•Fell In Love With The Wrong...

By Helen_life1

4.9K 272 54

Dean Winchester uvidí na vlastní oči umírat svého nejlepšího přítele ke kterému necítí pouhé kamarádství. Hle... More

1.- Dean Winchester
3.- Take it.
4.- Sammy
5.- Yes. I can heal you
6.- It's my soul
7.- I'll do it.
8.- I'm bored!
9.- What's going on here...?
10.- Angels want you.
11.- Can we start?
12.- We are sorry for...
13.- GET OUT!
14.- Nice to meet you!
15.- Who is she?
16.- Why does she hate me?
17.- Power
18,- ,,Dean is my BFF!"
19,- I... I can't
20,- I need you
21,- Why am I still alive...?
22,- Let me sleep
23,- Don't ever go away again
24,- Everything for family
25,- Thank you for everything honey

2.- But Bobby, he is...

330 13 2
By Helen_life1

Je tu další část 😅
Doufám, že jste si užili prázdniny!
🖤

,,Proboha Deane... Proč jsi to udělal? " Zeptal se ho smutný muž z radia.
,,Víš co? Jeď pořád rovně po cestě a poté si promluvíme." Dopověděl.
Dean neváhal a rychle se rozjel po cestě. Dojel do tmavého tunelu, ale na konci vyšel bez auta po svých nohou. Objevil se ve velmi bílé místnosti. Uviděl velmi pohledného může před sebou a slzy se mu násilím nahrnuly do očí.
Neváhal a rozběhl se ke Castielovi s roztaženými pažemi. Objímal ho velmi dlouho. Castiel byl šťastný a také velmi smutný.
Po delší době se od sebe odtáhli.
,,Proč jsi to udělal, Deane?" Ptal se modrooký anděl.
,,Kvůli tobě Casi. Neodpovídal jsi na moje modlitby a já tušil, že jsi naživu! Hledal jsem všude a dokonce spolupracoval s králem pekla, abych tě našel. Ale ty jsi nikde nebyl. Nikde jsem tě nenašel. Tak jsem se rozhodl pro tohle místo. Ale... Ale Casi, proč jsi nepřišel?" Dean byl smutný a šťastný zároveň.
Castiel se na něj podíval s úsměvem a promluvil.
,,Byl jsem tu držen. Nikdo mi nevěřil, že mám pravé přátelé na Zemi, tak mě tady zavřeli a řekli, že pravý přítel by mě hledal všude a klidně by i zemřel. A to jsi přesně udělal Deane! Jsi můj zachránce! Můj hrdina..." Castiel se začervenal.
Dean byl úplně mimo.
,,Ale je tu háček. Nemohu tě dostat na Zem normálně... Patří to k úkolu. Musím tě políbit a snášet tě dolů. Jakmile opustíme brány nebeské, upadneš do bezvědomí a objeví se ti všechny rány, co sis udělal, když jsi umřel." Povídal Castiel, který byl červený jako rajče. Tohle i Deanovi obarvilo obličej na červeno.
,,Myslím si, že věděli, že to uděláš ty..." Zamumlal Cas potichu.
,,Cože?" Řekl červený a udivený Dean.
Cas hledal jiné téma.
,,To je můj baloňák?" Zeptal se anděl.
Dean se usmál a kývnul hlavou.
,,Samozřejmě, že je. Když jsi zmizel, tak tohle zbylo po tobě a já si to musel vzít..."

* * *

"Dean se dlouho nevrací." pomyslel si Sammy. Vzal telefon do ruky a vytočil telefoní kontakt s názvem D.
,,Volaný účastník není dostupný." Promluvil telefon. Sammy se začal bát, že udělal nějakou pitomost nebo mu někdo něco udělal. V hlavě se mu hnala spousta nápadů, co se Deanovi mohlo stát.
,,Bobby, jdu se podívat po Deanovi! Není dostupný!" Zvolal Sammy a šel se podívat do garáže, aby si mohl půjčit auto.
Zarazil se, když tam vešel.
"Dean si vzal auto?! Vždyť byl opilý!" Volal Sammyho mozek. Vyběhl do tmy a běžel podél silnice. (Neměl čas na to, půjčit si Bobbyho auto. Nevím, proč si ho nevzal. Nenapadlo ho to.) Volal jeho jméno. Nic.

* * *

Běžel takhle hodinu, už začínal ztrácet víru, že svého bratra nalezne. Ale potom spatřil oheň, auto a krev. Velice ho to zasáhlo u srdce. Rozeběhl se k autu a volal.
,,Deane!? DEANE!!!" Otevřel dveře a začal k Deanovi promlouvat.
,,Deane...? Musíš být v pořádku! To bude dobrý bráško." Začal plakat.
Sammy okamžitě zavolal záchranku a držel svého bratra v náručí.

* * *

Sanitka i Bobby přijeli. Vzali Deana a Sammyho. Bobby s nimi ale jet nemohl. Zůstal na místě a začal hledat. Nevěděl, co hledá, ale hledal. Snažil se nejspíš najít příčinu. Opilost, démon? Všechno možné, hlavně ne sebevraždu.

* * *

Po dlouhém a marném hledání se rozhodl hledat kousek vedle od místa bouračky. Uviděl zvláštně postavený kámen. Zvedl ho a nalezl papír, kde bylo napsáno: "pouze pro rodinu". Jakmile si ho Bobby přečetl, nahrnuly se mu slzy do očí. Četl si to alespoň 10x.
,,Pitomej anděl!" Zařval. Vzal svou roztřepanou rukou telefon a zavolal Sama.
Sam to samozřejmě nezvedal. Bobby nasedl i s dopisem do auta a jel směrem do nemocnice.

* * *

Uviděl Sammyho v čekárně se slzami v očích.
,,To bude v pořádku. Vždy jste se z toho vy Winchesterovi nějak dostali!" Bobby položil ruku na Samovo rameno.
Sammyho to rozbrečelo ještě víc.
,,Ale Bobby... On," Zasekl se a podíval se na Bobbyho.
,,On je mrtev." Řekl a podíval se Bobbymu hluboko do ubrečených očí.
,,Zabiju toho parchanta, který to udělal!!" Zvolal Sammy.
Bobby se rychle posadil vedle Sama a brečel. Sam to zpozoroval a objal ho. Bobby se na něj podíval a potichu s roztřepaným hlasem řekl: ,,Vím, kdo to udělal. A nebude se ti líbit, co ti právě ukážu."
Dal ruku do kapsy, vytáhl dopis a dal ho Samovi. Sam se nechápavě podíval na Bobbyho a poté dopis otevřel. Hned poznal Deanův škrabopis.
Po přečtení nevěřil tomu, co čte.
Četl to znovu a znovu.
,,To nemůže být pravda." Promluvil a dal si dopis do kapsy.
,,Pitomej anděl!" Zašeptal mladší a teď už jediný bratr.

* * *

,,No, tak to udělej." Promluvil Dean po chvíli. Castiel se podíval na Deana a promluvil: "Musím počkat než tě pohřbí. A... A musím tě políbit před branami, takže když budeš při vědomí a potom znovu." Cas se podíval na zem s malým úsměvem, aby Dean nic nepoznal. Samozřejmě, že to Dean zpozoroval a usmál se také.
Obejmul Castiela a zašeptal mu do ucha.
,,V pořádku, Casi." Usmál se.
Cas znervózněl, ale usmál se také.

* * *

Uběhlo několik dní. Dean se pozdravil se svojí rodinou a přáteli, ale jinak trávil čas s Casem. Nastal ten den. Deanův pohřeb, na který přišel pouze Sam a Bobby, protože nemají přátele. Všichni alespoň trochu blízcí přátelé k Winchesterům vždy zemřeli. Zahrabali ho. Nalili mu jeho nejoblíbenější alkoholické pití na hrob a chvíli tam jen stáli. Bobby odešel, protože Sam tam chtěl být chvíli o samotě. Padl na kolena a se slzami začal volat: ,,Seš idiot, Deane. Proč jsi mi tohle udělal?!? Sebevražda?!? Kvůli pitomému andělovi?! Chápu. Zamiloval jsi se. A to já taky. Tak doufám, že jsi teď šťastný. Ale takhle mě tady nechat?! To není od tebe moc hezké. Mám tě rád, Deane. Vždy jsem měl a vždy budu." Stěží udržoval své slzy. Sam se otočil a odcházel. Dean měl možnost být na svém pohřbu jako duch. Slyšel svého bratra jak je smutný a to mu rvalo srdce. Castiel měl také možnost slyšet Sama, Dean chtěl, aby Cas s ním byl na jeho pohřbu. Dean se začal červenat a po chvíli zmizel s Casem do nebe.

* * *

,,Tak dneska tě můžu vzít zpět mezi živé! Jdeme na to?" Řekl Castiel a nastavil Deanovi ruku.
Dean váhal a po chvíli mu nervózně ruku podal.
Castiel ho vzal k nebeské bráně. Otočil se na Deana a podíval se mu hluboko do zelených oči.
,,Mužem?" Zeptal se s kulišáckým úsměvem Cas.
Dean se začervenal a kývl hlavou. Zavřel oči a čekal na Case.
Castiel byl nervózní, konečně políbí Deana Winchestera! Nevázal, vzal ho za tváře a velmi vášnivě ho políbil. Deanovi se to líbilo a polibek mu oplatil, aniž by si to uvědomoval. Odtáhli se od sebe červení od hlavy až k patě a prošli nebeskými branami. Deanovi se začaly dělat jizvy na těle a upadl do bezvědomí. Castiel ho vzal do rukou, roztáhl křídla a snášel se k Zemi. Políbil Deana.

Deanův hrob začal velmi silně zářit žlutou barvou. Sam a Bobby už byli na cestě domů, takže si ničeho nevšimli. Najednou se objevil před jeho hrobem Cas a držel Deana v náručí. Ale Dean zůstal v bezvědomí... Polib Deana znovu, ale nepomohlo to.

Continue Reading

You'll Also Like

1.2K 78 16
V Temném hvozdu se Tauriel snaží vyrovnat se se ztrátou milovaného trpaslíka, jenže se jí na mysl vkrádá čím dál častěji, že na ní možná čeká ještě d...
386K 14.1K 70
Nikita Lorrenz. Dvě slova, jedna dívka, jedna zlá vzpomínka. Rozbité střípky svého života opravdu dlouho slepovala a minulost chtěla nechat minulost...
126K 14.5K 51
"Miluju tě." "To není ve scénáři." "Já vím." Alex se už nějaký ten pátek pohybuje ve světě herectví a celebrit. Jeho život byl téměř bez problému, do...
15.4K 1K 17
Castiel je anděl... opravdový anděl. Když ho však před pěti lety vyhostili z nebe na zemi, jelikož nechtěl dál plnit jejich stupidní rozkazy, ztratil...