KARA HİLAL

By ZyNEpYaSR

3.4M 161K 14.4K

KOD ADI: AYŞE TATİLDEN DÖNDÜ. ' ADALET, NAMLUNUN UCUNDA ' +18 +++++ AĞIR Küfür ve Şiddet içermektedir. More

2.Bölüm
3.Bölüm
4.Bölüm
5.Bölüm
6.Bölüm
7. BÖLÜM
kesit
8.Bölüm
9.Bölüm
10.Bölüm
11.Bölüm
12.Bölüm
13.Bölüm
14.Bölüm
15.Bölüm
16.Bölüm
17.Bölüm
18.Bölüm
19.Bölüm
20.Bölüm
21.Bölüm
22.Bölüm
23.Bölüm
24.Bölüm
25.Bölüm
26.Bölüm
27.Bölüm
28.Bölüm
29.Bölüm
30.Bölüm
31.Bölüm
32.Bölüm
33.Bölüm
34.Bölüm
35.Bölüm
36.Bölüm
37.Bölüm
38.Bölüm
39.Bölüm
40.Bölüm
41.Bölüm
42.Bölüm
43.Bölüm
44.Bölüm
45.Bölüm
46.Bölüm
47.Bölüm
48.Bölüm
49.Bölüm
50.Bölüm
51.Bölüm
52.Bölüm
53.Bölüm
54.Bölüm
55.Bölüm
56.Bölüm
57.Bölüm
58.Bölüm
59.Bölüm
60.Bölüm
61.Bölüm
62.Bölüm
62,5. Bölüm :)
63.Bölüm
63,5. Bölüm :)
64.Bölüm
65.Bölüm
66.Bölüm
67.Bölüm
68.Bölüm
69.Bölüm
69,5.Bölüm
FİNAL
Özel Bölüm
Özel Bölüm
Özel Bölüm
Özel Bölüm
Özel Bölüm

1.BÖLÜM

196K 4.1K 1.3K
By ZyNEpYaSR


Merhaba!

İlk 4-5 bölüm çift taraflı yazılmıştır, sonrasında hikaye normal hale dönmektedir...


' Senin açıkta ne işin var teğmen! ' telsizden kulaklara ulaşan sesin soru sormadığı aşikardı. Yüzbaşı, Üsteğmen Akif'in saklandığı kayadan yer değişmesine oldukça sinirlenmişti ve aklına karargâha döndükten sonra savunma yazmasını emretmeyi not aldıktan sonra aşağıdaki curcunaya odaklandı tıpkı diğer yedi asker gibi. Buraya istifleneli yaklaşık dört saat olmuştu ve aşağıda büyük bir kaos vardı. Bundan yaklaşık iki gün önce istihbarata gelen bilgiyle, ikici dünya savaşından kalma füze kodlarının peşine düşülmek üzere Suriye topraklarına izinsiz giriş yapılmıştı ve eğer o kodlar alınmaz ise bir çok devletten ve ırktan milyonlarcası ölümle tanışacaktı. Zaman geçtikçe parmakları kaşınan ve yerinde duramayan tim, her zaman yaptıkları gibi geyik yapmaya başlamışlardı.

Asteğmen Seyit ' Komutanım sizce de hava fazla soğumadı mı? Hayır yani şikayet ettiğimden değilde azıcık ısınsak mı diyorum? '

Üsteğmen Akif ' Seyit sence bu soruların Yüzbaşımın ne kadar si- umrunda? ' Kulaklara yayılan sessiz kıkırtılar Akifin canını sıkmıştı çünkü Alay komutanıda onlarla bu görevdeydi ve dolayısıyla siktiği çenesini kapalı tutmalıydı. Aslında küfürsüzde eğlenebilirdi ama sikerim diye düşündü küfürsüzde eğlence mi olurdu? Eğer oluyorsa da amına koysundu.

Asteğmen Seyit ' Sanırsam umurunda çünkü Yüzbaşım çok sinirli ama bu defa sinirlendiği ben değilim aşağıdaki ibneler ' biraz durduktan sonra ' saygılarımla albayım ' dedi.

Akifin kıvrılan dudakları aklından geçenlerin bir yansımasıymış gibi ' Ümit sence de o T-112 yi biraz daha sıkarsan patlamaz mı? ' alaycı sözlerine eşlik etti.

Astsubay kıdemli başçavuş Ümit, üsteğmenin namlusunun kendisine dönmesine içerlemiş ve ' teğmenim en azından sizin esprileriniz yüzünden patlamaktan iyidir ' dedi.

Akif burnunu havaya dikerek bu sokumtırağa laf sokmak için , en masum ses tonunu kullanarak telsize cilveli bir şekilde ' Ümiiiitttt ' diye cıvıldadığında herkesin yüzündeki ifade aynıydı.

Bıkmışlık!

Ümit başta cevap vermemeyi ciddi anlamda düşündü ama sonra ondan üstte olduğunu ve komutanlarının yanında bunu yapamayacağını anladığından ' efendim komutanım ' dedi. Başa gelen çekilirdi.

' Senin için bir dize yazdım duymak ister misin? '

' İster miyim komutanım? '

' İstersin '

'  O zaman duymak isterim komutanım '

' Ümit,

Götünde patlar inşallah o dinamit '

Ümit gözlerini devirirken bir yandan da ' İnşallah komutanım ' demeyi eksik etmedi.

Yüzbaşı Kuzey dönen muhabbet doğrultusunda Akifi susturmak için ' Üsteğmen ' diye telsize söylenmesi yetmişti. Akif telsize pöfledikten sonra ' takip ettim yüzbaşım ' dedi. İşte tam o anda telsizlerine birinin bağlandığını duyunca dikkat kesildiler. Telsizden gelen konuşmalarla sahada yaşanan olaylar sırasıyla birbirlerini takip ediyordu. Askerlerde, yerde, gökte şaşkındı.

Çünkü telsizde cıvıl cıvıl konuşan bir kadın vardı.

' Hay aksi ya bu lanet şey nasıl çalışıyor Allah aşkına? Bu başlık neye göre frekans giriyor? Daha iyi bir soru sormalısın kızım, Bizimkilerin frekansı ne? Hay senin gibi telsizin yaa! Neyse sen şurada kal bir bende düşüneyim. Şimdi elimde bir roket atar , 4 el bombası bir biximsi silah ve m4. Sırf bunları taşımak için bile maaş verilmeli. Bu nedir ya eşek ölüsü bile hafif kalır bunların yanında. Neyse kızım önce depoyu patlat ve maddi zarara uğrat sonrada Allah ne verdiyse ölene kadar yardır. Ya da dur önce iki tane sıkayım sonra depoya gidenler olursa onlarla birlikte patlatırım. Heh aferin bana! Heheyytt be! Ya da ilk kurşunu sıçana mı atsam? Ama o göt büyüten sıçan deliğinden çıkana kadar kaçtığımı anlarlar o sebeple boş ver kızım. İndir birini hepsi aynı bok nasıl olsa. Evet önce sağlamlaştır sonra sürgüyü..... eee bunda sürgü yok! Bu lanet şey nasıl çalışacak? Düzgün silah koysaydınız be, bu ne? Ahh buldum be! Bu zagros değil mi? Bu çubuğu şey edicem ' mermi ağızdaki yerini alınca çıkan sese kulak kesilen borda bereliler neler olduğuna dair fikir yürütüyorlardı.

' Hah şimdi hepiniz ebenize selamımı iletirsiniz, şerefsizler çünkü hepinize bu şansı vericem. Şimdi kızım sen yaparsın, bizimkilerden neyin eksik? Üniforman? Evet üniformam yok dolayısıyla burada ölmesem bile ülkeye döndüğümde katil olarak yargılanıcam bunu da biliyorsun ama ne demişler ' dinsizin hakkından imansız gelir ' dolayısıyla siktir et ve bu duruma daha uygun bir söz daha var ama neyse kendimi yeterince gaza getirdim sanırım. Hedef belirle ve derin bir nefes al kızım bunu yapabilirsin ne de olsa bu kan damarlarında mevcut! '

Ortamdaki derin sessizlikten sonra tek el atış duyuldu ve dağdaki terörist gözcü yere düştü. Mevzilere çekilen grup çevreyi kontrol ediyordu.

Asker bağlatısından Kuzeyin ' Komutanım, emriniz? ' sesinden sonra, Yüzbaşı ' Fatih, kadını bul ' emrini verirken Albay ' sessizliğinizi koruyun önceliğimiz kodlar ve Sıçanın yanında getirip getirmediğini bilmiyoruz. Emin olmadan müdahale yapılmayacak 'dediğinde tüm bordolardan ' emredersiniz ' duyuldu.

Aynı dakikalarda kadının sesi tekrar duyuldu ' Bu lanet şeyde gez göz yok ki arpacığı olsun. Ben bunu nasıl fırlatayım şimdi. Tamam. Tamam. Tamam keskin nişancılıkta iyiyimdir sonuçta o kadar ayıyı boşuna kazanmadım değil mi? Hayır yani koskoca  depoyu da ıskalayacak halim yok ya! Hiç! ' birkaç hışırtıdan sonra ' bu lanet omzumu mahvedecek, ben onlara yollarken bu da beni yollar kesin. 49 kiloyum ben be! İnşallah uçurmakla kalır yoksa durum: patladı olur. Ayy ben zaten patlayan şeylerden korkarım ya!'

Akif ' bu kadın da kim? Hevale kötü davranmışlar, ondan olsa gerek ki şirinleri gösterecek aşağıdakilere '

Ümit ' bence heval değil bu kadın. Türkçesi oldukça düzgün teğmenim '

Akif ' yine heves kırma dalında oscara adaylık mı koyuyorsun Ümit? '

' Eğer böyle bir çıkarım yapabiliyorsam üniformamdaki arma en  büyük ödülüm komutanım '

Akif  ufladıktan sonra ' al işte yalaka dalında Oscar goessss ttooooooo Ümit '

Fatih ' Akif komutanım sanırım ben uslu bir çocuğum şirineyi gördüm. Kuzey batı yönü tahmini 320, büyük kayanın altındaki boşlukta ' dedi.

Yüzbaşı Ali 7*50 marin dürbünüyle hedefi izlemeye başladığında, kulaklığına eğilerek ' hedef bir sivil, komutanım ' dedi.

Albay ' kesin mi yüzbaşı? ' derken bir yandan da telsiz telefonla harekât merkezini arıyordu.

' Kesin, komutanım '

Albay  telsiz telefona ' Yuva, Kara Hilal konuşuyor ' dedikten sonra devam etti ' verilen koordinatlara ulaşım tamamlandı, beklemekteyiz fakat burada bir adet sivil var silahlı. Operasyon tehlikeye girebilir. Öncelikliğimiz hala kodlar mı Tuğgeneralım? '

' Sıcak temas sağlandı mı? '

' Evet ama sivil tarafından. Henüz kodların burada olduğunu doğrulamadık Tuğgeneralım '

' Sivil olduğundan emin miyiz Mehmet? '

' Takip edildi, komutanım '

' Öncelik kodlar Albayım, ama sivili de yabana atmayın. Gerektiğinde müdahale edilmesine onay veriyorum '

' Emredersiniz komutanım '

Bu konuşmalar olurken roket yuvasından çıkıp depoyu patlatmıştı. Büyük bir gürültüyle patlayan depo, saha da koşuşturma başlatmıştı. Teröristler olayı anlamaya çalışırken çadırdan çıkan biri ' Heval, kadın yok, kaçmış ' dedi. Sıçan görüş alanına girdiğinde bordolar rotayı ona çevirdi. Bu sıra da kadından hiçbir ses çıkmamıştı. Sivilin hayatı tehlikede de olabilir ya da çoktan son bulmuşta olabilirdi. Tim her an gelecek olan emre karşı tetikte beklerken telsizden kadının sesi duyuldu.

' ahh ! Omzum ya! Kan mı o? Yok yok, değildir. Vişne suyudur o kızım, kesinlikle senin kanın değil. Bir damla bile senin kanın değil. Hadi canım, ortalığın canına okumuşum ya! Bunu yazamayacak olmam ne kötü, bir de kadınlar silahtan ne anlar, kavgadan ne anlar, erkek işi vesaire. Bok anlamayız! Al işte yemin ediyorum TSK şu yaptığımı görse yıllar önce sırf ayağımdaki izden alınmadığım orduya alırdı beni. Hemi de plaketle. Gerçi bu gidişle plaketi anca mezarıma gelir o da eğer cesedim bulunursa. Şimdi yokluğumda anlaşıldığına ebemi bırakıp benimle başlayacaklardır. O sıçan denen sıçan, benim yaptığımın farkındadır. Allahım burnumu bile çıkaramam artık. Hayır bana vahi indirme ama en azından bir bordo timi gönderebilirsin he? Vallahi? Alınmam da hem ben. Offff! Çeneme vurdu yine. Konuşmadan da duramıyorum neden adrenalin bana bunu yapıyor? Gerçi ben her türlü konuşurumda şu an gerçekten zorunlu mu? Sus kızım, kes kızım, düşün kızım '  sivil duaya başlarken teröristler kayalıklara yayılmış, sivili aramaya başlamışlardı bile. Ve ortalıkta koda dair bir hareketlenme yoktu.

Kuzey ' komutanım, sanırım sivilin kodu alma ihtimali yok eğer olsaydı kontrol ettirirdi. Yine iki seçenek var '

Akif ' ya burada ya da değil, değil mi komutanım? Bildim di mi? '

Albay homurdanırken, Kuzey ' bildin Akif, dönünce hatırlat madalyanı takayım ' dedi.

Akif ' Komutanım bana madalya verme, para ver ' diye Cem Yılmaz geyiği yaptığında Ast teğmen Seyit ' yüzbaşım mümkünse madalyayı beynine takın, orası mümkün mertebe boş ' dedi.

Akif ' ama seninle konuşabilmem için çıkarıyorum bebeğim ' dediğinde Yüzbaşı Ali kulaklığa hırlayarak ' o çenenizi kapalı tutmazsanız, kapalı bile olsa tutacak bir çeneniz kalmaz ' dediğinde bir süre kimseden ses çıkmayacağı anlaşılmıştı. Tabi sivil bunun  içerisine dahil değildi.

' Evet, şimdide ' zurnanın zırt mı pırt mı dediği yerdeyim,  hedef alacak kadar kafamı çıkaramam ama karavana sallayabilirim. Tabi bunu yaparken de yakınlarda patlamayı duyan bir karakol olması için duaya başlamalıydım. Ah! Bari ölmeden... neyse bunu sırası değil şimdi. 25 yıllık hayatımda belki de yaşanacak en güzel son olacak, evet, buna odaklanmalıyım. Hadi bismillah ' rastgele atış yapan siville, temkinli hareket etmeye başlayan teröristler karşılık vermiyordu.

Fatih ' komutanım, sivile yaklaşan iki terörist var, indirmek için emrinizi bekliyorum '

Albay ' silahını doğrultmuş mu? '

' Hayır komutanım '

' Eğer doğrultursa indir, ama yapmayacaklar. Çünkü karşılıkta vermiyorlar demek ki kadına ihtiyaçları var '

' Emredersiniz, komutanım '

Başından beri sessizliğini koruyan Ast teğmen Hasan, dürbünüyle sivile bakarken telsize doğru ' komutanım, kadının yüzü tanıdık ' dedi.

Kuzey ' nereden? '

' Şu an net değil '

Akif ' Ben hatırlamıyorum dolayısıyla sende hatırlamıyorsun Hasan ' dediğinde Seyit ' neden komutanım? Bizden ayrı takılıyor da olabilir ' dedi.

Akif ' eğer öyleyse çok kırılırım Hasan, ben kaslı kadın severim ve de cesur ve de güzel ve de seksi '

Seyit ' ben bile karartı olarak görüyorum komutanım, nasıl güzel ve seksi olduğunu anladın? '

Akif ' 49 kilo olan birinin vücudu seksidir, mühimmat taşıyacak kadar gücü varsa kası da vardır ve eğer cesursa da güzel yani Seyit ' derken araya Hasan girerek ' anatomiyi senden öğrenecek değiliz ' dediğinde Akif ' bir Oscar goes toooo da sana Hasanım ' dedi.

Kuzey ' zevzekliği bırakından kadını nereden tanıyorsun onu hatırla Hasan '

Akif ' komutanım Masal yenge sendeki sinirleri almıştı acaba görev öncesi kavga falan mı ettiniz? '

Kuzey tıslayarak ' sana ne Akif ' dedi.

Akif ' tabi ki bana ne ama merak işte komutanım ne yapacan? '

Kuzey ' yanına geldiğimde gösteririm ne yapacağımı '

Albay ' sivili aldılar, aşağıya iniyorlar. Mevzileri yakın seviyeye indirin ' emriyle sekiz bordo bereli yakın mesafeye indiler. Bu sıra da sahaya inen siville, sıçan deliğinden çıktı ve kadına doğru ilerledi.

Yanına vardığında kadının boğazına sarılıp hafifçe havaya kaldırdığında, tüm bordolar hedefi ona çevirdi. Etrafta hiç ses yoktu.  Ta ki sıçanın yanındaki terörist konuşana kadar ' heval öldür şu orospuyu artık, depoyu patlattı ve dava arkadaşlarımızı öldürdü '

Sıçan adama dönüp ' benim işime ne zamandır karışıyorsun sen? ' dedikten sonra kadına dönüp ' sana uslu dur dedim sadece uslu dur ve beni bekle dedim. Buradan götürecektim seni ' dedi.

Kadın ise nefes almakta zorlandığına dair ses çıkarınca, sıçan kadının boğazındaki elini çekti ve kadın yere dizlerinin üzerinde çöktü. Hırıltılı nefeslerini düzene soktuktan sonra yüzünün önüne gelen saçlarını geri çekti ve yüzünü net olarak gösterdi.  Ne teröristlerden ne de bordolardan ses çıkmamıştı. Teröristler kadının konuşacağını bildiği ve sıçandan korktukları için, bordolarda gördükleri yüze şaşırdıkları için. Çünkü şu an sahada olan kadın kesinlikle çok güzeldi ve hafızalarda yerini çoktan almıştı.

' Seninle sadece ölüme gelirim bu-bunu defalarca söyledim. Benden sadece cesedimi alırsın onun haricinde babayı alırsın ' dediğinde Akif sessizce ' huu çok seksi ' dedi.

' Seni kimse aramayacak, aramaya başladıklarında ise çok geç olacak ve sen benimsin '

' Ben senin değilim '

' Olacaksın ve seni komutan yapacam buraya '

' Komutan? '

' Evet, komutan olacaksın '

'Komutan olabilmem için sizin asker olmanız gerek '

' Öyleyiz zaten. Biz davamızın askeriyiz '

'Biliyor musun? Siz asalaklar topluluğundan başka bir şey değilsiniz '

' Sana yeterince şans verdim eğer zorlarsan öldürürüm '

Kadın teklemeden ' öldür ' cevabını verdiğinde bordolar tetikte bekleyişlerini sürdürüyorlardı.

Sıçan, burun kemerini sıkarak ' bunu yapamayacağımı mı sanıyorsun? ' diye sorduğunda kadın ' yapacağını biliyorum, zaten siz sadece kendinize ait olmayan şeyleri alamayınca sıkıyorsunuz ' diye karşılık verdi.

Sıçan kadının alnına silah dayadığında yapacağı şey için hüzne boğulmuştu çünkü onu seviyordu ama biliyordu da bu kadın onu asla sevmeyecekti. Bu nedenle askerlerinin önündeki yerini korumak istedi. Kadın, gözlerini bile kırpmadan sıçana bakıyordu. Sonrası bir anda oldu. Kadın silahı sıçan alıp, ayağa kalktı ve sıçanı kıskacı altına alarak kafasına silahı dayadı. Ve bağırdı.
Bu hareket bordolarda takdir toplatmıştı.

' Eğer tek bir yanlışınızı görürsem , kafasına sıkarım '

Sıçan ' yapma! Hata yapıyorsun '

' Hatayı sen yaptın, beni seçerek '

' Ben umurlarında olmam, buradan sağ çıkmazsın '

' O zaman yanımda götürebildiğim kadar sizden götürürüm ' kadının soğuklukla verdiği cevaplar, timin üzerinde deprem etkisi yaratıyordu ama bunu ustalıkla saklamayı başarıyorlardı. Çünkü eğer sahip olmasalardı böyle durumlara yaptıkları gibi tezaurata başlayacaklardı.

' Kimse seni kahraman olarak görmeyecek, asker bile değilsin '

' İşte unuttuğunuz bir nokta daha '

' Ne? Ne unuttuk? Sana her şeyi sundum? '

' Ondan bahseden kim Allah aşkına? '

' O zaman ne? Buradan sağ çıkamazsın, bırak beni yaşamanı sağlayayım '

Kadın histerik bir kahkaha attıktan sonra ' kadın olmama kanıp, küçümsediniz. Ama unuttuğunuz şey sıradan bir kadın olmadığım ' durdu ve ' Ben bir kadınım ama bir TÜRK kadınıyım yani aptallık yapıp bunu unuttunuz. Sizi devirmek için üzerimde üniforma olmasına gerek yok çünkü her Türk asker doğar ve senin gibi soysuzlarda işte böyle anca namlunun ucunda olurlar ' dedi.

Sıçan kadının konuşmasını fırsat bilerek silahı almayı başardı ve kadını yere attı. Bu durumu izleyen bordolar hedefe kilitlenmişti ama kadının bundan haberi yoktu. Bu sebeple ellerini arkaya atıp iki el bombasını hazır hale getirip, yerden doğrularak dizlerinin üzerinde çöktü. Korkuyordu, evet. Bunu inkâr edemezdi ama korkusunu belli edipte onları sevindiremezdi. Hazırlıklıydı. Ve hazırdı.

Sıçan, namluyu bir kez daha ona çevirdiğinde herkesi durduracak şeyi yaptı. Ellerini arkadan çıkarıp havaya kaldırdı ve ' onlar kılıcıyla savaşır ben ise kalemimle ' dedi ve devam etti ' ama savaşırız ' .

Emri çoktan veren Albay bir kez daha mırıldandı ' atış serbest '

Bir anda ateş altında kalan teröristler mevzi bulmaya çalışırken, elleri havada şaşıp kalan kadın ve o kadını bırakıp çadıra koşan sıçan kısa süre sonra çıkıp elindeki çantayı ateşe attı ve hemen sonrasında da öldü. Bir dakikadan az bir süre içerisinde yerde yatan teröristlere ve saha da kendilerini gösteren borda berelilere bakan kadının elleri hala aynı yerdeydi. Şaşkındı. Beklemiyordu.

Akif ' etraf temiz ama haber gitmiştir komutanım '

Kuzey  ateşin başından kalkarken ' hiçbir şey kalmamış, komutanım ' diye mırıldandı.

Kadın yanına yaklaşan heybetli bedene bakakaldı. Uzun boylu, yapılı ve yüzü atkıyla örtülü askerin önünde diz çökmesini izledi.  Gözleri birbirlerine kenetlenen gözlere hayretle bakan kadın, bayılmak üzere olduğunun farkındaydı ve parmakları da artık çok acıyordu. Asker, elindeki silahı yanına bıraktıktan sonra uzanıp, kadının elinden bombaları aldı ve Seyidin verdiği pimleri yerlerine yerleştirip, etkisiz hale getirdi.

Asker bayılmak üzere olan kadının farkındaydı ve farkında olduğu bir şey daha vardı.

' Yüzbaşı Ali Beyzade , Türk Silahlı kuvvetleri koruması altındasınız.Ko- ' cümlesini bitiremeyen askerin kollarına yığılan kadın ve o kadının ardından kalan barut kokusu.

Devam edecek

Continue Reading

You'll Also Like

658K 45.8K 78
FİNAL OLDU!!!! Umuda sarılmış kalplerin hikayesi... Karanlık bir yolda el ele ışığa doğru yürümenin, umudun hikayesi... Yaralı genç bir kızın avucun...
1.2M 74.3K 48
Hale, sosyal medyada yazdığı bir yorumun hayatını bu denli değiştireceğini nereden bilebilirdi ki.
3K 331 23
Bazen hayatımızda hiç olmamasını istediğimiz şeyler gerçek olur. Her şey bitti dediğimiz anda yeniden doğarız. Erkek düşmanı değilim, hayır. Ama asla...
VÂYE By niisademirci

General Fiction

3.3M 205K 69
Vâye: Nasip, kısmet. ••••• Ben Defne. 25 yaşında bir Psikoloji mezunuyum. Liseden sonra 1 sene üniversiteye hazırlandığım ve üniversitede de 1 sene...