpečně žhavé.


6.

Hysterka mě vždycky vzbudila a najednou nic. Probudilo mě děsný světlo v ložnici a vedle mě nikdo nebyl. Ale na jednu stranu jsem byl vlastně rád, že mě neotravovala ranní rychlovkou, na kterou už jsem fakt neměl náboje. Stejně se mi celou noc zdálo, jak klátím její novou sestru.

Dneska jsem ji dokonce měl provázet ve firmě. To by bylo, kdyby fakt začala dělat pode mnou. Protože pode mnou bych si jí představoval úplně jinak... třeba nahou, jak žadoní, abych jí zajel hlouběji a přirážel drsněji. No, když už jsme u rána. Do háje. Devět!!!

Vyskočil jsem, narval na sebe oblek, vyčistil si zuby a pro jistotu ještě tic-tac do kapsy.

Sebastian už ji tam samozřejmě oblboval, smích jsem slyšel až na chodbu. Na jednu stranu mě rozčiloval, ale na druhou ji tam alespoň zabavil.

Dorazil jsem do kanclu a ona seděla v mém křesle a otáčela se v něm. Vypadala božsky. Vnímal jsem především vibrace v mých boxerkách a musel se nutně posadit. Sebastian viděl, že vypadám naštvaně a tak raději kapituloval a zmizel.
Mariana se zvedla, aby mi uvolnila místo. Schválně mi koukala do očí, kurevsky dlouho. Vydržel jsem to, ale když se mi začala všechna krev dostávat do jistých končin, musel jsem uhnout pohledem. Nejspíš bych jí tam ohnul přes křeslo a zklátil jí jako nikdy nikdo. Můj penis byl totiž jako dobrman. Manželce nic neudělá, ale tuhle by roztrhal.

Její průhledná béžová blůzka mě přitahovala. Pořád jsem bloudil po lemu její černé podprsenky, která jí šíleně prosvítala. Musel jsem se odreagovat, takže jsem začal povídat o historii firmy.

Když už jsem měl mezi nohama poměrně klid, tak jsem jí chtěl provést firmou, ale moje nářadí mě vzápětí opět zklamalo a nechtělo poslouchat. Ona sledovala každý můj pohyb, tak že jsem si nemohl za žádnou cenu sáhnout do kalhot, abych ho ukočíroval a alespoň ho strčil za pásek. Do háje.

Potřeboval jsem, aby se otočila, ale nevěděl jsem, jak zaujmout její pozornost. To bude dost trapné, jestli s ní budu makat. Nakoupím si krabici izolepy a každý ráno si ho přilepím ke stehnu. Sakra!!!

,,Mohla bys, prosím tě, tohle odnést Sebastianovi na stůl? Projdeme si firmu ať víš, kde co je." usmál jsem se na ní.

,,Jasně." vzala si desky do ruky a odcházela ze dveří.

Měl jsem alespoň minutku, abych si dal své nářadí do pořádku. Zapnul jsem si sako a bylo to vše v cajku. Přišel jsem bohužel o pohled na její zadek, ale jistě budu mít ještě příležitost.

,,Tady máme tři zasedačky podle počtu zasedajících, tady je kuchyňka a personální sociální zařízení. Nakonec ještě sklad a archív. To je na tomhle patře vše." stiskl jsem tlačítko k výtahu.

,,Dole jsou kanceláře všech zaměstnanců."

,,Sebastian je tvoje sekretářka?" pousmála se.

,,Nebudeš mi věřit, ale jo."

,,Proč zrovna chlap?" nechápala.

Co jsem jí měl říct, že jsem jednu měl a zklátil ji hned druhý den? To asi ne.

,,Sebastian mi vyhovuje."

,,Já se budu snažit, abych ti vyhovovala, jak bych měla." koketně se pousmála.

Když si budeš brát hadříky jako dneska, tak mi to tam dole bude fungovat až až. To jsem samozřejmě neřekl, ale měl jsem to na jazyku.

,,Sakra, kde je ten výtah?" zaklel jsem.

,,Nebuď nervózní." zklidnila mě úsměvem.

Já a nervózní? To si dovolila dost. Ještě, že se otočila tak, že jí bylo perfektně vidět do výstřihu. Krajková černá podprsenka s mašličkou uprostřed. Zavyl jsem v duchu, jako kdyby byl úplněk.

Probralo mě až zacinkání výtahu.

,,Děláš tu už dlouho šéfa?"

,,Tvůj otec mě tři roky zaučoval. Byl jsem ještě mladý kuře, ale celkem mi to šlo." upravil jsem si pásek. ,,Pak jsem dělal věci sám, on na mě jen dohlížel a odsouhlasil mi to, co jsem chtěl. On tě chce taky do vedení?"

,,Říkal, že Monika se do toho nehrne, že má svoji práci a ty jsi jediný, koho to baví. Prý kdybych chtěla, přenechal by mi všechny akcie, jenže je mi dvacet a nic o tomhle nevím."

Cítil jsem, že to nebude žádná hloupá fiflenka. Byla chytrá a věděla, jak fotříka využít. Na druhou stranu, udělal bych to samé.

,,Teď jsi mě zaskočila. Tobě nabídl vedení a ty jsi odmítla?"

,,Přesně tak, nemám o tom páru, proč bych to měla dělat?"

,,To jsi asi jediná. Mně to nikdy nenabídl."

,,Až mě tu provedeš, myslíš, že bychom si mohli dát kafe?"

Klidně i se zákuskem. Zamyslel jsem se a sledoval, jak si olízla ret. Dočista mě to pohlcovalo a nevěděl jsem, co s ním za tím páskem udělat. Bylo to stále horší a horší. Přece jí neřeknu počkej tady, já si jdu chytat žížalu, kdybys chtěla můžeš mi jít pomoc. Musel jsem se začít smát nad svojí myšlenkou.

,,Čemu se směješ? Že chci kafe?" začala se také usmívat.

,,Ne jen jsem si na něco vzpomněl."

,,Ráda se též zasměju." řekla a vystupovala z výtahu jako první, takže se mi konečně poštěstilo sjet její pěkně zakulacený zadek.

Chtěl jsem z ní dostat nějakým způsobem jestli někoho má, ale nevěděl jsem, jak a pak mě něco napadlo.

,,Jestli jsi bez přítele, jdi tady za Wendy, někoho ti dohodí. Všem dohazuje svýho okouzlujícího bratrance." řezal jsem se smíchy.

,,Ne díky." zasmála se, ale nedostal jsem z ní, jak to má.
,,Jinak tady máš vstupní čipovou kartu, kdyby za tebou někdo přišel musí se zapsat na recepci a dostane jmenovku návštěva." zamyslel jsem se. ,,Ty vlastně potřebuješ jmenovku." 

,,A budu návštěva?"

,,Nechceš být moje návštěva?" mrknul jsem na ní.

,,Ne, chci být tvá kolegyně."

,,Zlatíčko, abych tě sem dostal, musíš mi ukázat, co umíš." narážel jsem a šibalsky se usmíval.

Ona hned pochopila, na co jsem narážel a také dvojsmyslně odpověděla.

,,Už chápu, proč nemáš sekretářku. Vyžaduješ toho moc." mrkla na mě také.

Sakra ta holka se mí líbila a to hodně líbila. Vlastně jsem z ní byl hotový. I když ne bohužel doslova. Kvůli pásku jsem měl na svým ptákovi takovou drážku, že kdyby mi ho kouřila, zaseklo by se jí to o zuby. Nemohl jsem nic dělat než myslet, jak mi nad ním mlsně krouží jazykem. Do háje!

,,A ty bys chtěla vzít Sebastianovu práci?" utrousil jsem.

,,Podle toho, co má v popisu práce."

,,Měla bys toho víc než on." miluju dvojsmysly.

,,Teda ale! Jak to?" zasmála se.

,,Dostaneme se k tomu časem..." mrknul jsem na ni. ,,...teď ti představím celý náš tým."

Continue Reading

You'll Also Like

24K 2.1K 28
Giannina Corsinni za život doopravdy milovala jediného muže. Muže, který nikdy nemohl být její. Přestože ho už léta neviděla a za ty roky poznala muž...
142K 8.2K 26
Bett je devatenáctiletá královská dcera, nebo spíše stopařka jak ona raději říká, o jejím královském původu mnoho lidí neví. Nějaké plesy, dlouhé šat...
292K 7.4K 40
"Proč já?" "Protože jsi jiná." "Ale hovno." "Je tak těžké pochopit, že jsi mi padla do oka?" "Je těžké pochopit, že nejsem ona?" "Je těžké pochopit...
41.7K 1.9K 26
Josephine West je obyčejná dívka, která chodí na Londýnskou střední školu. Známky má výborné až na to, že z historie propadá. Harry Styles je velmi...