Minuni de pe Wattpad

Por marblemythz

23.9K 1K 304

Wattpad este platforma pe care fiecare dintre noi își permite libertatea de a-și atribui onorificul titlu de... Mais

Despre ce vom face
Love or solitude
Enemies but lovers
Pull the triger
Prinde-mă dacă poți!
Dorința
Iubire periculoasă
Angel şi Diavolul
SkiN
Malakai
Elijah
The one-night stand
Tocilara~[-I-]~
Flori în păr
Back Together
Tatăl meu vitreg +18
Dincolo de copaci
Atinși de flăcări: Scântei
N/A
The Orphans
Hell
Ethan- Volumul 1
Trage-mi-o, Marco
Cruzimea lui
The King and Queen of Gotham
Legături predestinate
Profu' de engleză
Trandafirul Stacojiu
1940
Poveste din liceu
Cosa Nostra
Încearcă să îmi reziști
Alekzandre
Borgata
Mii de senzații
Puteți apela în privat oricând!
ADAM

Sub aripa diavolului

279 14 2
Por marblemythz

Autor: MadeleineMagnuson
   O minunăție de autoare și o minunăție de carte! Apreciez enorm regularitatea cu care se postează, modul delicat și explicit de a descrie acțiunea, ingeniozitatea ideilor și cred că v-am cam prins pe toți aici- asta este tot ceea ce căutăm într-o carte.
Originalitatea ideii este ceva ce tind să accentuez cu ardoare- una dintre primele cărți pe care le cunosc cu secțiunea "lexicon" și harta desenată de însăși scriitoare, un fir narativ extrem de captivant și inovativ.
După cum am menționat adesea, nu mă dau în vânt după cărți de ficțiune. Am mai încercat lucrări de tipul "Dispozitive infernale" de Cassandra Claire, "Maximum ride" de James Patterson sau "Culorile Dragostei" de Kerstin Gier, dar mai departe nu m-am dus și, pe deasupra, nici măcar nu le-am terminat pe cele începute. Wattpad-ul, însă, mi-a trezit o pasiune nebună de ireal și magie, iar MadeleineMagnuson m-a făcut să vreau să scriu ficțiune, deci un mare punct aici.
Un mic sumar al lucrării:

  Numai modul în care este scrisă descrierea cărții ar trebui să vă dea de înțeles că această autoare joacă în liga campionilor. Mi-a plăcut enorm și aștept cu nerăbdare următorul capitol și, mai presus, sper că am făcut pe măcar câțiva dintre voi să arunce o privire cărții.
Rhoda, personajul principal al cărții, este unul pe care îl admir enorm, cu perfectul dram de impertinență și feminitate.
În general, personajele principale sunt extrem de bine conturate- cu o minuțiozitate și dăruire care m-au făcut să le iubesc enorm.
   Pentru iubitoarele de băieți răi, vă anunț că personajul masculin principal este "Diavolul". Un personaj pe care îl ador, de asemenea, și care m-a convins pentru a mia oară că o carte nu trebuie judecată după copertă. Iubirea lui pentru Rhoda, slăbiciunea față de făptura atât de delicată și vulnerabilă este pur și simplu impresionantă.
Cu mare drag,
@AsyaThePoet

Continuar a ler

Também vai Gostar

140K 3.7K 182
• Fifty Shades Of Grey • Fifty Shades Darker • Fifty Shades Freed • Damie ( Dakota & Jamie ) #8 în Altele ( 6 octombrie 2017 )
409 26 19
★| Lee Minho şi Han Jisung erau duşmani încă de când se cunoşteau. Ei erau la acelaşi liceu şi nu se suportau deloc. Până când, într-o zi, Bangchan f...
94.6K 513 13
❗❗❗ -Cartea nu este scrisă de mine cuvânt cu cuvânt! -Cartea poate conține greșeli gramaticale! -Cartea este luată de pe internet și postată aici!
22.9K 2.2K 48
"S-stop, nu sunt gay! " "Te rog nu mă mai urmări, și nici nu îmi mai da mesaje. mă faci să mă simt ciudat!"