A Hold Alfa(Teen Wolf ff.) ✔️

By sokszinudrazse

56.9K 2.4K 66

(A TÖRTÉNET ELTÉR AZ EREDETITŐL) Celestina Moore, az a diák akit senki se vesz észre az iskolába, de ez a tan... More

Első fejezet
Második fejezet
Harmadik fejezet
Negyedik fejezet
Ötödik fejezet
Hatodik fejezet
Hetedik fejezet
Nyolcadik fejezet
Kilencedik fejezet
Tizedik fejezet
Tizenegyedik fejezet
Tizenharmadik fejezet
Tizennegyedik fejezet
Tizenötödik fejezet
2/Első fejezet
2/Második fejezet
2/Harmadik fejezet
2/Negyedik fejezet
2/Ötödik fejezet
2/Hatodik fejezet
2/Hetedik fejezet
2/Nyolcadik fejezet
2/Kilencedik fejezet
2/Tizedik fejezet
2/Tizenegyedik fejezet
2/Tizenkettedik fejezet
2/Tizenharmadik fejezet
2/Tizennegyedik fejezet
2/Tizenötödik fejezet
2/Tizenhatodik fejezet

Tizenkettedik fejezet

2.1K 109 3
By sokszinudrazse

Egy teljesen fekete helyen voltam, éppen csak az orrom hegyéig láttam el, de lehet hogy azt is csak beképzeltem. Az utolsó emlékem az volt hogy Scott fojtogatni kezdett, és kiütött. Meghaltam?

-Attól még messze vagy. - hallottam meg egy hangot a hátam mögül ami nagyon ismerős volt, anya. Megfordultam és sokkal világosabb lett hirtelen. - Inkább a kettő közt vagy.

-Anya. - mosolyodtam el, oda léptem hozzá és szorosan megöleltem. Ekkor megláttam egy barna hajú férfit anyám mögött, elengedtem őt.

-Celestina? - kérdezte. Valahonnan ismerős volt nekem, de fogalmam sincs honnan. Az anyámra nézett a férfi. - Hogy kerül ide, meghalt?

-Nem, nem halt meg. - forgatta meg a szemét az anyám majd rám nézett. Mi van vele? - Cely bemutatom az apádat. - ő lenne az apám? Végre megismerhetem. Az apám elmosolyodott és szét tárta a karjait én pedig megöleltem. - Oké, elég volt ennyi az ölelkezésből, el kell mondanunk mi van a falkájával, ezért küldtek minket. - húzott el minket egymástól anyám.

-Mi van velük? Olyan mintha irányították volna Scott-ot. - mondtam.

-Egy ahilian. - válaszolta apám, és össze nézett anyámmal. - Annak idején velünk is ez volt, az ahilianok a moonok ellenségei, ezért támad titeket mert van egy Moon a falkában, és...

-Három. - szakítottam félbe. Anyám a szája elé tette a kezeit.

-Parancsolsz? - kérdez vissza apám.

-Hárman vagyunk, Adam, Clair és én. - válaszolom. Az anyámra néztem aki a sírás szélén állt. - Baj van?

-A három csodálatos gyerekem együtt van. - mondta és megölelt.

-Így nagyobb veszélyben is vannak. - nézett az apám anyámra. - Csak egy Moon igaz hold alfa győzheti le az ahilianokat. Adam?

-Béta. - mondtam.

-Clair? - kérdezi.

-Szintén béta, mind a hárman azok vagyunk. - az apám nagy gondolkodásokba kezdett és az anyámra nézett.

-Mi a képességed? - kérdezte rám nézve apám.

-Gyógyítás, halottakkal beszélés, és a jövőbe látás. - soroltam.

-De nem csak egy képességének kéne lenni? - néz át a vállamon anyámra.

-De akkor most mi van? - kérdezem.

-Nem tu... - és fel keltem. Mindenki engem nézett, kivéve Scott, aki nem volt itt.

-Jól vagy? - szólalt meg Stiles. Bólintottam.

-Igen, de... - kezdtem bele, de Malia félbe szakított.

-Kint van. - mondta. Felpattantam és ekkor egy pillanatra megszédültem, de utána egyből jól voltam. Kimentem hozzá, és a földön ült. Leültem mellé és neki dőltem a ház falának.

-Cely, én annyira sajnálom, nem tudom mi volt velem. - mondta, megfogtam a kezét és ránéztem.

-Nem te voltál Scott! - mondtam. Rám nézett, megszorítottam a kezét és rádőltem a vállára. - Tudom hogy mivel állunk szembe.

-Haragszol? - kérdezte. Ránéztem és megráztam a fejemet. - Várj, mit mondtál? Tudod hogy mivel állunk szembe?

-Igen, egy ahi... - mielőtt kimondhattam volna bentről egy sikítást hallottunk. Felpattantunk egyből és beszaladtunk. Adam a földön feküdt. Ránéztem Lydiára, aki Adam felett állt.

-Meg akart támadni. - szólalt meg Lydia rám nézve. - Valakinek ki kellett ütnie.

-Oké, semmi baj. - mondtam és ránéztem a többiekre akik éppen hogy csak álltak fel, szóval Adam mindenkinek neki ment.

•••

Egy tíz perc után már a kanpén ültünk és a srácok engem néztek. Várták hogy elmondjam mit tudok.

-Beszéltem anyáékkal - kezdtem bele, és a húgom szeme felcsillant. -, elmondták hogy mivel állunk szemben, egy ahilian, Moonok ős ellenségei.

-Ahilian? Az meg micsoda? - kérdezte Lydia.

-Fogalmam sincs, utána kéne néznünk. - válaszoltam. - Anyámék falkáját is megtámadta egy ahilian régen, és csak egy igaz hold alfa tudja megölni.

-Igaz hold alfa? - kérdezte Scott, bólintottam.

-Igen, egy igaz Moon alfa, azt már tudjátok hogy a Moonoknak különleges képességük van, de azt nem tudjátok hogy van egy alfa köztünk akinek több képessége is van.

-De hármatok közül senki sem alfa. - nézett rám Malia, bólintottam és hátra dőltem. - Akkor hogy fogjuk legyőzni? Mert Scott nem Moon alfa.

-Ne tőlem kérdezd. - mondtam. Ebben a pillanatban valami elkezdte kaparni a torkomat, elkezdtem köhögni hogy enyhítsem, de vért köhögtem fel. Mi a szar?

-Cel, mi a baj? Hé! Melissa, segíts! - próbált nyugtatni Betty, de semmi hatása nem volt, csak jobban elkezdtem köhögni, és egyre több vért köhögtem fel. Melissa megjelent az ajtóban, és amikor meglátta mi folyik itt egyből ide lépett hozzám.

-Scott, segíts! - ezt is alig bírtam ki nyögni mert újra vért köhögtem fel.

-Gyere ide Scott! - szólalt meg Melissa és Scott egyből előttem termett. - Fogalmam sincs hogy tudnák segíteni.

-Scott segíts neki! - ordított rá Lydia Scottra, aki egyből mellém ült és átkarolt. Próbáltam abba hagyni, és nagy nehezen abba sikerült is. Rohadt ahilian. Fokozatosan nyugodtam le, már nem köhögtem vért de a torkom még mindig kapart. Scott magához ölelt én pedig rádőltem a vállára.

-Gerle pár, nagyon cukik vagytok meg minden egyéb fincsiség, de mindjárt szivárványt hányok, szóval ki kéne találni hogy győzzük le ezt a valamit. - nézett ránk Betty komolyan. Elmosolyodtam és Scott-al elhúzódtunk egymástól.

-Ahilian a neve te segg. - mondtam, megvonta a vállát és elkezdett nevetni. Oda fordult Stileshoz és elkezdett neki magyarázni, miközben Stiles valamit rajtolt a kezére. Malia Theoval veszekedett hogy hideg van itt. Liam elkezdett rajzolni Betty másik kezére. Lydia, Clair és Ann beszélgetett, Adam meg csak a barátnőjét nézte és mosolygott.
Rádőltem Scott vállára és elmosolyodtam, szeretem ezeket az embereket, bármennyire is hülyék voltak sokszor.

•••

Megbeszéltem a többiekkel hogy segítenek becuccolni az új házunkba, mivel a szüleim segítségével, illetve anyámék örökségével vettünk egy új házat a tesóimmal.

-Ezt még anyukád adta oda nekem, benne van a családotok története, és egy csomó napló bejegyzés is amit még anyád írt fel. - adott a kezembe egy naplót az anyám, elmosolyodtam. Kinyitottam és a napló tele volt írva, néhány kép volt benne, gondosan volt vezetve, volt benne olyan is ami nagyon régi lehetett talán 19 századi. - Nagyon régi a napló, és még nincs tele, szóval te is bele írhatod a tapasztalataidat.

-Köszönöm. - néztem rá és megöleltem. Scott és Adam léptek be a házba egy pár dobozzal a kezükben, és követte őket az apám. - Megyek gyorsan megnézem mik vannak benne.

-Jól van szívem. - mondta anyám. Elmosolyodtam és kimentem a kertbe. Leültem a verandára és elkezdtem lapozgatni a naplót, sok mindenkivel kellett a felmenőimnek harcolniuk, amikor a végére értem megtaláltam anyám bejegyzéseit. Egy volt benne ami nagyon megfogott.

szeptember 17.

Tudom hogy a lányom képes lesz egyszer arra hogy legyőzze az ahilian ha kiszabadul, de addig még sok időnk van. Celestina ki lesz képezve addig, legalábbis megpróbálom kiképezni. Mikor megszületett a lányom, Celestina(az első) meglátogatott engem az álmaiban, és elmondta hogy ő lesz az az alfa aki legyőzi az ahilianokat, örökre. Remélem hogy így lesz.



♡♡♡
Ha tetszett a fejezet jelezd nekem egy csillaggal!!🤍
Pinterest: drazsewattpad
Tiktok: wattpddrazse

Continue Reading

You'll Also Like

91.1K 5.5K 119
A Szent Johanna Gimi, szinte mindenki ismeri ezt a könyvet. De mi lenne akkor, ha nem Reni lenne a főszereplő, hanem én, Szabó Regina. Ez egy Szjg f...
136K 5K 22
Emily Withlock édesanyjával Juliával költözik Beacon Hillsbe, ahol természetesen azonnal megtapasztalják a természetfelettit. Vérfarkasok, benshee-k...
9.3K 322 26
"Az ilyen szerelem sosem múlik el." Amikor Caroline Forbes másodszor is meghal, Sidaraként tér vissza az életbe. A Sidara nem más, mint a Természet a...
434K 20.3K 41
" -Hogy hívtál? - húztam össze a szemöldökömet. - Cold.- ismételte meg egy mosoly kiséretében. - Miért hívsz így? - fontam keresztbe a karjaimat. ...