Possessive Love - Harry Style...

By fluffyworld

1.6M 72.8K 16.8K

"Au cazut in sindromul iubirii, dependenti unul de celalalt. Si iubirea nu e un sindrom de care sa scapi... More

Possessive Love - Harry Styles FanFiction
Capitolul unu
Capitolul doi
Capitolul trei
Capitolul patru
Capitolul cinci
Capitolul sase
Capitolul sapte
Capitolul 8
Capitolul noua
Capitolul zece
Capitolul 11
Capitolul 12
Capitolul 13
Capitolul 14
Capitolul 15
Capitolul 16
Capitolul 17
Capitolul 18
Capitolul 19
Capitolul 20
Capitolul 21
Capitolul 22
Capitolul 23
Capitolul 24
Capitolul 25
Capitolul 26
Capitolul 28
Capitolul 29
Capitolul 30
Capitolul 31
Capitolul 32
Capitolul 33
Capitolul 34
Capitolul 35
Capitolul 36
Capitolul 37
Capitolul 38
Capitolul 39
Capitolul 40
Capitolul 41
Capitolul 42
Capitolul 43
Capitolul 44
Capitolul 45
Capitolul 46
Capitolul 47
Capitolul 48
Capitolul 49
Capitolul 50
Capitolul 51
Capitolul 52
Capitolul 53
Capitolul 54
Capitolul 55
Capitolul 56
Capitolul 57
Capitolul 58
Capitolul 59
Capitolul 60
Epilog
Nota Autorului
Anunt Important!
Bãi

Capitolul 27

25.9K 1K 117
By fluffyworld

ALICE’S POV

Nu dormisem toata noapte. Atipeam din cand in cand, dar nu mai mult de 15 minute. Dupa un timp, Harry s-a relaxat si am simtit cum se lasa mai greu. Mainile mele nu i-au dat nicio clipa drumul. Avea nevoie de mine. Mereu eu plangeam in fata lui. Iar acum can el a facut-o m-am simtit… vinovata. El si-a dezgropat amintirile alea dureroase din vina mea. Cum sa ai asa o viata? Cum poti sa induri acel grad de suferinta?

Era ora sapte si soarele batea usor pe covorul moale. Inca ii masam crestetul lui Harry bland. L-am auzit inspirand puternic si i-am simtit muschii incordandu-se. Genele lui mi-au atins pieptul de cateva ori, iar apoi s-a ridicat ca sa ma poata vedea. Obrazul si locul unde a dormit erau usor rosii, dar nu dureau. I-am zambit deoarece fata lui adormita era cel mai frumos lucru din lumea intreaga.

-          Nu ai dormit deloc? a intrebat vocea lui usor ragusita dupa somn.

Ei bine, daca fata lui era draguta, vocea era cel mai sexi lucru pe care il stiam.

-          Ba da, am zis incet.

In regula, nu am prea dormit, dar astea erau detalii. Harry s-a aplecat si m-a sarutat bland. Dup ace s-a departat, am intrebat:

-          Pentru ce a fost asta?

-          Buna dimineata, a zis si a zambit.

Si acum se comporta ca si cum seara trecuta nu s-ar fi intamplat. O sa respect asta. M-am bagat la loc sub plapuma si am inchis ochii ca sa incerc sa adorm.

-          Alice, nu dormi! a zis el soptit in urechea mea. Cand a vazut ca nu ii raspuns, a continuat. Haide, mergem azi toata lumea undeva unde iti place, a zis misterios si apoi mi-a muscat lobul urechii.

Am deschis ochii.

-          Unde?

-          Plecam la opt si stam 3 zile deci ai putea sa iti impachetezi cate ceva.

M-am ridicat repede si am inceput sa ma pregatesc. M-am spalat si m-am aranjat. M-am imbracat in niste pantaloni scurti albastri si intr-un maiou negru. Aveam si un jerseu in caz ca imi era frig. Am impachetat prosoape, periuta si pasta, perie de par, sampon, haine pe toate zilele si inca o pereche de pantofi. Harry a zis sa imi pun si ceva mai elegant si am pus si o rochie. Nu stiam unde aveam sa mergem, dar avand in vedere ca mergeam toti, am sa presupun ca baietii au o treaba.

Harry era in blugii negri si un tricou alb. Am coborat jos cu bagajele. Perrie m-a imbratisat entuziasmata, desi nici ea nu stia unde mergem. Harry s-a dus cu Zayn si Louis ca sa incarce lucrurile in masina. Aveau multe genti cu… chestii, intelegeti voi, asa ca bagajele cu haine au ramas in urma. Eu l-am luat pe al meu sip e a lui Louis, singurele ramase. Erau grele, dar ma descurcam. Am ajuns la masina si Louis mi-a multumit, fara sa fie ironic sau sarcastic, ca i-am adus bagajul si mi-a zambit. Un zambet real!

Urma sa mergem numai cu doua masini mari. In prima, eu, Harry, Perrie si Zayn, iar in a doua, Liam, Louis si Niall. Pe drum, chiar m-am simtit bine. Zayn statea in fata langa Harry care conducea, iar eu cu Perrie ne-am intins pe toata bancheta din spate. Radeam cu totii. Era asa placut. La un moment dat, chiar am avut o lupta cu Zayn pe ultimul biscuit cu ciocolata. Perrie radea de noi cu pofta, iar pana la urma, l-am facut in jumatate. Mergeam de patru ore si putin cand am vazut indicatoarele. Los Angeles! Cand eu si Perrie am vazut, am inceput sa zambim si sa ne comportam ca doua fete prostate. Harry si Zayn s-au uitat unul la altul si au zambit.

Am oprit la un hotel de cinci stele si ne-am cazat. In receptie, Liam a trebuit sa stea cu mine si cu Perrie pana baietii mergeau sa “rezolve” ceva cu proprietarul care lucre si el pentru Mike. Abia ne-a tinut aproape. Mereu mergeam sa ne uitam sau voiam sa iesim si eram ca doua fete de 5 ani care vor sa faca totul singure. Liam radea cand il rugam sa vina cu noi pana la mare si imi promitea ca o sa mergem mai tarziu.

Eu si Niall am inceput sa ne plangem ca ne e foame.

-          Cum iti e foame cand mi-ai mancat jumatate de biscuite? a zis Zayn in gluma.

-          In primul rand, era jumatatea mea de biscuite si in al doilea rand, suntem doi agresivi cand vine vorba de foamete contra voi. Faceti calculele!

-          Mare dreptate! a zis Louis si toata lumea a ras.

Eu si Harry imparteam o camera. Era giganta. Intrai in salon intai si apoi, in dreapta era dormitorul, in stanga baia si in fata, balconul mare si geamuri pe tot peretele. Era de vis. Ziua asta era perfecta. M-am inteles bine cu baietii si am ras cat nu am ras de cand am venit aici. Chiar simt ca fac parte din familia asta de criminali si nu imi pare rau. Am iesit pe terasa. Privelistea era uimitoare. Orasul modern in fata, iar in departare marea. Nisipurile aurii si valurile spargandu-se langa tarm. Mi-am incrucisat mainile la piept si am lasat vantul sa imi ravaseasca parul.

Bratele lui Harry s-au infasurat in jurul meu si i-am simtit buzele pe gatul meu.

-          Cineva se distreaza! a zis, mascandu-mi usor gatul.

-          Toate astea sunt mai mult decat as fi visat! am zis, cu privirea pierduta. Si privelistea asta…

-          Minunata, a zis si am simtit cum mainile lui aluneca usor pe abdomen pana la nasturele pantalonilor mei.

M-am intors cu fata la el ca sa nu il las sat ermine ce voia, dar mainile lui mi-au apucat posteriorul si m-au lipit de el. I-am zambit inainte ca buzele lui sa se zdrobeasca de ale mele salbatic. Simteam limba lui facandu-si loc langa a mea si dansul lor frenetic. Era dezordonat. Mainile lui se plimbau pe spatele meu si pe coapsele mele goale, iar eu ii strangeam parul in pumni. M-a lipit de geamul de sticla fara sa intrerupa sarutul. Voiam s ail sarut. Voiam sa il simt. M-a ajutat sa imi dau jos maioul repede, lasandu-ma doar in sutienul negru din dantela. A ranjit pervers si cand am vrut sa ii dau jos tricoul lui, nu m-a lasat. Ii placea sa fie in control absolut sis a ma tachineze. Ah, da? Atunci hai sa ne jucam.

M-am strecurat pe sub bratele lui si am mers inauntru. El a venit langa mine si m-a gasit in fata patului.

-          Totul bine? a intrebat confuz.

A venit lanag mine. Acum eram amandoi langa pat. L-am sarutat usor pe buze. Doar o atingere scurta, apoi l-am impins in pat. Era uimit de ce faceam. Mi-am asezat picioarele de o parte si de alta a lui. M-am aplecat usor pana am ajuns atat de aproape de fata lui incat respiratia sa calda sa se loveasca de nasul meu rece.

-          Daca tot vrei sa ne jucam…, am zis incet.

I-am sarutat linia maxilarului incet si apoi am coborat la gat. Il sarutam haotic, iar apoi am inceput sa il si musc din loc in loc. Mainile lui imi strangeau fesele din cand in cand. Am trasat cu limba o linie umeda pana sub urechea lui. Apoi i-am soptit continuarea propozitiei:

-          … sa fie macar un joc corect.

Mainile lui mi-au adus fata la acelasi nivel cu a lui si am inceput sa ne sarutam pasional. Ii simteam ridicatura din pantaloni prin materialul pantalonilor mei si am zambit satisfacuta. I-am muscat buza chiar cand am auzit telefonul lui bazaind in buzunar. Mi-am coborat mana incet si I l-am luat fara sa ma grabesc. Isi musca buza cand mana mea a coborat. I-am dat telefonul.

-          Timpul sa mergem, a zis dupa ce a citit un mesaj.

Mi-am inapoi maioul pe mine si un jerseu. Harry a luat o geanta pe umar sis i-a pus un pistol la spatele pantalonilor. Inainte sa iesim, m-a oprit si mi-a spus sensual:

-          Ai fost o fata rea acolo. O sa ma razbun cand ne intoarcem.

Si apoi mi-a zambit si am pornit spre receptie.

-          Harry, daca aveti treburi dintr-ale voastre, de ce nu pot sa raman?

-          Pentru ca idiotul de Mike a dat un numar de persoane care va icludea si pe voi, iar cei de aici sunt innebuniti dupa lucruri din astea, a zis el oarecum nervos.

Ne-am intalnit cu baietii si am pornit masinile. Am mers pana am ajuns la o cladire abandonata. Avea doar un etaj si parea un fel de casa mai veche. In usa era o fata satena cu parul lung si foarte frumoasa. Era imbracata cu un tricou vaporos si o fusta larga. Cand ne-am apropiat, Liam si fata au inceput sa se… sarute. Fara nicio introducere. Nimeni nu mai parea socat in afara de mine. Niall a ras de reactia mea confuza. Dupa ce cei doi au terminat, Liam a spus:

-          Sophia! Nu ne-am mai vazut de mult!

-          De prea mult! a completat ea.

Apoi s-a uitat la noisi a spus cu un salut din cap:

-          Baieti! Perrie!

M-a privit putin mai mult, dar apoi mi-a intins mana.

-          Sophia, incantata! a zis calduros.

-          Alice, imi pare bine! si i-am intors zambetul.

Parea o persoana draguta. Am intrat in casa. Eu si Perrie mergeam mai la urma. Aveam o servieta in mana de la Perrie. Era destul de grea si rece in mainile mele. Sophia mergea in fata cu Liam, iar baietii la mijloc.

-          Deci cine e Sophia? am intrebat curioasa.

-          E o tipa care lucreaza pentru Mike, mereu pe drumuri si ea si Liam sunt o chestie. Cred ca o place mult!

-          Si tu o placi? amintrebat usor.

-          Nu prea apucam sa stam sa povestim ca fetele, dar e in regula, a zis Perrie.

Am ajuns intr-o camera luminata de niste neoane stridente. Perrie mi-a zis sa fac intocmai ce face si ce spune ea. La o masa stateau pe niste scaune vechi trei baieti si doua fete. Fetele erau pe tocuri si in fusta, iar baietii aveau lanturi aurite si tatuaje. Sophia s-a dus spree i si a ocupat singurul loc liber.

-          Baieti! a spus unul cu parul pana la umeri. Ati ajuns si vad ca aveti numai bunatati!

-          Sa vedem ce mai exact, a spus altul cu un accent ciudat.

Perrie m-a impins de la spate. Noi doua am mers pana la masa si am lasat servietele. M-am uitat la Perrie si am vazut ca o deschide si am facut si eu la fel. Inauntru erau droguri de toate felurile. Nici nu am apucat sa ma uit bine la ele. Toti au venit si au inceput sa examineze tot felul de chestii de acolo. Le miroseau sau le priveau cercetator.

-          Numai marfa de calitate! Se pare ca Mike nu ne-a uitat! a zis cel cu accent ciudat.

-          Stii pretul, a zis Harry scurt si rece.

Toti, in afara de Sophia, au pus bani pe masa. Perrie a luat o parte si i-a numarat, iar eu pe cealalta.

-          1000? a intrebat Perrie.

Am dat din cap aprobator.

-          Unde o sa fie baietii lui Alun in seara asta? a intrebat Niall deja pierzandu-si rabdarea.

-          Nu in seara asta, maine seara! l-a corectat cel cu parul lung.

Celalalt baiat si fetele nu ziceau nimic. Doar ne priveau atent. O fata a inghitit niste pastile din servieta. Totul era asa ciudat.

-          Era vorba de seara asta, zice Louis atent.

-          Era, pana a aflat ca Nick e mort! a explicat cel cu parul lung. Acum nu ajunge decat maine dimineata si merg maine seara. Am aranjat totul. Nu stie ca sunteti voi.

-          Apropo, Mike a spus ca va asteapta la hotelul vostru, in camera 257, cam in zece minute, deci ati face bine sa va grabiti! a zis Sophia in timp ce tinea un telefon in mama.

Eu si Perrie ne-am intors pe calcaie si am pornit spre baieti. Harry si-a infasurat o mana in jurul taliei mele, iar eu i-am dat banii. Am iesit si am mers inapoi la hotel repede. Era ciudat sa ii ajut pe baieti cu ceva. Era prima mea tranzitie si nu pot sa spun ca am facut ceva foarte important. Perrie spune ca e obicei fetele merg pentru ca baietii sa supravegheze totul din spate sis a aiba o viziune mai buna asupra intregului.

Am ajuns la hotel si am mers in camera 257 si usa ne-a fost deschisa de un angajat care tocmai pleca. Am intrat si l-am vazut pe Mike asezat la o masa mare si cu un pahar de bautura in fata. Din reapta mea, o voce cunoscuta a spus:

-          V-a fost dor de mine?

Da, capitolul cam scurt si plictisitor, dar urmeaza lucrurile palpitante. O sa fie ca si un carusel. O sa fie bine, apoi rau, apoi foarte rau, apoi foarte bine si apoi o sa mai vedem :))  E foarte tarziu si imi e somn, deci probabil capitolul are greseli de scriere. Imi pare rau. O sa il editez ma incolo. Oricum, cine credeti ca a spus ultima propozitie? Vreau sa aud pareri! :> Multumesc tuturor celor care citesc! :) Xx

Continue Reading

You'll Also Like

491K 31.9K 59
Iubirea nu se generalizează. Ea e unică şi diferă de la o persoană la alta. Fiecare are propriul stil de a iubi și moduri diferite de a-și exprima se...
8.5K 579 44
V O L U M U L III ''Îi ridic tricoul și i-l dau jos. Roșește și își mută privirea. Încep să îi sărut corpul micuț până când ajung la tivul pantalon...
59.6K 2.1K 100
𝓮𝓹𝓲𝓬,𝓼𝓹𝓮𝓻 𝓼ă 𝓯𝓲𝓮 𝓬â𝓽 𝓶𝓪𝓲 𝓻𝓮𝓪𝓵𝓲𝓼𝓽🥰
492K 15.4K 83
"Iubirea este o simplă ecuație. Tu doar rezolv-o..." #1 în Fanfiction 6.09.2023 #1 în Fanfiction 3. 02. 2020 #1 în Fanfiction 28. 12. 2019 #1 în zayn...